Седмичен ЛУНЕН ХОРОСКОП от 29-ти юли до 4-ти август 2019г. + ТАРО ЕНЕРГИЯ по знаци!

седмичен лунен хороскоп

ОБЩО ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, мили приятели, в сезона на отпуските и в период на намаляваща Луна именно сега е моментът да се оттеглим и да си починем от светския живот и напрежението. Да направим своята преоценка, своята равносметка за отминалия период и да се подготвим за Новолунието в знак Лъв, което предстои на 1-ви август рано сутринта. Няколко дни след това започва проявление на новата енергетика, която ще бъде насочена към изразяване на себе си, към намиране на личното щастие и радостта от живота, както и към събития, свързани с темите на любовта, приятелството, децата, творчеството и най-вече към всичко, което ни кара да се усмихваме и да блестим! Всеки сам за себе си сега ще бъде център на собствената си Вселена!

Енергетиката ще бъде колкото интровертна, толкова и насочена навън - към новото, различното, позволяващото ни да изразим своя "Аз", своите дарби и таланти. Но най-важното въпреки силната огнена енергия, която се активира с пълна сила още в миналата седмица, с влизането на Слънцето и Венера в знак Лъв, сега важно е да не прибързваме и да не забравяме намаляващата Луна. В средата на седмицата нощното светило ще се потопи в лъчите на Слънцето в своите "тъмни дни" и ще изгрее на 2-ри август за първи път, давайки старт на новия Лунен месец. Тоест до тогава е момент за пълен релакс, отпускане и освобождаване от ненужното! Времето не е подходящо за нови начинания. Периодът е добър за довършване на започнатото, за почивка и за обмисляне нови планове за бъдещето!

След 3-ти, 4-ти можем да стартираме с нашата активност и с реализацията на нашите цели и задачи!

Много важно е да споменем квадратурата, която Слънцето в знак Лъв ще образува към Уран в Телец на 29-ти срещу 30-ти юли през нощта. Тази квадратура може да се каже, че е първото проявление на техния съвпад от 23 април 2019 година, който беше и начало на техния съвместен едногодишен цикъл. Знаем, че Уран е свързан с трансформацията и освобождението, а Слънцето най-вече с "Аз-а" и с изразяването на себе си. Е, сега е моментът да го направим! Ако планираме някаква промяна или по-скоро ако чувстваме дълбоко в себе си, че това се случва с нас самите от известно време насам - от миналата година в периодът май-ноември, или в тази година след март, април - то в тази седмица сега е идеален момент да оставим старото мислене, старите събития, неработещите ситуации, неподходящите контакти и след Новолунието и изгрева на Луната след "тъмните дни" в началото на следващата седмица да дадем старт на изявата (в нас самите на първо място) на новото, различното, на това, което в максимална степен би подпомогнало личното ни израстване, развитие, изразяване. 

Сега повече от всякога се връщаме на темите на знак Лъв, които бяха активни 2017-2018 година чрез затъмненията, които наблюдавахме по оста Лъв-Водолей. Като последното затъмнение в знак Лъв наблюдавахме тази година на 21 януари. Така че това е тема, която определено е все още доста близо до нас като събития и която Новолунието в Лъв ще активира неминуемо. Подробности очаквайте в темата за самото Новолуние, която подготвям + влияние по знаци.

Важното сега е да осъзнаем, че квадратурата Слънце-Уран не е просто един аспект от 90°, а че е част от един по-глобален процес, фаза от един цикъл, който те първа ще кулминира с опозицията на Слънцето с Уран в края на октомври 2019г., с влизането на Слънцето в знак Скорпион.

Не бива да забравяме, че това, което ще кулминира през октомври, ноември 2019 година е зададено като тенденция още през април 2019-та, дори само на мисловно или енергийно ниво. Но именно сега то започва да се материализира! И само от нас зависи доколко ще се възползваме да се освободим, да се променим, да намерим себе си и своето предназначение.

Уран ще ни даде нестандартен поглед, а Марс и Венера, които към момента не се виждат, ще ни направят по-интровертни и готови да обърнем поглед навътре към себе си. А това определено е един добър начин да променим живота си в желаната от нас посока - да работим на първо място със себе си, да се опитаме да се променим, да се опитаме да променим нагласата си за живота, начина ни на мислене и възприемане на света и случващото се като цяло. Не бива да забравяме, че Уран е висша форма на Меркурий и по един висш начин е свързан с менталния ни свят, правейки ни по-прозорливи и ясно виждащи реалността! 

Може да се каже, че това, което се е случило с нас 2017-2018 година, сега е моментът, в който ние ще започнем да наблюдаваме истинското му проявление. На първо място на ментално ниво, а след септември, октомври и на физическо. Разбира се тези периоди са глобални, при всеки би се отразило по различен начин, но тенденцията със сигурност ще се запази. Имайте предвид, че Уран е свързан с разрушаването и то в дълбочина, из основи, така че ако ние сами се съпротивляваме на промяната и негативните събития в живота ни не успяват да ни подсетят, че имаме нужда нещо да трансформираме, то тази тенденция на негативност оттук нататък ще се засилва (посредством засилващата се материална енергетика на Уран) докато не ни огъне и не ни накара да се трансформираме! То е за добро. 

Основното за седмицата е вглъбяване навътре до началото на следващата седмица, когато Луната нараствайки ще символизира новото начало в живота ни и ще ни даде възможност за нови крачки напред! 

таро - осмица жезли
Осмица Жезли

таро - колесницата на триумфа
Колесницата на Триумфа

таро - асо чаши
Асо Чаши

Относно картите Таро и тяхната енергия за седмицата мога да кажа, че ни дават зелена светлина относно нашите планове и замисли. Добре е да не бързаме, да бъдем стабилни и да осмислим своя избор, за да бъде той верен. Важна е подготовката, като определено ще можем да разчитаме и на помощ свише в нашите решения. 

Докато теглех картите "Асо Чаши" изпадна при разбъркването, но аз го върнах обратно и продължих да бъркам картите и то буквално "изкочи" още веднъж! 🙂 Това е сигурен знак за неговото въздействие, а то главно е вътрешно задоволство, любов, дар и помощ свише, изпълнение на плановете ни. Може сега да даде проявление и резултат на нещо, по което сме работили до момента, имайки предвид намаляващата Луна. От друга страна с оглед и предстоящото Новолуние в знак Лъв и изгрева на Луната в съзвездие Лъв, тази седмица ще обедини в себе си преоценката, плодовете и края на един период от една страна, а от друга - новото начало още по-силно подтикващо ни към промяна най-вече вътрешна - духовна, ментална и емоционална, но и такава, даваща ни възможност да изразим себе си и своята същност пред света. 

 "Осмица Жезли" е свързана с пътуване, с бързо развиващи се събития, с време, в което ще ни се наложи да вземаме важни решения, с постигане на бързи резултати за кратко време, с приближаване до крайната цел, със засилена комуникация, получаване на съобщения, най-вече по телефона или по интернет. Дошъл е моментът да научим нещо ново, да променим начина си на мислене по определени въпроси.

"Колесницата на Триумфа" се свързва със силна мотивация за успех, с готовността ни да победим. А както знаем нагласата е много важна за достигането на една цел. Ако вярваме в себе си и в доброто стечение на обстоятелствата, то шансът ни за успех се повишава в пъти от ситуациите, в които се съмняваме. Така че настройте се като победители, дайте най-доброто от себе и резултатите няма как да не са положителни! Изборът е ваш. Добър момент за преодоляване на дадени проблеми. Търсене на баланс.

"Асо Чаши" - картата говори сама за себе си - любов, положителни емоции, радост, придобивки, изпълнени желания. Възможни са сълзи на радост! Удовлетворение. Творчество. Начало на нещо ново! 

Като обобщение мога да кажа: Не избързвайте, вярвайте в себе си и в добрия краен резултат, балансирайте се с околната среда и се подгответе за едно ново начало в живота си, което ще ви позволи в максимална степен да разкриете себе си и да намерите своето лично щастие! Сега е моментът да поставите себе си в центъра на собствената ви вътрешна Вселена!


Продължете да четете прогнозата по дни на седмицата
от Понеделник до Неделя >>

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!


❤️ ПОНЕДЕЛНИК - 29.07.2019Г. - 25ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в близнаци

луна в ракЗапочваме седмицата с Луна "без курс" до 14:30ч. следобед, когато нощното светило ще премине от въздушния, логичен и подвижен знак Близнаци във водния, емоционален и кардинален знак Рак. Активната част на деня ще започне в ранните следобедни часове, доколкото можем да търсим активност при намаляваща Луна пред скриване в лъчите на Слънцето. Ако все пак имаме нещо важно да довършваме, то втората половина на деня ще бъде по-ползотворна. 

Като цяло денят се очертава да премине сравнително спокойно. Луната не прави никакви точни аспекти. Бихме могли да прекараме времето си у дома със своето семейство и любими хора. С оглед отслабената енергетика можем да се посветим на някои рутинни задължения, да изчистим къщата, да измием прозорците, да си подредим гардероба. Определено когато подредим пространството около нас и изхвърлим ненужното, самите ние вътрешно - емоционално и психически бихме се почувствали по-добре, по-наясно със себе си и по-подготвени за промените, които ни очакват.  

В работата се отдайте на рутинни задължения и на привършване на задачи. Не стартирайте нови проекти и не поемайте допълнителни ангажименти.

През нощта на 30-ти е точната квадратура на Слънцето и Уран, за която споменах в общата ми прогноза за седмицата, така че възможно е още от днес да усещаме напрежението от този аспект. Най-вече като вътрешна потребност нещо да променим, да се освободим, да поемем по нов път.

25-ти лунен ден е символ на намаляващата Луна, която всеки момент ще се скрие в лъчите на Слънцето. Днес и утре ще видим Луната за последно като много тънък сърп рано сутринта преди изгрева на Слънцето на източния хоризонт. Нещо като Новолунието/Изгрева на Луната, който наблюдаваме в началото на всеки Лунен месец, но наобратно. И както в началото на Лунния месец при изгрева, сега и при залеза/скриването на Луната енергетиката е много силна, но от духовна и невидима гледна точка. Сега няма как да търсим материализация на външно ниво.

Намаляващата Луна е символ на нашия вътрешен емоционален и духовен свят, на скритите подсъзнателни процеси. Затова сега е момент за почивка, за преоценка и преосмисляне, за вътрешно задаване на новите планове и желания. 25-ти лунен ден е момент на дълбоко познание на самите себе си, момент за пътуване сред природата, за отдих, за вътрешна концентрация. Обмислете своя път и посока, както и мотивите, които ви водят към едно или друго действие!

таро - глупакът
Глупакът

Картата Таро на деня излиза някак си съвсем на място. "Глупакът" ни подсеща да се освободим от всичко ненужно, да търсим безгрижието и непривързаността. Да бъдем непредубедени. Самите ние сме като един бял лист и на него имаме възможността да напишем каквото пожелаем. И не бива да забравяме, че именно това, което зададем сега като информация и усещания, това и ще оживее в реалността след Новолунието! 


❤️ ВТОРНИК - 30.07.2019Г. - 26ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в рак.

През целия ден Луната ще бъде в знак Рак, образувайки аспекти с Уран, Сатурн и Нептун. Самия факт, че тя транзитира по оста на Лунните възли дава известна съдбовност на периода и би могло да преповтори някои аспекти от скоро отминалите затъмнения. Като цяло ще бъдем творчески и емоционално настроени, с готовност да работим по създали се важни ситуации в живота ни - главно като вземане на решения и подготовка.

Главното влияние върху нас днес ще бъде провокирано от аспекта на Слънцето и Уран. Това е първа квадратура в техния общ едногодишен цикъл, която неминуемо ще ни подтикне към радикални действия и вътрешна потребност да променим себе си или определени ситуации в живота ни. С оглед намаляващата Луна, тези действия ще започнат на дълбоко вътрешно ниво и едва в другата седмица бихме могли да очакваме външно проявление. 

Възможно е да има събитийност и в днешния ден, но при условие, че вече сме работили по дадените теми и тази събитийност е резултат от стари наши действия. Но по-скоро ще действа на ментално ниво. Нека не забравяме, че Меркурий е ретрограден и скоро ще обърне своето движение в директно, като към момента това го кара да забавя своята скорост до минимум. В такива моменти се фиксират дадени мисловни модели и нови идеи (посредством и Уран). Тоест много е важно в тези дни какво поставяте като вътрешно мислене и цели пред себе си, с оглед разбира се и наближаващото Новолуние.  

"Кралица на Мечовете" е в пълен унисон с енергетиката на деня! Тя е свързана с менталния ни свят, с начинът ни на мислене, с новите идеи, с вземането на важни решения, с нуждата да се придвижим от състоянието, в което се намираме към момента, с правилното и стабилно обмисляне на дадената ситуация, която ни вълнува. С даване превес на логиката пред чувствата. И това е добре да се следва с оглед Луната, която се намира в чувствителния знак Рак. Тоест малко студена логика сега няма да ни бъде излишна. Не е момент да драматизираме, а да използваме ума си за да търсим верни решения и подходи!

26-ти лунен ден ще ни помогне да осъзнаем много добре ситуацията, в която се намираме, да се подготвим за завършване, за поставяне на едно ново начало, за обновление, за намиране на вътрешното ни спокойствие. Денят е подходящ за изчистване, медитация, работа със склонността ни да изпадаме в крайности - както в мисленето, така и в действията. Днес е момент за баланс и намиране на вътрешно равновесие и стабилност. Със скриването на Луната и под влиянието на знак Рак е възможно да се активират тежки мисли, негативни емоции, отчаяние, проява на слабост. От вас зависи да не ги допускате в полето си и да ги парирате още в зародиш. Дръжте висока вибрация и вярвайте в себе си! 

таро - кралица мечове
Кралица Мечове


❤️ СРЯДА - 31.07.2019Г. - 27МИ ЛУНЕН ДЕН
луна в рак

луна в лъвЛуната е "без курс" от 6:32ч. до 16:18ч. следобед, когато ще навлезе в огнения, фиксиран знак Лъв. От 05;05ч. сутринта до 2-ри август вечерта навлизаме в "тъмните дни", в които нощното светило се намира твърде близо до Слънцето и става невидимо за нас. Това са дните на Хеката, тъмните и безлунни нощи. Енергиите стават доста тежки, отключват се дълбоки вътрешни процеси. Добре е да не предприемаме каквото и да било. Моментът е идеален за творческа, духовна и интелектуална дейност - най-малкото до съвпада на светилата утре сутринта, но като цяло до изгрева на Луната в петък вечерта след залеза на Слънцето. Тогава ще стартира и първи лунен ден!

Днес е точната опозиция на Луната с Плутон и съвпада й с Меркурий, което още повече ще утежни мисловните процеси. Ще ги направи негативни, връщащи ни към стари спомени. Но това е и една възможност да ги преодолеем и посредством силното влияние на Уран сега, да ги премахнем от живота си. Неведнъж сме говорили за енергетиката на Плутон и като най-отдалечена планета от Слънцето той се свързва с дълбините на нашата психика, с тежки и кармични наслоявания от миналото, но и с възможността да се променим, да преодолеем това, което ни отравя и ни възпира да бъдем себе си. 

Именно това ще бъде и възможността на Новолунието за нас - да намерим себе си, да наложим себе си, да бъдем себе си, да се променим и да работим за нашето щастие и просперитет. И тази тема ще започне да работи още от днес следобед, след влизането на Луната в знак Лъв и съвпада й с Венера. Още сега ще имаме нужда да постигнем вътрешна хармония и ще бъдем готови да премахнем и преодолеем всичко, което не ни позволява да бъдем удовлетворени, най-вече от самите себе си. 

таро - шестица жезли
Шестица Жезли

Картата Таро на деня "Шестица Жезли" ни носи увереността в добрия изход на всяка една ситуация. Тя ни показва, че след трудностите неминуемо идва и успехът, че шансовете да подобрим животът ни са пред нас. Тази енергия може да се тълкува и като прекрасно завършване на дадена ситуация, което ще донесе само добро за нас, както и като ново начало и поемане по един нов за нас път, който ще бъде изключително ползотворен. Картата е свързана с активността. Не непременно точно сега, но като послание и ни уверява, че до голяма степен зависи и от нас да достигнем висотите, които желаем!

27-ми лунен ден е идеален период да овладеем себе си, да канализираме своята енергия, да се научим да следваме естествените потоци и да съчетаем своя ритъм към по-глобалния ритъм на Вселената и Космосът! Идеален момент за изчистване - духовно, енергийно и емоционално, и за освобождаване от нежелани въздействия.


❤️ ЧЕТВЪРТЪК - 01.08.2019Г. - 28МИ ЛУНЕН ДЕН
луна в лъв.

Рано сутринта в 6:12ч. Бг време в 8°37' на знак Лъв ще наблюдаваме Новолуние, което представлява съвпад на Слънцето и Луната. И този аспект поставя енергийното начало на новия Лунен месец, който ще кулминира с Пълнолунието в знак Водолей на 15-ти август и ще завърши с Новолунието в Дева на 30-ти август.

Тоест в рамките на следващия месец това, което задаваме като програма както днес, така и в следващите няколко дни, ще претърпи своето материално проявление. Можем да задаваме своите желания писмено, устно, дори и мислено, както в сферите на знак Лъв - любов, деца, самоизразяване и намиране на себе си, постигане на радост и вътрешно щастие, така и в сферите на дома в наталната ви карта, където се реализира процеса на самото Новолуние. Ще разгледам темата подробно в отделен материал!

Денят би могъл да бъде много позитивен за нас! Луната образува аспекти с Уран, Юпитер и Марс. А Меркурий става директен. Готови сме за промяна, за ново начало, за нов поглед, за нов път. Имаме избор в коя посока да поемем и това е изключително важно. 

След изгрева на Луната ще можем да направим стъпки и към предприемане на нови проекти. Ако те са творчески и интелектуални ще бъде най-удачно от гледна точка, че Венера не се вижда. Ако искаме да провокираме нещо чисто материално невидимата Венера реално не би ни попречила, но резултатът след това няма да бъде така удовлетворителен. Тоест ако стартираме бизнес, отворим магазин, закупим жилище или автомобил, стартираме нова работа, впоследствие може да не ни донесат очаквания резултат и удовлетворение! Добре е с чисто материалните цели и тяхната реализация да изчакаме до септември/октомври. Но ако имаме желание за творческа, духовна и интелектуална дейност, то моментът е прекрасен.

Картата Таро "Тройка Чаши" ни показва благоприятен изход, празнуване, добър край, успешно начало. И тази тенденция забелязвам , че се преповтаря от предишните дни - край на нещо и едновременно с това ново начало. Така че твърде вероятно е при много от вас да става въпрос за една и съща ситуация, която е в период на рестарт, на преоценка, на възможност за корекция и обновяване. Което е прекрасно. Ако нещо до момента не е вървяло както трябва, то сега ще имаме възможност да го преформироваме и да му вдъхнем нов живот.

28-ми лунен ден, макар и свързан силно с Новолунието ни показва, че все още сме под енергетиката на стария Лунен месец и се намираме в "тъмните дни" на Луната. Моя съвет е да не бъдете твърде активни на външно ниво. Този ден се свързва с Лотоса, олицетворяващ духовния растеж и мъдростта, но с нищо материално. Възможно е в днешния ден да се случи нещо, което вие самите бихте възприели като чудо! Възможни са предсказателни сънища или такива, които дават отговори на неясни за нас ситуации.

Една от най-важните задачи на този лунен ден е да приемем правилно всичко, случващо се в живота ни и на база на него да вземем верните решения, за да можем да извлечем максимална полза в следващия Лунен месец!

таро - тройка чаши
Тройка Чаши


❤️ ПЕТЪК - 02.08.2019Г. - 29ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в лъв

луна в деваДнес е денят, в който ще видим Луната за първи път след "тъмните дни", на запад след залеза на Слънцето. Това ще сложи и материалния старт на новия Лунен месец, но до довечера енергетиката е все още интровертна и противопоказна за нови начинания и активност на външно ниво. 

Още повече Луната е "без курс" почти в рамките на целия ден - до 16:21ч., когато преминава в земния, детайлен и подвижен знак Дева. Днес е добре да подредим пространството, както около нас, така и собствените си мисли. Да приемем фактите такива, каквито са и да се настроим прагматично към това, което съдбата ни поднася. Бихме могли да предприемем все пак известна активност ако ни се наложи, но добре е да изберем късния следобед като времеви отрязък от деня. 

Днес Венера квадратира Уран като още веднъж ни подсеща за необходимите промени, които е добре да извършим. В много от случаите може да ни се наложат действия, свързани с любовни въпроси и взаимоотношенията като цяло. Като първа квадратура в техния съвместен цикъл, в съчетание с процес на зараждаща се Луна, е възможна поява на нов човек в живота ни, нови любовни взаимоотношения, зараждане на нови чувства!

Като цяло темата за влиянието на Уран се активира още в началото на седмицата с квадрата на Слънцето към него, така че сега Венера просто удължава периодът, в който можем да осъществим промените, чрез които да подобрим живота и вътрешните си усещания към него. Вслушвайте се в идеите и нестандартните решения, които идват към вас, особено сега в период на Новолуние!

"Колелото на Съдбата" ни показва именно периодът след затъмненията и най-вече това, че тяхното съдбовно значение в живота ни вече започва да работи по един нов начин чрез Новолунието в знак Лъв, като първа лунация след тези критични процеси. Тоест каквото и да се е случило до този момент, колелото се завърта и всичко тръгва в своя ритъм така, както ни е отредено да бъде!

Картата показва, че все пак има неща независещи от нас и че добре е да се съобразим с това, което ни се дава, вместо да вървим срещу течението. Всичко е циклично и всичко е преходно, така че подгответе се за един нов период в живота си и правете своите планове в унисон с процесите, които влияят в живот ви. Има карма и еволюция и не бива да се противопоставяме на тези по-висши процеси.

29-ти лунен ден е труден и с тежка енергетика. Не бива да се поддаваме на това влияние. Най-добре е да се отпуснем и да изчакаме началото на новия Лунен месец с изгрева на Луната довечера. Без да бързаме или да препираме нещата да се случват, въпреки че е минал съвпада на Слънцето и Луната. Аз самата съм допускала тази грешка, прибързвала съм и резултатът след това не беше особено задоволителен, да не кажа беше направо лош!

таро - колелото на съдбата
Колелото на Съдбата

Бъдете позитивни и не допускайте отчаяние, депресия, скандали, провокации, негативни прояви. Бъдете предпазливи и ако имате възможност прекарайте деня в уединение. Другия вариант е просто да си вършите рутинните задължения без да влизате в активно общуване. Особено са противопоказни хора с негативна енергия да бъдат допускани в полето ви. Контролът на ситуациите до голяма степен зависи от нас самите и от това какво ние ще допуснем да ни провокира и влияе!


❤️ СЪБОТА - 03.08.2019Г. - 1ВИ ЛУНЕН ДЕН
луна в дева.

Луната се намира в знак Дева, тригонирайки Уран и Сатурн, квадратирайки Юпитер и в опозиция към Нептун! Земната енергетика е изключително силна, наблюдаваме голям земен тригон, който определено ще ни помогне да заземим своите идеи и намерения във физическия свят. 

Ако днешния ден, с оглед това че е събота, ви позволява да стартирате своите нови начинания, то направете го! Ако не, спокойно може да изчакате и до понеделник. Точната опозиция на Луната с Нептун ще наблюдаваме вечерта в 21:31ч., така че този аспект не би ни попречил да бъдем активни като цяло в рамките на светлата част от деня. 

Темите, които обсъждахме в предишните дни - за нуждата от промяна и преоценка, за нуждата от нов поглед, за вземането на важни решения - днес ще бъдат доста активни чрез влиянието на Уран, Юпитер и Сатурн. Сега определено бихме придобили яснота и вътрешен ориентир относно важни за нас ситуации - какво има нужда да се направи, как да се направи и кога точно да се направи!

Картата Таро "Тройка Чаши" се преповтаря от деня на Новолунието и с това много силно ни показва, че тази тенденция ще ни влияе не само на духовно, но сега вече и на материално ниво през целия предстоящ Лунен месец.

Картата показва празник, успешен завършек на нещо и едновременно с това силен старт или рестарт, както вече споменах! Нейната енергетика е напълно в унисон с енергетиката на знак Лъв, под чието влияние ще бъде предстоящия Лунен месец - тя ни носи полъх на радост, веселие, празник, игра, щастие, любов и романтика. Тя ни подсказва, че наистина е време да се чувстваме добре и да си позволим да бъдем щастливи!

1-ви лунен ден е с изключително силна енергетика. Всяка стъпка, която направим не само днес, а в първите три дни от изгрева на Луната на запад ще доведат след себе си само добро и позитивно развитие за нас и за плановете ни. Добре е към този момент да бъдем активни в максимална степен. Реално към този момент пречки няма. 

таро - тройка чаши
Тройка Чаши


❤️ НЕДЕЛЯ - 04.08.2019Г. - 2РИ ЛУНЕН ДЕН
луна в дева

луна във везниВ последния ден на седмицата Луната е "без курс" от 07:28ч. до 16:30ч. Докато е все още в знак Дева прави положителни аспекти с Плутон и Меркурий и това би трябвало да ни покаже положителните резултати, до които сме достигнали в предходните дни. 

Положителната трансформация в начинът ни на мислене вече може да дава и своите първи резултати. С по-голямо доверие в себе си и в своите способности ние ще достигаме и до по-добри резултати оттук натам. Това е от изключително значение да се осъзнае, за да можем оттук нататък да отработваме правилно енергията на Новолунието в знак Лъв и възможностите, които ни дава. А именно изразяване на себе си и своите дарби и таланти най-вече, както и намирането на личното ни щастие.

Задължителни условия да разгърнем себе си правилно са:

 1. Да се обичаме!
 2. Да бъдем център на своето битие.
 3. Да имаме пълно доверие в себе си и в своите способности.

Помислете по тези въпроси в днешния ден. Особено в отрязъка когато Луната е в своя празен ход до 16:30ч. Това предразполага вглъбяването навътре както знаем.

Също денят е подходящ за отдих сред природата, за пътуване, за среща с приятели и с хора, които ни карат да се чувстваме добре, както разбира се и за прекарване на времето по всеки един начин, по който бихме се чувствали добре! Починете си, забавлявайте се и се настройте за една прекрасна нова седмица на растяща Луна, която от утре ни предстои!!!

Във 2-ри лунен ден, от гледна точка, че Луната е все още твърде слабо материализираща, ако не сме почистили пространството и енергетиката около и в себе си, все още можем да го направим. Тук главната идея е, че все още имаме възможността за корекция на желанията ни и в задаването на целите за предстоящия период. Все още можете да насочвате събитията на предстоящия период. Когато Луната започне да се пълни и материализиращата й сила нарасне, ще ни бъде трудно да повлияем на случващото се в живота ни. Но сега това все още е възможно!

"Магьосникът" идва изключително силно на своето място за да ни покаже, че ние сами сме създатели на нашата реалност. И че всеки би могъл да повлияе положително на живота си чрез осъзнаване най-вече на собствените си възможности. Тази карта символизира началото повече от всяка друга в колодата на Таро картите. Тя е голям аркан под номер 1! Свързана е със знанието и силата, с целеустремеността, с инициативата, но и с логиката и прагматичността. "Магьосникът" ни показва, че до голяма степен развоя на ситуациите зависи от личната ли воля и хъс, от готовността ни да рискуваме (осъзнато)! Пожелавам ви успех! Обичам ви!!! 🙂

таро - магьосникът
Матьосникът


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>  http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email:  astrolive.info@gmail.com

☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ В РАК
 2 ЮЛИ 2019Г.!!! →ЛУННИ ВЪЗЛИ 
ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГИНГРЕСИЯ НА УРАН В ТЕЛЕЦ 
от 2018 до 2026Г.


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ СПОРЕД ТАРО!!!


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>


ОВЕН


.

Получаване на някаква новина или научаване на дадена информация. Възможно е тази информация да касае любовната тема. Възможна е появата на нов човек в живота ви или старата връзка да претърпи голямо обновление. Това, което по някакъв начин ви е тревожело до този момент сега е възможно да се промени, да се обнови и като цяло да стартира един нов сюжет за вас. 

Картата се свързва с ентусиазъм, най-вече със започването или появата на нещо ново в живота ни. Може да бъде индикация за нов човек както казах, или за нова работа, за нов вид взаимоотношения, за вземане на ново решение, за поемане по нов път, за новост в емоционалните настройки като цяло. Чашите по принцип са свързани с чувствата и емоциите. А тази карта конкретно е положителна и дава приятна развръзка на дадените житейски теми в периода. Не прибързвайте обаче!

таро - паж на чашите
Паж на Чашите


 ТЕЛЕЦ


.
Мечовете са свързани с мисловната дейност, с обмислянето на дадени въпроси. От гледна точка на намаляващата Луна може това да са теми, с които желаете да приключите. Може картата да е свързана с вземането на важно решение и да показва, че вече е дошъл моментът да го направите. Добре е да се вслушате в логиката и здравия разум в тази ситуация. На този етап чувствата не биха играли водеща роля.

"Кралица на Мечовете" е събрала достатъчно информация, обмисля своите решения, действа решително и смело, но по правилата и с ясна стратегия. Залага на очаквани резултати. 

Ако в някаква сфера чувствате объркване и неяснота, то сега е моментът да сложите ред и да вземете своето становище как да излезете от дадената ситуация, която ви носи негативи. Картата може да сочи нова работа или нов бизнес. Изчакайте със стартирането до началото на следващата седмица!

таро - кралица мечове
Кралица Мечове


БЛИЗНАЦИ


.

Здравейте, приятели, интересна е картата, която изтеглих този път и тя много наподобява тази от предишната седмица като енергетика и значение. "Осмица чаши" през миналата седмица и "Петица чаши" сега - двете карти символизират силната ни връзка с миналото и необходимостта от това да му дадем гръб и да приключим с него.

"Петица чаши" много ясно ни показва как сме дали гръб на настоящето и бъдещето за сметка на това, което е отминало, на това, което вече е изживяло своето време и своята роля за нас. Картата ни показва, че все още гледаме назад, че сами спъваме своето развитие. Време да се обърнем и да сменим своята посока. Време е да насочим своя поглед към настоящето и към бъдещето, а миналото да оставим там, където е изживяло своето време за нас!

Живеете премного в себе си и назад, а това не ви е присъщо. В тази седмица се разделете с това, с което вече е време да приключите и насочете своята енергия към бъдещето!

таро - петица чаши
Петица Чаши


РАК


.

Продължава тенденцията от миналата седмица и вие явно все още се чувствате като "вързани". Предполагам, че тази енергетика е свързана до голяма степен с двете затъмнения, които се случиха в пряка връзка с вашия знак. А както знаем това са съдбовни процеси и не ни дават голям избор. Възможно е да искате да постъпите по определен начин в дадена ситуация, но тя да се развива въпреки вашите желания и в посока, в която на вас не ви допада.

Има ситуации, в които ни се налага да се съобразим с обстоятелствата. В тази седмица имате достатъчно време да обмислите и да стигнете до необходимите изводи. Картата може да показва, че вие сами си пречите в дадено начинание. Сега е моментът да преодолеете всяка една пречка - външна или вътрешна!

таро - обесеният
Обесеният


ЛЪВ


.

Интересен период за вас, Лъвове, картата от миналата седмица се преповтори! "Страшния Съд" ни показва, че е време да се събудим от дадено състояние, че е време за промяна. Показва ни, че е дошъл моментът да плащаме или да берем плодовете от стари ситуации, които дават своите резултати сега. При всички положения картата дава индикация за край на едно и начало на друго, за нова фаза в даден цикъл също.

Общо взето съдбата влияе доста силно в този етап. За мен е доста интересно значението на тази карта именно сега - преди Новолунието във вашия знак, което символизира началото. То неминуемо ще даде нов старт в живота ви, но преди това трябва да направите равносметка за миналото и да платите последствията от едно или друго - за добро или лошо, в зависимост от вашите действия и включването на кармичните и еволюционни процеси в живота ви!

таро - страшния съд
Страшния Съд


ДЕВА


.

"Шестица пентакли" е положителна карта с две основни значения. Постигане на хармония и баланс от една страна и разчитане на помощ от даден човек от друга. Възможно е да се разиграят и двата сюжета заедно или поотделно. 

Добре е сега да потърсите баланс в мислите и в действията си, в намеренията и желанията, в начина, по който смятате да ги постигнете. Мъжът на картата държи везна в ръката си и отмерва за всеки по равно. Може би твърде силно съдите другите хора, а може би самите себе си. Може би изпадате в някаква крайност. Уравновесете се!

В същото време може да се появи човек в живота ви, на който да разчитате, който да ви укаже помощ там, където ви е необходимо и имате нужда. Ако се налага да потърсите помощ или съвет от някой, не се притеснявайте - ще ги получите!

 

таро - шестица пентакли
Шестица Пентакли


ВЕЗНИ


.

Тази карта много добре кореспондира с вашата лична енергетика, Везни. В ситуация сте на вземане на важно за вас решение. Може би се затруднявате кой ще бъде правилния и ползотворен избор. Послушайте своя ум, търсете логиката и практичното решение, но едновременно с това послушайте и своята интуиция и своите чувства. Добре е предубежденията по дадени въпроси да се сложат на заден план, защото в определени ситуации те ни пречат да направим своя верен избор.   

Много вероятно е да сте изправени пред дилема по любовен въпрос или нещо, което ви повлиява емоционално. Сега трябва да бъдете безпристрастни и обективни, но в същото време и достатъчно чувствителни. Понякога картата сочи нужда от компромис с дадена ситуация. Показва, че ако добре боравим с интуицията, можем да я послушаме, но на база логика и ясна мисъл, не на чувства и усещания. Ако не сте свикнали да се доверявате на чувствата, то сега е моментът да поработите с този въпрос.


Двойка Мечове


СКОРПИОН


.

Интересна карта за Скорпионите. Отново дава ситуация на вземане на решение, но и на стабилност. Стъпили сте здраво на земята и обмисляте своето бъдеще. Правите големи планове. Ако не - то е дошъл моментът да го сторите! Намаляващата Луна ще ви даде възможност за слагане на край и освобождаване. След което ще можете да зададете своите успешни цели занапред.

Добре е да сте устойчиви, да не се влияете при вземането на решения от другите. Вие идеално знаете отговорите вътре в себе си! Сега е момент да слушате единствено собствения си глас. Може да става въпрос за чувства и взаимоотношения, но може да се отнася и до бизнес или решения, свързани с работата и кариерата, дори с образование и квалификация.   

Поради това, че жезлите са два, са възможни съдружия, но важно е човекът отсреща да е проверен и сигурен! Както е възможно да ви се наложи да избирате!

таро - двойка жезли
Двойка Жезли


СТРЕЛЕЦ


.

Стрелци, вие сте победители! Печелите даден спор, надделявате над враговете си. Възможно е да преживеете ситуация, в която да ви се наложи да влезете в спор или двубой. Шансът за победа и благоприятен изход е на ваша страна. С оглед намаляващата Луна е възможно да се наложи да приключите с дадени взаимоотношения и като цяло надали ще се раделите мирно и спокойно. Независимо от конкретната ситуация в живота ви, вземате превес над враговете и съперниците си!

Възможно е зад гърба ви да се извършва нещо скрито. Картата понякога е свързана с предателство от близък. Въпреки, че "Петица мечове" сочи негативна ситуация, като краен резултат вие ще останете доволни и удовлетворени от развръзката. В крайна сметка това е най-важното.

таро - петица мечове
Петица Мечове


КОЗИРОГ


.

Тази карта се падна два поредни пъти - и при Козирог и при Водолей!

Стабилен, уравновесен, но и достатъчно прозорлив и чувствителен е "Краля на чашите". Стабилен е в своите решения, но определено взема предвид и своите чувства и емоции. Може да се наложи да поискате съвет или помощ от човек, който напомня този крал или вие самите да се явите този тип персонаж в живота на някой друг и от вас да бъде потърсена помощ и съвет. Добре е да се отзовете. Спомнете си темата за даването и получаването, за причината и следствието. Ако вие сега постъпите добре, утре ще получите същото. И обратното! 

Може да попаднете в ситуация, която ще изисква от вас да бъдете в абсолютно равновесие с вашите чувства и емоции, да запазите стабилност и ясно становище. Може тази ситуация да бъде свързана с любовни и в по-малка степен с делови или приятелски взаимоотношения. 

таро - крал на чашите
Крал Чаши


ВОДОЛЕЙ


.

Тази карта се падна два поредни пъти - и при Козирог и при Водолей!

Стабилен, уравновесен, но и достатъчно прозорлив и чувствителен е "Краля на чашите". Стабилен е в своите решения, но определено взема предвид и своите чувства и емоции. Може да се наложи да поискате съвет или помощ от човек, който напомня този крал или вие самите да се явите този тип персонаж в живота на някой друг и от вас да бъде потърсена помощ и съвет. Добре е да се отзовете. Спомнете си темата за даването и получаването, за причината и следствието. Ако вие сега постъпите добре, утре ще получите същото. И обратното! 

Може да попаднете в ситуация, която ще изисква от вас да бъдете в абсолютно равновесие с вашите чувства и емоции, да запазите стабилност и ясно становище. Може тази ситуация да бъде свързана с любовни и в по-малка степен с делови или приятелски взаимоотношения. 

таро - крал на чашите
Крал Чаши


РИБИ


.

Прекрасна карта! Хармония, влюбване, разбирателство, благоприятен изход от дадена ситуация и по даден въпрос, който ви вълнува! "Любовниците" показва моменти в живота ни на безгрижие, на сътрудничество, на облагодетелстване от другите, на реализация на желанията ни, на щастие.

Възможно е да ви се наложи да направите избор по даден въпрос. За да направите правилната преценка в конкретния случай е добре да послушате сърцето си и това, което ви показва вашата интуиция. Чувствата и емоциите по дадена тема красноречиво ще говорят сами за себе си. Това, на което се спрете сега е важно да ви носи наслада и вътрешно задоволство.

Помислете доколко сами си позволявате да бъдете щастливи?!

таро - любовниците
Любовниците

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
 • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
 • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
 • Затъмнения 2019г.
 • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
 • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
 • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
 • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
 • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...