☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

14-15 май 2021г., петък-събота ❤️ ЮПИТЕР В ЗНАК РИБИ – Духовност, състрадателност, дълбочина и любов! 14 май 2021г. до 28 юли 2021г., 29 декември 2021г. до 11 май 2022г., 28 октомври 2022г. до 20 декември 2022г.!!! 🍀 Астрологична прогноза

астрологични дневни прогнози

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! 🙂 Неминуемо звездата на днешната статия ще бъде Юпитер - планетата на голямото щастие. На 14 май 2021г. в 01:36ч. той навлиза в знак Риби, където ще остане до края на юли. На 28 юли Юпитер ще се върне във Водолей Ретрограден, след което в последните дни на декември 2021г. ще премине в Риби за втори път. От 29 декември 2021г. до 11 май 2022г. Юпитер ще транзитира в Риби, като през пролетта на 2022-ра ще премине в Овен за около 5-6 месеца, след което за 3-ти път ще се върне в Риби - от 28 октомври 2022г. до 20 декември 2022г.

Тоест ще наблюдаваме Юпитер три пъти в знак Риби за период около година и половина, като престоя му там ще бъде общо около 9 месеца. Той принципно стандартно стои по около година в един знак, но в Риби интересното е, че ще премине с доста бърза скорост и ще го направи на три пъти. Възможно е да работи в няколко направления в живота ни - трите пъти да създава различни ситуации или една ситуация да я активира три различни пъти. 

На първо място свързваме Юпитер с възможностите, новите хоризонти пред нас и свободата. Също така той е духовна, интелектуална и социална планета. Той се свързва с късмета, но като планета-управител на знак Стрелец, под стихията на огъня ако искаме да се облагодетелстваме от тази плодовита енергия, добре е да бъдем активни към това, което желаем!

Другият знак, който Юпитер управлява е знак Риби - именно, където ще транзитира в идните месеци. И тук планетата на възможностите се чувства изключително добре защото се засилва неговата духовна и хуманна природа, също така способността му да учи, да осъзнава и попива знания в дълбочина. Юпитер тук ще работи изключително в посока лично усъвършенстване, ментално и интелектуално развитие, контакт с непознатото, с далечни и незнайни култури, с връзката с чужбина, чужди езици и чужденци. Прекрасно време е за хора в интелектуални, творчески и духовни професии.

Под тази енергия голяма е вероятността човек да достигне до просветление по важни теми и въпроси, относно себе си и своя път на развитие. Юпитер в Риби ще ни даде силна интуиция, ярко въображение, силна емоционалност, сензитивност и чувствителност, виждане - назад и напред във времето!

В негативен аспект Юпитер в Риби може да ни направи разпилени, твърде угаждащи си, изключителни идеалисти, бягащи от реалността и поемането на отговорности, в някои случаи - може да ни предразполага да жертваме своето щастие и лични принципи в името на някой друг и неговото “добро”. Възможно е да ни липсва обективна преценка, както за нас самите, така и за другите. 

В позитивен и висш смисъл Юпитер в Риби може да разкрие пред нас неща, които до момента не сме осъзнавали, да ни извиси духовно, да ни даде силен творчески порив. Юпитер ще ни привлече към това, което е под повърхността на видимото, ще ни помогне да се свържем с духовния свят и ще засили връзката ни с божественото! И като най-голямата планета в Слънчевата система, Юпитер тук ще има способността да разширява нашите умове, сърца и души! Да ни зареди с ентусиазъм, оптимизъм и вяра в безграничните възможности, които са пред нас! С негова помощ всеки човек може да разруши своите граници и бариери, своите вътрешни задръжки и страхове и да надникне зад рамките на познатото - освободен! Следващите пъти, когато наблюдаваме Юпитер в Риби ще бъде през 2033г., така че възползвайте се от неговата енергетика сега!

Рибите като последен знак на Зодиака са символ на безграничността, знак на духовния и вечен живот! Тук всеки може да надскочи материалното и да достигне до начин на мислене и чувстване, който е извън всякакви рамки и ограничения, до начин на мислене който е в свобода и любов!

__________________________________________

На 14 май 2021г. сме в първи лунен ден - Луната е непосредствено след Първи Сърп, което прави деня изключително силен и мощен за нас. Под ингресията на Юпитер - планетата на щастието - можем да заложим силни идеи за нашето бъдеще. 

Както писах в предходната ми статия, изгревът на Луната на 13-ти вечерта е в съвпад със Северен възел и Меркурий, в тригон със Сатурн. Това разкрива един силен потенциал за нас, в който идеите ни могат да бъдат реалност с нашата позитивна нагласа, обективна преценка на дадени ситуации и хора и правилни действия на външно ниво.

На 15 май 2021г. в 04:30ч. рано сутринта Луната преминава в знак Рак и веднага образува положителен мажорен аспект - тригон с Юпитер в Риби, което много силно ще активира неговата енергия. В идните няколко дни се случват чудеса, така че бъдете позитивно настроени и заредете вашето пространство и живота си с положителна енергия. Пожелавам ви щастие, любов и здраве в Новия Лунен месец!!! ❤️ 


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК РИБИ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Юпитер ще транзитира през вашия 12 дом - това е домът на тайните, на всичко далечно и скрито. Шансът и късмета за вас могат да дойдат от там, откъдето не очаквате. Може да се яви в живота ви покровител или таен помощник за това, в което влагате своите усилия.

Ще имате късмет и успех на всички дела, които са доведени до етап на завършване и на всички ваши проекти, с които трябва да приключите в срок. Всичко, с което сте имали някакъв вид проблем и не сте могли да завършите, сега е моментът, в който ще се разреши. Ако е имало някакви неясни въпроси за вас, сега е моментът, в който ще намерите отговорите. Ще съумеете да погледнете на нещата от един по-широк ъгъл и всичко, което е било скрито за вас - сега с лекота ще се разкрие пред очите ви. Вашата интуиция и проницателност през периода ще бъдат изключително силни. Всякакви тайни и неясни ситуации ще се изяснят с помощта на Юпитер в 12 дом. И най-вече ще имате духовната сила и подкрепа да ги приемете.

Много конструктивен период за работа над себе си, за осъзнаване на вашия вътрешен свят. Много от вас могат да започнат да се занимават с окултни науки, философия, духовни практики, медитация, психология. В същото време е възможно да ви потърсят за изнасяне на семинари или за създаване на писмени материали по тези теми.

12 дом е заключителен период. Преход между миналото и бъдещето. И Юпитер ще ви дари с мъдростта и знанията, за да съумеете да извлечете най-доброто, след което да се разделите с всичко ненужно и с това, което е изживяло своето време. С лекота ще прецените кое работи за вас и кое не.

12 дом отговаря за живот в чужбина. Ако това са били вашите планове, сега е моментът да се отправите към далечни страни, където да търсите своето щастие. Благоприятен период за работа в чужбина - както дългосрочно, така и за сезонна работа. Също така, ако сте имали идея за обучение зад граница - идеално време. Там, където заминете ще се чувствате добре и вашето пътуване ще бъде изключително ползотворно. Изучаването на чужди езици сега ще бъде много успешно и ползотворно за вашето бъдеще!

Сега е моментът и за дълго планираното далечно пътешествие, за което отдавна си мечтаете. Юпитер ще благоприятства опознаването на чужди култури и светове, за различен начин на живот. Също така е възможно и запознанство с човек от далечна страна, с различна от нашата култура, с богата душевност и широк поглед към света. Всяко запознанство под Юпитер в 12 дом ще бъде изключително духовно и интересно преживяване за вас.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК РИБИ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Юпитер ще транзитира във вашия 11 дом, който символизира реализацията на нашите мечти и цели. И ако вие имате някакво съкровено желание, за което мечтаете отдавна, сега е напълно възможно то да се осъществи.

Като цяло ще ви провърви защото 11 дом е сферата на приятелствата и подкрепата. Ще имате късмет чрез хора, които ви оценяват и имат желанието да ви помогнат в това, което правите. Общувайте с отворено сърце с вашето обкръжение. Ако имате нужда от подкрепа - тя ще бъде насреща. По същия начин с лекота можете да влезете в различни обществени кръгове и кръгове по интереси - школи по танци, йога, курсове по рисуване, по Астрология, обучения за личностно развитие, семинари и др. Чрез такъв тип общуване вие можете да намерите истинското щастие. Или самите вие можете да създадете такива клубове по интереси, групи, организации.

Голяма е вероятността някой да ви предложи това, от което имате нужда! Под Юпитер в 11 дом често човек попада на точното място, в точното време и при точните хора!

През периода имате шанс да станете много популярни. 11 дом разширява вашата известност. Ако притежавате интернет магазин или друг вид интернет проект, свързан с обществена дейност или бизнес в интернет, ще ви донесе реализация, гласност и публично влияние върху голям кръг от хора. Сега с лекота ще привлечете нова аудитория.

С Юпитер в 11 дом много удачно е всичко, което е свързано с реклама, обществена дейност, разширение на изявата пред публика. Също така можете да очаквате нови запознанства - точно такива, от каквито имате нужда за осъществяване на вашите цели.

Също така, ако това са вашите интереси и желания, бихте могли да изучавате или вие самите да организирате семинари по Астрономия, Астрология, Маркетинг, Реклама, Личностно развитие и всичко, което е свързано с големи групи от хора, които са с общи интереси.

Юпитер ще ви направи широкоскроени, творчески, интелектуални, готови да работите за това, което желаете и в което вярвате!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК РИБИ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Юпитер ще се намира в 10 дом на вашия хороскоп, което говори за повишаване на вашия социален статус и на благоприятно изменение на вашето обществено положение в този период.

Запознанства и общуване с високопоставени личности,  или създаване на връзка с престижен партньор. За жените - под Юпитер в 10 дом имате шанс да срещнете вашия брачен партньор и брак, създаден под тази конфигурация ще бъде много успешен и проспериращ за вас. И ако търсите такива партньори, с които да се развивате в един дългосрочен план, то Юпитер ще ви донесе късмет в това отношение и има голяма вероятност да създадете здраво семейство.

Тези от вас, които са обвързани, можете да се преместите да живеете много по-престижен и добър район, може вие или вашия партньор да получи високоплатена и авторитетна работа, а също можете да очаквате и появата на дете във вашето семейство.

Повишение в службата, получаване на много престижна работа. Може дори най-внезапно да ви предложат нова, много по-добра работа от сегашната, дори и да не сте го очаквали. Или можете, например, да подобрите вашата комуникация с началника. Юпитер е готов да ви поднесе различни приятни изненади и сюрпризи! Така че не изпускайте своя шанс на периода, който ви предлага отлични запознанства и възможности.

Ако имате такива планове, бихте могли да създадете ваш собствен бизнес, който ще ви дари с много успех, добри резултати и престиж. Или ако вече притежавате свой бизнес, под Юпитер в 10 дом, можете да направите контакт с високопоставени партньори или да получите такъв тип предложения.

Въобще, можете да очаквате развитие и промени, свързани с всичко, което повишава вашия социален статус, положението ви в обществото и разширява вашата сфера на влияние. И нека да не забравяме, че 10 дом е един от ъгловите домове в хороскопа, така че силното положително влияние на Юпитер ще усетите като цяло във вашия живот под формата на късмет, успех, благоприятни стечения на обстоятелствата!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК РИБИ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Юпитер ще транзитира през вашия 9 дом на хороскопа и това е сферата, която разширява нашите хоризонти.

През този период също така ще имате голям успех при различни пътувания по работа или пътешествия за удоволствие. По Юпитер в 9 дом ви предстои контакт с чужбина под всякаква форма. Възможно е в периода да заминете на далечна командировка или да предприемете отдавна планирано пътуване до далечно страни.

Запознанства с чужденци ще ви донесат късмет и щастливи моменти. Ако сте сами, можете да срещнете нов партньор чужденец и контакта ви да прерасне в много дълбока духовна връзка.

Също така под Юпитер в 9 дом ви очаква някакво сериозно обучение, задълбочено изучаване в някоя сфера или висше образование. Ако това са вашите планове, вие самите можете да станете преподавател или да организирате някакъв вид обучения. Изучаването на чужд език ще бъде много успешно и ползотворно сега и ще ви се отдава с лекота. Също можете да отидете да учите в чужбина през този период.

Ако очаквате решение на съдебно дело или друг вид казус, по всяка вероятност изходът ще е благоприятен за вас.

Ако желаете да се занимавате с международен бизнес, или такъв, свързан с туризъм или някакъв друг вид пътуване, очаквайте подкрепата на Юпитер.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК РИБИ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Юпитер ще се придвижва по вашия 8 дом от наталната карта. Това е домът, който олицетворява най-дълбоката сфера на хороскопа, дома на психологията, на мистиката, на трансформацията.

Това е и областта на големите пари - бизнес, финансови операции, наследство, богат партньор. По този начин през периода можете да очаквате да получите крупни суми чрез ваши инвестиции или от вашите лични или бизнес партньори. Ако самите вие притежавате бизнес или някакъв вид предприятие сега е моментът да разширите дейността си. Много добър период за комуникация с банки и други дружества и организации, които работят с финанси. Ако очаквате решение и плащане от Застрахователна компания, вие можете да получите повече отколкото предполагате.

Много са вероятни постъпления от наследство или някакъв вид подаръци от роднини, които не очаквате. Също така ако на вас ви е нужна финансова помощ от роднини или близки хора, то в периода ще ви бъде дадена. Т.е. не се притеснявайте да поискате, защото сектора, по който се придвижва Юпитер благоприятства в голяма степен финансови облаги за вас от други лица. Добър период и за всички, които оперират с паричните средства на другите.

За тези, които се занимават с йога, психология, рейки и други енергийни практики периодът ще бъде изключително ползотворен. Възможно е да бъдете заинтересовани от езотериката в най-широкия смисъл на думата. Голяма е вероятността да проявите интерес и да започнете да изучавате и някои окултни науки, в това число Астрология или Таро. И ако разглеждаме 8 дом като сферата на собствената и чуждата енергия, може да ви привлекат занимания и енергийни практики - колективни медитации, рейки практики, регресии и т.н. Под егидата на Юпитер в 8 дом у вас ще се обостри интуицията и вие с лекота ще се включите в колективната енергия.

Практически, през периода без затруднения ще можете да се възползвате от чуждата енергия и ресурси, включително и финансовите ресурси на другите.

8 дом се тълкува и като критичен на физическо ниво, така че внимавайте, имайте едно наум и бъдете предпазливи. Не поемайте прекалено големи рискове, не влагайте агресия в общуването си с другите, преценявайте хората, с които контактувате и се старайте да не излагате себе си на опасност, като недообмисляте дадени ситуации и свои изказвания и реакции. Ако имате някакъв вид страхове, могат да се проявят в реалността, но това е само, за да ги превъзмогнете и да ги надживеете. Както казахме, периодът благоприятства всякакви положителни промени и вътрешни трансформации чрез директни събития във външната среда.

8 дом също е и сферата на интимността и секса. И ако при някои от вас има някакъв вид сексуални комплекси или такъв тип проблеми - то в този период успешно ще можете да преодолеете този тип обременености. Юпитер ще ви дари с оптимизъм и вяра и в тази насока. Това означава, че ще се разшири сексуалната сфера за вас, може да имате няколко партньора, или да имате няколко предложения. Вие ще бъдете силно привлекателни за другия пол, мистични и загадъчни в очите на другите. Възможна е бременност при жените!

За тези от вас, които са сами, може да се появи нов човек в живота ви, с който да създадете изключително дълбоки интимни отношения - изградени на страст и силно привличане, кармически. За тези от вас, които са обвързани сериозно - много добър период за зачеване и за изместване на вашите взаимоотношения на друго ниво на развитие, именно в сексуален смисъл - разкрепостяване и падане на задръжките, или ако сте охладнели един към друг, да преоткриете красотата и радостта на вашата връзка.

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК РИБИ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Юпитер ще се придвижва във вашия 7 дом на хороскопа. Това означава, че през периода вашите партньорства ще играят главна роля в живота ви. Очертават се много романтични отношения и сериозни предложения за необвързаните от вас. Така че ако вие си търсите партньор - това е вашето време! Брак, сключен през този период, с Юпитер в 7 дом, предвещава да бъде изключително удачен и успешен. И ако вие очаквате предложение или обмисляте да отправите предложение за брак - обезателно пристъпете към действие, енергетиката наистина е много благоприятна. Също така не е изключено ако нов човек се появи в живота ви да бъде чужденец.

За обвързаните предстои задълбочаване на връзката и много значими събития между вас. В това число и забременяване или раждане на дете, защото нека не забравяме, че Юпитер преди всичко дава разширение в полето, където се намира.

Възможни са и далечни пътешествия с любимия, ако това е вашето желание.

7 дом са и всички хора, с които ние подписваме договори или се обвързваме по някакъв начин. Това означава, че периодът е много подходящ за намиране на делови и бизнес партньори, както и всякакъв вид съдружия и партньорства за нуждите на вашата работа или някаква друга дейност, която извършвате. Всичко ще се нареди леко и свободно - ще можете да прокарате лесно вашите идеи и ще срещнете помощ и поддръжка в лицето на другите. Ще се появят хора в живота ви, за които дори не сте и мечтали. Възможни са бизнес и делови отношения с чужбина.

Въобще като цяло, независимо дали в личния или деловия ви живот, ако през този период се появи партньор по Юпитер, той ще бъде изключително честен, достоен и духовен човек, човек с ценз в образованието и професията, с много висока обща култура и широки и разностранни знания и умения.

През периодът можете да срещнете и вашия духовен учител, да преоткриете вярата или самия вие да станете учител за другите. Хората ще се допитват до вашите знания и съвети.

Юпитер в 7 дом ще ви помогне и за възстановяване на прекратени или охладнели взаимоотношения. Ако сте се скарали с някой, или отношенията ви от известно време не вървят гладко или така, както вие желаете - сега е моментът, в който бихте могли да промените това.

7 дом е и домът на откритите ни врагове, така че ви очаква яснота, победа и помощ свише в борбата ви за истината. Успех при съдебни дела и спорове!

Нека да не забравяме, че 7 дом е един от ъгловите домове в хороскопа, така че силното положително влияние на Юпитер ще усетите като цяло във вашия живот под формата на късмет, успех, благоприятни стечения на обстоятелствата!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК РИБИ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Юпитер ще се придвижва през вашия 6 дом на хороскопа. Това са нашите отговорности и задължения - това, което ни се налага да правим всеки ден. Това е нашата работа и нашето здравословно състояние. Също така, това е и сферата на нашите домашни любимци.

Очаква ви много голям успех, свързан с вашата работа. Очаквайте да се появят допълнителни проекти и отговорности, които обаче да доведат и до допълнително заплащане или повишение в края на периода. Ако пък имате желание да смените своята работа, сега е моментът, в който ще си намерите по-добра и по-доходоносна.

А ако не работите и отдавна си търсите работа, но все не успявате да намерите такава, която да ви удовлетворява - сега, под егидата на Юпитер в 6 дом, ще ви се отдадат повече шансове за започване на подходяща и удачна работа.

Също така бихте могли да си намерите втора, допълнителна работа, ако това е вашето желание. Не са изключени и командировки или далечни пътувания по работа или работа, свързана с чужденци.

Въобще всичко, което касае сферата на вашата работа ще претърпи разширение и ако сте решили да предприемете някаква промяна в тази област - очаква ви успех.

За хора, които тепърва навлизат в своята професия, моментът е идеален за повишаване на уменията и квалификацията, за повишаване на опита. Всякакви стажове, семинари, курсове по вашата специалност ще ви се отразят изключително благоприятно в професионалното развитие, дори ако сте отдавна в тази сфера.

Много удачно време и относно вашето здраве и общото състояние на вашето тяло. Юпитер ще ви помага във всяко едно отношение. Ще се чувствате по-добре, ще се чувствате оптимистично настроени. Ако имате нужда от някакъв вид лечение, под Юпитер в 6 дом ще намерите нужните лекари и лекове за вашето неразположение.

Също така обърнете специално внимание на вашето хранене и цялостния ви режим на живот. Много успешно под Юпитер можете да наблюдавате кое за вас е полезно и кое не - храните ли се балансирано, спортувате ли достатъчно, спите ли, колкото е необходимо, полагате ли като цяло нужните ежедневни грижи към вашето тяло? Това са все теми на 6 дом, които сега Юпитер ще активира. Бъдете внимателни с килограмите, защото както знаете Юпитер разширява всичко, до което се докосне!

Като цяло през периода за вас се очертава добро самочувствие, апетит, оздравяване, намиране на нов вид лечение, ако имате такава нужда, даже алтернативно лечение под Юпитер - рейки, хомеопатия, енергийни изчиствания и други.

Ако вашето желание е да се занимавате с медицина или някакъв алтернативен вид лечение на хора, ако желаете да изучавате енергийни практики за подобряване общото състояние на човешкото тяло и психика, или планирате вие самите да организирате курсове по темата за здравето, здравословното хранене и природосъобразен начин на живот - това е вашият момент. Действайте смело!

С Юпитер в 6 дом у нас може да се появи желание да изучавате ветеринарната медицина, както и да се занимавате с всякакъв вид помощ и грижа към животните - организиране на кампании за защита на животните, провеждане на контрол на приютите за животни и т.н. Предприетите дейности ще бъдат съпроводени с успех. Също така вие самите можете да си вземете домашен любимец, за който отдавна мечтаете. Той ще ви донесе много щастие и много приятни мигове. Контактът с някакво животинче би ви се отразил благоприятно, както върху физическото ви здравословно състояние, така и като цяло - на духовно и емоционално ниво.

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК РИБИ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Юпитер ще транзитира във вашия 5 дом, което означава, че на вас ще ви провърви в творчеството, в любовта и в сферата на децата. 5 дом са нашите радости, нашите удоволствия, игрите, забавленията и съревнованията. Може внезапно да ви провърви ако играете на лотария. Също така очаквайте успех и късмет във всякакви онлайн игри, конкурси и платформи, в които вземате участие.

Пред вас се очертава разширение в сферата на любовта и любовните отношения. Под Юпитер в 5 дом необвързаните от вас са с реалната възможност да срещнат истинската любов. Важно е да знаете точно какво искате, защото ще ви се отдаде възможност за избор. Шансовете ви за срещи и запознанства ще бъдат големи. Ще бъдете изключително привлекателни за другия пол. У вас ще се появи авантюристичен дух, ще ви се прииска да съблазнявате и да привличате другите към себе си.

Много щастие, много радост, наслада и взаимна любов очакват и обвързаните. През периода на Юпитер в 5 дом вероятността да имате дете е огромна. 5 дом е сферата на децата и всякакви контакти и взаимоотношения с деца през този етап ще ви носят приятни изживявания. Всички, които искат дете или чакат дете - това е вашата година! За тези, които имат деца, всякакви хубави събития и новости, свързани с тях, могат да се реализират.

Очакват ви много приключения, весели моменти и големи компании през периода. Романтика, хубаво настроение и всякакви приятни развлечения са подаръците на Юпитер към вас!

Периодът е изключително творчески, така че на всички които се занимават с някакъв вид изкуство ще им провърви сега. Особено в сферата на театъра или там, където има сцена или някакъв вид изява на талантите и способностите - един вид там, където вие се показвате и проявявате себе си пред другите. Вие ще получите признанието на хората и успехът при вас ще дойде с лекота.

Всякакви хобита, свързани с творчество и креативност, ще ви донесат късмет и радост през периода. И даже, ако имате желание, вашето хоби би могло да се превърне в успешна професия за вас. 5 дом е свързан и с малък бизнес, така че ако имате желание и възможност бихте могли да стартирате такъв!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК РИБИ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Юпитер ще транзитира през вашия 4 дом. Това означава, че всичко свързано със сферата на недвижимите имоти ще ви вълнува през периода. Всичко свързано с вашето недвижимо имущество, излиза на преден план сега. Ако вие желаете да продадете ваш имот или да закупите ново жилище например - сега е най-удачният момент за това. Ако отдавна искате да смените квартирата, в която живеете, периодът е изключително благоприятен - лесно ще намерите жилището, за което си мечтаете!

Също така, ако сте планирали някакъв ремонт или реконструкции на дома - прекрасен период за обновяване, преустрояване и дострояване на жилището, в което живеете. Ако сте имали идея по някакъв начин да разширите дома си, или да се преместите в по-голямо жилище, Юпитер ще ви помогне да осъществите плановете си.

Всичко, свързано с недвижимите имоти ще бъде в разцвет сега. Не само с вашето лично имущество, а и в по-глобален план. Бихте могли да започнете работа, свързана с покупко-продажби на недвижими имоти например. С Юпитер в 4 дом бихте могли да инвестирате в такъв бизнес.  Също така, ако това е вашата идея, бихте могли да направите успешна сделка и да закупите имот в чужбина, който ще ви носи допълнителни средства в бъдеще, или да вложите парите си в някакъв търговски обект, който в последствие да отдавате под наем. Всякакъв вид инвестиции с недвижими имоти ще бъдат успешни!

Също всякакви семейни събития са възможни през периода на транзитен Юпитер в 4 дом - сватби, раждане на деца, кръщенета, годишнини, абитуриентски балове и всякакви други поводи, които биха събрали големи групи от хора във вашия дом. 4 дом също е сигнификатор и на вашите родители, най-вече на майката и поради тази причина можем да очакваме някакъв вид щастие и късмет, който ще озари вашата майка. Като цяло периодът е изключително подходящ за общуване с вашите родители.

По 4 дом много често се дава възможност за намиране на сериозен партньор, както и за задълбочаване на вече съществуващи връзки в посока брак и сериозно обвързване с цел създаване на семейство!

Ако сте имали планове да прекарвате повече време в дома си или да започнете работа от дома си, сега е моментът за това. Очаква ви щастие и късмет, приятно чувство и радост във вашия дом.

Нека да не забравяме, че 4 дом е един от ъгловите домове в хороскопа, така че силното положително влияние на Юпитер ще усетите като цяло във вашия живот под формата на късмет, успех, благоприятни стечения на обстоятелствата!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК РИБИ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Юпитер ще се придвижва по вашия 3 дом. Това са нови знания, информация, общуване и комуникация. За всякакви интелектуални проекти, които сте започнали през този период, ви очаква огромен успех и много късмет. Много късмет да очакват и всички, които учат и се развиват, които посещават курсове, семинари, различен вид обучения, обогатявайки се интелектуално. Всякакви дипломи, удостоверения и допълнителни квалификации ще бъдат засвидетелствани с лекота.

Ако самите вие имате желание да провеждате някакви курсове или обучения - действайте смело и със самочувствие. Вашите знания ще бъдат оценени и информацията, която споделите с другите ще бъде на ниво.

Също така, всички, които работят в сферата на журналистиката, рекламата, тези, които пишат статии или се занимават с някакъв вид документи или административна дейност, ги очаква успех и разширяване в сферата на тяхната дейност. Юпитер би подпомогнал дори написването на книга през периода!

Всички, на които работата е свързана с автомобили - шофьори, монтьори, инструктори, както и тези които  купуват или продават автомобили - това е вашият успешен период. Ако самите вие отдавна мечтаете да си закупите автомобил или да продадете стария си автомобил и да закупите нов - Юпитер ще ви донесе късмет. Може също така най-неочаквано да спечелите автомобил от някаква игра или от лотарията. Ако пък нямате книжка, сега е моментът, в който лесно бихте изкарали шофьорски курс - с лекота бихте се научили да шофирате и без затруднения ще можете да вземете документ за правоспособност.

Възможни са доста пътувания по работа или за удоволствие през този период, които ще ви донесат много приятни изживявания и разширяване на кръгозора.

Юпитер в 3 дом ви прави изключително общителни и комуникативни. С лекота можете да се изявите пред хора, да поддържате тяхното внимание и да осъществите много полезен обмен на информация. Очакват ви много и най-различни запознанства през периода.

Също така 3 дом е сигнификатор и на вашите братя и сестри, близки родственици, както и на вашите съседи и колеги - хората, с които се срещате и общувате всеки ден. Всякакви взаимоотношения и общи дейности ще са от полза.

И не на последно място - периодът е изключително подходящ за закупуване на всякакъв вид техника за домакинството или лично за вас - пералня, хладилник, печки, нов телевизор, компютър, нов телефон и т.н.

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК РИБИ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Юпитер ще транзитира през вашия 2 дом на хороскопа. Това е домът на нашите ценности, това е домът на нашите пари - тези, които ние сами изкарваме с труд. Парите ще бъдат при вас. Юпитер ще донесе късмет и успех в работата и в сферите, които ви осигуряват необходимите средства за живот. Можете да си намерите нова, по-добре платена работа или някакъв вид странични ангажименти, с които да си докарвате допълнителни средства.

Ако имате собствен бизнес, очаквайте повече клиенти и по-голям интерес към вашата дейност, които в крайна сметка ще ви донесат и по-добър доход. Имате реалния шанс да разширите своя бизнес или начина по-който изкарвате парите си. Предоставя ви се огромен спектър от начини, чрез които да изкарвате пари. Това означава, че много от вас ще имат възможността да заработват повече средства.

2 дом отговаря и за нашата житейска философия и вътрешните ни ценности и под Юпитер е възможно да погледнете по един духовен и творчески начин към вашите таланти и способности, и да помислите кой е най-добрия начин да използвате това, което притежавате, за да ви даде то максимално удовлетворение. Сега можете да се вгледате в себе си и да направите преоценка на вашите вътрешни морални ценности и приоритети, на това, което е истински важно за вас.

По Юпитер във 2 дом при жените има силна вероятност от забременяване!

Материализация на целите и желанията можете да очаквате под тази конфигурация! Като цяло ви очаква един паричен период, ориентиран към материални придобивки! Бъдете активни.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

ВЛИЯНИЕТО НА ЮПИТЕР В ЗНАК РИБИ ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ:

Юпитер ще транзитира във вашия 1 дом и това означава, че ще получите своя шанс и големи възможности във всичко, в което влагате своята енергия, труд и постоянство. Вие ще сияете и ще блестите навсякъде, където отидете и във всичко, с което се захванете. От вас няма да спрат да се изискват искат усилия, но всичко, което правите ще се увенчава с успех и ще получите повече отколкото сте си мечтали.

Огромна подкрепа ще ви окаже Юпитер при работа над самите себе си, както в духовен и интелектуален, така и на физически план. Както знаем, 1 дом е собствения "Аз" и през периода на Юпитер във вашия знак вие самите ще олицетворявате неговата енергетика. Ще бъдете търсен, навсякъде ще се ползвате с привилегии, късметът ще бъде на ваша страна във всяко едно начинание. Тук много важно е да се спомене, да бъдете внимателни и да не се разпилявате. Юпитер дава много възможности, но за вас е важно да запазите концентрация и фокус върху най-успешните и перспективните такива.

Всякаква работа върху вашия външен вид ще бъде успешна - тренировки, диети, смяна на прическата, начинът на обличане, на имиджа като цяло - всичко, което е свързано с това как изглеждате. И понеже Юпитер е планета, която разширява всичко, до което се докосне, внимавайте с килограмите и следете за вашето хранене. Също така Юпитер в 1 дом при жените може да даде бременност и раждане.

Идеално време за стартиране на всякакъв вид обучения, семинари или курсове, независимо дали вие ще ги организирате или самите вие ще учите другите. Успехът в тази сфера е гарантиран! Пътуванията също са възможни.

Като цяло Юпитер ще ви зареди с безграничен оптимизъм и вяра, всички ще ви харесват и обичат. Интуицията ви през периода ще бъде изключително засилена, ще виждате и чувствате неща, които другите хора не забелязват. Възползвайте се от способностите си, за да зададете една успешна програма, защото транзитирайки през 1 дом, Юпитер започва своя нов дванадесетгодишен цикъл в наталната ви карта.

Нека да не забравяме, че 1 дом е един от ъгловите домове в хороскопа, така че силното положително влияние на Юпитер ще усетите като цяло във вашия живот под формата на късмет, успех, благоприятни стечения на обстоятелствата!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 12:45 UT/GMT

Sun 23° Gemini 41' 03"
Moon 09° Leo 35' 19"
Mercury 18° Gemini 28' 39" R
Venus 14° Cancer 36' 58"
Mars 01° Leo 49' 43"
Jupiter 02° Pisces 07' 30"
Saturn 13° Aquarius 07' 41" R
Uranus 13° Taurus 05' 48"
Neptune 23° Pisces 09' 57"
Pluto 26° Capricorn 18' 34" R
Chiron 12° Aries 30' 56"
TrueNode 10° Gemini 41' 55" R

.