Луна в Дева – от 9ти до 11ти юни 2019г. – ОПОЗИЦИЯ Слънце-Юпитер!!!

луна в дева

ЛУНА В ДЕВА

oт 09.06.2019г., 00:44ч. до 11.06.2019г., 03:28ч./

ФАЗА ПЪРВА ЧЕТВЪРТ/

5ти, 6ти и 7ми ЛУННИ ДНИ/

БЕЗ КУРС - от 10.06.2019г., 15:01ч. до 11.06.2019г., 03:28ч.

АСПЕКТИТЕ В ПЕРИОДА >> ❤️ ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА >>

луна в дева


ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, нямаше ме няколко дни, но честно казано имах нужда от малко почивка! 🙂 Напоследък се натоварих доста с работа, което ме радва разбира се и съм щастлива, че сте с мен! 🙂 ❤️ 

Днес искам да разгледам текущия период, защото може да се каже, че е един от най-ползотворните в годината и ще ни донесе добри възможности за реализация. Но важно е да разгледаме и някои по-специфични фактори, които в зависимост от това как ще ги отработим могат да бъдат колкото негативни, толкова и позитивни за нас!

На първо място искам да акцентирам върху опозицията на Слънцето и Юпитер, която ще ни влияе силно в идващата седмица. Точния аспект е на 10 юни в 18:28ч. (бг време), но прекрасната енергия на "звездата на кралете" ще усещаме дори и в другия месец. Съчетана с останалите позитивни фактори в момента можем да използваме тази енергетика и да подобрим значително нашето социално положение, бизнес и кариера. А на духовен план - да се развиваме, да се учим и да израстваме! 

Юпитер навлезе в знак Стрелец през ноември 2018 година, когато направи и своя съвпад със Слънцето - начало на техния едногодишен хелиакален цикъл. Видяхме го като сутрешна звезда за първи път на 10 декември 2018г. Тоест проекти и задачи, стартирали в края на миналата година, както и развивали се до този момент - сега ще наблюдаваме тяхната реализация и материализация на външно физическо ниво.

Добре е всеки да обърне внимание къде се намира Юпитер в наталната му карта на този етап като транзитно влияние, за да успее по най-добрия начин да се възползва от положителната му енергия сега. Намирайки се газовия гигант срещу Слънцето, той е най-близо до Земята и можем да го наблюдаваме всяка вечер като ярка звезда на нощното небе (с магнитуд -2,6)! Пожелайте си желание, скъпи приятели, повярвайте и то ще се случи. Който не е прочел статията ми за Юпитер 2019г., може да се запознае с нея. Там давам по знак на асцендента в кои сфери ще усетим мощното му влияние през годината, като най-силно то ще бъде сега разбира се, когато той е ретрограден!

Сега определено е времето да бъдем максимално активни, да бъдем дейни и да преследваме мечтите си докрай. Въпреки че се отдалечаваме от процеса на Новолунието, което се състоя в близост до една от най-ярките звезди на нощното небе - Алдебаран, не бива да забравяме, че нейното влияние в живота ни продължава. И то е по-скоро градивно и даващо ни стимул и сили да постигаме своите цели на външно ниво. Добре е да се възползваме от възможностите, които стоят пред нас. С наближаването на Пълнолунието, в средата на месеца, въздействието на Алдебаран се усилва, както и на Антарес, която се намира в знак Стрелец! В деня на Пълнолунието Венера ще направи точна опозиция с Антарес. Сега е настъпил момент в живота ни, в който да работим за постигането на нашето вътрешно щастие, независимо от какво е нужно да се освободим и какво е нужно да трансформираме в себе си!

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

Също така по повод темата за мечтите бих искала да отбележа най-важния фактор, за който споменах в началото на статията и който би могъл да се окаже пречка за нас в този момент. Това е силното влияние на Нептун в Риби към опозицията Слънце-Юпитер (тау квадратура). Знаем, че неговото влияние в материалния свят се охарактеризира със заблуди и илюзии, с неспособност да направим вярната преценка, с желание да избягаме от реалността и да потънем в света на фантазиите.

Но сега ако искаме да успеем логиката трябва да бъде наша водеща линия на мислене и поведение - практичния подход, търсенето на ясни доводи и очаквани резултати. Малко усилия са нужни от наша страна в тази връзка, защото затъмненията по оста Рак-Козирог са доста близо и те активират енергийно Сатурн, който се намира там. А той както знаем също е в кулминационна фаза със Слънцето. Другия месец ще наблюдаваме и тяхната опозиция. Сатурн е достатъчно мощен сега, така че аз искрено вярвам, че той няма да ни позволи грешки и заблуди. И че ще ни направи достатъчно съсредоточени, концентрирани и фокусирани в целите и методите им на постигане! 

За нашата трезва и вярна мисъл ще помогне и Меркурий, който както знаем сега е видим на нощното небе като вечерна звезда, а това се случва в малко дни през годината. Целият юни Меркурий ще бъде видим като вечерница, след което ще наблюдаваме вечерен изгрев чак в края на януари 2020 година. Знаем, че малката планета е свързана с мисълта, с идеите, с комуникацията. До 20-21ви всякакви сделки за покупко-продажби на недвижими имоти, техника и автомобили ще бъдат изключително успешни! Важно е да са добре обмислени и предвидени от по-рано! Също така всякакви бизнес сделки, договори, преговори, разговори, изяснявания на ситуации, както и всякакви нови начинания ще бъдат увенчани с успех за нас!!!

Добре е в този месец да довършим своите важни задачи, защото през юли предстои месец на затъмнения и ретрограден Меркурий, а след това и не малък период на невидими Марс и Венера, за което ще поговорим в следващи статии.

В положителен смисъл можем да възприемем силното въздействие на Нептун като докосване до нашите най-съкровени мечти и желания и като възможността те да се сбъднат. Периодът би могъл да бъде изключително творчески и креативен. Също така за някои да донесе късмета да срещнат голямата любов в живота си!

Моментът е колкото силен на материално ниво, толкова и духовно ориентиран. И именно обръщането на нашия поглед към невидимото и приемайки го толкова сериозно и истински както и видимото, ще ни даде шанса да се освободим от негативните прояви на Нептун - от заблудите, илюзиите, недобрата преценка, невъзможността да видим дадени ситуации, гледането на света през розови очила.

Тоест сега можем да работим в посока намиране на личното щастие и радостта от живота - чрез изразяване на вътрешния ни свят, чрез осъзнаване на собствените ни желания, пориви и мечти, и чрез намирането на пътя към тяхното осъществяване на чисто физическо и материално ниво!

Пожелавам ви реализация на замислите, просперитет и сбъдване на всички ваши желания! Следете Луна "без курс" при подписване на договори и предприемане на нови стъпки.

Вярвайте в своя успех и той ще дойде със сигурност! Обичам ви!!! 🙂


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀ МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП -
ЮНИ 2019Г.ИНГРЕСИЯ НА УРАН В ТЕЛЕЦ -
от 2018 до 2026Г.ЛУННИ ВЪЗЛИ ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГ →


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


ФАЗА ПЪРВА ЧЕТВЪРТ


Това е втората фаза от Лунния месец. Сега светлата и тъмната половина на Луната се изравняват, като Луната все повече се отдалечава от Слънцето. Можем да наблюдаваме Луната високо на небосклона. Тя ще бъде видима след залеза на Слънцето, през първата половина на нощта.
С всеки изминал ден Луната ще залязва все по-късно, ще става все по-голяма и все по-силно ще отразява слънчевата светлина. До момента на тяхната опозиция - Пълнолунието, когато Земята ще застане между Слънцето и Луната.

От гледна точка на енергийното влияние върху нас, ако сте следвали препоръките на Лунния календар по отношение на Новолунието и раждащата се Луна, сега настъпва решителния момент. Постарайте се да задържите темпото, с което работехте до момента. Пристъпете към активни действия и реализация на замислите, но поддържайте самоконтрол и трезво преценявайте всяка една ситуация, преди да предприемете решителна стъпка.

Енергията се повишава с всеки изминал ден, с това и нашата раздразнителност, а от там - нивото на конфликтност нараства. Опитайте се да запазите мира и спокойните взаимоотношения в семейството, а и на работното място. Положителното и оптимистично настроение ще помогнат да възприемате адекватно заобикалящата ви среда и случващото се.

В Първата четвърт на Лунния месец е важно да се запази първоначално приетата стратегия и посока на действие. Не се разсейвате от каквито и да било странични въпроси. Действайте по план, предвидете и разграфете всяка ваша стъпка. Слушайте интуицията си, която ще ви помогне да направите фини корекции  в поставените цели, ако има нужда.

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР


ЛУНА В ДЕВА


Когато Луната транзитира в знака на Девата е най-подходящия момент да посветите времето си на своите ангажименти и да свършите своите задачи - както по-сериозните и отговорни, така и ежедневните рутинни задължения. Луната в Дева ни прави практични и земни. На преден план излизат мислите пред чувствата, преценяваме обективно, критично и вярно всяка една ситуация.
С лекота можете да създадете ред по всички ваши дела и въпроси - от по-сериозните, до най-дребните битови неуредици.

През периода са важни и актуални всички въпроси, отнасящи се до нашата реализация и до това какво работим и каква е нашата професия.

Обърнете достатъчно внимание на своята работа или бизнес, но не забравяйте също така и своето здраве и състоянието на вашето тяло. Периодът е благоприятен за спорт или някакви релаксиращи процедури - масаж, спа, разходка на открито. Замислете се с какво се храните - дали не прекалявате с нещо, а от друга страна, дали не се лишавате от нещо. Старайте се да преминете към по-здравословен начин на живот - прясна храна, по-малко пакетирани храни и колкото се може по-пълнозърнести и естествени продукти. Отговорете си на въпроса: Пиете ли достатъчно вода? Разбира се за огромната вреда от алкохола и цигарите няма нужда да коментираме. То е ясно. Като имам предвид не само на физическо ниво. Това е най-малкото.

С преминаването на Луна в Дева акцентираме на чистотата - както на физическо, така и на психо-емоционално и духовно ниво. Чиста къща, чиста храна, чисти дрехи, чисти мисли, чисти думи и дела. Ако Луната е в своята намаляваща фаза, това ще улесни процесите на изчистване.

С Луна в Дева и управител Меркурий акцентираме на дребните неща, забелязваме и най-малкия детайл и сме способни да ги разберем. Способни сме да възстановим образа на цялата картина, само с помощта на няколко парченца от пъзела. Във всяка ситуация ще забелязваме всички подробности и ще реагираме дори на незначителните неща. Внимавайте обаче да не станете капризни и дребнави. За да се преборите с перфекционизма и завишените критерии към всичко, си спомнете, че нищо не е идеално или перфектно на този свят.

Дайте воля на мисълта си, която под влиянието на Луната в Дева умее да преценява отлично ситуациите и да създава планове за дълъг период от време.

Настъпил е моментът, в който ще бъдете възнаградени за положения от вас труд!

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>


ЛУННИ ДНИ5-ти лунен ден - 08.06.2019г., 20:58ч. до 09.06.2019г., 20:58ч., неделя

Трансформация, изменение, интеграция, обединяване, увеличаване на отговорностите.

5-ти лунен ден е един от най-важните във фаза Новолуние, тъй като е ден на трансформация и вътрешна промяна. В известен смисъл може да се каже, че това е преломния момент в първата половина на Лунния месец. Днес се осъществява материализация на всичко, което е направено в предишните четири дни. Бъдете особено внимателни във всички ваши мисли, действия и постъпки, защото те непременно ще намерят въплащение във физическия свят.

Не случайно Еднорогът е символ на този ден, тъй като той олицетворява верността, дълга и принципа. Според преданието той се явява пред човек само, когато го очаква важна промяна и крачка към неговото духовно развитие.

И така, 5-ти лунен ден - трансформация и вътрешна промяна, ние спокойно можем да кажем, че това е решаващ период и преход към материалната и осезаемата форма. Всичко, което мислите, всичко, което искате днес непременно ще намери своята външна форма. Това е времето на глобалните промени. На всичко, което се случва сега трябва да се гледа като на процеса на превръщане на какавидата в пеперуда. Дори и да ви се струва, че всичко се срива, не се отчайвайте. Пашкулът се превръща в пеперуда и изглежда, че умира, а всъщност това е само трансформация и преход към едно ново ниво на съществуване.
През периода на преобразуване е много важно да можете да хармонизирате различните енергийни потоци и да балансирате противоположностите в себе си. Това е период на синтез и сливане на противоположни явления в едно цяло. И всичко, което ни се дава през 5-ти лунен ден, трябва да се счита за най-необходимия материал за нашия духовен растеж. И дори ако този материал изглежда напълно несъвместим със сегашната ни ситуация, не бива да се отказваме от него в никакъв случай. Ако искате да направите успешна крачка напред, трябва да сте готови да комбинирате различни парадокси. Само за човек с тясно съзнание и примитивно мислене ще изглежда, че нещата не са свързани. Човек с разширено съзнание вижда всичко като едно цяло и е в състояние да разбере, че всичко е взаимносвързано. Противоположностите всъщност се допълват и са двете страни на едно и също нещо. На това ни учат всички духовни учения без изключение.

Не се учудвайте ако през този лунен ден сте добре, после зле, ту сте спокойни, ту напрегнати. Възприемайте смяната на тези състояния като естествени етапи на обновление за вас. И най-важното - не се вкопчвайте във всяко чувство, опитайте се да запазите златната среда и 5-ти лунен ден за вас ще стане извор на вдъхновение, пречистване и обновление. 5-ти лунен ден е предназначен да обнови вашия материален и духовен свят. По възможност ограничете външните контакти и останете насаме със себе си.

Нищо излишно не се случва през този ден. Опитайте се да анализирате действията на другите и да разберете кой е с вас и кой е против вас. По този начин ще можете да отсеете чуждите влияния и нежелани енергийни намеси.

През 5-ти лунен ден доведете до край своите намерения и не оставяйте незавършени дела, защото могат да се превърнат в проблем за вас на по-късен етап. Осъществете творческа активност и упорство в достижението на целите. Бъдете верен на своите принципи и енергетиката на Луната ще бъде на ваша страна. Като цяло всяка борба за справедлива кауза, днес ще бъде продуктивна. Търсещите истината в този ден получават зелена светлина.

Всяко нещо, което днес изглежда като пречка, всъщност е само следващото стъпало нагоре към развитието ни. Ето защо е важно да намерите в себе си силата и да преодолеете всяка появила се на пътя ви пречка. И е много важно да се осъзнае, че всяко нещо, което се появява днес, ни помага да се движим напред по-ефективно и успешно.

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР


6-ти лунен ден - 09.06.2019г., 20:58ч. до 10.06.2019г., 20:59ч., понеделник

Релаксация, медитация, почивка, предаване на мисли от разстояние.

Жеравът е символ на 6-ти лунен ден, който е свързан както с водата, така и с въздуха. Събитията от този период са спокойни като равномерното течение на водата и леки като въздуха. 6-ти лунен ден може да се разглежда като период на адаптация след промените, които са се случили вчера. Той дава на човек възможност постепенно да свикне със собственото обновление и да привикне към промяната и към "новата си кожа". Като правило през този период няма непредвидени събития, няма неочаквани ситуации - нито добри, нито лоши.

Препоръчва се да се въздържите от пътувания, независимо дълги или кратки, за да не нарушите спокойния ритъм на живот, което би довело до отрицателни последици. Също не е препоръчително да давате свои лични вещи на някой друг, защото се смята, че човекът, който ги използва, може да ви отнеме спокойствието и късмета.

Възприемете 6-ти лунен ден като време за почивка, пасивност и съзерцание. Опитайте се да не се поддавате на никаква провокация. Останете спокойни и толерантни в отношението си към всичко, което се случва. Този ден трябва да е много подобен както на водата, в която всичко се отразява, но нищо не се задържа, така и на въздуха, който е лек, спокоен и подвижен. Ако съумеете да поддържате вътрешния си баланс, тогава ще преминете през този период с удоволствие. По-малко натоварвайте мислите и ума си с ежедневните дреболии. Освободете съзнанието си и ще откриете истините, които все още не сте достигнали. Като имам предвид не някакви висши откровения и проблясване на брилянтни идеи, а получаване на прости отговори, но на много важни въпроси. Например: Обича ме - Не ме обича?, Лъже ме или не ме лъже?, Приятел или враг? и т.н.

Занимайте се с със своите ежедневни дела и помислете по въпроса, че работата и ангажиментите са неразделна част от битието, и затова, независимо дали искаме или не - ние трябва да ги вършим. Енергетиката на този лунен ден ще способства разрешаването с лекота на всякакви дребни задачи и ангажименти, които са се насъбрали до момента.

ПРАКТИКА НА ДЕНЯ: Можете да произнасяте на глас положителни утвърждения - афирмации за подобряване на външния вид, за укрепване на здравословното състояние и ободряване на цялостното състояние на организма и психиката.

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР


7-ми лунен ден - 10.06.2019г., 20:59ч. до 11.06.2019г., 21:00ч., вторник

Силата на думите, умението за комуникация, контрол на израза ни, творчество, съзидателност, другата страна на реалността.

7-ми лунен ден преминава под знака на магията на думите. Силата на това, което изричаме през този лунен ден се увеличава многократно - не само словото, изречено чрез молитва и заклинание, но и най-обикновените на пръв поглед, случайно изречени думи. Ето защо през този ден е необходимо да внимавате за думите, които изричате и в никакъв случай да не изпращате проклятия към никого. В този момент проклятията стават действителни и много силни, и обезателно се сбъдват. И по този начин ние си навличаме негативна карма. Не забравяйте, че думите са вибрации, които задължително се генерират във видимия свят под някаква форма. Т.е. всяка произнесена дума, която първоначално е част от астралния и менталния свят, впоследствие става абсолютна реалност.
Хората имаме склонността да пренебрегваме силата и значението на думите, когато ги използваме. Всяка дума е вибрация, която рано или късно се материализира във физическия свят. Когато думите ви носят негативен заряд съществува реалната опасност тази отрицателна енергия да се обърне срещу вас в даден момент. Затова, особено днес през 7-ми лунен ден, е препоръчително да говорите по-малко. Коментирайте само най-нужното и необходимото. По възможност се откажете от масови събития и от посещението на шумни компании и партита. Прекарайте 7-ми лунен ден в общуване със себе си, като размишлявате за вашата истинска природа.
Никакви разрушителни дейности не са препоръчителни днес. Цялата енергия, която влиза във вас, трябва да се използва само съзидателно - за реализацията на вашите планове и идеи.

7-ми лунен ден е много подходящ за пътувания, както на кратки, така и на далечни разстояния. Много важно е преди заминаването да произнесете молитва.
7-ми лунен ден също е много подходящ за занаятчийска работа. Това е времето на творческите личности. Вдъхновението ще дойде задължително!

<< ЛУНЕН КАЛЕНДАР


ЛУНА В ДЕВА
СЪВЕТИ ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ - ПО АСЦЕНДЕНТ!


За по-голяма достоверност съобразете прогнозите с домофикацията спрямо вашия Асцендент - изгряващ знак.

Какво е Асцендент и как можете да го изчислите, прочетете тук →


ОВЕН

Ключови думи - здраве, работа и ангажименти.
Подходящ момент да насочите усилията си към вашата работа и всичко свързано с нея.
Време е да обърнете внимание на вашето здраве и на състоянието на тялото си. Много са подходящи процедури, укрепващи общото състояние на организма.
Всякакви ежедневни дребни ангажименти и задачи е полезно да свършите в периода.
Обърнете внимание и се погрижете за домашните си любимци.


ТЕЛЕЦ

Ключови думи - любов, творчество, забавление.
Време за забавление, любов и творческо съзидателно настроение към живота. Посветете времето си на това да си доставите удоволствие и радост в ежедневието. Помислете си за това доколко си позволявате да бъдете щастливи от това, което сте и от това, което правите и за това доколко си позволявате да се наслаждавате на живота си.


БЛИЗНАЦИ

Ключови думи - дом, недвижими имоти, родители.
Дни, които успешно можете да посветите на своя дом - на всякакви ремонти, преустройства и подобряване на цялостната атмосфера и ред в дома ви. Също така всякакви сделки с недвижими имоти биха били перспективни и успешни.
Момента е благоприятен и за общуване с родителите.


РАК

Ключови думи - активност, комуникация, информация.
Сега е настъпил момента, в който да проявите активност в общуването, комуникацията и събирането на информация, относно въпросите, които ви интересуват. Идеален период за срещи, преговори и договори.
Също момента е благоприятен да посветите времето си на семейството и роднините и да обърнете внимание на своите близки, които имат нужда от вас.
Биха ви се отразили чудесно всякакви кратки пътувания и разходки в природата, както и всичко, което е свързано с промяната и придвижването като цяло, независимо на физическо или духовно ниво.


ЛЪВ

Ключови думи - пари, материални придобивки.
Под тези Лунни вибрации  е добре да насочите енергията си към материалните дела и към това да анализирате какви реално са вашите възможности.
С какви ресурси, вътрешни и външни, разполагате - силата на духа, вашите вътрешни способности за реализация, имуществото ви, дохода ви, вашия бюджет и вашето благосъстояние/наличните пари, това, което имате. Обърнете внимание както на вашите приходи, така и на вашите разходи.


ДЕВА

Ключови думи - собствения "Аз", външен вид, начало.
Под тази енергия на Луната е добре да обърнете поглед към собствената си личност - към това как изглеждате, как се показвате пред света и как другите ви забелязват. Включително се опитайте да проследите вашите жестове, маниери и цялостното си поведение, както и вътрешните си усещания, които биха ви подсказали много за това как се чувствате в компанията на определени хора или при дадени ситуации. Сега сте изключително сензитивни и много добре бихте разбрали кое е добро за вас и кое - не.
Периода е благоприятен да се погрижите лично за себе си и да насочите енергията си към удовлетворение на собствените си нужди.
Моментът е много подходящ за разкрасяване и за подобряване на външния вид.


ВЕЗНИ

Ключови думи - почивка, уединение.
Период, в който е желателно да останете насаме със себе си и да се отдадете на заслужена почивка и релакс. Ако е възможно забавете темпото и се отдръпнете от забързания светски живот. Посветете времето си на вашия вътрешен свят и обмислете въпроси като: Защо съм тук на Земята? и Какъв е смисъла на моя жизнен път?
Сега ви се дава шанс да видите неща, които до момента са били скрити от вас.


СКОРПИОН

Ключови думи - приятели, цели, мечти и планове.
Когато умеем да мечтаем и да поставяме целите си правилно, няма как да не се появят помощници и съмишленици в живота ни. Помислете за вашия социален кръг и за общността, към която принадлежите.
Задайте мислено своите цели и намерения за бъдещето. Сбъдване на желанията!


СТРЕЛЕЦ

Ключови думи - кариера, развитие, социално положение.
Изключително активен на външно ниво живот. Отдайте времето си за постигане на реализация на външен план. Сега имате възможност с лекота да се издигнете в кариерата и в обществото като цяло. Също имате възможност да срещнете такъв тип човек - успял и уважаван, от високите кръгове на обществото.


КОЗИРОГ

Ключови думи - духовност, религия, обучение, пътешествие.
Сега е момента, в който ще ви се даде шанс да разширите мирогледа си и да погледнете на живота от една философска гледна точка. Изключително духовен период, в който ако имате вяра и упование в една по-висша сила, всичко е възможно. Ще научите важни неща за живота или самия вие ще изиграете ролята на учител за някой друг.
Подходящ период за пътуване и за опознаване на чужди и далечни култури.


ВОДОЛЕЙ

Ключови думи - чуждите ресурси, наследство, секс.
Получавате енергия и ресурси от другите. По какъв начин ще се възползвате, зависи само от вас.
Избягвайте критични или опасни ситуации.
Подходящ момент за важна промяна, отказване от вреден навик и трансформация на външно и вътрешно ниво.


РИБИ

Ключови думи - брак, взаимоотношения.
Всякакви общи начинания с вашия партньор са благоприятни сега. Посветете времето си на вашата половинка и не забравяйте, че вие сте двете страни на една и съща монета. Уравновесете се и се балансирайте, за да постигнете разбирателство и комфорт във взаимоотношенията, както и за да съумеете заедно да се придвижите успешно напред.ЛУНА БЕЗ КУРС
от 10.06.2019г., 15:01ч. до 11.06.2019г., 03:28ч.


Луната е без курс от момента, в който направи последния си мажорен аспект с някоя планета, преди да напусне знака където се намира. Т.е. когато Луната е на прага между два знака и не предстои да образува повече мажорни аспекти - тя е без курс, докато излезе от знака, в който е.
Луната е без курс винаги в последните градуси на знака, като всеки път дължината на периода на действие е с различно времетраене - от няколко минути до часове.

В такъв момент ние трябва да забавим своя ход, да поспрем и да направим кратка ретроспекция на отминалите дни и на това, което са ни донесли те. Дори деня да е с активна енергетика, празния ход на Луната не предразполага към действие или към взимане на решения, а към точно обратното - почивка, спокойствие и изчакване на навлизането й в следващия знак и в следващото поле на действие.

Изчакайте, поспрете и се подгответе! Дайте шанс на мислите си да се подредят.
Идеално време за почивка и уединение.

 

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...