☿ Статии♀ Астро събития♂ Месечен хороскоп

ХОРОСКОП ФЕВРУАРИ!!!❤️ НОВОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ – 24.01.2020г.!!!🍀 ПЪЛНОЛУНИЕ в ЛЪВ – 9.02.2020г.!!!

хороскоп февруари

Здравейте, приятели! 🙂 Измина месец от последната ни среща, но предстоят значими събития, други вече се случиха, така че важно е да ги разгледаме и да дадем една основна насока на предстоящия период!

Уран стана директен, Юпитер изгря, в енергията сме на Новолунието в знак Водолей. Може да се каже, че Вселената на този етап ни предлага безгранични възможности, че имаме пълната свобода в действията си и че пред нас е само безкрайния хоризонт! Изборът за живота ни е в нашите ръце и сега повече от всякога имаме реалният шанс да приветстваме промяната, както на ментално, така и на материално ниво!

Време е да вземем някои важни решения именно сега, за други е добре да изчакаме и да си дадем ясна равносметка през февруари под енергията на ретроградния Меркурий, който предстои! Интуицията ни и "виждането" напред към момента са доста силни, така че всеки сам за себе си ще направи правилната преценката кога и как да постъпи в определени ситуации, но основната тенденция е че картината пред нас става все по-ясна и подредена, а ние все по-готови да правим категорични и смели крачки към един нов и по-добър живот! Такъв, какъвто е в мечтите ни!

Ето какво ще разгледаме в днешния материал:
 • Новолунието в знак Водолей,
 • Пълнолунието в знак Лъв,
 • Изгревът на Юпитер,
 • Ретроградността на Меркурий като възможност за дълбока преоценка и едно ново начало за нас!
 • Изгревът на Сатурн през февруари 2020-та,
 • Мощната енергия на Венера като Вечерница сега, както и още много други интересни неща!
Да започваме! 🙂 ❤️ Радвам се, че отново сме заедно!

новолуние във водолей

.


21 януари 2020г. - ИЗГРЕВ НА ЮПИТЕР/ MF
23 януари 2020г., 15:07ч. - Венера секстил Юпитер / I -ви 


Въпреки, че датите които ще разгледаме са отминали, събитията посочени в тях дават основна насока на енергиите, които задвижват случващото се най-малкото в предстоящия месец. Изгревът на Юпитер поставя едногодишно начало в живота ни и дава тенденция да се развиваме и да просперираме там, където желаем.

Когато Слънцето и Юпитер се намират близо на небето, Юпитер се скрива от нашия поглед. Това се случва всяка година за период около месец и половина. На 5 декември 2019г. Юпитер - "звездата на кралете" стана невидим. На 27 декември 2019-та, ден след Слънчевото Затъмнение в Козирог, Слънцето и Юпитер направиха съвпад и застанаха в една точка. Можем да си представим този високоенергиен процес като едно своеобразно Новолуние. И както в същинското Новолуние Луната е невидима за нас, когато е в съвпад със Слънцето, така и Юпитер е скрит от погледа ни, когато е в лъчите на нашата звезда.

В такъв момент реално погледнато Юпитер се намира зад Слънцето, наблюдавани от Земята. И постепенно раздалечавайки се двете тела, на 21 януари 2020-та рано сутринта преди изгрева на Слънцето Юпитер изгря като сутрешна звезда. Много интересно е това, което наблюдаваме като процес. Съвпад на Юпитер и Слънцето ден след Новолунието/ Слънчевото Затъмнение в Козирог и изгрев на Юпитер като сутрешна звезда три дни преди Новолунието в знак Водолей!

Едно силно начало! Прекрасни нови възможности стоят сега пред нас, приятели. Самото Новолуние във Водолей на фона на изгряващия Юпитер в квадратура с Уран ни показва, че нещата вече няма да са същите, че миналото, каквото и да е то, вече няма да бъде пречка за нас, че всеки по своя начин ще намери пътя и силата да продължи напред и да намери своето щастие - свободен и непредубеден!

За да разберем секстила на Венера с Юпитер, който ни въздейства много благоприятно на фона на споменатите процеси, искам да ви върна малко назад. Тогава, когато наблюдавахме съвпада на Венера с Юпитер -  24 ноември 2019г. Можете да се върнете към тази дата и да си дадете равносметка зародило ли се е тогава нещо във вашия живот (дори и на ментално ниво) защото то определено сега може да даде своите първи прояви и във физическия свят. И ако все още не сте поставили своето ново начало - дори като идеи и желания, сега е идеалният момент за това!

В линка по-горе можете да намерите информация в коя сфера на живота ви е бил съвпада на двете планети и може именно в тези сфери сега да имате благоприятно стечение на обстоятелства. Също под статията са сферите, в които действа Новолунието във Водолей и те също са потенциална област, в която мечтите и желанията ни могат да станат реалност!


23 януари 2020г., 08:54ч. - Слънце квадрат Уран / II -ри


Същността на този квадрат ни показва, че Уран скоро стана директен и пое напред по зодиакалния кръг. Доскоро той беше ретрограден, което означава, че сега планетата на рязката и кардинална промяна за последен път ще премине през дадени градуси на зодиака и при някои от вас това ще е индикация за пълен край в дадени сфери. Тази втора квадратура между Слънцето и Уран ни показва началото на края на даден цикъл в живота ни.

За някои от вас ще се наблюдават развръзки по дела, започнати в края на април, началото на май 2019-та (съвпада на Слънцето и Уран), за други - от края на юли, началото на август 2019-та (първата квадратура на Слънцето и Уран), за трети - от края на август, началото на септември 2019г. (влизането на Уран в R-фаза), за четвърти - в края на октомври 2019г. (опозицията на Слънцето и Уран). При работата ми с клиенти наблюдавам, че при всеки промяната е започнала, просто периодите са различни - в зависимост от личната натална карта. Които и да са периодите обаче, първо, малко са хората, да не кажа, че няма такива, които да не са ги усетили, и второ, значението и задачата на Уран в Телец е една - промяна, освобождаване, преодоляване на бариери и задръжки, разрушаване на статуквото в живота ни. Това, което ни пречи да се развиваме и да бъдем себе си неминуемо трябва да си отиде!

Ако до момента не сте успели да направите дадени промени там, където желаете или чувствате, че това е необходимо, моя съвет е до края на февруари 2020г. (втория секстил на Слънцето и Уран) да ги направите! След това енергията на Уран ще става все по-слаба и ще ви бъде по-трудно на външно физическо ниво да въздействате на материалната среда. Тогава по-скоро промените, които настъпват ще бъдат вътрешни, ментални, до летните Затъмнения и първия секстил на Уран и Слънцето в техния нов цикъл, който ще стартира на 26 април 2020г.


24 януари 2020г., 23:42ч.  - НОВОЛУНИЕ 4º22' ВОДОЛЕЙ
26 януари 2020г., 17:26ч.  - ПЪРВИ СЪРП НА ЛУНАТА / 1-ВИ ЛУНЕН ДЕН


Безспорно едно от най-важните събития на периода е Новолунието в знак Водолей! Знаем, че Новолунието винаги е сигнификатор на новото начало в живота ни, на новите избори, на новите възможности. Е този път това е по-силно от всякога! Новолунието в знак Водолей дава цвят на целия Лунен месец и под негово влияние ще бъдем до следващото Новолуние в знак Риби на 23 февруари 2020-та, да не кажем и до Новолунието в Овен на 24 март 2020г.!

Описаните до момента астрологични събития - изгрева на Юпитер, квадратурата Слънце Юпитер, секстила Венера Юпитер ще дадат прекрасен потенциал на фона на енергията на знак Водолей - знака на новото, на промяната, на различното възприятие на картината на нашия живот; знак на свободата, на непривързаността, на разбиване на оковите, които те стягат и ти отнемат възможността да вървиш напред. Сега повече от всякога ще имаме възможността за преоценка (благодарение на R-Меркурий) и за създаване на нови планове и на нови цели в живота ни!

Уран и знак Водолей са свързани с идеите, с нестандартното и неконвенционалното. С възможността да разрушим старото и да приветстваме новото в живота ни. И на фона на все още осезаемата енергия от Затъмненията и съвпада на Сатурн и Плутон, провокиращи съдбовни и кармични развръзки в живота ни, много от нас ще направят избори за себе си, които могат да изненадат дори тях самите! 🙂

На илюстрацията по-долу съм дала картина на звездното небе в реално време към момента на Новолунието! Картинките ни показват самите Съзвездия, които се намират като реални обекти на небето. Знаем, че знаците са ориентирани по сезоните т. нар. Тропически Зодиак и те НЕ са Съзвездията, които са на небето. Тоест имаме два пъти знак Овен например - един път като Съзвездие - реален обект на небето - съвкупност от звезди, изобразяващи дадена фигура и втори път като зодия Овен - Пролетна Равноденствена точка върху Еклиптиката, в която Слънцето започва своята Астрономическата година от 365 дни.

таро - дяволът

Реално под знак Водолей и Новолунието там можем да видим съзвездие Козирог! На фигурата по-долу виждате ясно съвпада на Слънцето и Луната на фона на съзвездие Козирог и тук интересното е, че този съвпад е позициониран непосредствено върху рогата на Козела, в съвпад с две мощни неподвижни звезди Dabih (Дабих - 4º19' Водолей, Бета на Съзвездие Козирог)) и Altair (Алтаир - 2º03' Водолей, Алфа на съзвездие Орел). Изображението на Козирога се свързва с XV-тата карта в ТАРО - Дяволът. И ако обърнете внимание на Пентаграмът в рогата на Козела  - това е Венера. В конкретния случай там се намира Новолунието във Водолей - съвпада на двете светила. Знаем с какво се свързва Дявола в Тарото, а и рогата на Козирога - с мании, пристрастявания, обсебване, зависимости, сексуални аномалии, патогени, лесно изкушение, низки страсти, податливост на негативни влияния, слабост, компрометираност, токсична и отровна енергия.

Тук в конкретния случай, с Новолунието в тази зона, на фона на всички положителни компоненти, за които говорихме до момента, аз смятам, че това Новолуние, намирайки се именно в тази специфична зона, по-скоро ни дава реалния шанс да се избавим от всичките тези негативи, които символизират рогата в негативен смисъл. Да работим с всичко, което изхабява нашата енергия - на външно и на вътрешно ниво, да работим с всичко, което ни заробва, поставя ни в зависимост, в неспособност да бъдем свободни и да реализираме нашето щастие. С приближаването на R-фаза на Меркурий и след Пълнолунието в знак Лъв, което ще се състои на 9 февруари, ще бъде идеален момент да се освободим и да приключим с това, с което все още не сме!

От положителна гледна точка рогата на Козирога могат да ни заредят с устойчивост, пробивност, решителност, с готовност да работим за себе си в посока постигане на мечти, със сила да се преборим с нашите най-големи страхове, слабости, мании и зависимости! Двете звезди, които споменах по-горе са изключително силни и ще ни заредят с енергията на победата, просперитета и облагодетелстването, стига да бъдем готови по един честен и достоен начин да работим упорито в името на нашите най-високи цели!

Енергията на въздушния знак Водолей можем да използваме за намиране на нужната ни информация, за създаване на нови контакти, намиране на точния човек, за реклама и самореклама, за всякакви дейности, които се извършват по интернет, за стартиране на обучения, семинари, курсове, за изява на сцена, за създаване на нови приятелски отношения, за намиране на любовта в живота ни, за намиране на спонсори и хора, които да ни протектират, за обновление на стари идеи и дейности и стартирането им по един нов начин, за всичко нестандартно и необичайно в добрия смисъл. Сега е времето да се освободим от старото и да създадем нови правила и пътища в живота ни, които да ни водят напред!

новолуние във водолей

новолуние във водолей

Новолуние във Водолей
24 януари 2020г., 23:42ч. БГ

.


26 януари 2020г. - ИЗГРЕВ НА МЕРКУРИЙ/ EF
3 февруари 2020г., 13:38ч. - Меркурий в Риби
5 февруари 2020г., 11:43ч. - Меркурий секстил Уран / II -ри 
10 февруари 2020г. - МЕРКУРИЙ ВЕЧЕРНА ЕЛОНГАЦИЯ/ EE
15 февруари 2020г. - ЗАЛЕЗ НА МЕРКУРИЙ/ EL
17 февруари 2020г. - Меркурий R 12º53' Риби
26 февруари 2020г. - СЛЪНЦЕ СЪВПАД МЕРКУРИЙ/ IC


Изгрев на Юпитер, изгрев на Меркурий, Новолуние в знака на свободата и промяната - Водолей! Всичко това означава ментално събуждане за нов живот, нови идеи, ново възприятие на света и на всичко, което ни се случва. Сега повече от всякога сме готови да работим в посока изграждане на нови мисловни структури. При всеки ще се случи в определен ред, в зависимост от конкретиката на неговата лична Натална карта и разбирания.

Тук давам по силните дати, в които е идеален момент да работим с нашия ментален свят и с начинът ни на мислене, да вземаме нови решения или да направим преоценка. И именно в периодът на този Лунен месец е времето да променим генерално начинът ни на мислене по дадени въпроси, да се освободим от негативните мисли и да повярваме, че всичко е възможно и че ние притежаваме силата да постигнем мечтите си. Мислите оформят реалността! Помислете по този въпрос!

На 26-ти януари Меркурий ще изгрее като Вечерна звезда. И тези, които следят моите публикации знаят, че целият му цикъл със Слънцето, който стартира със съвпада им през Ноември и видимостта на Меркурий като Зорница е много силен. И още от тогава, ни се дава реалния шанс да променим начинът ни на мислене. Така, че ако на фона на новия цикъл Слънце-Меркурий, който стартира през Ноември, на фона на новия цикъл на Юпитер и Слънцето, който стартира в края на декември и на фона на двете Затъмнения вие сте започнали да променяте гледната си точка или поне сте усетили, че това е необходимо за да вървите напред, то сега до края на февруари е добре да се освободите от старото и да създадете новото в живота си и по тези астро-показатели.

Мога да кажа, че в глобалната прогностика важи същото правило както и при работата с клиенти - когато едно нещо е необходимо да се случи и е писано да се случи, то започва да се показва от всички видове прогностика и от всички видове процеси на едно глобално ниво! Движенията на Меркурий в месеца са в унисон с цялата картина, подпомагат я, завършват я! Ще има както духовно пробуждане и израстване, така и ментално при много от нас! Ще намерите необходимата ви информация, ще преосмислите и анализирате, ще си поставите нови цели и задачи, ще прецезирате нови методи за постигане на целите!

Относно R-фазата на Меркурий в периода от 17 февруари до 10 март, но най-вече от 17 февруари до съвпада му със Слънцето на 26 февруари, знаем, че не е желателно подписване на договори, покупко продажби на недвижими имоти, пътувания, работа с документи, преговори, стартиране на работа, закупуване на техника и автомобил, стартиране на нови начинания и проекти, вземане на важни решения. Проверявайте всяка информация, самите вие добре обмисляйте своите думи, защото има опасност да ви разберат погрешно.

Периодът на R-Меркурий е идеален да се вглъбим навътре, да си направим самоанализ и дълбока преоценка - на ситуации, връзки, начин на мислене; да си подредим мислите, дома, офиса; да се освободим от ненужното, да приключим с непродуктивните връзки и дела; да намерим нещо изгубено/ скрито, да завършим даден проект или начинание.


27 януари 2020г., 03:37ч. - Венера квадрат Марс / I - ви 
27 януари 2020г., 22:00ч. - Венера съвпад Нептун 
28 януари 2020г., 12:34ч. - Марс квадрат Нептун / II -ри


Още едни интересни аспекти в периода, в непосредствена близост с Новолунието, които ще дадат цвят и фон на целия Лунен месец.

И каква асоциация правим под връзката Венера, Марс и Нептун? Любов разбира се - в целия диапазон на взаимоотношенията - романтика, увлечение, страст, сексуални връзки, заблуди, идеализиране на партньора, силно влюбване, жертвоготовност, скандали, изоставяне, събиране... Това е месец на истината, в който любовта и любовните взаимоотношения ще играят много силна роля по един или друг начин.

Много важно е да отбележим, че аспекта между Венера и Марс е първа квадратура, което означава, че неща, които сме стартирали през август 2019г. (съвпада Венера-Марс) могат на този етап да дадат своите първи проявления на външно ниво. Оставям линк към материалите >> статия и видео за съвпада на Марс и Венера, който бележи един период от август 2019г. до юли 2021г. И под енергията на тази квадратура сега можем да наблюдаваме дадени развръзки в живота ни по отношение на взаимоотношенията - любовни, делови, социални, приятелски, по отношение на ресурсите в живота ни - като даване и получаване, както и по отношение на способността ни да вложим своята сила и воля в постигането на нашите желания и на вътрешното ни удовлетворение!

От гледна точка на Нептун знаем неговите проявления. Като негативно - недобра преценка, обърканост, илюзии, незнаене как да постъпим в определена ситуация, идеализиране, неспособност да материализираме това, което желаем, хвърчане в облаците, скрити ситуации, любовни триъгълници, тайни, изневери, принудителна раздяла, създаване на несъществуващи сценарии в главата ни, несподелена любов. И като позитивно - висша и божествена любов, много силно влюбване, жертвоготовност, творчество (музика, писане, рисуване, креативност), романтика, сензитивност, интуиция, духовна връзка и израстване, дълбоки и неземни чувства между партньорите - усещане за сродна душа.

При кой как ще се отработят тези аспекти може да се прецени само от личната му Натална карта и тази на партньора му. Никой не е застрахован от негативната проява на Нептун, така че бъдете внимателни в последните дни на януари! 🙂 Отгоре на илюстрациите на Новолунието можете да видите квадратурата на Венера и Марс и как съвпада на Слънцето и Луната (Новолунието във Водолей) се явява средна точка между тях. И този фактор още по-силно ни показва, че любовните въпроси ще са главна тема на Новия Лунен месец!

Тук е мястото да кажа, че Венера в момента е Вечерница и с всеки следващ ден става все по силна до максимума си през март 2020-та, когато ще бъде и нейната Вечерна Елонгация! Можете да наблюдавате планетата на любовта, красотата и щастието вечер след залеза на Слънцето на запад. Изключително ярка и красива звезда! На 26-ти вечерта с изгрева на Луната можете да си пожелаете най-прекрасните желания и да повярвате, че мечтите ви ще станат реалност!!!

 

пълнолуние в лъв

Пълнолуние в Лъв
9 февруари 2020г., 09:34ч. БГ

.


7 февруари 2020г., 22:02ч. - Венера в Овен
9 февруари 2020г., 09:34ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 20º00' ЛЪВ


С навлизането на Венера в знак Овен и с Пълнолунието в знак Лъв се затваря огнен тригон с Марс в Стрелец. Може да се каже, че страстите ще бъдат нажежени до червено! Това разбира се отново може да се разгледа от положителна и от отрицателна гледна точка. Хора, предразположени към конфликти, разправии, изпадане в кризи и критични ситуации да бъдат по-сдържани и да имат едно наум в поведението си. Не бива да забравяме, че Марс става все по-силен. Може да го наблюдаваме на небето рано сутрин на Изток, преди изгрева на Слънцето - като ярка червена звезда. Знаем, че през тази година той ще бъде ретрограден в периода 10 септември - 14 ноември и то не къде да е, а в огнения знак Овен! Там той ще бъде през цялата втора половина на 2020-та - от 28 юни 2020г. до 7 януари 2021г.

От положителна гледна точка огненото Пълнолуние в знак Лъв може да ни помогне да изгорим ненужното от живота ни, това, което ни пречи да бъдем себе си и да изявим своя вътрешен потенциал навън! Лъва се свързва с "Аз"-а, с егото, с това да намерим себе си, своите дарби и таланти; с това да бъдем радостни и щастливи от това, което сме и от живота, който водим. Енергията на петия знак на зодиака се свързва с любовта, с децата, с романтиката, творчеството, самореализацията, с бизнес, хобита, с всичко, което ни кара да бъдем щастливи, със съревнование, игри, забавление. Най-вече конфигурацията на планетите по време на Пълнолунието, а и в общия контекст на казаното до момента смятам, че енергията на Пълнолунието ще ни позволи да наложим себе си там, където до момента не сме успявали и да покажем на какво сме способни!

Случващото се в живота ни в периода на Пълнолунието може да ни даде индикация по какъв начин и в кои сфери ще се включи марсовата енергия във второто полугодие на 2020-та. Също може да ни върне и назад във времето, заради R-Меркурий, най-вече в периода пролетта на 2017 - есента на 2018, когато Лунните възли транзитираха по оста Лъв-Водолей! При всеки ще бъде строго индивидуално. Главното е, че Пълнолунието винаги означава кулминация на процесите, стартирали по Новолуние, така че до 10, 12 февруари можем да очакваме резултати от действията ни. И ако имате планове, за които към момента не ви достигат силите да ги реализирате, бъдете оптимистично настроени и с вяра, че до края на годината ще имате прекрасни възможности за това!


16 февруари 2020г., 13:33ч. - Марс в Козирог
17 февруари 2020г. - ИЗГРЕВ НА САТУРН/ MF
17 февруари 2020г., 07:28ч. - ПОСЛЕДНА ЧЕТВЪРТ/ LQ
19 февруари 2020г., 06:57ч. - Слънце в Риби
20 февруари 2020г., 17:57ч. - Юпитер секстил Нептун / II -ри 
21 февруари 2020г., 11:10ч. - Марс тригон Уран / II -ри 
21 февруари 2020г., 06:18ч. - "ТЪМНИ ДНИ" на ЛУНАТА/ LC
23 февруари 2020г., 17:32ч.  - НОВОЛУНИЕ 4º29' РИБИ


Тук иде реч за начинът, по който използваме нашата сила и дали понякога осъзнаваме факта, че търпението може да бъде верния ключ към постигане на нашите цели! С изгрева на Сатурн всеки от нас е добре да бъде готов да работи с темите за дисциплина, отговорност, практичност, заземеност, стабилност, поставяне на ясни цели с предвидими резултати, с темата за смирението, спокойствието, дългосрочността на нещата; да бъде готов да постави стабилно структури и основи на ментално и физическо ниво. А също така да преосмисли темата за страховете, несигурността, ниската самооценка, недоверието (най-вече в себе си, но и в другите), ината, стационарността, непомръдването от своето място и липсата на пластичност, нежеланието да се промениш, липсата на емоции, прикриването на чувствата и невъзможността да ги покажеш пред другите.

Това, че изгревът на Сатурн и излизането на Меркурий в R-движение се случват на фона на Марс, който навлиза в земния знак Козирог и тригонира Уран в Телец, както и на фона на Намаляваща Луна и завършването на Лунния месец, ни показва недвусмислено, че ако искаме стабилност и здрава структура в живота ни трябва да направим дълбока преоценка и анализ първо на самите себе си, на своите плюсове и минуси. Да се балансираме и да култивираме търпението в действията и мислите, да се научим да изчакваме точния момент! Да бъдем готови да променим на първо място самите себе си, преди да имаме изисквания към другите да го правят. И от друга страна да бъдем обективни и да не съдим твърде строго самите себе си и където има една дума - да не се наказваме заради грешките на другите.

И независимо какво се е случило в живота ни и кой крив, кой прав, да не задълбаваме премного (най-вече в собствените ни мисли), да не бягаме от реалността, а да я приемем такава, каквато е със своите предимства и недостатъци и да имаме вяра в Замисъла за нас и в избора на нашата душа да се появи именно тук и сега на планетата Земя!

Изгревът на Сатурн и секстилът на Юпитер и Нептун, на фона на ингресията на Слънцето в знак Риби могат да събудят изключително силно осъзнаване, заземяване, връзка с духа и материята, и създаване на пълен баланс между мечти и реалност! И най-вече да ни напомнят, че ние сами сме творци на собствената ни реалност, най-малкото на ментално ниво, на ниво мислене и чувстване!

Със скриването на Луната след 21-ви февруари можем да се отпуснем, да се вглъбим навътре и да се подготвим за едно интуитивно, творческо и дълбоко водно Новолуние в знак Риби! Повече информация очаквайте в следващият ми материал!

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

таро - звездата

таро - кулата

таро - любовниците

.


ЗАКЛЮЧЕНИЕ + КАРТИ ТАРО !!!


Трите карти, които изтеглих говорят сами за себе си. Първо забележете, че са три Големи Аркана - "Звездата", "Кулата" и "Любовниците". Това ни показва, че и периодът ще бъде с доста важна и кардинална енергия за нас - енергия свише!

Под Новолунието във Водолей - въздушен фиксиран знак - можем да очакваме най-вече на мисловно ниво в съзнанието ни да се фиксират нови структури на възприятие на света, на живота и на собствената ни личност! На фона на Пълнолунието в Лъв ни се дава прекрасната възможността да намерим себе си, да открием щастието, любовта и това, което ни прави истински щастливи и кара сърцето ни да лети!!!

"Звездата" е надежда, сбъдване на съкровена мечта, постигане на съкровено желание. Изцеление. Време е да последваш своята пътеводна звезда!

"Кулата" носи промяна и трансформация в живота ни. Тя е връзката ни с Вселената, с Висшия разум. Тази карта говори за изненада, пробив, революция, за нещо, което става изведнъж - много неочаквано и непредвидено. Ако има нещо фалшиво или нестабилно, то се разрушава (свише). Основите, върху които нещо е построено се разрушават, защото то така или иначе е обречено да падне рано или късно! Вселената се намесва и казва „край“ там където е необходимо нещо ще се разруши или нещо да се прояви на чисто физическо ниво!

"Любовниците" е карта сочеща любов, любовни взаимоотношения, партньорство. Също така е индикация за много трудно решение, което трябва да бъде взето - тогава когато (главата) ума казва едно, а (сърцето) душата казва друго.

Бъдете спокойни и знайте, че под енергията на Лунния месец ще вземете своето вярно решение!

Пожелавам ви успех и любов!!! Обичам ви! ❤️

PS. Ще разгледамe процесите по знаци + Таро и в моя You Tube канал! Заповядайте и там!!! 🙂

PPS. С изгрева на Луната и Първи Лунен ден, на 27-ми януари понеделник в 08:00ч. очаквайте изненада от мен на страницата ми във Facebook!!!


КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ АКТИВИРАТ ПРОЦЕСИТЕ, МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!!❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120 лв. / 1 час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/ телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!


Планетите днес

14-Jun-2021, 11:07 UT/GMT

Sun 23° Gemini 37' 09"
Moon 08° Leo 43' 58"
Mercury 18° Gemini 30' 41" R
Venus 14° Cancer 31' 00"
Mars 01° Leo 47' 13"
Jupiter 02° Pisces 07' 25"
Saturn 13° Aquarius 07' 49" R
Uranus 13° Taurus 05' 36"
Neptune 23° Pisces 09' 55"
Pluto 26° Capricorn 18' 39" R
Chiron 12° Aries 30' 50"
TrueNode 10° Gemini 42' 02" R

.


ЗАТЪМНЕНИЕ в КОЗИРОГ
26 ДЕКЕМВРИ 2019Г. →ЮПИТЕР В КОЗИРОГ
2019 - 2020Г. →УРАН
В ТЕЛЕЦ -
от 2018 до 2026Г.


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


ОВЕН


НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

11-ТИ ДОМ: Сферата на социалното - на колектива, на приятелите и на хората, които ни помагат и на които можем да разчитаме. Поява на нови личности, зараждане на близки взаимоотношения и приятелства. Подкрепата и помощта на цял нов кръг от хора, с които ще се чувствате приятно и комфортно.

Вашите стари приятелски кръгове претърпяват някакъв вид промяна или по някаква причина се разделяте с някой от вашите приятели. Като цяло темата за приятелството играе важно роля за вас. В това число спадат и членуването в различни спортни групи и кръгове на общи интереси, всякакви масови събирания и мероприятия.

Интернет, масова комуникация, бизнес, реклама. Започване на работа, свързана с интернет и комуникация с големи кръгове от хора. Ставате доста популярен, което е идеален вариант да рекламирате своя бизнес или това, с което се занимавате пред един по-широк кръг от хора.

Всичко, което е свързано с интернет сектора ще бъде в своя разцвет. Изучаване на Информатика, Маркетинг, Реклама, Астрология, Астрономия. Или организация на онлайн курсове или някакъв вид обучения по интернет.

Сферата на сбъднатите мечти! Изпълнението на най-съкровените желания. Реализация на плановете и удовлетворяването на нашите копнежи.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

5-ТИ ДОМ: Любов. Удоволствие. Романтични отношения.

Творчески проекти. Изкуство. Огромна творческа и съзидателна енергия. Идеи. Всичко, което близко до нашето сърце.

Хоби. Собствен бизнес.

Деца. Бременност. Раждане.

Забавление. Хазарт.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - справедливостта

таро - колесницата на триумфа

таро - крал на пентаклите


 ТЕЛЕЦ


НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

10-ТИ ДОМ: Социален статус. Положение в обществото. Репутация. Повишаване на вашето положение в обществото, засилен обществен живот. Издигане в социалната стълбица, престиж и признание.

Кариера. Професия. Нов бизнес. Повишаване в кариерата, издигане в служебната йерархия. Разговори с началника. Нова по-добра работа. Намиране на престижна работа, която ще ви повиши нивото на живот.

Влиятелни и авторитетни хора. Общуване с хора с висок социален статус. Преговори с хора с високо обществено положение. Придобиване на власт и авторитет.

Брак с преуспял партньор. Раждане на дете. Среща с партньор с добро социално положение. Раждането на дете във вашето семейство. Всичко, което изменя вашия статус.

Поставяне и реализация на цели и задачи. Нашите постижения. Това, с което можем да се гордеем. Правене крачка напред, пристъпване към реализация на вашите цели.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

4-ТИ ДОМ: Емоционална безопасност. Вътрешен комфорт и стабилност. Чувство на вина.

Дом. Покупка, продажба, смяна на квартира.

Недвижимо имущество. Домашен комфорт. Ремонти или покупки за дома.

Вашите корени. Фамилия. Родители, майката най-вече. Близки роднини.

Семейни събития - сватби, кръщенета, чествания на годишнини и т.н.

Работа от вкъщи. Създаване на офис вкъщи.

Работа с недвижими имоти.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - четворка чаши

таро - обесеният

таро - паж на жезлите


БЛИЗНАЦИ


НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

9-ТИ ДОМ: Духовност. Смисъла на живота. Разширение на кръгозора.

Срещане на духовен учител. 

Нова информация. Интелект. Висше образование. Откриване на собствена система за обучение.

Далечно пътешествие. Международен бизнес.

Връзки с чужбина или чужденци. Работа или обучение зад граница. Изучаване на чужди езици.

Втори брак.

Внуци.

Справедливост. Съдебни дела.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

3-ТИ ДОМ: Комуникация. Общуване. Писане. Говорене. Слушане.

Оформяне на документи.

Информация. Нови контакти. Нови запознанства.

Самореклама.

Курсове. Обучения.

Близки роднини. Братя и сестри. Съседи. Хората, с които общувате всеки ден.

Автомобили. Кратки пътувания. Командировки.

Нови навици.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - двойка чаши

таро - магьосникът

таро - крал жезли


РАК


НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

8-МИ ДОМ: Наследство.

Чужди ресурси. Чужди финанси.

Големи пари. Кредити. Банкови операции. Застраховки.

Секс. Интимност. Зачеване на дете.

Трансформация. Нов живот.

Избавяне от комплекси и зависимости.

Тайни. Вътрешни страхове.

Психология. Всичко, което е дълбоко в нас. Вътрешния ни свят.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

2-РИ ДОМ: Ценности. Доходи. Пари. 

Смяна източника на доходи.

Материална сфера на живота - приходи, разходи.

Преоценка на себе си. Самооценка на това колко заслужаваме.

Таланти и способности, за които хората могат да ви се отплатят с пари.

Ораторско майсторство. Глас.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - асо пентакли

таро - кулата

таро - асо чаши


ЛЪВ


НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

7-МИ ДОМ: Отношения с любимия човек. Брак. Среща на нов партньор.

Договори. Бизнес и делови партньорства. Отношения с другите.

Нова аудитория.

Подписване на договори.

Наши открити опоненти и врагове.

Развод.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

1-ВИ ДОМ: Собствената личност. Външност. Смяна на имиджа.

"Аз"-а. Нашата воля. Какво желаем от живота.

Реакцията ни към света. Отношението ни към самите себе си.

Как се представяме пред другите.

Начало на нещо ново. Нов житейски цикъл. Голяма и дългоочаквана промяна в живота.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - осмица жезли

таро - слънцето

таро - дяволът


ДЕВА


НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

6-ТИ ДОМ: Здраве. Нова система на хранене. Оздравителни практики. 

Избавяне от вредни навици - спиране на цигарите и т.н.

Всичко, което правим регулярно - всеки ден.

Ежедневни задължения и ангажименти. Всичко, което ни пречи да се наслаждаваме на живота.

Дългове. Връщане на дългове.

Работа. Смяна на работата, нова работа.

Домашни любимци.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

12-ТИ ДОМ: Завършване на един цял житейски етап. Приключване на проект.

Подготовка.

Вътрешна промяна. Всичко невидимо.

Eмиграция. Всичко, което е далече от нас.

Отшелничество. Ограничение. Изолация.

Санаториуми, църкви, манастири, болници, затвори.

Изчистване на организма - физически и психически. Диета.

Връщане в миналото. Застигане на миналото. Узнаване на някакви тайни. Вие самите скривате нещо от другите - тайна любов и т.н.

Вяра. Окултизъм. Йога. Медитация. Получаване на духовен заряд.

Благотворителност. Отдаване на енергия към другите.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - двойка жезли

таро - колесницата на триумфа

таро - крал на чашите


ВЕЗНИ


НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

5-ТИ ДОМ: Любов. Удоволствие. Романтични отношения.

Творчески проекти. Изкуство. Огромна творческа и съзидателна енергия. Идеи. Всичко, което близко до нашето сърце.

Хоби. Собствен бизнес.

Деца. Бременност. Раждане.

Забавление. Хазарт.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

11-ТИ ДОМ: Сферата на социалното - на колектива, на приятелите и на хората, които ни помагат и на които можем да разчитаме. Поява на нови личности, зараждане на близки взаимоотношения и приятелства. Подкрепата и помощта на цял нов кръг от хора, с които ще се чувствате приятно и комфортно.

Вашите стари приятелски кръгове претърпяват някакъв вид промяна или по някаква причина се разделяте с някой от вашите приятели. Като цяло темата за приятелството играе важно роля за вас. В това число спадат и членуването в различни спортни групи и кръгове на общи интереси, всякакви масови събирания и мероприятия.

Интернет, масова комуникация, бизнес, реклама. Започване на работа, свързана с интернет и комуникация с големи кръгове от хора. Ставате доста популярен, което е идеален вариант да рекламирате своя бизнес или това, с което се занимавате пред един по-широк кръг от хора.

Всичко, което е свързано с интернет сектора ще бъде в своя разцвет. Изучаване на Информатика, Маркетинг, Реклама, Астрология, Астрономия. Или организация на онлайн курсове или някакъв вид обучения по интернет.

Сферата на сбъднатите мечти! Изпълнението на най-съкровените желания. Реализация на плановете и удовлетворяването на нашите копнежи.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - луната

таро - страшния съд

таро - колесницата на триумфа


СКОРПИОН


НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

4-ТИ ДОМ: Емоционална безопасност. Вътрешен комфорт и стабилност. Чувство на вина.

Дом. Покупка, продажба, смяна на квартира.

Недвижимо имущество. Домашен комфорт. Ремонти или покупки за дома.

Вашите корени. Фамилия. Родители, майката най-вече. Близки роднини.

Семейни събития - сватби, кръщенета, чествания на годишнини и т.н.

Работа от вкъщи. Създаване на офис вкъщи.

Работа с недвижими имоти.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

10-ТИ ДОМ: Социален статус. Положение в обществото. Репутация. Повишаване на вашето положение в обществото, засилен обществен живот. Издигане в социалната стълбица, престиж и признание.

Кариера. Професия. Нов бизнес. Повишаване в кариерата, издигане в служебната йерархия. Разговори с началника. Нова по-добра работа. Намиране на престижна работа, която ще ви повиши нивото на живот.

Влиятелни и авторитетни хора. Общуване с хора с висок социален статус. Преговори с хора с високо обществено положение. Придобиване на власт и авторитет.

Брак с преуспял партньор. Раждане на дете. Среща с партньор с добро социално положение. Раждането на дете във вашето семейство. Всичко, което изменя вашия статус.

Поставяне и реализация на цели и задачи. Нашите постижения. Това, с което можем да се гордеем. Правене крачка напред, пристъпване към реализация на вашите цели.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - крал жезли

таро - деветка пентакли

таро - висшата жрица


СТРЕЛЕЦ


НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

3-ТИ ДОМ: Комуникация. Общуване. Писане. Говорене. Слушане.

Оформяне на документи.

Информация. Нови контакти. Нови запознанства.

Самореклама.

Курсове. Обучения.

Близки роднини. Братя и сестри. Съседи. Хората, с които общувате всеки ден.

Автомобили. Кратки пътувания. Командировки.

Нови навици.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

9-ТИ ДОМ: Духовност. Смисъла на живота. Разширение на кръгозора.

Срещане на духовен учител. 

Нова информация. Интелект. Висше образование. Откриване на собствена система за обучение.

Далечно пътешествие. Международен бизнес.

Връзки с чужбина или чужденци. Работа или обучение зад граница. Изучаване на чужди езици.

Втори брак.

Внуци.

Справедливост. Съдебни дела.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - осмица пентакли

таро - кралица на чашите

таро - страшния съд


КОЗИРОГ


НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

2-РИ ДОМ: Ценности. Доходи. Пари. 

Смяна източника на доходи.

Материална сфера на живота - приходи, разходи.

Преоценка на себе си. Самооценка на това колко заслужаваме.

Таланти и способности, за които хората могат да ви се отплатят с пари.

Ораторско майсторство. Глас.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

8-МИ ДОМ: Наследство.

Чужди ресурси. Чужди финанси.

Големи пари. Кредити. Банкови операции. Застраховки.

Секс. Интимност. Зачеване на дете.

Трансформация. Нов живот.

Избавяне от комплекси и зависимости.

Тайни. Вътрешни страхове.

Психология. Всичко, което е дълбоко в нас. Вътрешния ни свят.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - паж на жезлите

таро - асо пентакли

таро - осмица пентакли


ВОДОЛЕЙ


НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

1-ВИ ДОМ: Собствената личност. Външност. Смяна на имиджа.

"Аз"-а. Нашата воля. Какво желаем от живота.

Реакцията ни към света. Отношението ни към самите себе си.

Как се представяме пред другите.

Начало на нещо ново. Нов житейски цикъл. Голяма и дългоочаквана промяна в живота.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

7-МИ ДОМ: Отношения с любимия човек. Брак. Среща на нов партньор.

Договори. Бизнес и делови партньорства. Отношения с другите.

Нова аудитория.

Подписване на договори.

Наши открити опоненти и врагове.

Развод.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - четворка чаши

таро - асо мечове

таро - дяволът


РИБИ


НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

12-ТИ ДОМ: Завършване на един цял житейски етап. Приключване на проект.

Подготовка.

Вътрешна промяна. Всичко невидимо.

Eмиграция. Всичко, което е далече от нас.

Отшелничество. Ограничение. Изолация.

Санаториуми, църкви, манастири, болници, затвори.

Изчистване на организма - физически и психически. Диета.

Връщане в миналото. Застигане на миналото. Узнаване на някакви тайни. Вие самите скривате нещо от другите - тайна любов и т.н.

Вяра. Окултизъм. Йога. Медитация. Получаване на духовен заряд.

Благотворителност. Отдаване на енергия към другите.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

6-ТИ ДОМ: Здраве. Нова система на хранене. Оздравителни практики. 

Избавяне от вредни навици - спиране на цигарите и т.н.

Всичко, което правим регулярно - всеки ден.

Ежедневни задължения и ангажименти. Всичко, което ни пречи да се наслаждаваме на живота.

Дългове. Връщане на дългове.

Работа. Смяна на работата, нова работа.

Домашни любимци.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - седмица чаши

таро - колелото на съдбата

таро - колесницата на триумфа

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и през годината, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> АСТРО СЪБИТИЯ !!!

За Фазите на Луната и Лунните дни, следете >> ЛУНЕН КАЛЕНДАР !!!

В сайта имате възможност да се запознаете с всички главни събития:

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. - 2.12.2019г.
 • Юпитер в Козирог 2.12.2019г. - 19.12.2020г.
 • Юпитер във Водолей 19.12.2020г. - 29.12.2021г.

 • Сатурн в Козирог от 20.12.2017г. - 22.03.2020г.
 • Сатурн във Водолей 22.03.2020г. – 02.07.2020г.
 • Сатурн в Козирог 02.07.2020г. – 17.12.2020г.
 • Сатурн във Водолей 17.12.2020г. – 07.03.2023г.

 • Лунни възли по оста Рак/Козирог 16 ноември 2018г. - 4 юни 2020г.
 • Лунни възли по оста Близнаци/Стрелец 4 юни 2020г. - 23 декември 2021г.

 • Затъмнения 2020г.

 • Ретроградна Венера 13.05.2020г. - 25.06.2020г.
 • Венера – нов хелиакален цикъл юни 2020г. - януари 2022г.
 • Ретрограден Марс 10.09.2020г. - 14.11.2020г.
 • Марс – нов хелиакален цикъл септември 2019г. - октомври 2021г.
 • Ретрограден Меркурий 2020г.

 • Уран в Телец 15 май 2018г. - 26 април 2026г.
 • Нептун в Риби 4 април 2011г. - 26 януари 2026г.
 • Плутон в Козирог 26 януари 2008г. - 21 януари 2024г.

ЛИЧНА АСТРОЛОГИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ >>


Пожелавам ви приятни моменти с Astrolive.info !!! 🙂