☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

12-13 май 2021г., сряда-четвъртък ❤️ СЛЪНЦЕ секстил НЕПТУН, МАРС секстил УРАН, МЕРКУРИЙ тригон САТУРН, ЛУНА в БЛИЗНАЦИ, ПЪРВИ СЪРП съвпад МЕРКУРИЙ, СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ и тригон САТУРН !!! 🍀 Астрологична прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Пиша този материал точно в енергетиката на Новолунието в знак Телец, като съвпада на двете светила се случва на 11 май 2021г., 22:00ч. БГ в 22° на земния, фиксиран знак! Като духовно и енергийно начало на предстоящия Лунен месец, този процес ще даде пред нас много възможности за реализация на мечтите и желанията ни, за материализация и постигане на това, за което копнеем, под управлението на Венера - планетата на любовта, щастието, късмета и доволството!

Венера в момента е Вечерница. Всеки може да я види ниско на западния хоризонт вечер след залез Слънце и на фона на това мощно Новолуние да си пожелае сбъдване на най-съкровените мечти! Пожелавам го и аз на всички нас - животът, сърцата и душите ни да изобилстват от светлина, любов и щастие!!! 🙂 

Новолунието сега е лунация, която предхожда други две, които ще бъдат Лунно и Слънчево затъмнение по оста Близнаци-Стрелец, така че връзката ни свише се засилва все повече и колкото по-духовен и чист е човек в самия себе си, толкова повече ще усети тази връзка. В такива периоди се буди кармата и съдбата и започва да работи там, където е нужно в живота ни, по начинът, по който е правилен за всеки конкретен човек - спрямо него самия, пътя му, живота, който води и вътрешната му осъзнатост. 

В идните дни е вероятно да пиша статии, които да обхващат малко по-големи периоди - по два или три дни. Всичко, важно, което се случва на небето, ще го анализирам, разбира се, но възможно е да не успявам да се включвам всеки ден, защото съм изключително натоварена. Но да не губим време и да си поговорим по същество! 🙂

На 11-ти в 22ч. наблюдаваме съвпад на Слънцето и Луната. Статия по темата можете да четете тук, също я засягам и в това Видео в You Tube. Веднага след Новолунието, в 00:47ч. на 12-ти май Луната прави точен секстил с Нептун, а на 13-ти май в 08:45ч. и Слънцето влиза в този аспект! Тоест това, за което говоря - за връзката ни сега с невидимото, с духовното, с творческото, то още по-силно се активира и от тази връзка на двете светила (непосредствено в процеса на Новолунието) с най-сензитивната планета - Нептун. 

Най-висшата проява на Нептун е връзката ни с Бога, най-нисшата на битово ниво - да загубим себе си, да се размият границите на Аз-а и на личността. На чисто земно ниво според мен най-добре можем да отработим тази енергия като се научим да чувстваме и слушаме своята интуиция, но и да не губим връзката с реалността. Като тенденция в следващия месец това Нептуново влияние може да разкрие пред нас доста скрити ситуации в живота ни. Няма как да не спомена, че за едни те ще донесат радост и щастие, но за други могат да бъдат и негативни. Много зависи от това по какъв начин стои Нептун в наталната карта и прогностиката и доколко е отработен. 

Ако е силен и някой е допуснал да живее в заблуда по отношение на ситуации и хора дълго време, то сега събуждането може да бъде и шоково. И използвам точно тази дума, защото Уран се намира в знак Телец и неминуемо също ще дава отражение на процесите, които се случват сега. Но Уран е планета на освобождаването, така че дори да има резки ситуации, те по-скоро ще донесат яснота и нови възможности да материализираме. Защото така или иначе да живееш в заблуда пречи на обективната преценка на заобикалящата те реалност, а оттам и на създаването на реалистични цели с ясни резултати. 

Ще има и яснота, и заземяване под това Новолуние, последвано от две затъмнения. Някои дълбоки осъзнавания ще дойдат на 12-ти и 13-ти май под точните секстили на Луната и Слънцето с Нептун в Риби. 

Друг много важен аспект, който ще наблюдаваме на 12-ти в 05:48ч. е секстилът на Марс в Рак с Уран в Телец. Както и да ги тълкуваме процесите, ясно е, че урановата енергия ще не влияе много силно в идните дни. Под Марс и Уран като цяло може да се очакват и по-резки събития, но доколкото Марс вече е доста слаб като видимост на небето - по-скоро отново енергията е насочена към вътрешно пробуждане и генериране на желание и потребност за действия в нас самите. Ако до момента на някой му е било трудно да направи дадена крачка, сега е много вероятно да почувства прилив на енергия, с която да се измести от стационарното си положение. Най-малкото да започне да взема стабилни решения за промяна в посока реализация на себе си и личните си потребности!

На 12-ти май в 15:43ч. Луната преминава в знак Близнаци, с което активира нашия ментален свят. И най-вече мислите ни ще бъдат насочени към това как да материализираме желанията си, заради скорошното Новолуние именно в знак Телец, чиято енергия се свързва най-силно с личните притежания и личното задоволство по един или друг начин. Успоредно наблюдаваме и точен тригон на Меркурий в Близнаци със Сатурн във Водолей. И аз още в предишната статия споменах, че всъщност това е една много по-голяма конфигурация - доста мощна, която много силно ще се усети с изгрева на Луната и нейният Първи Сърп на 13-ти вечерта. 

Луната ще изгрее като Първи Сърп след Новолунието на 13-ти около 20:15ч. БГ в точен съвпад с Меркурий и Северен възел, както и в тригон със Сатурн. И в това изречение може да се обобщи всичко, което казах по-горе. Предстои ни силно ново начало. Ние сме в него и то в нас! Със силата на нашия ментален свят и мислите, чрез начинът ни на говорене и общуване, чрез правилното и съзнателно приемане и предаване на информация, определяме бъдещето си сега и това как ще се развива живота ни занапред. Имаме възможност да заземим дългосрочни и дълготрайни идеи чрез енергията на Меркурий и Сатурн. Сатурн ще ни зареди с търпение, издръжливост,  постоянство, реализъм, воля, стабилност. В унисон със знак Телец това може да ни помогне да работим изключително за себе си и за своите интереси. И честно казано някой или нещо много трудно би ни разубедил да се движим в унисон със собствения ни интерес.

И реално връзката на Нептун сега с процесите по-скоро ще ни дава видимост на скритото до момента, отколкото да ни хвърля в заблуди. Повечето от нас много ясно и точно ще съумеят да преценят ситуациите, в които се намират и как най-добре да ги отиграят в своя полза!  

След Новолунието, с изгрева на Луната и няколко дни след това можете да си задавате желания по линия на материалния свят, пари, доходи, работа, лични притежания, вътрешен и външен комфорт, собственост, физическо благоразположение, задоволство, наслади, удоволствие, връзка с природата, заземяване, постижения, стабилност, търпение, удовлетворение на лични нужди и желания и др.!

Освен всичко друго много важно е да се каже, че изгревът на Луната като Първи Сърп ще бъде в близост до най-силната звезда на небето - Алдебаран, така че, приятели, пожелавам един наистина вълшебен месец за всички нас!!! 🙂 ❤️ Да бъдем в изобилие!!!

PS. Повече за транзита на Луната в знак Близнаци!


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Изгревът на Луната след Новолунието се случва в 15° Близнаци, където скоро предстоят две Затъмнения - Лунно (при което Слънцето ще е в 6° Близнаци в опозиция с Луната в Стрелец) и Слънчево (при което двете светила ще са в съвпад в 20° Близнаци).

Тоест темата на знак Близнаци ще бъде доста важна в близките два месеца и за вас се активира 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Изгревът на Луната след Новолунието се случва в 15° Близнаци, където скоро предстоят две Затъмнения - Лунно (при което Слънцето ще е в 6° Близнаци в опозиция с Луната в Стрелец) и Слънчево (при което двете светила ще са в съвпад в 20° Близнаци).

Тоест темата на знак Близнаци ще бъде доста важна в близките два месеца и за вас се активира 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Изгревът на Луната след Новолунието се случва в 15° Близнаци, където скоро предстоят две Затъмнения - Лунно (при което Слънцето ще е в 6° Близнаци в опозиция с Луната в Стрелец) и Слънчево (при което двете светила ще са в съвпад в 20° Близнаци).

Тоест темата на знак Близнаци ще бъде доста важна в близките два месеца и за вас се активира 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Изгревът на Луната след Новолунието се случва в 15° Близнаци, където скоро предстоят две Затъмнения - Лунно (при което Слънцето ще е в 6° Близнаци в опозиция с Луната в Стрелец) и Слънчево (при което двете светила ще са в съвпад в 20° Близнаци).

Тоест темата на знак Близнаци ще бъде доста важна в близките два месеца и за вас се активира 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Изгревът на Луната след Новолунието се случва в 15° Близнаци, където скоро предстоят две Затъмнения - Лунно (при което Слънцето ще е в 6° Близнаци в опозиция с Луната в Стрелец) и Слънчево (при което двете светила ще са в съвпад в 20° Близнаци).

Тоест темата на знак Близнаци ще бъде доста важна в близките два месеца и за вас се активира 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Изгревът на Луната след Новолунието се случва в 15° Близнаци, където скоро предстоят две Затъмнения - Лунно (при което Слънцето ще е в 6° Близнаци в опозиция с Луната в Стрелец) и Слънчево (при което двете светила ще са в съвпад в 20° Близнаци).

Тоест темата на знак Близнаци ще бъде доста важна в близките два месеца и за вас се активира 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Изгревът на Луната след Новолунието се случва в 15° Близнаци, където скоро предстоят две Затъмнения - Лунно (при което Слънцето ще е в 6° Близнаци в опозиция с Луната в Стрелец) и Слънчево (при което двете светила ще са в съвпад в 20° Близнаци).

Тоест темата на знак Близнаци ще бъде доста важна в близките два месеца и за вас се активира 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Изгревът на Луната след Новолунието се случва в 15° Близнаци, където скоро предстоят две Затъмнения - Лунно (при което Слънцето ще е в 6° Близнаци в опозиция с Луната в Стрелец) и Слънчево (при което двете светила ще са в съвпад в 20° Близнаци).

Тоест темата на знак Близнаци ще бъде доста важна в близките два месеца и за вас се активира 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Изгревът на Луната след Новолунието се случва в 15° Близнаци, където скоро предстоят две Затъмнения - Лунно (при което Слънцето ще е в 6° Близнаци в опозиция с Луната в Стрелец) и Слънчево (при което двете светила ще са в съвпад в 20° Близнаци).

Тоест темата на знак Близнаци ще бъде доста важна в близките два месеца и за вас се активира 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Изгревът на Луната след Новолунието се случва в 15° Близнаци, където скоро предстоят две Затъмнения - Лунно (при което Слънцето ще е в 6° Близнаци в опозиция с Луната в Стрелец) и Слънчево (при което двете светила ще са в съвпад в 20° Близнаци).

Тоест темата на знак Близнаци ще бъде доста важна в близките два месеца и за вас се активира 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Изгревът на Луната след Новолунието се случва в 15° Близнаци, където скоро предстоят две Затъмнения - Лунно (при което Слънцето ще е в 6° Близнаци в опозиция с Луната в Стрелец) и Слънчево (при което двете светила ще са в съвпад в 20° Близнаци).

Тоест темата на знак Близнаци ще бъде доста важна в близките два месеца и за вас се активира 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Изгревът на Луната след Новолунието се случва в 15° Близнаци, където скоро предстоят две Затъмнения - Лунно (при което Слънцето ще е в 6° Близнаци в опозиция с Луната в Стрелец) и Слънчево (при което двете светила ще са в съвпад в 20° Близнаци).

Тоест темата на знак Близнаци ще бъде доста важна в близките два месеца и за вас се активира 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 12:57 UT/GMT

Sun 23° Gemini 41' 30"
Moon 09° Leo 41' 15"
Mercury 18° Gemini 28' 25" R
Venus 14° Cancer 37' 32"
Mars 01° Leo 50' 01"
Jupiter 02° Pisces 07' 30"
Saturn 13° Aquarius 07' 40" R
Uranus 13° Taurus 05' 49"
Neptune 23° Pisces 09' 57"
Pluto 26° Capricorn 18' 33" R
Chiron 12° Aries 30' 57"
TrueNode 10° Gemini 41' 54" R

.