Седмичен ЛУНЕН ХОРОСКОП от 19-ти до 25-ти август 2019г. + ТАРО ЕНЕРГИЯ по знаци!

седмичен лунен хороскоп

ОБЩО ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, няколко са астрологичните събития, които диктуват енергийното влияние върху нас през настъпващата седмица:

 • Акцентът на знак Дева, чрез транзита на бързите планети.
 • Съвпада на Венера и Марс, което е начало на техния двугодишен цикъл.
 • Залеза на Меркурий като Сутрешна звезда.

Добре е да обърнем внимание на тези фактори и да се възползваме от това, което те ни предлагат като възможности! 

След преобладаващата енергетика на огнения знак Лъв постепенно преминаваме във владенията на земната стихия и знак Дева. Още в края на миналата седмица на 18 август Марс навлезе в този практичен и логичен знак, обичащ реда, чистотата и прецизността във всяко едно тяхно проявление. Огнената планета ще транзитира в градусите на знак Дева до 4 октомври 2019 година, като междувременно към него ще се присъединят Венера, Слънцето и Меркурий.

До около 20 септември ще бъде най-силно влиянието на бързите планети в този меркуриев знак, като с присъствието си там тези четири планети ще образуват квадратура към Юпитер в Стрелец, опозиция към Нептун в Риби и голям земен тригон със Сатурн, Плутон и Южен възел в Козирог от една страна и Уран в Телец от друга.

Изключително интересна астрологична конфигурация, която ще се активира много силно още на 30 август от Новолунието в знак Дева и на 14 септември от Пълнолунието по оста Дева-Риби, като пълната Луна ще се намира в знак Риби в съвпад с Нептун. Ще коментираме подробно тези компоненти в материалите за предстоящите две лунации.

Настъпва време на логика и земна практичност. В момента е много важно всеки да бъде реалист и да се старае да вижда събитията в живота му в истинската им разцветка, да не изпадаме в крайности, да сме готови да планираме живота си точно, ясно и конкретно. Не е време да мечтаем и да се отнасяме в света на чувствата и емоциите. Време е да се придържаме много здраво за обективната реалност, а ако тя ни убягва да дадем всичко от себе си за да си изясним точната позиция и функция на всяко едно нещо в живота ни. Ако ще ви бъде по-лесно можете да започнете да си правите списък с това как вие виждате нещата и с плановете ви занапред!

Самия акцент на знак Дева ще ни направи по-практични, по-заземени, готови да обмислим водещите фактори в нашия живот. В такъв момент всеки с лекота може да постигне ред и яснота там, където е царяло дадено объркване. Всеки с лекота ще може да подреди и да изчисти това, което го спъва, забавя или внася смут най-вече на вътрешно интелектуално, но и на външно ниво в заобикалящата го среда.

Знаем, че Девата е свързана с рутината, с ежедневните ни задължения, с повтаряемостта на дадени навици или необходими отговорности, с работата, здравето, начинът ни на хранене и на живот като цяло по отношение на това как се отразява на общото ни психическо и физическо състояние.

Когато е преобладаваща енергетиката на знак Дева, във всичко, което предприемаме и правим е добре да се водим от здравия ни разум, да бъде добре обмислено и преценено. Сега е моментът, в който можем да направим разбор на живота ни в един по-краткосрочен или по-дългосрочен план. Сега можем да проявим трезво мислене, критика и самокритика, да бъдем разумни, реалисти, заземени, уравновесени и справедливи. На този етап преценката ни би трябвало да стане изключително точна и ако забележим, че това не е така и сме в заблуда, задължително е да търсим причините на първо място в самите себе си! 

Често забелязвам при работа с хора със силен нептунов принцип в наталната карта (срещуположния знак на Девата - Риби) как замъглява способността им да преценяват реалността правилно, да вземат точните решения, да предприемат правилните стъпки. Именно сега това ще бъде една от главните задачи и на двете следващи лунации по оста Дева - Риби, за които ще говорим през последната седмица на август.

Засега все още сме под влиянието на Пълнолунието във Водолей. Луната е намаляваща към Последна четвърт, но достатъчно силна да материализира в живота ни. Ако имаме задачи за довършване, дори ако сме планирали да стартираме някое ново начинание - най-вече свързано с обучение и интелектуално развитие - сега е моментът в тази седмица да му дадем ход.

От гледна точка, че Меркурий се скрива от погледите ни на 25 август до 19 ноември, добро е времето да приключим работа по документи, да проведем важните за нас разговори, особено когато имат за цел изясняване и вземане на важни решения, да поработим с начинът ни на мислене и да сложим като водещи тези мисловни модели, които ни вдъхват яснота какво искаме, как да го постигнем и увереност в нас самите и в собствените ни способности, че ще го сторим.

И казвам всичкото това заради безспорно най-важното събитие на седмицата - съвпада на Венера и Марс - начало на техния двугодишен цикъл, което ще се състои на 24-ти август.  От една страна защото ще наблюдаваме този съвпад в знак Дева, под управвлението на Меркурий. И от друга страна защото той ще ни даде абсолютната възможността да достигнем до нашите цели, идеи и мечти - както в любовта, така и в бизнес и финансовите дела!

За този важен аспект ще поговорим в отделна тема. Главното, което искам да спомена сега, е че към момента се полага една здрава и стабилна основа в живота ни за две години напред, което започва със съвпада на Венера и Марс и ще се развива до техните изгреви през септември и октомври. След това заложеното като програма ще дава проявление и резултати до средата на юли 2021 година, като ще кулминира през есента на 2020 година.

И както казах в месечната ми прогноза:

"Много важен е цикълът между Венера и Марс защото той символизира и преповтаря мъжкото и женското начало на Слънцето и Луната, обозначава двата полюса и най-вече Венера събужда желанието в нас да бъдем вътрешно удовлетворени, а Марс е този, с помощта на който нашите желания стават реалност. Обратното също е валидно. 🙂 Марс събужда желанието за действие, страстта, а от материализиращата възможност на Венера зависи доколко ще бъдем удовлетворени, постигайки това, което желаем.

Главното тук е да проследим техния общ цикъл като възможност да достигнем до своите мечти, желания и цели, да създадем успешна любовна връзка, да изразим творческата си природа, да се възползваме по най-добрия начин от ресурсите както на външната среда, така и от своите собствени!

Този период за нас ще бъде време на възможности, на нови идеи, на реализация, на намиране на истинската любов и тези взаимоотношения, които да ни карат да се чувстваме добре и най-вече самите себе си - такива, които биха подпомогнали собственото ни развитие! При вече съществуващи взаимоотношения това е време за рестарт, за корекция и промяна на това, което не ни удовлетворява. В същото време на подсилване това, което ни кара да се чувстваме добре.

Могат да се задават нови цели и планове във всяка област от живота. Венера и Марс в своята същност символизират нашата реализация и това, което ни кара да се чувстваме добре. Освен за любов може да става въпрос за работа, бизнес, за друг вид взаимоотношения, за корекция на даден вид проблеми или не добре работещи ситуации в живота ни, за стартиране на обучение, пътуване, всяко нещо, което може да бъде разгледано като възможност да намерим личното ни щастие и реализация."

И от гледна точка, че миналия цикъл на Венера и Марс (който завършва сега) е стартирал на 5 октомври 2017 година, отново в знак Дева, трябва да споменем за разликата между него и сегашния. При сегашния съвпад на Венера и Марс в Дева управителят на процеса Меркурий се вижда, а през 2017-та е бил невидим. Тоест сега в този цикъл можем да очакваме много по-силна и видима материализация от този, стартирал през есента на 2017-та. 

Дори можем да кажем, че цели и идеи, зародили се във втората половина на 2017-та година сега тепърва в период от две години напред ще търпят проявление и ще дават ясни и видими резултати в живота ни. Ще коментираме темата подробно, както казах, в отделен материал - по знаци + таро енергетика!

Важното сега е да държим висока вибрация и да задаваме своите позитивни желания и намерения за бъдещето!

таро - петица чаши
Петица Чаши

таро - магьосникът
Магьосникът

таро - асо мечове
Асо Мечове

От гледна точка на Тарото:

"Петица Чаши" символизира нуждата и готовността да оставим миналото и да погледнем напред. Като това не е непременно физическа раздяла с дадена ситуация или конкретен човек, а належаща преоценка на взаимоотношенията и на това, което този човек или ситуация донасят в живота ни. Може да погледнем от гледна точка на работата или любовта например и как се чувстваме в тези сфери. Дават ли ни това, от което имаме нужда и какво може да се направи за да променим настоящата ситуация.

Тази карта в унисон с процесите показва готовност за промяна в начинът ни на мислене! Ако сме склонни към отчаяние или недоверие в себе си, редно е на този етап да преодолеем всички съмнения, да повярваме в себе си и да поемем отговорност за случващото ни се!

"Магьосникът" е началото. Кардиналната позиция и готовността да бъдеш себе си! В такъв момент се иска яснота и точно осъзнаване. И както всички атрибути на Таро са подредени на масата, готови да служат на Магьосникът, така и нашите способности вече е редно да са ни ясни и да са готови да работят за нас. Ние самите е нужно да сме готови да творим, да създаваме нашата собствена реалност. Ние самите да бъдем отговорни и в основата на това, което ни се случва. Определено тази карта иска стабилност, увереност и активност, също ясна и точна мисъл!

За почти същото говори и "Асо Мечове". За нуждата да се вземе генерално решение. За постигане на пълна яснота в мисленето ни. За готовност да създадем ново начало в живота ни, за готовността сами да намерим решение на проблемите и да ги разрешим. 

И трите карти ни дават увереността, че случващото се в живота ни зависи от нас - от нашите решения и вътрешна настройка към нещата, от вярата ни и готовността да бъдем себе си!

Подгответе се от сега за една силна материализация през септември. Като от начинът ни на мислене и действията ни на този етап ще зависи и какво ще създадем на физическо ниво в следващия месец!


Продължете да четете прогнозата по дни на седмицата
от Понеделник до Неделя >>

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!


❤️ ПОНЕДЕЛНИК - 19.08.2019Г. - 17-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в овен.

Активен и импулсивен ден, предназначен за веселие, радост, празнуване с приятели, пътуване!

Започваме седмицата с Луна в огнения знак Овен. Денят е добър да бъдем активни, да планираме времето си така, че да успеем да свършим повече задачи. Луната е в положителен аспект към Меркурий в Лъв. 

Все още енергетиката на огъня е доста силно застъпена. До сряда Луната в Овен ще образува голям тригон в аспекти с Юпитер в Стрелец и Слънце и Венера в Лъв. След което ще усетим силното заземяващо действие в живота ни на земната стихия. 

До средата на седмицата можем да свършим с най-спешните ни задачи, да стартираме важни наши начинания, които така или иначе не могат да търпят отлагане за началото на септември. Все още Луната е достатъчно мощна, за да им даде импулс за реализация! Периодът е подходящ за започване на обучения, на интелектуални и творчески проекти, за спортни занимания.

Добре е в днешния ден да имаме предвид енергетиката и на 17-ти лунен ден, който също дава индикация да бъдем активни, но да внимаваме с излишното напрежение. Този ден е предназначен за веселие, за радост, за приповдигнато настроение. Най-добре е да прекараме денят в приятно общуване с хора, които ни карат да се чувстваме добре.

Аспектът на Луната с Меркурий ни дава възможност за засилена комуникация, пътуване, работа с голям обем информация. Денят е подходящ за подписване на договори, за подаване на документи. Ако ни се наложи да преговаряме или да водим важен разговор, добре е да бъдем внимателни и да се съобразяваме с мнението на околните. Силния огън може да ни накара да бъдем свръхактивни и с  желание да доминираме на всяка цена. 

17-ти лунен ден изисква хармония и баланс!

таро - асо чаши
Асо Чаши

Въпреки силната огнена енергетика картата Таро показва, че ще успеем да запазим вътрешно спокойствие и равновесие! "Асо Чаши" завършва картината по един прекрасен начин. Тя ни дава индикация за намиране на любов и разбирателство, за достигане на радост в общуването! Картата се свързва с творчеството, с креативността, с постигането на хармония, със силните импулси да намерим себе си и да достигнем до желанията ни, зарежда ни с нови и продуктивни идеи!

Имайки предвид намаляващата Луна, картата може да сочи проявление и резултат на нещо, по което сме работили до момента. Също така може да ни осени някаква идея или да почувствате силен импулс за нещо ново в живота ни. Ще имаме възможността да реализираме плановете си. Важното е да не прибързваме с напълно новите идеи и да им дадем достатъчно време за да се разгърнат!

"Асо Чаши" се свързва с големите възможности, които се появяват и с подаръците, които съдбата ни прави. Не ги пропускайте, но и не пресилвайте нещата!


❤️ ВТОРНИК - 20.08.2019Г. - 18-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в овен.

Продължаваме със силната огнена енергетика от вчера, като днес Луната ще аспектира доста планети - с квадратури към Сатурн, Плутон, оста на Лунните възли и тригон към Юпитер. 

Можем да усетим някои задръжки по отношение на задачите, с които сме се заели. Но ако се потрудим достатъчно, резултатите могат и да закъснеят, но в крайна сметка да надминат очакванията ни! Както вчера, така и днес - важно е да не прибързваме и да използваме силната огнена енергия методично и целенасочено, без излишна импулсивност!

Определено Сатурновото влияние ще подпомогне материализацията и фиксирането на стабилни структури в живота ни. Денят може да бъде доста ползотворен за нас - по отношение на работа, бизнес, банкови и финансови операции. Бъдете умерени, шансът е на ваша страна!

Картата Таро "Десетка мечове" може да известява за трудна ситуация, за усещане, че сме притиснати до стената. Възможно е предателство от близък човек или нещо, което се крои зад гърба ви. Имайте едно наум и разчитайте главно на себе си.

Доколкото мечовете символизират света на интелекта и мисълта, добре е да подредим своите мисли и да не допускаме хаос. Явявайки се тази карта дава индикация, че нещо в начинът ни на мислене е добре да си отиде, да бъде заменено с нови мисловни модели. Старите вече не вършат работа!

Картата сочи, че самите ние може да сме се поставили в ситуация да се чувстваме притиснати до стената. Но това ни подсказва, че и ние самите можем да се извадим от тази ситуация и от тези модели на мислене стига да поискаме! 

таро - десетка мечове
Десетка Мечове

18-ти лунен ден, олицетворяващ огледалото, по един прекрасен начин ще разкрие грешките ни. Събитията, които се случват днес, много ясно и точно ще ни покажат какво е нужно да променим за да се чувстваме добре. 

Самия лунен ден ни показва, че ние самите (най-вече с начинът ни на мислене) определяме хода на събитията в живота ни. Това ни разкрива и картата Таро. Тоест изцяло от нас зависи на този етап колко далече можем да стигнем и дали ще си позволим да имаме това, което желаем - любов, здраве, щастие, просперитет. Или сами ще се саботираме със страх, недоверие и негативни тежки вътрешни модели от миналото, които ни спъват и дърпат назад.

Днес по един перфектен начин можем да осъзнаем грешките си и да ги коригираме! Бъдете внимателни за знаци на съдбата. Чрез тях ще намерите решенията на проблемите и отговорите на някои важни за вас въпроси!


❤️ СРЯДА - 21.08.2019Г. - 19-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в овен

луна в телецДнес Венера навлиза в знак Дева и вече осезаемо започва да се усеща образуващия се съвпад с Марс, който предстои в края на седмицата. В момента се фиксират нашите мисли и идеи, които по-късно ще се проявят в реалността. Можете постепенно да започнете да оформяте вашите желания. Съвпада на Венера и Марс дава начало на двугодишен цикъл между тях и на този етап от нас зависи какво ще зададем като програма за следващите 24 месеца от живота ни!

В малките часове Луната образува тригон с Венера и Слънцето. Колкото и странно да звучи възможно е да достигнем до това, което ни е необходимо в съня си. Просто сутринта със ставането ще бъдем заредени с нови вътрешни сили, с нови вярвания и надежди, с нови стимули, с нови мисли!

Рано сутринта Луната преминава в земния знак Телец, като ще бъде "без курс" от 07:06ч. до 07:37ч. Аспектите, които образува със съвпада на Слънцето и Венера активират теми, които се зараждат на този етап и ще търпят проявление след 27-ми септември. Ако не сме отправили молба към Вселената за това, което желаем, можем да го направим и в нощта на 20-ти срещу 21-ви! 

В някой от предишните ми материали ви разказах за цикълът на Венера и Слънцето и затова, че скоро планетата на любовта, красотата и хармонията ще се появи на Запад като Вечерница - готова да сбъдва мечтите ни! Сега можем да поставим съвсем нови теми и сюжети в живота ни, а можем да работим и да коригираме такива, които са се зародили още миналата година октомври, ноември.

Интересното е че непосредствено след тригона на Луната към Венера и Слънцето, тя сменя своя знак и преминавайки рано сутринта в Телец образува тригон към Марс и съвпад с Уран. Това ни показва, че се очертава един доста напрегнат ден! Ще чувстваме вътрешната потребност да направим нужното за да се развиваме и да постигаме своите желания, цели и мечти!

Добре е да имаме предвид силната енергетика и на 19-ти лунен ден. Важно е в днешния ден да бъдем предпазливи и да не влизаме в излишни конфликти. Моят съвет е дори да се зароди спор или известно напрежение, по-скоро да проявите пасивност и да погледнете философски на случващото се сега. Днес при всички положения не е ден за изясняване на взаимоотношения - както лични, така и делови!

Да погледнем на случващото се от един по-различен ъгъл ще ни помогне положителният аспект на Меркурий към Юпитер. Това всъщност е последния тригон на бърза планета към Юпитер. Премествайки се постепенно във владенията на Девата, през септември Слънцето, Венера, Марс и Меркурий ще квадратират планетата на "голямото щастие". И напрегнатия аспект не бива да ни притеснява. Той дава индикация за проявление и материализация!

Под последния тригон на Меркурий към Юпитер ще можем да затвърдим нашето ново виждане към живота и хората, които ни заобикалят. Да фиксираме нови и работещи мисловни модели в съзнанието ни, да бъдем оптимисти и да виждаме безкрайните възможности за реализация пред нас!

таро - асо чаши
Асо Чаши

Картата Таро "Асо Чаши" дава една хармонична и спокойна енергия към иначе напрегнатия ден. И в крайна сметка тя ни показва, че ако има вяра и любов в сърцата ни, ще можем да разчитаме и на помощ свише! Важно е да вярваме в сърцата си, че хубавото предстои и че сме способни да реализираме мечтите си!


❤️ ЧЕТВЪРТЪК - 22.08.2019Г. - 20-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в телец.

Продължава силното влияние на заземяващата енергия. Луната е в образуващ тригон към Сатурн. Венера и Марс вече са в Дева, като в утрешния ден и Слънцето ще се присъедини към тях. 

Добре е вече да се настроим по-практично и логически към събитията в живота ни. Днес можем да се чувстваме до известна степен не на мястото си, но постепенно енергиите ще се успокоят и ще имаме възможността до известна степен да направим преоценка на изминалия слънчев месец.

До каквито намерения сме достигнали в изминалите дни, сега ще имаме възможността да ги преосмислим, да ги прецизираме и да им дадем тласък за изпълнение след Новолунието в Дева в края на месеца.

20-ти лунен ден ни дава възможността да погледнем на живота си отвисоко и да осъзнаем правилните взаимовръзки. Все още сме под влиянието на аспекта на Меркурий и Юпитер, което още по-силно ще разшири хоризонта пред нас. С намаляването на луната физическите ни сили намаляват, но за сметка на това менталните и духовните започват да имат превес. Това още по-силно способства осъзнаването!

20-ти лунен ден ни помага да преодолеем съмненията и недоверието! Като цяло е добре да запазим известна пасивност на външно ниво. Добре е да се занимавате с рутинни задачи.

"Кулата" ни дава освобождение, излизане от определена ситуация, спасяване! В известен смисъл тя се свързва с нови идеи и възможности. Транзитирайки Луната в Телец в съвпад с Уран, ако се опитваме да задържим статуквото и установения ред, който обаче вече не ни дава възможност да се развиваме, можем да очакваме и по-резки и неочаквани ситуации, които да ни заставят да вземаме бързи и своевременни решения.

Ако преживяваме трудности, редно е да се замислим дали измамната сигурност и стабилност не ни задържа на едно ниво и не ни позволява да еволюираме! Вече всичко в живота ни говори за промяна и то голяма. Добре е да я приемем и да намерим себе си в новия ред. Да си зададем въпросът: " Защо ни е страх да се променим?!"

таро - кулата
Кулата


❤️ ПЕТЪК - 23.08.2019Г. - 21-ВИ ЛУНЕН ДЕН
луна в телец

луна в близнациДнес Слънцето навлиза в знак Дева и категорично измества фокуса върху нашето ежедневие, активира темата за работа, ангажименти, практични подходи, преоценка на това, което правим и готовност да планираме живота си. Днес можем да си направим списък със задачи за месец напред, до навлизането на Слънцето в знак Везни на 23 септември, а дори и за една година напред.

Луната в целия ден ще бъде "без курс" - от 00:32ч. до 17:33ч. Моят съвет е бъдете по-скоро пасивни на външно ниво! След 17:33ч. с навлизането на Луната в Близнаци по един категоричен начин се засилват всички меркуриеви сфери. И с оглед, че Меркурий е видим до 25-ти август в утрешния ден ще имаме възможността за разговори, преговори, подписване на документи, евентуално покупко-продажба на техника, стартиране на курсове и обучения.

Не ви съветвам да водите важни разговори днес, дори и в късния следобед, защото днес имаме квадратура на Луната към Слънцето и Венера, както и точна фаза Последна четвърт. Това може да ни напрегне в известен смисъл! Най-добре се занимавайте с рутинни задачи, творческа или интелектуална работа.

Картата Таро по недвусмислен начин ни показва, че е време за почивка, за подготовка, за преосмисляне и подреждане на мислите. Напоследък периодът беше доста активен и определено имаме нужда от известно уединение, от това да съберем своите сили, защото макар и Луната да е все по-силно намаляваща някак си не успяваме да се отпуснем, а и задачите не спират! 

Добре е днес да се концентрираме в духовното, да се възстановим и да се подготвим за зараждащия се двугодишен цикъл на Венера и Марс. Все още енергиите са много леки и недоловими, но за по-сензитивните новото начало и новите шансове вече навлизат в живота им. Ще имаме нужда от известна пауза, от това да си поемем въздух. Добре е така да си разграфим ангажиментите, че да можем да се отпуснем с намаляващата Луна преди Новолунието в знак Дева, което ще се състои на 30-ти август. Да почиваме през септември и октомври ще бъде много, много трудно! Очакват ни развития!


Четворка Мечове

21-ви лунен ден се свързва с активност и вдъхновение. Но от гледна точка казаното до момента по-скоро тази активност ще бъде интелектуална и духовна, отколкото физическа. Хората, които се занимават с някакъв вид изкуство - любителски или професионално днес ще имат възможност да разгърнат своето въображение и да творят.

Символ на 21-ви лунен ден е Пегас - конят с крила и в унисон с образуващия се съвпад на Венера и Марс можем да полетим на крилете на мечтите и да стигнем толкова далече, колкото сами си позволим! Това може да бъде един истински съзидателен процес, който впоследствие да се претвори в реалността!


❤️ СЪБОТА - 24.08.2019Г. - 22-РИ ЛУНЕН ДЕН
луна в близнаци.

Днес в 20:05ч. в 4°08' на знак Дева е точния съвпад на Венера и Марс - начало на техния двугодишен цикъл, който ще завърши на 13 юли 2021 година в 19°48' на знак Лъв. Кулминацията на цикъла ще наблюдаваме през ноември 2020 година с опозицията им по оста Овен - Везни.

Главното, което е добре да запомним сега, е че връзката между двете планети отговаря за взаимоотношенията между жените и мъжете, връзката ни с нашия вътрешен и творчески свят и способността ни да постигаме целите и желанията си. Именно взаимодействието на Венера и Марс определя какви са начините да реализираме това, което желаем и е важно за нас. 

И от ключово значение е как тези две планети са поставени в наталната ни карта и каква е връзката между тях. Но също толкова важен е и секторът в наталната ни карта, в който попада този съвпад. Ще разгледам темата подробно по знак на асцендента и слънчев знак + таро. 

Главната роля на Венера в нашия хороскоп е как ние се чувстваме, доколко сме доволни от живота, който водим и от това, което ни се случва. И доколко имаме възможността да притежаваме едно или друго нещо - материално и нематериално.

От своя страна Марс - това е нашата енергия, нашата сила, нашата воля, нашите възможности да реализираме своите лични цели и да постигнем това, което желаем. Както и умението ни да се справим с всяка една трудност, която по един или друг начин се изпречи на пътя ни.

И с общия си цикъл те ни подпомагат да намерим истинското щастие, да сбъднем желанията си и да постигнем вътрешна хармония, доволство и удовлетворение!

Не забравяйте днес искрено и от сърце да си пожелаете всичко, за което мечтаете и да повярвате, че то ще се сбъдне. Може да си напишете желанията като по Новолуние. имайте предвид, че по септември - октомври (техните изгреви) ще се заражда новата енергетика от съюза на тези две планети, символизиращи любовта в живота ни и нестихващата жизнена енергия!

Картата Таро "Звездата" ни дава надежда за едно бъдещо развитие в благоприятна посока за нас, на това, което се заражда в живота ни сега.

"Звездата" е моментът, в който усещаме закрилата на енергията свише към нас. Моментът, в който предусещаме нашия път и вярата, че ще реализираме своите мечти! Дори да се намирате в тежък момент, повярвайте, че много скоро творчеството, красотата, щастието и надеждата за един по-добър живот ще бъдат част от вас. Ключовите думи тук са "бъдеща реализация" и "надежда за по-добро и светло бъдеще"!

таро - звездата
Звездата

22-ри лунен ден от своя страна е свързан с концентрацията и с успешното завършване на делата ни, с оглед вече видимо намаляващата Луна. На този етап от изключителна важност е самоконтролът и фокусирането на вниманието ни върху най-важното! Денят се води за изключително плодотворен! Мечтайте смело и планирайте умно!


❤️ НЕДЕЛЯ - 25.08.2019Г. - 23-ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в близнаци.

Днес сутринта ще видим Меркурий за последен път на източния хоризонт като сутрешна звезда, след което той се скрива от погледите ни до 19 ноември 2019 година.

Луната е в знак Близнаци през целия ден като последният й аспект е секстил с Меркурий в 9:58ч. сутринта, след което излиза "без курс" до 00:05ч. на 26 август. На практика в целия неделен ден Луната е "без курс".

Спокойно можем да използваме деня да си починем, да се разходим, да свършим някоя рутинна домашна работа. С оглед намаляващата Луна можем да разчистим пространството в дома или на работното място, да изхвърлим ненужните вещи.

23-ти лунен ден е свързан със завършване, със събиране на реколтата, с осъзнаване на битието и с готовност за коренни промени. Този лунен ден е високо енергиен и добре е да бъдете предпазливи за създаване на ситуации на агресия. 

По възможност прекарайте денят сами или в тесен семеен или приятелски кръг. Ако ви се наложи да бъдете активни, проявете сдържаност независимо в каква ситуация попадате. Денят е подходящ за йога, медитация, контакт с природата.

Картата "Силата" по свой начин ни показва казаното до момента. Време е да овладеем собствената си сила и собствената си енергия, която е неизчерпаема. Важното е да я канализираме в правилната посока и в правилните начинания, за да ни носи тя вътрешно удовлетворение.

таро - силата
Силата

Определено тази карта е с много мощен положителен енергиен заряд и ни дава увереността, че ще преодолеем всяка една трудност в своя живот. Важно е да осъзнаем, че от нас самите зависи как ще подходим към дадена ситуация, която ни притеснява.

Нерядко "Силата" символизира силата на собствения ни характер от гледна точка на проява на търпение и смирение. Тогава, когато успяваме да надвием самите себе си, своите страсти и емоции.

Добре е да търсите дипломатичност в отношенията с другите, както и да правите известни компромиси когато постигате своите цели и желания!


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120 лв. / 1 час

Ректификация (изключително важна!) - 100 лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/ телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!.
НОВОЛУНИЕ В ЛЪВ
1 АВГУСТ 2019Г.МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
АВГУСТ 2019Г.!!! →ЛУННИ ВЪЗЛИ 
ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГ


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ СПОРЕД ТАРО!!!


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>


ОВЕН


.

"Колесницата" на Таро ни дава нови възможности и варианти да направим своя успешен избор, както и нужда да се балансираме и уравновесим. Картата се свързва с победата, с добрите резултати, с триумфирането след дадена развръзка на събитията, с признанието на другите, с преодоляването на трудности и проблеми, с успешното завършване и едновременно с това - с едно силно начало в живота ни! Също с възможността да правим избори в живота си, от които зависи хода на събитията напред!

Както знаем нагласата е много важна за достигането на една цел. Ако вярваме в себе си и в доброто стечение на обстоятелствата, то шансът ни за успех се повишава в пъти от ситуациите, в които се съмняваме. Така че настройте се като победители, дайте най-доброто от себе и резултатите няма как да не са положителни! Изборът е ваш.

Моментът е добър за преодоляване на проблемите!

таро - колесницата на триумфа
Колесницата


 ТЕЛЕЦ


.

Картата Таро на деня "Шестица Жезли" ни носи увереността в добрия изход на всяка една ситуация. Тя ни показва, че след трудностите неминуемо идва и успехът, че шансовете да подобрим животът ни са пред нас. Тази енергия може да се тълкува както прекрасно завършване на дадена ситуация, което ще донесе само добро за нас, така и като ново начало и поемане по един нов за нас път, който ще бъде изключително ползотворен.

Картата е свързана с активността. Не непременно точно сега, но като послание и ни уверява, че до голяма степен зависи от нас да достигнем висотите, които желаем!

таро - шестица жезли
Шестица Жезли


БЛИЗНАЦИ


.

Време е за действия. Пред вас има нови възможности и нови пътища на реализация. Но важно е да не търсите бързи резултати.Картата е под енергията на знак Стрелец и има опасност от разпиляване или от твърде прибързано вземане на решение.

Обмислете добре това, което стартирате сега! Не е време способстващо взетите набързо решения.

Енергията на Стрелец може да ви подсеща да смените гледната точка или да погледнете по-надалече, в един глобален план - по отношение на това, което смятате да предприемете като реализиране на целите.

таро - рицар на жезлите
Рицар на Жезлите


РАК


.

Определено тази карта показва някакви любовни или най-малкото топли отношения. Възможност за поява на желан партньор. Тази кралица може да дава индикация за стартиране на някакъв творчески или интелектуален проект в живота ни, който в крайна сметка да доведе до вътрешно удовлетворение и задоволство!

"Кралица чаши" астрологично показва знак Скорпион. Възможно е в живота ви да се появи жена от тази зодия или с такъв асцендент. Или просто новопоявили се чувства във вас да ви поведат по пътя на промяната и дълбоката трансформация.

При появата на тази карта добре е в да се избягват крайностите!

 

таро - кралица на чашите
Кралица на Чашите


ЛЪВ


.

"Паж на Мечовете" може да бъде свързан с някаква новина, съобщение или с получаването на важна информация! Той е свързан с интелектуалната сфера, с общуването, комуникацията, с някакъв вид новини или с достигането до дадени отговори. С готовността ни да сменим начинът си на мислене по дадени въпроси, което ще доведе и до един нов подход към дадената ситуация от наша страна.

Добре е да се действа методично. Прекалената самонадеяност и необмисленост в поведението, думите и делата не биха довели до нищо добро. Важно е да сте добре информирани преди да предприемете каквато и да е стъпка напред!

Възможна е дадена тайна или нещо скрито да излезе наяве. Възможна е засилена дейност по интернет.

Също през периодът може някой да се опита да ви провокира. От вас зависи доколко ще се поддадете! Ако се чудите как да постъпите в дадена ситуация бъдете максимално честен и прям, но не прибързвайте. Както казахме, огледайте и преценете ситуацията добре от всичките й гледни точки!

таро - паж на мечовете
Паж на Мечовете


ДЕВА


.

Определено тази карта показва някакви любовни или най-малкото топли отношения. Възможност за поява на желан партньор. Тази кралица може да дава индикация за стартиране на някакъв творчески или интелектуален проект в живота ни, който в крайна сметка да доведе до вътрешно удовлетворение и задоволство!

"Кралица чаши" астрологично показва знак Скорпион. Възможно е в живота ви да се появи жена от тази зодия или с такъв асцендент. Или просто новопоявили се чувства във вас да ви поведат по пътя на промяната и дълбоката трансформация.

При появата на тази карта добре е в да се избягват крайностите!

 

таро - кралица на чашите
Кралица на Чашите


ВЕЗНИ


.

Картата символизира хармония, щастие, задоволство, пълнота. Постигане на целите и мечтите, добри резултати от предприетото. 

За някои тази карта може да бъде индикация за почивка, веселие и приятно прекарване на времето. Тя символизира успехът и получаването на награди за положения труд.

Също "Четворка Жезли" може да сочи и най-различни домашни и семейни празници - годеж, сватба, кръщене, годишнина. Не е изключено закупуване или преместване в нов дом. 

Ако имате притеснения за дадено нещо, тази карта недвусмислено ни обеща благоприятен изход и разрешаване на проблемите!

таро - четворка жезли
Четворка Жезли


СКОРПИОН


.

Тази карта нерядко сочи състояние, в което имаме чувството, че всички възможности са изчерпани, че това, което желаем няма как да го постигнем, че е невъзможно да го реализираме, че има много пречки пред нас. Чувстваме се безпомощни, в състояние на пълна стационарност, в което нито можем да се поместим от мъртвата точка, нито можем да видим или да осъзнаем как точно да действаме. Чувстваме, че има проблем и то не малък, но не знаем как да го разрешим!

От друга страна тази карта, символизираща мислите, нашите вътрешни и лични ментални модели, ни показва, че ние сами слагаме граници пред себе си. Че бариерите, които съществуват са плод на нашето възприятие към света и случващото се. Че реално ако пожелаем можем да сменим своята гледна точка и с нея да сменим и реалността, или поне начинът, по който я възприемаме. А оттам да променим и цялостно ситуацията, в която се намираме.

Също картата олицетворява негативната крайност на ситуацията, разкривайки положение на тотална невъзможност да направим каквото и да е. Важното е сега да осъзнаем, че монетата има и друга страна и ако без страх се обърнем с лице към проблемите, голям е шансът да ги преодолеем!

таро - осмица мечове
Осмица Мечове


СТРЕЛЕЦ


.

"Страшния Съд" символизира възкръсването! Той олицетворява нашето пробуждане за нов живот. Когато твърде дълго сме били безжизнени и затворени в себе си и настъпва моментът да се събудим, да бъдем себе си, да живеем, да постигаме целите и желанията си и да бъдем щастливи!

Сега имаме необходимост от равносметка, от осъзнаване, от слагане на край и едновременно с това от създаване на едно ново начало и на една нова реалност за нас! Освобождение, промяна и намиране на щастието, любовта и доволството. 

Време е за промяна или за събуждане! Настъпил е моментът за пълна трансформация и за работа с миналото и с остарелите изживели времето си мисловни модели. Крайно време е да погледнем напред и да излезем от състоянието на летаргия. Всичко, което всячески сме се опитвали да задържим дълбоко психологически и емоционално и което ни дава мнима сигурност е на път да си отиде по един или друг начин от съзнанието и от живота ни.

Добре е да сме готови за промяна, за пренареждане на ситуациите, за това някои хора или ситуации да си тръгнат от живота ни. При всички положения те вече не са ни нужни.

таро - страшния съд
Страшния Съд


КОЗИРОГ


.

Определено тази карта показва някакви любовни или най-малкото топли отношения. Възможност за поява на желан партньор. Тази кралица може да дава индикация за стартиране на някакъв творчески или интелектуален проект в живота ни, който в крайна сметка да доведе до вътрешно удовлетворение и задоволство!

"Кралица чаши" астрологично показва знак Скорпион. Възможно е в живота ви да се появи жена от тази зодия или с такъв асцендент. Или просто новопоявили се чувства във вас да ви поведат по пътя на промяната и дълбоката трансформация.

При появата на тази карта добре е в да се избягват крайностите!

 

таро - кралица на чашите
Кралица на Чашите


ВОДОЛЕЙ


.

Определено тази карта показва някакви любовни или най-малкото топли отношения. Възможност за поява на желан партньор. Тази кралица може да дава индикация за стартиране на някакъв творчески или интелектуален проект в живота ни, който в крайна сметка да доведе до вътрешно удовлетворение и задоволство!

"Кралица чаши" астрологично показва знак Скорпион. Възможно е в живота ви да се появи жена от тази зодия или с такъв асцендент. Или просто новопоявили се чувства във вас да ви поведат по пътя на промяната и дълбоката трансформация.

При появата на тази карта добре е в да се избягват крайностите!

 

таро - кралица на чашите
Кралица на Чашите


РИБИ


.

Петица Чаши ни показва нежелание да загърбим миналото, нежелание да се откажем от дадена ситуация, да приключим доброволно. Добре е фокусът и нашето внимание да бъдат насочени към новото, към градивното и към това, което би ни носило ползи занапред. Всякакви лоши и негативни мисли, спомени, настройки и вярвания е време да бъдат приключени сега! 

Момент е да дадем гръб на това, което ние самите чувстваме, че вече е време да си отиде от живота ни. Също имаме шанс ако не желаем да се откажем напълно, то да направим частична промяна, така че старото да заработи по един нов начин.

Може да се разделим само с определени негативни компоненти, не е нужно да слагаме край на това, което работи, което ни развива и ни кара да се чувстваме емоционално добре. Моментът е подходящ да коригираме само тези елементи, които не са в унисон с нашата енергия!

Опитайте се да се стабилизирате. Да обмислите нещата от практична гледна точка. дайте си трезво "за" и "против". Ако става въпрос за чувства, които смятате за загубени, според енергетиката на Петица Чаши - не всичко е загубено! Чашите зад гърба на фигурата са пълни и само от него зависи да пожелае да се обърне и да ги "види". Помислете дали не сте прекалено пасивни и не трябва ли да проявите известна активност!

таро - петица чаши
Петица Чаши

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
 • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
 • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
 • Затъмнения 2019г.
 • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
 • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
 • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
 • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
 • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...