Седмичен ЛУНЕН ХОРОСКОП от 17-ти до 23-ти юни 2019г. + ТАРО!

седмичен лунен хороскоп

ОБЩО ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, пред вас е новата версия на моите прогнози! 🙂

С оглед моето желание да споделям с вас виждането и усещането ми за това, което се случва на небето, както и от практична гледна точка, реших прогнозите ми да бъдат в седмична рубрика. Ще разглеждаме както общия фон на периода, така и тенденцията по дни.

Също така ще обърнем внимание и на всеки зодиакален знак поотделно.

Прогнозите са главно Астрологически. Присъствието на карти ТАРО е допълващо енергетиката на космическите процеси и планетни конфигурации, които ни влияят.

С оглед двата ми материала за Пълнолунието, в които разгледах подробно влиянието на периода, в тази статия ще отбележа най-важните събития и проявления на астрологичните конфигурации през седмицата! В следващи статии може да бъде и по-подробно. 🙂

Пожелавам ви приятно четене! 🙂 Също една успешна и ползотворна седмица, изпълнена с много положителни емоции!!! ❤️❤️❤️И така, стартираме седмицата с процес на Пълнолуние в знак Стрелец, което определено ни носи нужда да се трансформираме, да променим своя начин на мислене и чувстване. Сега е моментът да погледнем по-глобално и философски на живота ни и на случващото се. Да преодолеем всички негативни вътрешни ментални модели и нагласи и всичко, което ни пречи. Да търсим верния път към изявяване на себе си и на своите дарби и таланти на външно ниво.

Подробно разказах за процеса на Пълнолунието и в двата ми материала, посветени на него - както тук в сайта, така и в моя YouTube канал. Главното е близостта на опозицията на двете светила с неподвижните звезди от съзвездията Бик и Скорпион, както и съвпада на Юпитер - планетата на голямото щастие със самия процес. Готовността ни да работим със себе си и да трансформираме негативното в позитивно ще ни даде големи възможности за материализация и достигане на желанията ни. От нас самите зависи дали ще се възползваме максимално добре от това, което ни се дава! Преодоляването на страха да бъдем себе си и способността ни да изразим това, което умеем най-добре, са една от главните предпоставки да оползотворим положително енергията, която ни влияе на този етап!

Кулминиращата енергетика на процесите много ясно ще ни покаже критичните точки в нашия живот и начин на поведение, и с намаляването на светенето на Луната в следващите дни, постепенно ще имаме възможността да се освободим от това, което ни пречи и лимитира.

Каквито проекти и замисли имаме, добре е да ги реализираме до края на работната седмица - 20-ти/21-ви, дори и по-рано. Това са дните, в които Меркурий влиза в ретроградна сянка, а също така планетата на силата, волята и активността - Марс се скрива от нашите погледи.

След 21-ви, когато и Слънцето преминава в знак Рак (с което се отбелязва лятното слънцестоене) най-добре е да намалим темпото, да пристъпим към приключване на важните ангажименти и да започнем да се насочваме към почивка и духовна работа.

Принципно в дните около Лятното Слънцестоене правим планове и да вземаме важни решения, но поради специфичността на самия период този път е добре да изчакаме с предприемането на големите стъпки или да ги реализираме още в началото на седмицата. Защото след 20-ти/21-ви навлизаме в период, който като цяло не способства стартирането на новите начинания и има опасност ако прибързаме да не вземем предвид някои важни подробности, които впоследствие да проработят негативно за нас!

Както казахме, наблюдаваме скриването на Марс, влизането на Меркурий в ретроградна сянка, излизане и на Нептун в ретроградност, както и отслабване материализиращата сила на Луната. А това са все фактори, които биха ни попречили да действаме на чисто физическо ниво и да достигаме до целите си с лекота.

Не бива да пропускаме и енергията на наближаващите затъмнения, първото от които ще бъде на 2 юли 2019г. в знак Рак. Знаем, че по затъмнения не бива да провокираме каквото и да било, а просто да приемем това, което идва в живота ни!

Картата Таро, която изтеглих като общо влияние на периода е Колесницата на Триумфа. И нейното име говори само за себе си! Определено ще ни се даде възможност да бъдем победители в собствения ни живот и да триумфираме. Важното е да осъзнаем на какво сме способни и какво в действителност заслужаваме.

Ако имаме някакви проблеми и препятствия - външни или вътрешни, сега е необходимо да ги възприемем правилно и по един или друг начин да ги премахнем или игнорираме най-вече от собственото си съзнание.

Колесницата се свързва със знак Рак, така че именно в чувствата и емоциите трябва да търсим своите отговори ако не сме доволни от резултатите в живота ни и от реализацията на замислите ни!

Важно е самите ние да повярваме в себе си и в това, че в каквато и ситуация да се намираме към този момент ние сме победители. Ако сме достатъчно целеустремени и сме наясно с това какво искаме и как да го постигнем, то неизбежно ще се случи! И обратното.

Ако не сме сигурни в своите избори, ако позволяваме на другите да вземат решение вместо нас, то със сигурност ще се стигне до ситуация, в която сме изпуснали контрола в своя живот.

Също така картата в един друг смисъл символизира баланса - между това, което желаем и това, което в действителност можем да постигнем, между мечти и реалност. Уравновесим ли тази везна, независимо от всичко друго ще постигнем своите цели и вътрешно спокойствие и удовлетворение!

таро - колесницата
Колесницата

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!


ВАЖНИ АСПЕКТИ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА:


17 юни 2019г., 11:30ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 25º53' СТРЕЛЕЦ

18 юни 2019г., 14:46ч. - Сатурн секстил Нептун

18 юни 2019г., 19:05ч. - Меркурий съвпад Марс

19 юни 2019г., 13:56ч. - Меркурий опозиция Плутон

20 юни 2019г. - МЕРКУРИЙ влиза в Ретроградна сянка

20 юни 2019г., 06:26ч. - Марс опозиция Плутон

21 юни 2019г. - МАРС - ВЕЧЕРЕН ЗАЛЕЗ

21 юни 2019г. - НЕПТУН става Ретрограден

21 юни 2019г., 18:54ч. - Слънце в Рак/ ЛЯТНО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ

23 юни 2019г., 19:45ч. - Венера опозиция Юпитер


❤️ ПОНЕДЕЛНИК - 17.06.2019Г. - 13ТИ ЛУНЕН ДЕН


луна в стрелецЗапочваме седмицата с Луна в знак Стрелец, в процес на Пълнолуние. Точната опозиция на светилата ще се състои в 11;30ч. бг време като след това нощното светило излиза "без курс" .

Добре е с по-важните проекти да приключим до към 11ч. Пазете баланс в поведението си - емоциите ни са в пик. Определено това, което се случва на небето на този етап ще се отразява в по-силна или по-слаба степен на всеки от нас. Можем да изпитаме дадени трудности. Също така борбата с цената на всичко да постигнем това, което желаем може да ни донесе известен дискомфорт!

13-ти лунен ден е свързан с новото, което навлиза в живота ни. Също така символизира нашето духовно и ментално осъзнаване, което кореспондира с Пълнолунието в знак Стрелец. Добре е да погледнем на живота и случващото се от един по-различен ъгъл, от една нова гледна точка. Също така с оптимизъм и вяра да приемем всичко, което ни се дава сега!

След 19:13ч. Луната навлиза в знак Козирог и определено енергията става доста по-спокойна, по-стабилна и заземяваща.

таро - петица мечове
Петица Мечове


❤️ ВТОРНИК - 18.06.2019Г. - 14ТИ ЛУНЕН ДЕН


луна в козирогВторник Луната, намирайки се в знак Козирог, активира кармичните и съдбовни процеси в живота ни. Случващото се сега определя до голяма степен развитието ни занапред!

Рано сутринта нощното светило образува положителен аспект с Уран - планетата на промяната и необходимата трансформация за нас. Меркурий е в съвпад с Марс в опозиция към Сатурн, Плутон и Южен възел. Както Уран, така и Меркурий неминуемо ще ни провокират към нов начин на мислене. Идеите, до които сме достигнали в предишните дни, провокирани от Пълнолунието, ще започнат да дават плодове на външно материално ниво.

Картата Таро ни дава възможност за едно ново начало. Дава ни съвет да се доверим на съдбата и да не се напрягаме твърде много. Каквото има да се случва сега, то ще се реализира - с наша или без наша намеса. Ако сме успели да се освободим от вътрешните пречки и прегради, то сега ще можем да поемем по своя нов път!

Енегретиката на лунния ден ни припомня, че сме твърде близо до процеса на Пълнолунието, че влиянието на процесите е все още твърде силно върху нас и добре е в този момент да останем изцяло концентрирани в най-важните ни начинания, без да се разпиляваме излишно!

 

таро - глупакът
Глупакът


❤️ СРЯДА - 19.06.2019Г. - 15ТИ ЛУНЕН ДЕН


луна в козирогПродължава силното кармично влияние върху нас. Днес Луната активира чрез аспекти двата стелиума в Рак и Козирог и дава една предопределеност на случващото се. Нептун е в точна връзка с гореспоменатите планетни конфигурации и може по някакъв начин да ни даде известно объркване и затруднение кой път да изберем.

Картата на деня също ни показва нужда от избор, а може да се изтълкува и като нужда от баланс. Реално погледнато може да са и двете!

Да ни се наложи да балансираме своето виждане и убеждения, за да можем да вземем верните решения. Най-доброто, което можем да направим е да не изпадаме в крайности, а да се придържаме към една линия на поведение, която е зададена на по-предишен етап. 

Лунният ден предразполага развитието на събитията по-скоро към успех, към положително проявление и достигане до добри резултати, ако сме работили достатъчно усърдно до този момент, във връзка с това, което ни вълнува!

Можем да предприемаме нови начинания, стига да са предварително планирани! След 14:19ч. Луната е "без курс" което ще ни даде възможност за известна почивка в следобедните часове!

таро - двойка пентакли
Двойка Пентакли


❤️ ЧЕТВЪРТЪК - 20.06.2019Г. - 16ТИ ЛУНЕН ДЕН


луна във водолейЗапочваме деня с Луна в знак Водолей, в квадратура с Уран и с Марс в опозиция с Плутон. Денят би могъл да бъде доста активен откъм действия и идеи. От друга страна обаче по-скоро ще ни донесе и известна доза обърканост - Меркурий навлиза в ретроградна сянка. 

В известен смисъл бихме могли да стартираме начинания и днес, но важното е да са добре обмислени и правилно структурирани. Може да се каже, че ще имаме известна свобода в действията. Особено тогава, когато те са насочени към едно ново развитие в живота ни, към преодоляване на някои пречки и към освобождаване. 

Това че Меркурий навлиза в градусите на ретроградност може да се окаже положително за нас от гледна точка възможността да се потопим в менталното и да работим с някои ограничаващи ни мисловни модели. Марс в опозиция с Плутон и Луна в квадратува с Уран ще ни дадат нуждата и желанието да се освободим от всички вътрешни окови и прегради, независимо дали сами сме ги създали или са резултат на преживяното в живота ни на един по-предишен етап. 

16-ти лунен ден, както и 'Кралица Пентакли" ни подтикват към творчество, съзидателност и креативност. Това може да е на чисто физическо или на ментално ниво. Дошъл е моментът да преоткрием себе си!  

таро - кралица на пентаклите
Кралица на Пентаклите


❤️ ПЕТЪК - 21.06.2019Г. - 17ТИ ЛУНЕН ДЕН


луна във водолейЛуната днес образува положителни аспекти с Венера и Юпитер - двата бенефика на хороскопа! В същото време Марс се скрива от нашите погледи, а Нептун излиза в ретроградност. Едновременно с това Слънцето преминава в първия градус на знак Рак и с това се слага начало на астрономическото лято.

Денят може да бъде изключително безгрижен, весел, носещ ни радостни събития. Добре е да не вземаме важни решения, но за сметка на това можем да се отпуснем и да се повеселим!

Картата Таро показва човек, който е откраднал част от мечовете, но изражението и фигурата му показват едно безгрижие и радост. Като че ли това, което прави той за него е една игра! Доколкото мечовете са мисли и идеи, картата може да символизира именно това за нас - нови идеи, които обаче не е моментът да стартираме сега. Също може да означава нещо скрито в живота ни сега!

17-ти лунен ден в унисон с казаното символизира радостта, забавлението, веселбата, любовта. Моят съвет е да бъдем с приповдигнато настроение и да прекараме денят си сред хора, които ни зареждат с положителна енергия!

таро - седмица мечове
Седмица мечове


❤️ СЪБОТА - 22.06.2019Г. - 18ТИ ЛУНЕН ДЕН


луна във водолейЛуната е "без курс" през почти целия ден. В 17:01ч. навлиза в знак Риби, с което активира и без друго силното нептуново влияние. След вчерашния ден за веселба и приятно прекарване на времето днес определено вече можем да се отдадем на почивка и релакс.

Под енергетиката на 18-ти лунен ден ще имаме възможността да се успокоим и да направим известна равносметка. Този ден се олицетворява от образа на огледалоо, което много точно и вярно отразява нашия живот и нашите мисли чрез това, което ни се случва на външно ниво.

Ако не ни допада това, което се материализира в живота ни, на първо място е нужно да потърсим причината в нас самите и да пристъпим към работа с негативите и с това, което не ни удовлетворява и не е в унисон с реалните ни желания. Добре е да помислим от къде се появява това разминаване. Защо не получаваме в действителност това, което искаме.

Ако, разбира се, е обратното значи няма място за притеснение!

Под "Кралица на Мечовете" много важен е нашия начин на мислене. Да си дадем сметка доколко ние сами вземаме решенията в нашия живот, на какво се базират те. Да се замислим логиката и здравата мисъл ли са основа на това, което предприемаме или ни водят някакви неясни предположения и илюзии.

таро - кралица на мечовете
Кралица на мечовете


❤️ НЕДЕЛЯ - 23.06.2019Г. - 19ТИ ЛУНЕН ДЕН


луна в рибиЛуната е в знак Риби, в своята точна фаза Последна четвърт. Би могло да се каже, че периодът е до известна степен напрегнат. Тенденцията на обърканост и недобра преценка продължава. Също е възможно, дори да искаме, да не успяваме да въздействаме върху външната среда. Твърде вероятно е да изпуснем някоя ситуация от контрол

Като енергийно влияние 19-ти лунен ден сам по себе си също е доста тежък. Той е високоенергиен и не всеки би могъл да го отработи с лекота. Можем да се чувстваме едновременно напрегнати и в същото време блокирани и възпрепятствани да предприемем каквото и да било.

Успеем ли обаче да се справим със силните пориви и да канализираме силната енергия в правилната посока, успеем ли да анализираме правилно собствените си мотиви и желяния е възможно да намерим най-правилния път към реализацията им!

За положителната развръзка на тежка ситуация ще ни помогне опозицията на Венера към Юпитер, както и прекрасната енергия на картата "Асо Чаши"! Възможно е едно ново осмисляне на ситуациите, нова придобивка, както и нов вид взаимоотношения, които в един по-напреднал етап да прераснат в нещо повече от приятелство или романтично увлечение!

 

таро - асо чаши
Асо Чаши


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email: astrolive.info@gmail.com

☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!НОВОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ - 3 ЮНИ 2019Г.!!! →МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП -
ЮНИ 2019Г.ИНГРЕСИЯ НА УРАН В ТЕЛЕЦ -
от 2018 до 2026Г.


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


ПРОГНОЗА ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ + ТАРО!!!


Накратко за знаците в периода 17 - 23.06.2019г.!
За повече подробности погледнете двете ми публикации за
Пълнолунието в знак Стрелец! >> статия, видео!

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>


ОВЕН


.

Време е за действия. Пред вас има нови възможности и нови пътища на реализация. Но важно е да не търсите бързи резултати.Картата е под енергията на знак Стрелец и има опасност от разпиляване или от твърде прибързано вземане на решение.

Обмислете добре това, което стартирате сега! Не е време способстващо взетите набързо решения.

Енергията на Стрелец може да ви подсеща да смените гледната точка или да погледнете по-надалече, в един глобален план, по отношение на това, което смятате да предприемете като реализиране на целите ви.

таро - рицар на жезлите
Рицар на Жезлите


 ТЕЛЕЦ


.

Налага се да се борите за това, което желаете. Възможни са известни трудности, които да дават и нужда да се самоусъвършенствате, за да се справите с тях! Определено за да доминирате в желаната ситуация това ще изисква проявата на доза смелост и кураж от ваша страна.

Трябва да сте готови в известен смисъл да рискувате и да излезете от зоната си на комфорт (което вие хич не обичате) за да постигнете своите цели. Могат да се появят непредвидени пречки, които обаче с известна доза постоянство и вяра в себе си ще преодолеете!

таро -седмица жезли
Седмица жезли


БЛИЗНАЦИ


.

Картата сочи известни трудности, които в случая обаче е твърде възможно сами да си причинявате. Може сами да правите изборът да се товарите с прекалено много ангажименти едновременно! Може да не успявате да видите правилната посока или подход поради големия товар, с който сте се нагърбили.

Пазете се от преумора, поемайте толкова ангажименти, с колкото можете да се справите. Помислете за вариант да разчитате на нечия помощ. Все пак Пълнолунието се реализира във вашия 7-ми дом, което означава, че не бихте имали проблем с намирането на партньор и човек, който да ви помогне в тежките ангажименти, стига да поискате!

таро - десетка жезли
Десетка Жезли


РАК


.

Дошъл е моментът да намерите сили в самите себе си за да достигнете до това, което желаете. От друга страна картата може да означава, че е нужно да работите със самите себе си и със своята собствена воля и търпение!

Имате да свършите доста ангажименти, немалко задължения чакат на вас. Може да попаднете в ситуация изискваща дипломация или един вид потискане на собственото его. Може да се наложи да преживеете ситуация, която иска в известен смисъл въздържание, толерантност, отстъпчивост от ваша страна и прекрачване на собствените ви принципи! Най-вероятно ще се наложи да опитомите дадена проява на собствения ви темперамент!

таро - силата
Силата


ЛЪВ


.

Интуиция и духовно осъзнаване. Предстои ви период на анализ и осмисляне на дадена ситуация с цел вземане на най-правилното решение. Възможно е да разкриете някаква тайна, скривана от вас до този момент.

Тук като нещо скрито можем да тълкуваме собственото ви подсъзнание. Може да се наложи да работите с някои вътрешни ментални процеси с идеята да се освободите и да изразите себе си възможно най-пълноценно на външно ниво. Работа с психичния ви свят, с емоциите и с чувствата, и с преодоляване на някои негативни усещания, могат да спомогнат за намиране на чистата радост от живота и истинското щастие.

таро - висшата жрица
Висшата Жрица


ДЕВА


.

Определено картата дава категоричната нужда от слагане край на нещо! Едно трябва да си отиде, за да направи място за новото, което идва в живота ви. Трансформация и дълбока промяна са ключови думи за тази енергия. 

При някои промените могат да са провокирани отвън, при други да са изцяло доброволни и желани. Настъпва край на един определен цикъл във вашия живот и много скоро ще усетите новото начало. Преди това в повечето случаи ще бъде нужно да работите с най-дълбоките пластове на духовното и менталното, да бъдете готови да се разделите с всичко, което вече не ви е нужно - като начин на мислене, на чувстване, на поведение. Също като освобождаване от определени ситуации или хора.

Трябва да приключите с миналото, за да продължите пълноценно напред.

таро - смъртта
Смъртта


ВЕЗНИ


.

Добре е да сте готови да се доверите на решенията на самата Вселена за вас. Може да се каже, че сега самата съдба се включва силно в живота ви, а от вас се изисква единствено да се оставите на новото, което навлиза в живота ви.

Картата сочи безгрижие, лекота, полет и блаженство... Добре е все пак да отчитате известни рискове и да имате едно наум при предприемането на нови дела. 

Тази карта е номерирана с "0" и дава както кръговрата на времето, така и ситуация на безвремие в живота ви. Може би, явявайки се, ни показва едновременно края на определен цикъл на застой в живота и в мисленето ви. И едновременно с това - нуждата от ново начало, което навлиза в живота ви, носещо потребността да се прекъсне безвремието, в което живеете, за да поемете по своя истински път!

таро - глупакът
Глупакът


СКОРПИОН


.

Рицарят като цяло показва нужда от действие. Конкретно "Рицар Пентакли" обича да осмисля своите решения и да анализира това, което смята да предприеме като действия. Той прехвърля трезво "за' и "против" и по пътя на логиката и здравия разум взема своите решения. 

Помислете дали премного не се нуждаете от подсигуряване преди да предприемете крачка в живота ви или може би изпадате в другата крайност - твърде много обмисляте дадената ситуация, преди да пристъпите към действия. И едното и другото определено ще попречат да достигнете до продуктивни резултати.

Добре е да вземете решение, да си създадете план на действие и просто да се преместите от мъртвата точка!

таро - рицар на пентаклите
Рицар на Пентаклите


СТРЕЛЕЦ


.

За Стрелеца определено се изпълнява някакво негово желание. Може да е свързано със сферата на чувствата и емоциите. Фигурата на картата държи чаша, от която се показва златната рибка, готова да изпълни неговите желания!

Възможно е картата да показва влюбване и романтична история. Възможно е да олицетворява нещо ново или някаква новина, която ще получите.

Твърде вероятна е появата в живота ви на човек с добро сърце, който би могъл да ви помогне в трудна за вас ситуация.

таро - паж на чашите
Паж на Чашите


КОЗИРОГ


.

Завършеност, идилия, постижения! С оглед астрологичните процеси самата съдба може да се включи изключително положително в живота ви и да донесе реализация дори на най-смелите ви мечти!

Ако сте имали планове за нещо, то твърде вероятно е сега да се случи. Картата сочи пълнота и спокойствие. Достижение на вашите планове, хармония и радост. Буквално може да означава брак, зачеване или раждане на дете. Също закупуване на жилище. Възможно е някакво семейно тържество, което ще ви направи щастливи.

Картата сочи достигане до перфекционизъм за сферата, за която се отнася.

таро - десетка чаши
Десетка Чаши


ВОДОЛЕЙ


.

Сигурност, стабилност и задоволство. Постигнали сте това, за което сте мечтали и това, за което сте се трудили. Тук опасността е потискане на личните чувства и емоции за сметка на материалното в живота ви. Също може да дава индикация, че е дошло време да се сложи баланс в начина, по който възприемате любовта и взаимоотношенията.

В най-често срещаните случаи картата дава индикация за пълно задоволство, удовлетворение на желанията, усещане на истинската радост от живота и намиране на вътрешното щастие. Свобода!

 

таро - деветка чаши
Деветка Чаши


РИБИ


.

Въпреки щателното разбъркване тази карта се падна още веднъж. Забелязвам, че на рибките напоследък доста им върви!

Сигурност, стабилност и задоволство. Постигнали сте това, за което сте мечтали и това, за което сте се трудили. Тук опасността е да не потиснете чувствата и емоциите за сметка на материалното в живота ви. Също може да дава индикация, че е дошло време да се сложи баланс в начина, по който възприемате любовта и взаимоотношенията.

Но в най-често срещаните случаи картата дава индикация за пълно задоволство, удовлетворение на желанията, усещане на истинска радост от живота и вътрешно щастие. Творчество!

таро - деветка чаши
Деветка Чаши

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...