☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

10-11 май 2021г., понеделник-вторник ❤️ НОВОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ (11 май 2021г., 22:00ч.) – Кое е ценно за мен ?! 🍀 Астрологична прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Луната вече се намира в своите тъмни дни, подготвяйки се за съвпада със Слънцето или Новолунието в знак Телец. Точният аспект между двете светила ще се случи на 11 май 2021г., 22:00ч. БГ в 22-рия градус на земния, устойчив, фиксиран знак. Луната навлиза в Телец в малките часове на 10-ти май, 02:46ч. и ще остане тук до 12-ти май 15:43ч., когато ще се измести в знак Близнаци. Като Първи Сърп ще я наблюдаваме на 13-ти вечерта, ниско на западния хоризонт, след залез Слънце, около 20:17ч. БГ

И така, едно Новолуние, както знаем, е винаги символ на ново начало в живота ни - както по дом от наталната карта, където попада то, така и като цяло неговата енергетика ни дава възможност да поставяме нови начинания в живота ни в следващите две седмици до Пълнолунието. Интересното на това Новолуние сега е това, че то стартира Лунен месец, който ще кулминира не със стандартно Пълнолуние, а с Пълно Лунно Затъмнение - на 26 май 2021г., 14:15ч. БГ в 6° по оста Близнаци-Стрелец! И говорим ли за Затъмнение, веднага успоредно с това на нас ни става ясно, че съдбовните и кармични процеси в живота ни работят на пълни обороти в този период. Позитивно - тогава, когато сме на своя път и евентуално “негативно”, когато свише ни се показва, че сме се отклонили от своята мисия и предназначение. 

Всичко, което се разгръща в живота ни сега - като изцяло нов процес или продължение на нещо вече стартирало в предишен момент - е съдбовен път за нас. Това може да са начинания, ситуации, хора, решения, вътрешна работа и пр. Моят съвет е от сега да вървим по пътя на най-малкото съпротивление и да приемаме това, което живота/ съдбата ни поднася. Това е правило, което важи винаги при Затъмнения, а както споменах те вече се активират от Новолунието в Телец. Имам Видео по темата, в което обхващам периода на Пълнолунието в Скорпион, изгрева на Венера, Новолунието в Телец и Затъмненията, които предстоят. Можете да го изгледате, ако имате интерес. То е главно по знаци - Асцендент и Зодия (Слънчев знак) + Таро. Скоро ще се включа с материал, който ще е изключително за Затъмненията.

От гледна точка на самия знак Телец и Новолунието там, в идващия Лунен месец ще бъдем облагодетелствани с енергетиката на земния знак, който ще ни даде практичност, голямо търпение, постоянство, спокойствие. Ще ни зареди с желание да се трудим, да постигаме, да виждаме конкретни резултати от това, което правим. Нашите усилия ще бъдат планирани и преценени в какво да бъдат вложени, така че да материализират добри и ползотворни резултати за нас. Рутината, сигурността, стабилността и обезпечеността ще бъдат важни за нас. За да дадем от своя ресурс в името на нещо, ще имаме нужда да се убедим в него, да го пипнем, да се уверим в неговата форма и съществуване - такова, каквото е. Тоест на празни приказки, обещания и фантазии трудно ще вярваме или разчитаме. По скоро ще залагаме на сигурното!

В периода ще бъдем заредени с амбиция, устойчивост, реализъм, с поглед към собствените ни притежания. В действията си ще бъдем методични, завършващи винаги до край това, което сме започнали. На нас ще може да се има доверие, самите ние ще се обграждаме с хора, на които можем да разчитаме. Въобще Телеца е изключително практичен и може да ни помогне да се заземим там, където желаем или имаме нужда - в преценки, в подбор на хора, в начин на общуване, във вземане на решения и др.

Когато правите своите планове под енергетиката на Новолунието в Телец, бъдете готови да чакате. Тенденцията на този знак е да върви бавно, но сигурно! Така че, бъдете готови да дадете толкова време на вашите решения и начинания, колкото им е нужно, за да се увенчаят с успех. Но бъдете сигурни, че това ще се случи!

Знак Телец се управлява от Венера, която ще ни зареди с любов, хармония, баланс, красота, творчество, материално благополучие, изобилие, пълнота и доволство. Може да се каже с пълна сила, че това Новолуние ще бъде материализиращо за всеки от нас - по един или друг начин - особено ако сме се трудили за това, което желаем, в предходните месеци. Определено под енергетика на Телеца и на фона на предстоящите две Затъмнения можем да получим подаръци свише! 

И доколкото Телец се свързва ценностите - материали и морални, сега е моментът да оценим истински това, което притежаваме - като вътрешни заложби и като външни фактори, които ни заобикалят. А на една още по-висока степен - да използваме това, което притежаваме по един ползотворен начин за нас самите, а и за другите!

И като обобщение на казаното до момента, а и във връзка с линията, която следвам в предходните ми статии, искам да ви кажа нещо много интересно! 🙂 В момента на Новолунието знаем, че Луната е невидима от Земята за около три-четири дни. На 13-ти май около 20:17ч. тя изгрява като Първи Сърп, което е изключително мощна енергия и дава огромен потенциал на целия Лунен месец до Новолунието на 10 юни (което ще е Слънчево затъмнение). И забележете, Първият сърп на Луната ще бъде в абсолютно точен съвпад с Меркурий и на около два градуса от оста на кармичните възли, като в същото време ще тригонира точно и Сатурн!

Силата на мисълта и думите в следващия месец, приятели, ще имат способността да изменят съдби! Запомнете това - да мислим положително, да говорим положително и да се обградим с положителни хора, защото това ще отвори безгранични възможности пред нас - да реализираме на материално ниво всичко хубаво, за което мечтаем!!! 

Обичам ви! Пожелавам ви прекрасен, изобилен и изпълнен с щастливи моменти Лунен месец!!! ❤️

PS. Видео за Новолунието в Телец + съпътстващите го процеси можете да гледате тук >> https://youtu.be/PMiGsMUPU4E


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Новолунието в знак Телец ще активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Тази енергетика дава възможност за ново начало в живота, както и за сбъдване на най-съкровените ви мечти и желания!!!

Новолуние във 2 дом - много мощна позиция за материализация на цели и мечти! Тази зона е свързана с пари, финанси, материализация на желанията. Бъдете изключително позитивни в мислите и вътрешната си настройка за нещата, защото сега с пълна сила важи “Внимавай какво си пожелаваш, защото то може да се сбъдне!”. 🙂

Възможно е увеличение на заплатата, допълнителни ангажименти, които да ви донесат и допълнителни доходи, също - банкови кредити, заеми. Под Новолунието е хубаво да вложите сумите в нещо ново и перспективно. Обмисляйте добре и не прибързвайте!

Вероятна е предложение за нова основна или допълнителна работа. 2-ри дом се свързва със собствените ресурси и таланти, и най-вече с начинът, по който ги използваме. Сега е добър момент да се научите да “продавате” добре себе си, заявявайки смело хубавите си качества и умения. Време е да прецените доколко ви оценяват другите и доколко вие сами цените себе си.

2-ри дом се свързва и с ценностната ни система, с това което харесваме и не харесваме генерално в света и в живота ни. Възможно е вашия мироглед и вътрешната етична и морална оценка да се изменят тотално. Нещо, което сте смятали за неприемливо, може да стане напълно в реда на нещата във вашите очи и обратното. Доколкото 2-ри дом се свързва с материята и тялото - възможни са чисто физически промени във вас самите под някаква форма. Промени, чрез които по-лесно да реализирате новото начало в живота ви - точно такова, каквото вие желаете да бъде!

Като позитивно влияние това Новолуние би могло да материализира отдавнашна ваша мечта и тя да стане реалност за вас!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Новолунието в знак Телец ще активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Тази енергетика дава възможност за ново начало в живота, както и за сбъдване на най-съкровените ви мечти и желания!!!

Новолуние в 1 дом - силна, мощна и реализираща енергия за вас. Сега е моментът, в който да продължите напред и да дадете най-доброто от себе си. Тук в Асцендента или в съвпад с наталното ви Слънце, Новолунието може да ви даде всяко едно ново начало, за което мечтаете. Изцяло зависи от вас - да хванете и оползотворите тази неизчерпаема енергия, която ви се предоставя сега. Реализация на "Аз"-а под всяка една форма е възможна сега с лични усилия и активност!

Моят съвет е стъпете смело, твърдо и непоколебимо една крачка напред към своето щастливо бъдеще! Новолуние в Асцендента се свързва точно с тези възможности в живота, които вие самите желаете! 

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Новолунието в знак Телец ще активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Тази енергетика дава възможност за ново начало в живота, както и за сбъдване на най-съкровените ви мечти и желания!!!

Новолуние в 12 дом - време за приключване и раздяла с миналото и едновременно с това за подготовка за реализиране на един силен старт и ново начало в живота ви. Това, което вече не ви е нужно и само ви тежи, бави, спира, трови, блокира, сега трябва да си отиде, за да ви даде нужната свобода за постигане на целите и мечтите.

За вас 2021 година се очертава да бъде изключително значима и съдбовна заради затъмненията, които се случват по оста Близнаци-Стрелец. Сега под Венериното Новолуние в Телец ще имате много нови възможности и шансове да планирате своето бъдеще успешно! Затова ако искате да се възползвате от тях, сега трябва да работите по линия на раздяла с това, което реално ви пречи да вървите напред. То не е нужно да бъде на външно материално ниво. 12-ти дом се свързва със скритото, тайното, страховете, вътрешните дълбоки състояния на човешката душа и психика. 12-ти дом е завършването на един голям житейски цикъл също така. Ако трябва си дайте почивка, съберете сили, за да може когато сте готови да направите своята крачка към един нов и ползотворен живот!

Възможна е поява на хора и ситуации от миналото, също - взаимоотношения с чужбина.

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Новолунието в знак Телец ще активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Тази енергетика дава възможност за ново начало в живота, както и за сбъдване на най-съкровените ви мечти и желания!!!

Новолуние в 11 дом - това е сферата на сбъднатите мечти, на приятелствата, реализацията, популярността и социалната активност. Сега е времето да намерите подкрепата и помощта, която ви е нужна. Добро време да попаднете сред кръгове на общи интереси, да изявите себе си, да намерите одобрението на другите. Добър момент за онлайн бизнес, медийна изява, реклама, провеждане или посещение на курсове, семинари, обучения.

Мощната енергия на Новолунието може да ви направи популярни сред повече хора, да ви даде влияние върху тях. 11-ти дом е сферата на свободата, на оригиналността, на изява, обмен на информация и комуникация. Възможно е отдавнашна ваша мечта да се превърне в реалност. Сега е време да стартирате своите големи и важни проекти, които да ви донесат реализация за в бъдеще. Под тази енергия бихте могли да срещнете любовта!

Ако нещо ви е блокирало и възпрепятствало до момента - на вътрешно и външно ниво - това Новолуние ще го трансформира в движеща сила за вас и ще ви покаже какъв е начинът да успявате и да следвате своите мечти!

11-ти дом е една от най-хубавите зони на хороскопа и там се сбъдват мечтите! Ще имате подкрепа свише!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Новолунието в знак Телец ще активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Тази енергетика дава възможност за ново начало в живота, както и за сбъдване на най-съкровените ви мечти и желания!!!

Новолуние в 10 дом - за вас ключовата дума е изява в социума, постигане на целите, издигане в кариерата. Сега имате възможности да надскочите и най-смелите си мечти като постижения и материално развитие. След Новолунието бъдете активни. Изцяло от вас зависи до какъв успех ще достигнете, той ще бъде равен на труда, който полагате за дадено нещо. Направете нужните промени сега и действайте със замах. 10-ти дом е максимумът на личността, най-доброто, на което сме способни. Време е да покажете на какво сте способни!

Енергията на Новолунието винаги е изключително мощна и случвайки се в най-високата точка на хороскопа ви - на практика бихте могли да получите всичко, което пожелаете. Освен кариера, повишение, издигане в обществото, за жените промени по 10-ти дом могат да дадат брак, раждане на дете, среща на любовта на живота ви.

Възможна е поява на стабилен човек в живота ви - човек с власт и контрол. Сега самите вие можете да станете такава личност, независимо дали сте мъж или жена - успешен човек, с власт, сила и способност да контролира събития в живота си там, където е нужно!

Процесът на Новолунието квадратира вашия Асцендент или Слънчев знак (Зодия), което ще ви накара да действате!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Новолунието в знак Телец ще активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Тази енергетика дава възможност за ново начало в живота, както и за сбъдване на най-съкровените ви мечти и желания!!!

Новолуние в 9-ти дом - хиляди нови възможности стоят пред вас. Единствено от вашата преценка и чувството ви за лична свобода зависи доколко ще се възползвате. Възможни са пътувания, обучения, интелектуална работа, нови проекти, контакти с чужбина. Намиране на нужната информация.

Духовно израстване и дълбоко осъзнаване! Смяна на вътрешното ви разбиране за ситуации и хора! Чрез процеса на Новолунието целият ви светоглед може да претърпи голяма промяна. Нещо, което сте смятали за вашия път или за вашата житейска истина, сега може да се трансформира. Тоест цялата ви житейска философия и виждане за нещата да се измени коренно, а оттам и приоритетите, целите, вярванията.

Реално това Новолуние във вашия 9-ти дом ще даде онова освобождение отвътре - от собствените ви ограничаващи принципи и вярвания, което впоследствие ще донесе желаната промяна. Сега ще имате способността да обработите цялата информация, с която разполагате, да се освободите от ненужното и да си поставите верните цели пред себе си!

Моментът е благоприятен за обучение или пътуване, контакти с чужбина/ чужденци, също за духовно развитие! 

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Новолунието в знак Телец ще активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Тази енергетика дава възможност за ново начало в живота, както и за сбъдване на най-съкровените ви мечти и желания!!!

Новолуние в 8-ми дом - за вас е изключително мощно като енергия и възможности!  Сега е моментът да сложите контрол над това, което желаете да постигнете. Ако правилно овладеете енергията имате възможността да вземете наградите за всичко, за което сте се борили до момента. Тази сфера на хороскопа е свързана с големите пари, бизнес, ресурси, взаимоотношения, влияние и взаимообмен с другите. Тук имате възможност да сложите черта на миналото, на всичко, което ви дърпа назад, което ви спира и ви прави неуверени в собствените сили - на външно и вътрешно ниво.

Разполагате с голям потенциал от енергия и от вас зависи в каква посока ще я насочите. Ако дадете воля на негативните прояви, вероятността да не можете да се справите с проблемите е голяма. Така че не допускайте отчаяние, недоверие, страх, съмнение, вина. Вярвайте в себе си и в своята победа, и под Новолунието в тази кармична зона на Хороскопа съдбата ще ви показва верния път. 

Сега имате реалния шанс да промените живота си, да реализирате това, за което сте мечтали винаги!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Новолунието в знак Телец ще активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Тази енергетика дава възможност за ново начало в живота, както и за сбъдване на най-съкровените ви мечти и желания!!!

Новолуние в 7 дом - време е за най-изпепеляващата и дълбока любов в живота ви! 🙂 Под тази енергия взаимоотношенията ви могат да поемат нова посока, да изживеете дълбоки страсти и интензивни чувства, да срещнете нова любов!

Ако става въпрос за делови взаимоотношения - то ще тълкуваме тази енергия като добри възможности и потенциал да материализирате, да правите пари и да развивате бизнес. Също така под тази енергия бихте взели надмощие над враговете и съперниците ви! 

Под каквато и форма да гледаме на това ново начало, Новолунието е в директна връзка с вашия Асцендент или натално Слънце, така че бъдете готови за силно ново начало и постижения в живота ви! Заради аспекта, който образува - опозиция - може нещата да се случват под напрежение, но резултатът така или иначе ще бъде добър!

Новолунието може да донесе в живота ви любовта, за която сте мечтали винаги!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Новолунието в знак Телец ще активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Тази енергетика дава възможност за ново начало в живота, както и за сбъдване на най-съкровените ви мечти и желания!!!

Новолуние в 6 дом - сега е вашият момент да успявате по линия на работа, кариера и правене на бизнес. Сега е време да популяризирате своята дейност, да бъдете максимално активни и да давате най-доброто от себе си. Нещо, за което отдавна мечтаете, би могло да се реализира именно сега, особено ако вече сте полагали усилия за неговото развитие до момента. Чака ви успех по линия на работа, нови възможности и добро заплащане. 

6-ти дом се свързва също със здравословното състояние, тонуса, ежедневните задължения, навиците. Сега под влияние на енергетиката на Новолунието бихте могли да изградите чудесен нов режим на живот, в който волята, постоянството и самоконтрола ще ви помогнат да подобрите вашето здравословно състояние. Ще бъдете изключително продуктивни. Можете да започнете нови спортни занимания.

Новолунието ще ви направи изключително активни, дейни и продуктивни в това, което вършите! Силна конкурентоспособност!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Новолунието в знак Телец ще активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Тази енергетика дава възможност за ново начало в живота, както и за сбъдване на най-съкровените ви мечти и желания!!!

Новолуние в 5 дом - мощна и силна изява на Аз-а, намиране на любовта, на радостта и щастието в живота ви. Сега е момент, в който да изразите себе си и своя истински потенциал - вашите дарби и таланти! Момент да намерите свободата, с която да си позволите да бъдете себе си, да творите, да обичате, да живеете точно така, както искате и да се приемете точно такива, каквито сте! В тази зона на хороскопа човек твори, дава плодове, създава най-доброто на което е способен, показва своята уникалност пред света! В тази сфера са всички флиртове, романи, закачки, влюбвания, защото сърцето ни е леко и безгрижно, по детски чисто и непредубедено.

Мощната енергия на това Новолуние ще ви помогне да активирате както своя чувствен свят, така и менталния. Сега имате възможност да живеете в лекота, да се отдадете на страстите, на емоциите, на искрата на любовта. Тук има огнен порив, творчество, веселие и на практика под порива на енергията, която се генерира във вашия 5-ти дом, няма ограничения - нито външни, нито вътрешни. Тя въздейства така, че да влезем в ритъма на желанията на сърцето ни и да намерим самите себе си! 

Под положителното влияние на Новолунието е възможна силна любовна/ сексуална връзка с човек, който да донесе щастие и радост в живота ви!

За творческите, креативни и интелектуални личности периодът ще бъде успешен и активен! 

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Новолунието в знак Телец ще активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Тази енергетика дава възможност за ново начало в живота, както и за сбъдване на най-съкровените ви мечти и желания!!!

Новолуние в 4 дом - това е най-ниската точка на хороскопа, свързана с нашата душа! И ако тук има болка, страдание, страх, негативни спомени от миналото, несигурност, студенина, нежелание да се свържете с външния свят; ако сте се затворили дълбоко в себе си - ще преживеете силно и мощно събуждане! 

Мощната енергетика на процеса ще ви даде сили да покорявате върхове! Сега е момент, в който да станете уверени, методични и амбициозни, да затвърдите своите позиции, да отстоите себе си и своите лични потребности! Вярата ви в самите себе си ще бъде силна. Ще почувствате вътрешната убеденост, заземеност, стабилност, желание и готовност да материализирате своите цели!

На външно битово ниво Новолунието може да даде задомяване, брак, раждане на дете, големи семейни събития, смяна на местоживеенето, закупуване или продажба на имот. Възможни са събития по линия на майката или на бащата.

В положителното си проявление това Новолуние сбъдва мечти и в тази силна зона от картата ви, можете да очаквате най-доброто, за което мечтаете!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Новолунието в знак Телец ще активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Тази енергетика дава възможност за ново начало в живота, както и за сбъдване на най-съкровените ви мечти и желания!!!

Новолуние в 3 дом - тук се активира изключително силен мисловен и интелектуален потенциал. Ще можете да се изразите по най-добрият начин, да преговаряте, да набавите важна информация, която ви е необходима. Възможен е прилив на идеи - такива, които ако ги осъществите бихте могли да промените живота си. Възможни са пътувания, обучения, духовно израстване. Ако работата ви е свързана с говорене, писане, търговия, комуникация, то ще бъдете в своята максимална продуктивност. Възможно е да подпишете много важни документи/ договори. 

Сега е време, в което е добре да работите по линия на начинът ви на мислене, на мисловните модели и вярвания, които ви водят. Ако има страхове и предубеждения, много лесно ще ги премахнете и ще се освободите от менталните задръжки. Да бъдете смели и да казвате това, което мислите, да казвате истината, смело да промотирате своите идеи!

На битово ниво тази сфера се свързва с братя, сестри, роднини, съседи, колеги, общуване на ежедневно ниво - възможно е в тази връзка да има дадени активности.

За творчески и креативни личности периодът ще бъде динамичен и резултатен!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 13:07 UT/GMT

Sun 23° Gemini 41' 55"
Moon 09° Leo 46' 43"
Mercury 18° Gemini 28' 12" R
Venus 14° Cancer 38' 04"
Mars 01° Leo 50' 17"
Jupiter 02° Pisces 07' 31"
Saturn 13° Aquarius 07' 39" R
Uranus 13° Taurus 05' 50"
Neptune 23° Pisces 09' 57"
Pluto 26° Capricorn 18' 33" R
Chiron 12° Aries 30' 57"
TrueNode 10° Gemini 41' 53" R

.