Седмичен ЛУНЕН ХОРОСКОП от 24-ти до 30-ти юни 2019г. + ТАРО ЕНЕРГИЯ по знаци!

седмичен лунен хороскоп

ОБЩО ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, за предстоящата седмица можем да кажем, че колкото тя е завършваща Лунния месец и подтикваща ни към приключване на започнатото в неговото начало, толкова е и подготвяща ни да посрещнем силната енергия на двете затъмнения, които ни очакват през месец юли.

Меркурий - планетата на мисълта и комуникацията е видим и е в своята вечерна елонгация. Това означава, че е възможно най-отдалечен от Слънцето като вечерна звезда и който желае може да го наблюдава вечер на западния хоризонт след залеза. И макар Меркурий вече да е в ретроградна сянка - т.е. е в градусите, в които му предстои да се движи ретроградно, фазата, в която се намира от неговия хелиакален цикъл ни дава последен шанс за подписване на договори, споразумения, за покупко-продажби на автомобили, техника и недвижими имоти ако сме пропуснали своя шанс до този момент. И независимо, че дните, в които Луната беше в своето максимално светене около Пълнолунието да бяха доста по-подходящи за това, до края на седмицата все още бихме могли да се възползвате от възможностите, които Меркурий ни дава.

Знаем, че от 21-ви юни Марс не е видим и това определено би ни попречило да бъдем достатъчно дейни и активни, но от друга страна ще ни направи по-спокойни, по-смирени и готови да обмисляме внимателно всяка своя стъпка. Разбира се доколко ще бъде положително или отрицателно за нас липсата на марсовата енергетика на чисто физическо ниво зависи от личната ни натална карта и позицията на Марс там, но като цяло навлизаме в период на вътрешна работа и тенденцията е по-скоро да се оставим на събитията, отколкото ние да ги провокираме.

Това правило важи най-вече и заради приближаващото Пълно Слънчево Затъмнение, което предстои в началото на другата седмица. То ще се състои във водния кардинален знак Рак и ще провокира доста съдбовни събития и развития на ситуациите в живота ни на този етап. Повече за процеса ще поговорим както в месечната ми прогноза за Юли, така и в отделна тема, посветена на самото затъмнение. Очаквайте тези материали! В тях ще разгледам както общото влияние, така и въздействието за всеки отделен зодиакален знак с конкретни препоръки!

Това, което мога да кажа сега по отношение на предстоящите затъмнения, е че те неминуемо вече влияят в живота ни и това, което ни се случва сега може да се нарече неизбежно. И цитата "Няма нищо случайно!" сега ще бъде валиден с пълна сила за всяко нещо, към което уж "случайно" се насочваме или се появява в живота ни!

Така че по какъвто и начин да са се развили събитията до този момент или те първа да се развиват и да дават своите плодове и резултати, в тази последна седмица - както от календарния, така и от Лунния месец - приемете ставащото за съдба, карма или просто предопределеност и търсете дълбокия смисъл в случващото се.

Все още може да влияе енергията на Пълнолунието върху някои от нас, като не бива да забравяме нговата основна цел - трансформация, освобождение и възможност да погледнем на себе си и на своя живот от една нова гледна точка. Като най-вече тази гледна точка е свързана с темата за свободата и непривързаността към модели на мислене и поведение, които ни блокират и не ни позволяват да се развиваме така, както наистина можем и ни е дадено!
Осмица Жезли


Паж на Жезлите

Картите Таро, които изтеглих като общо влияние за седмицата, този път са две. Първата "Осмица жезли" се падна като стандартен избор, а втората - "Паж на Жезлите" няколко пъти изпадна уж случайно с тегленето на последващите карти за седмицата и аз реших да я добавя към общата енергетика.

Основното, което може да се каже за "осмицата" е че е символ на бързината и точността, на събития, които се развиват доста скорострелно. Символизира време, в което е нужно да се вземат своевременни решения за справяне с дадена ситуация. Символизира приближаване към целта, развръзка на даден сюжет. Също може да се каже, че ще успеем да постигнем добри резултати за кратко време. Ако до сега сме имали дадени спънки, то сега е моментът, в който това, за което работим ще бъде доведено до финал. И то успешен!

"Осмица жезли" е и идващи нови идеи, подходи, достъп до нова и ползотворна за нас информация. Също предстоящо пътуване или някой, който идва от път към нас. Както и засилена комуникация и общуване - на живо или онлайн.

Относно "Пажа" той е символ на ентусиазъм, на силни желания за постигане на нещо ново, прилив на вдъхновение. Също сочи добри новини, бързина и положително развитие на дадена ситуация. Дава страст, самоинициатива, силна увереност в успеха и победата. При "Пажа на Жезлите" също е възможно пътуване или идващ към нас човек от път.

И двете карти като цяло дават развитие и успешно финализиране на дадена ситуация, а в някои случаи и едно ново начало!

Продължете да четете прогнозата по дни на седмицата от Понеделник до Неделя >>

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!


ВАЖНИ АСПЕКТИ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА:


24 юни 2019г. - МЕРКУРИЙ - ВЕЧЕРНА ЕЛОНГАЦИЯ

24 юни 2019г., 12:58ч. - Венера квадрат Нептун

25 юни 2019г., 06:01ч. - ПОСЛЕДНА ЧЕТВЪРТ

27 юни 2019г., 03:19ч. - Меркурий в Лъв

27 юни 2019г., 20:45ч. - Слънце секстил Уран

30 юни 2019г. - МЕРКУРИЙ - ВЕЧЕРЕН ЗАЛЕЗ


❤️ ПОНЕДЕЛНИК - 24.06.2019Г. - 20ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в рибиЗапочваме седмицата с Луна в знак Риби, която активира тау квадратура между Нептун, Венера и Юпитер. Ще имаме възможността да работим със своите най-дълбоки мисли и усещания. В много от случаите, които са на дневен ред сега ще става въпрос за чувства, емоции, дълбоки желания и копнежи.

Възможно е някоя наша отдавнашна мечта да се материализира, възможно е премного да живеем в света на фантазиите. За хората на изкуството и за тези, които търсят дълбокия смисъл периодът ще бъде доста ползотворен. Луната в съвпад с Нептун ще ни направи сензитивни и интуитивни, и ако успеем да запазим връзката с реалността ще намерим отговорите на много от нашите най-важни и значими въпроси.

20-ти лунен ден от своя страна ни дава допълнителни възможности да погледнем "отвисоко" на своя живот и на случващото се с нас. Орелът като негов символ ни помага да осъзнаем своята глобална цел, път и посока. Ако сме допуснали грешка до този момент, то сега имаме шанса да извършим необходимата корекция.

Сега със сигурност разбираме, че няма нищо случайно и всяко нещо, което ни се случва и идва в живота ни е закономерно и произтича едно от друго. Сега е моментът да преодолеем несигурността и съмненията в себе си и в своите способности. И да си позволим да направим крачка към успеха като повярваме в себе си!

"Пажа на Мечовете" от своя страна се свързва най-вече с мисълта, също и с получаването на някаква важна новина, с достигането до търсена информация или с намиране правилния начин на комуникация. Но най-вече той символизира разширението на мисълта, усвояването на нови знания и разбирания, даден импулс, който се заражда в нас и ни подтиква да направим крачка напред.

таро - паж на мечовете
Паж на Мечовете

Като резюме за първия ден от седмицата можем да кажем, че колкото е интровертен, духовен и творчески, толкова ни дава и шанс за външно развитие и просперитет чрез правилно осъзнаване на собствения ни свят и вземането на нови правилни решения!


❤️ ВТОРНИК - 25.06.2019Г. - 21ВИ ЛУНЕН ДЕН


луна в рибилуна в овенС навлизането на Луната в знак Овен днес рано сутринта - вторник, сряда и четвъртък ще се акцентира на темата за предстоящите затъмнения, които ще наблюдаваме съвсем скоро в другите два кардинални знака - Рак и Козирог. Съдбовни ситуации неминуемо ще излязат на преден план.

Денят може да бъде леко напрегнат - един път от квадратурата на Луната към точките на затъмненията и втори път от точната й фаза със Слънцето Последна четвърт. Определено тази напрегнатост ще ни вдъхне желание да бъдем активни и дейни въпреки намаляващото светене на нощното светило.

Теми и задачи, които са останали недовършени до този момент, е добре да прегледаме и реализираме доколкото можем и това е възможно. Ако някои събития усещаме, че излизат извън нашия контрол не е нужно на всяка цена да се опитваме да им въздействаме. Както казах по-горе на този етап това по-скоро ще бъде невъзможно! Понякога единственото, което ни остава е да се доверим на Вселената и нерядко това се оказва, че е бил най-правилния избор за нас!

Все пак символ на 21-ви лунен ден е Пегас - конят с крила, така че до известна степен сме длъжни да опитаме да повлияем на някои ситуации, за да не пропуснем момента. И от нас самите зависи да усетим къде е границата и кога трябва да пришпорваме случващото се, а от друга страна кога да спрем и да отпуснем юздите, за да оставим съдбата да ни води сама!

таро - седмица жезли
Седмица Жезли

Енергията е изключително мощна и събитията могат да се развият като в галоп. Нека не забравяме и огнената енергия на знак Овен, както и общите карти на седмицата, които също вещаят бързина и скорострелно развитие на дадени ситуации.

"Седмица Жезли" от своя страна символизира куража и липсата на страх, способността човек да се изправи пред своите най-големите трудности и страхове. Проява на храброст, риск, когато е необходимо и смелост да отстояваш своята позиция определено ще ни помогнат да постигнем това, което желаем или това, което по право ни се полага!

Дошъл е моментът да проявим воля, да покажем твърдост, да отстоим своите принципи и убеждения. Ако наистина вярваме в нещо, то неминуемо сега е времето, в което да си го отвоюваме по един или друг начин!


❤️ СРЯДА - 26.06.2019Г. - 22РИ ЛУНЕН ДЕН
луна в овенПродължава темата на активност и борбеност от предходния ден. Това е последната квадратура на Луната към предстоящата й позиция в момента на затъмненията в знаците Рак и Козирог. До известна степен това засвидетелства напрежение и нужда от външни действия.

Днес Луната образува два мажорни аспекта с Юпитер и Сатурн. Определено това може да насочи вниманието ни към бизнес, работа, постигане на реализация на външен план. Всякакви важни задачи и ангажименти могат да достигнат до едно благоприятно развитие и материализация именно днес. 

22-ри лунен ден е в абсолютен унисон с текущата енергия и спомага за нашата концентрация, самоконтрол и работа по завършване на важните за нас дела. Много е важна правилната преценка на всяка една ситуация и на това, къде точно и по какъв начин да вложим своите усилия. Ако се водим от искрени подбуди, насочени към съзидание, неминуемо ще достигнем до успех!

Днешния ден може да се каже, че е най-плодотворния и изпълнен с добри възможности до края на Лунния месец, така че възползвайте се максимално!

Картата Таро, която изтеглих се падна същата като основната за седмицата - "Осмица Жезли". И по този показател смятам, че днес е кулминацията и връхната точка в енергията на периода. Оттук нататък възможността ние да повлияем на дедани ситуации ще става все по-малка.

"Осмица жезли" символизира бързина и развитие. Добре е в днешния ден всеки сам за себе си да усети правилния подход, да грабне своите възможности и да стреля право в целта! Жезлите са като стрели, които летят. Това са нашите избори. И независимо на кой точно се спрем важното е да има движение, а не застой. Бъдете активни - на който колкото му е възможно в дадената ситуация! 

Ако ви идват някакви идеи, които не можете да изпълните точно сега, си ги запишете някъде. Най-плодотворните неминуемо ще се върнат в подходящият момент, когато сте готови за тях!

таро - осмица жезли
Осмица Жезли


❤️ ЧЕТВЪРТЪК - 27.06.2019Г. - 23ТИ ЛУНЕН ДЕН


луна в овенлуна в телецСлед дълбокото вътрешно осмисляне от началото на седмицата и възможността да предусетим темите, които ще бъдат актуални за нас по време на затъмненията, в днешния ден ще имаме възможността за почивка и обмисляне на развоя на събитията до момента. Луната е "без курс" почти през целия ден - от 10:51ч. до 16:31ч. бг време.

С навлизането й в знак Телец ще получим известно успокоение от огнената енергия на Овена. В същото време ни се дава шанс за регенерация и дълбока промяна там, където имаме нужда, чрез влиянието на Уран - планетата на резките, дълбоки и необходими трансформации. Така че добре е да не се отпускаме прекалено.

Колкото и да намалява светенето на Луната и да се приближаваме до нейното финално скриване в лъчите на Слънцето, не бива да забравяме, че сме на прага не на обикновено Новолуние, а на Слънчево Затъмнение, чиято енергия колкото и да ни се иска не би ни позволила да се оттеглим в покой.

Но като цяло можем да кажем, че днешния ден ще премине сравнително спокойно!

Меркурий преминава в знак Лъв, където образува положителен аспект към Юпитер в Стрелец. Този аспект, макар и в широк орбис може да доведе до едно по-глобално възприемане на нас самите, на собствените ни потребности, желания, способности и таланти. От една по-философска гледна точка ще бъдем подтикнати да развиваме себе си и своите нужди, да се изразяваме по-свободно и да търсим собственото си щастие.


Тройка Жезли

В същото време днес Слънцето е в положителен аспект към Уран. Или ни очакват нови положителни идеи, или внезапно ще почувстваме свободата, от която сме имали нужда до този момент, за да бъдем себе си и да постигнем вътрешното си удовлетворение.

23-ти лунен ден се свързва със събиране на реколтата, с получаване на реални резултати от нашия труд до момента. Той ни подсеща да търсим баланса и да не позволяваме да изпадаме в крайности - нито в действията, нито в мисленето, защото това неминуемо би ни се отразило негативно.

Добре е да прекараме денят в тишина и да осмислим много трезво развоя на ситуацията до момента. "Тройка Жезли" символизира стабилността и увереността. Тогава, когато сме сигурни в успеха, независимо от случващото се. Ако успеем да се абстрахираме от това, което ни разсейва, ще съумеем да видим как реално това, което желаем вече се проявява и материализира пред нас! И как само от нас зависи да задържим и доразвием постигнатото, независимо дали е нужно още малко време!


❤️ ПЕТЪК - 28.06.2019Г. - 24ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в телецТенденцията от предходния ден продължава. Сега е моментът да дадем шанс на новото и различното да навлезе в живота ни. И в същото време много точно и ясно да осъзнаем до къде сме достигнали в нашите усилия и какво сме успели за създадем на този етап.

Като цяло би трябвало да сме доволни от това, което сме постигнали до момента, но ако резултата не е задоволителен, трябва да бъдем готови за още малко работа.

Денят е изключително творчески и духовен, и е лишен от всякакво напрежение. Към каквото и да се стремим ще го постигнем с известна доза търпение, смиреност, спокойствие и мекота. 24-ти лунен ден ни подтиква да видим това, което ни се случва в истинската му светлина, а себе си да приемем такива, каквито сме - с радост и вътрешно удовлетворение.

Самата карта "Седмица Пентакли" ни подсказва, че дори след най-тежкия труд, умора и отчаяние идва наградата. Че това, което сме заслужили, това, за което сме работили неуморно, неминуемо ще бъде в ръцете ни - по един или друг начин. Картата ни показва, че не бива да обезценяваме собствените си усилия, а напротив - да се радваме и на малкото, когато то е плод на нашия личен труд. Защото този плод предстои да расте, да зрее и сам по себе си да дава плодове в един дългосрочен план!

таро - седмица пентакли
Седмица Пентакли


❤️ СЪБОТА - 29.06.2019Г. - 25ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в телецВ съботния ден бихме могли да се отдадем на приятно прекарване на времето ако до този момент сме свършили своите задачи и сме изпълнили продуктивно задълженията си. Можем да реализираме някои идеи от предходните дни, свързани с почивка и правене на това, което ни удовлетворява и ни кара да се чувстваме добре.

След тежката седмица и два, три дни преди Слънчевото затъмнение е добре да се отпуснем. Каквото сме постигнали до момента е сторено. Оттук нататък ситуациите не са под нашия контрол.

25-ти лунен ден ни дава възможност за пълноценен отдих и отдръпване от светския живот. Добре е да си дадем почивка и реално да си позволим да не правим нищо! Луната все още е в земния знак Телец, достатъчно далече от Уран, за да успокоим дори и мисълта. Денят е подходящ за медитации, разходка в природата, прекарване на времето в тесен приятелски кръг, а дори и насаме със себе си.

"Паж на Чашите" символизира приятна новина, благоприятна развръзка на дадена ситуация, получаване на това, което желаем, топли чувства, вътрешно доволство, достигане до това, за което сме работили през изминалия период. Картата вещае радост, спокойствие, щастие, удовлетворение, намиране на вътрешен емоционален и психически баланс и хармония!

таро - паж на чашите
Паж на Чашите


❤️ НЕДЕЛЯ - 30.06.2019Г. - 26ТИ ЛУНЕН ДЕН


луна в телецлуна в близнациТенденцията от предходния ден продължава. Време е за пълен покой и вглъбяване навътре. В полунощ Луната навлиза в знак Близнаци и с това ни напомня, че Лунния месец е към, своя край. Преди около месец тук се състоя Новолуние, а сега този цикъл е в своя край.

Настъпват "тъмните дни" на Луната и двете светила се приближават все повече едно към друго, подготвяйки се за началото на следващия Лунен месец.

Важното е обаче да не забравяме, че не ни предстои обикновено Новолуние, а Пълно Слънчево Затъмнение. Затова добре е сега непосредствено преди този процес емоционално да си отдъхнем и да започнем една вътрешна настройка чрез успокояване на всички излишни външни движения. Луната в Близнаци е под управлението на Меркурий, който залязва като вечерна звезда и се скрива от нашите погледи до 6 август 2019г. До тогава той ще бъде невидим за нас, като през юли ще е в ретроградно движение.


Четворка Чаши

Каквото сме постигнали на този етап, това е. Време е за равносметка. В идните дни е добре да бъдем максимално спокойни и да не се поддаваме на никакви външни провокации и изкушения. 26-ти лунен ден ни подтиква към вътрешна сдържаност и ни напомня, че случващото се днес ще ни провокира не физически, а по-скоро емоционално и психически да изживяваме събитията! Добре е да си спестим негативните мисли, депресивните състояния, недоволството от нас самите и живота, който водим.

Можем да изчистим пространството - с горяща свещ, да прекадим с тамян, както и да напръскаме със светена вода.

"Четворка Чаши" също символизира доброволно отдръпване, нужда от самовглъбяване и обмисляне. Но и вярата, намиране на дълбокия смисъл, способността да се радваме на това, което имаме, готовността да забелязваме и приемаме даровете свише.

Ако е необходимо, сега е моментът, в който можем да се отдръпнем от дадена ситуация или конкретен човек, да охладим емоциите и страстите, след което да си дадем ясна равносметка "за" и "против". Като дори не е нужно точно сега да правим своя избор, а просто да усетим ситуацията от различни гледни точки.


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>  http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email:  astrolive.info@gmail.com

☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!НОВОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ - 3 ЮНИ 2019Г.!!! →МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП -
ЮНИ 2019Г.ИНГРЕСИЯ НА УРАН В ТЕЛЕЦ -
от 2018 до 2026Г.


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ СПОРЕД ТАРО!!!


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>


ОВЕН


.

Картата символизира сигурността и стабилността.

В период, в който предстоят две Затъмнения, в квадратура към вашия знак, е добре да търсите баланса, спокойствието, както да залагате на сигурността. Не е време за поемане на излишни рискове!

"Кралицата" символизира вътрешната нагласа и готовността да постигнете сами това, от което имате нужда, вярата, че ще се справите и вътрешното усещане за успех!

На чисто физическо ниво картата директно показва задоволство и материални придобивки, постигане на финансова сигурност, успех в работата, повишение на заплатата.

Понякога може да изобразява поява на такъв тип жена в живота ви - оправна, обичаща сигурността, материално задоволена, с добра професия, солидна, такава, на която ще можете да разчитате. От зодиакална гледна точка картата символизира знак Телец.

таро - кралица на пентаклите
Кралица на Пентаклите


 ТЕЛЕЦ


.

Картата символизира отдръпване от материалното, вглъбяване в себе си, преоценка на дадената ситуация. 

Може би вглъбени в това, което притежавате - в пряк и преносен смисъл - не давате шанс на новото да навлезе в живота ви. Може би от страх да не загубите сигурността, приковани в навика, изпускате добри шансове за развитие и просперитет.

Време е да погледнете встрани, да бъдете готови да се разделите с едно, за да придобиете друго! 

"Чашите" се свързват главно с чувства и емоции. Явно е дошъл моментът да направите своя избор. И в повечето случаи верният такъв ще бъде да постъпите нетипично и нестандартно за вас самите в дадената ситуация, както и да се разделите с миналото в някакъв смисъл.

Не забравяйте, че липсата на движение и застоят убиват всички възможности и шансове в живота, колкото и добри да са те!

таро - четворка чаши
Четворка Чаши


БЛИЗНАЦИ


.

Изключително положителна карта, която най-вече символизира силата на собствения ви характер. Т.е. изцяло от вас зависи да преодолеете трудностите и изпитанията, на които живота ви подлага. 

На този етап Затъмненията, които се случват в съседен на вашия знак по оста Рак-Козирог като цяло не могат да ви засегнат дълбоко. Така че през каквото и да преминавате сега определено притежавате силата да го преодолеете и да излезете победители от ситуацията.

Понякога картата символизира нужда от проява на търпение и компромиси. Имайте предвид, че истинската промяна в живота ви ще настъпи през 2020г., когато Лунните възли се изместят във вашия знак и процесите на Затъмненията започнат да се разгръщат по оста Близнаци-Стрелец!

таро - силата
Силата


РАК


.

Картата символизира баланса и хармонията. А в един по-дълбок смисъл - кармата и веруюто, че за да получиш трябва да дадеш. В обратния смисъл би могла да ви предупреждава, на фона на приближаващото затъмнение във вашия знак, че каквото сте дали, това и ще получите сега! 

Под нейната енергия са възможни материални придобивки, наследство, подаръци, възвръщане на ресурси от дадени инвестиции.

В същото време може да се наложи вие самите да давате, ако балансът го изисква! Картата показва, че всичко е енергия и тя е в постоянен кръговрат. Също така ви подсказва, че може би трябва да бъдете по-снизходителни в дадени ситуации, защото в един момент вие може да се озовете на мястото на отсрещната страна!


Шестица Пентакли


ЛЪВ


.

Практични и успешни вие имате шанс да осъществите своите желания и да реализирате своите отдавнашни идеи. Наближаващите затъмнения би трябвало да не усетите по никакъв начин.

Големите сътресения в живота ви отминаха още миналата година като цяло. Ако разсъждавате прагматично и земно, ако преценявате добре ситуациите без да прибързвате, с увереност и постоянство неминуемо ще достигнете до успеха.

Ако следвате своя път и не се отказвате от мечтите си, когато срещнете трудност, то неминуемо ще получите заслуги след упоритата работа. Очаква ви бизнес и финансов успех. признание в професионален план, заемане на по-висока позиция, увеличение на заплатата.


Крал на Пентаклите


ДЕВА


.

Време е за равносметка, за вглъбяване навътре, за откриване на личната истина за вас самите. Определено картата показва нуждата да останете за малко насаме със себе си, за да направите дадена преоценка - на ситуация, на взаимоотношения, на дадено решение, на дадено усещане. 

Време е за духовно просветление. Възможно е изучаване на езотерика, занимания с йога, медитации, психология, намиране на духовен учител.  

Време е да откриете това, което лично вас ви прави щастливи и ви кара да се чувствате добре. То е лично във вас и никой отвън не може да ви даде отговорите, които ще намерите в сърцето и душата си. Дайте шанс на самите себе си да преоткриете и осъзнаете своите най-съкровените мечти и желания, които са дълбоко скрити. Само тогава ще имате възможност на един по-късен етап и да ги реализирате!


Отшелникът


ВЕЗНИ


.

Спокойствие, хармония, отдалечаване от проблемите и негативните ситуации в живота ви. Въпреки, че приближаващите затъмнения образуват квадратура към вашия знак, ще ги понесете сравнително спокойно на този етап.

Може да се връщате в спомените си към миналото. Може скъп за вас човек да се появи отново в живота ви и това да е по съдба.

Картата понякога символизира поява на дете, също скъпа придобивка или подарък, като не е нужно да бъде от материален характер. Може да е приятно преживяване, намиране на верен приятел, награда за нещо.

Също тази "Шестица" понякога ни предупреждава да не живеем премного в миналото и спомените, особено когато ги идеализираме и страдаме за загубеното. Време е да гледаме напред и да приемем даровете на съдбата, които идват към нас!


Шестица Чаши


СКОРПИОН


.

Картата символизира първите резултати от вашия труд. Нещо, което е в самото начало, но все пак вече берете плодовете. Важно е да не избързвате, да имате достатъчно търпение и да изчакате да узреят преди да ги откъснете.

Добри бизнес и работни начинания, успешни сделки. Материализация. Възможно е пътуване по работа. 

Намирате се в ситуация на ново начало, когато успехът е пред вас. Разкриват се нови хоризонти и нови шансове и възможности за реализация - лична и делова! Чувствате стабилност и сигурност. Ако имате някакви притеснения, то те ще се разрешат!

Време е да се зарадвате на победата и да се насладите на постигнатото. Важно е да не забравяте само, че сте в началото на един дълъг път и да не избързвате!

таро - тройка жезли
Тройка Жезли


СТРЕЛЕЦ


.

Добре е да подредите мислите си. От вас самите зависи доколко ще допуснете да настъпи хаос във вашия ментален свят. Каквото и да ви тревожи време е да го отделите от себе си, да го класифицирате и да започнете да се опитате да го погледнете от една странична гледна точка.

Време е песимизмът и отчаянието да преминат в оптимизъм, а недоверието - в надежда и вяра в успеха и личните ви способности!

Помислете дали не живеете премного в дадена ситуация и всичко което правите, цялата ви енергия, не отива в тази ситуация. Понякога трябва да сме готови да напуснем сигурността на собствените си разбирания и вярвания, и да потърсим един нов подход към дадена ситуация, особено ако до момента познатите методи не са дали желания резултат! 


Деветка Мечове


КОЗИРОГ


.

В близост до затъмнения, пряко засягащи вашия знак, тази карта символизира нуждата от сигурност и стабилност.

В период, в който предстоят две Затъмнения в тясна връзка с Асцендента или наталното ви Слънце е добре да търсите баланса, спокойствието, както да залагате на сигурността. Не е време за поемане на излишни рискове!

"Кралицата" символизира вътрешната нагласа и готовността да постигнете сами това, от което имате нужда, вярата, че ще се справите и вътрешното усещане за успех!

На чисто физическо ниво картата директно показва задоволство и материални придобивки, постигане на финансова сигурност, успех в работата, повишение на заплатата.

Понякога може да изобразява поява на такъв тип жена в живота ви - оправна, обичаща сигурността, материално задоволена, с добра професия, солидна, такава, на която ще можете да разчитате. От зодиакална гледна точка картата символизира знак Телец.

таро - кралица на пентаклите
Кралица на Пентаклите


ВОДОЛЕЙ


.

Асото символизира началото. Затъмненията, които предстоят, като цяло не биха ви повлияли силно, най-малкото негативно. "Асо Мечове" ви дарява с нови идеи и силна воля да постигнете това, което желаете. 

Тази карта ви дава безценната възможност да постигнете своите цели! Важно е да бъдете достатъчно разумни, хладнокръвни и логични, което вие като цяло умеете добре.

Правилната комуникация е от голямо значение на този етап. Важно е да съумеете да представите своите идеи подобаващо пред другите, така че те сами да пожелаят да ви съдействат в постигането им. Като цяло периодът обещава да бъде печеливш за вас!

Възможно е да научите някакви важни за вас новини или скрита до момента информация. 


Асо Мечове


РИБИ


.

Интересна карта! На първо място ще се наложи да работите със своята психика и със слабите места там. Дали са страхове, пристрастяване, обсебване от хора и ситуации, силни желания и копнежи, някакъв вид слабости, като цяло "Дяволът" първо е добре да потърсим в нас самите. 

Помислете кое е това нещо у вас самите, което неминуемо ви дърпа назад! Дали не е прекалена привързаност и нужда от материални наслади, удобства и изкушения, която нужда се превръща в прекаляване и в самоцел. И която реално няма задоволяване, довеждайки до един постоянен глад за притежание, трупайки още и още.

От друга страна дали не сте в другата крайност - доброволно робуване и прекомерни лишения и саможертви заради тези, които обичате? Които лишения неминуемо в един момент довеждат до разрив в отношенията или до депресивни и апатични състояния.


Дяволът

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...