Седмичен ЛУНЕН ХОРОСКОП от 1-ви до 7-ми юли 2019г. + ТАРО ЕНЕРГИЯ по знаци!

седмичен лунен хороскоп

ОБЩО ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ НА ПЕРИОДА:


Здравейте, приятели, намираме се в епицентъра на събитията - Слънчевото Затъмнение в знак Рак по един или друг начин неминуемо ще повлияе в живота на всеки един от нас. Имам два материала посветени на този процес - статия и видео, в които разглеждам както общото въздействие на Затъмнението в живота ни, така и влиянието му в конкретни сфери за всеки знак поотделно. Който желае може да ги погледне за повече информация.

Тук ще кажа най-важното: Затъмнението е процес, при който съдбата насочва нашия път в правилната посока чрез дадени събития. Тогава, когато не се нуждаем от корекция е твърде вероятно да не усетим енергията на тези процеси и обратното - ако грешим в даден избор, твърде вероятно е външни ситуации да ни провокират към промяна. Важното е да не се опитваме да пречим на случващото се, защото в крайна сметка то е за наше добро, макар и сега да не го осъзнаваме точно по този начин!

Освен този съдбовен процес, отключващ събития при някои от нас, започнали още през лятото на 2018г., а при други в началото на 2019г., също така навлизаме и в период на Ретрограден Меркурий.

Малката планета реално обръща своето движение на 8-ми юли, но в момента вече е в градусите, в които ще се движи наобратно, а и осезаемо забавя своята скорост със всеки изминал ден. Това ни дава индикация, че сферите на Меркурий вече започват да не функционират съвсем акуратно. И може да се каже, че като цяло е добре да избягваме стартиране на нови начинания, подписване на договори,  започване на работа, покупко продажби на недвижими имоти, автомобили, техника. 

Ако, разбира се това е неизбежно и събитията са се забавили по някакви причини - с оглед силното влияние на Затъмнението - и сега ни се налага да направим дадено нещо от гореизброените, то добре е да изчакаме поне Луната да изгрее след "тъмните дни" и тогава да предприемаме важни стъпки. 4-ти, 5-ти юли общо взето остават като една последна възможност за нас да стартираме дадена важна стъпка в живота ни, която не търпи отлагане и няма как да изчакаме до следващия или по-следващия месец.

След 4-ти, 5-ти юли всеки следващ избор на дата трябва да бъде много внимателно подбран и със сигурност ще бъде компромисен вариант. 

От своя страна ретроградността на Меркурий ни подсказва, че той скоро ще направи своя вътрешен съвпад със Слънцето и това в крайна сметка ще бъде началото на техния нов хелиакален цикъл.

И по тази причина добре е до края на седмицата да отметнем своите важни задачи, които по една или друга причина не сме могли да свършим до момента. Защото много скоро, преди съвпада на Слънцето и Меркурий, ще настъпи период на преоценка и завършване, и наистина ще ни бъде доста трудно да постигнем желаните резултати. Шансът нещо да се обърка или да не се получи така, както сме го планирали става все по-голям. Особено след 7-ми, 8-ми юли до към 21-ви.

Отделно, както знаем и Марс, както Меркурий, също не се вижда и ще остане в лъчите на Слънцето до 18 октомври, което е нещо още по-сериозно. Ако за Меркурий е нещо стандартно да бъде невидим в повечето време през годината, да става ретрограден 3-4 пъти в рамките на 12 месеца, то при Марс нещата не стоят точно така. 

Планетата на активността, силата, енергията, на способността да отстояваме себе си и да се борим за постигането на нашите желания става ретрограден веднъж на две години - тогава, когато е в опозиция със Слънцето, и става невидим също веднъж на две години - тогава, когато е в съвпад със Слънцето. И двата периода са много важни фази в техния съвместен цикъл и съобразявайки се с някои дадености бихме могли да се възползваме положително и от едното и от другото! Защото в противен случай можем да загубим и от едното и от другото!

В конкретния случай със скриването на Марс сега се слага край на един период, започнал през късното лято на 2017г. и се дава възможност за подготовка на едно ново начало, което ще се зароди през септември-октомври 2019г. И доколкото Марс е планетата, която ни прави активни, волеви, искащи и можещи, то сега навлизаме в период на почивка и време за създаване на нови планове. Не толкова на време за действия. Просто на моменти може енергията, готовността, дори смелостта да не ни достигат да направим това, което искаме.

Принципно циклите, за които говоря, всеки един сам за себе си се развива във времето и пространството, като си взаимодействат и по между си. И всеки един ни влияе както поотделно, така и в общия контекст на случващото се. Много е трудно да се дефинират, но така или иначе аз разказвам за всеки един аспект поетапно, като в крайна сметка ги обобщавам в едно общо влияние. Дано на моменти не ви се струва объркващо, но доста неща се случват в момента и се отразяват в живота ни.

Но отново казвам това са общи прогнози. В крайна сметка всичко зависи от личната ни натална карта и личната ни прогностика в нея. Транзитите ще дадат последния щрих. Основната тема я диктуват по-личните конфигурации в личната натална карта на всеки един от нас.

За един скриването на Марс ще донесе малко спокойствие, за друг момент на преоценка, за трети трудност да отстоява себе си, за четвърти недоразумения в областта, на която Марс му е управител и т.н... Строго специфично е. Така е и с Ретроградната фаза на Меркурий, със Затъмненията, със скриващата се Венера, със Сатурн, който става все по-силен, вървейки към опозиция със Слънцето.

Основното е едно - вглъбяване навътре, готовност за преоценка и преосмисляне, но и заземяване, реализъм и настройка, че събитията няма да се развият така бързо, както ни се иска. Повече по темата и по-детайлно ще разгледам в месечната ми прогноза!

таро - крал на пентаклите
Крал на Пентаклите

таро - десетка пентакли
Десетка Пентакли

Относно карта Таро на седмицата, като общо енергийно влияние по инерция изтеглих две карти, но втората така или иначе е толкова положителна, че със сигурност не бих се отказала от нея. 🙂

Като цяло Пентаклите са свързани с работа, бизнес, придобивки, материализация. Така че на фона на казаното до момента за общото влияние на планетите и планетните конфигурации, то в крайна сметка спокойно бихме получили една добра развръзка на ситуациите в живота ни, ако сме достатъчно устойчиви и позитивни!

Краля на Пентаклите се свързва със знак Козирог - там, където ще бъде второто затъмнение в средата на месеца. И това ни подсказва, че случващото се сега е едва началото на процес, който ще кулминира с нарастващата Луна до момента на Пълнолунието, което обаче ще бъде отново Затъмнение. В такъв случай добре е да използваме енергията на тази карта като сатурнов инструмент в живота ни. Тоест добре е да проявим достатъчно търпение, устойчивост, хладнокръвие, трезва мисъл ако искаме в крайна сметка да получим желаното.

За мен 10 Пентакли ни дава обещанието, че в крайна сметка нещата ни ще се получат и ще се чувстваме добре. Доколкото двете карти олицетворяват конкретната седмица сега, можем да очакваме проявление и материализация до 7 юли на дадено наше начинание или проект, стига да сме достатъчно устойчиви и стабилни вътрешно. Знаем, че дори на енергийно ниво сме способни да влияем на случващото се в живота ни. Не бива да губим вяра в успеха, колкото и безнадеждна да изглежда дадена ситуация.

Знаем, енергията на Козирога (Крал на Пентаклите) ще забави развръзката на ситуацията, но от друга страна ни дава гаранция, че ще се материализира макар и трудно! Още повече се допълва от Десетка Пентакли, която е една наистина прекрасна карта, също даваща ни обещание за реализация, щастие, доволство и подкрепа!

Пожелавам ви една прекрасна седмица, изпълнена само с положителни събития в живота ви!!!

Продължете да четете прогнозата по дни на седмицата
от Понеделник до Неделя >>

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!


❤️ ПОНЕДЕЛНИК - 01.07.2019Г. - 27МИ ЛУНЕН ДЕН
луна в близнаци.

Започваме седмицата с Луна в знак Близнаци в Съвпад с Венера, опозиция с Юпитер и квадратура към Нептун. Тази тау квадратура може да се каже, че имаше въздействие върху нас през целия месец юни, като сега нейното влияние е към своя край. И ако до сега не е дала проявление, то твърде вероятно е да го почувстваме именно на този етап!

Възможно е някои от вас да са срещнали любовта, да са стартирали нов творчески проект, да са преоткрили нещо за себе си, което да ги прави доволни и щастливи от живота. Ако това по някаква причина не се е случило все още не е късно!

Днес Луната прави точен аспект с Нептун и за последно активира енергията на интуицията ни, на фантазията ни, на творческото в нас, на възможността да преоткрием любовта в живота ни, на възможността да се почувстваме свободни да преследваме своите мечти!

Както споменатите аспекти, така и самия лунен ден, а и картата Таро "Висшата Жрица", която изтеглих ни отвеждат все в една посока - посоката навътре към нашата душевност - на развиване на интуицията, на вслушване във вътрешния глас, на намиране на скритите отговори в нас самите.

Времето е предназначено за почивка и отдръпване от забързаното ежедневие. От гледна точка, че все пак е работен ден и то първия от седмицата, то постарайте се да не се претоварвате прекалено много. Добре е да се заемете изключително и само с рутинни задачи.

Наблюдавайте около себе си как се развиват ситуациите, как се държат хората, които са във вашия близък кръг. Луната в Близнаци ще ви даде възможност да съберете нужната информация. Предстои процес на Слънчево Затъмнение - напрежението може да се усеща във въздуха.

таро - висшата жрица
Висшата Жрица


❤️ ВТОРНИК - 02.07.2019Г. - 28МИ ЛУНЕН ДЕН
луна в близнаци

луна в ракВ малките часове на нощта Луната преминава в знак Рак и с това стартира своя съвпад със Слънцето, който до края на денят ще премине в Пълно Слънчево Затъмнение. Днешния ден може да бъде доста специфичен. Не е изключена поява на напрежение - един път от самия процес на Затъмнението, втори път от преминаването на Марс в огнения знак Лъв и като допълнение от един мажорен аспект, който ще направи Луната към Уран.

Пазете си нервите, следете както своите реакции, така и тези у другите - възможни са избухвания. Ако някой е задържал нещо прекалено дълго време в себе си, твърде вероятно е сега емоциите му да не издържат и да загуби контрол над себе си!  

28-ми лунен ден е изключително спокоен и се свързва с Лотоса, който олицетворява духовния растеж. Така че до 21ч., когато ще преминем в следващия лунен ден, който е доста по-натоварващ, ще бъдем като цяло спокойни. Добре е вечерта обаче след 21ч. да бъдем особено внимателни и да се опитаме да контролираме необмислени постъпки! Един път самия 29-ти лунен ден вечерта предразполага към тежка енергия, втори път Затъмнението. Разбира се не е нужно и да се фатализира премного! Просто имайте едно наум!

Самата карта Таро на деня "Деветка Чаши" дава енергия на сигурност и стабилност. Вярата в себе си и в това, на което сме способни ще ни помогне да възприемаме случващото се от една спокойна и хармонична гледна точка. Добре е да не се поддаваме на каквито и да било провокации. Скоро напрежението на периодът ще отмине и доста по-улегнало ще вземаме своите решения. Не е момент да бързаме!

таро - десетка чаши
Деветка Чаши


❤️ СРЯДА - 03.07.2019Г. - 29ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в рак.

Продължаваме да сме под енергията на Затъмнението в знак Рак. Самия 29-ти лунен ден е доста напрегнат. Ако имате възможност останете си вкъщи и не предприемайте никакви важни стъпки!

Венера също преминава в натоварената зона на кардиналния воден знак Рак, а Луната прави аспекти със Сатурн, Плутон и Нептун.

При всички положения ще се усещат някакви съдбовни или тежки влияния върху нас, които неминуемо могат да отключат някои дълбоко емоционални усещания и нуждата да ги преодолеем.

Енергията ще бъде доста натоварваща, но картата Таро "Звездата", както и това, че Луната скоро ще изгрее и ще постави началото на новия Лунен месец ни дават надежда за едно бъдещо развитие на ситуацията в благоприятна посока за нас. 

"Звездата" е моментът, в който усещаме закрилата на енергията свише към нас. Моментът, в който предусещаме нашия път и вярата, че ще реализираме своите мечти! Дори да се намирате в тежък момент, повярвайте, че много скоро творчеството, красотата, щастието и надеждата за един по-добър живот ще бъдат част от вас. Ключовите думи тук са "бъдеща реализация" и "надежда"!

таро - звездата
Звездата


❤️ ЧЕТВЪРТЪК - 04.07.2019Г. - 30ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в рак

луна в лъвИска ми се да кажа, че днешния ден ще бъде доста по-спокоен, но навлизайки Луната в Лъв ще активира съвпада на Марс и Меркурий, както и на силната Уранова енергия и то чрез квадратура!

Определено напрежението от предходните дни продължава, просто може да смени своя характер. По-скоро ще въздейства като проявление, макар Луната все още да не се вижда, тя вече е в следващия знак, отдалечавайки се от Слънцето.

Вечерта ще можем да я видим за първи път след "тъмните дни" на западния хоризонт, веднага след залеза на Слънцето. И това явление дава индикация, че новата енергия навлиза в живота ни и ние все пак имаме избор!

Възможно е гореспоменатите аспекти да ни дават желание за действие, за активност, да ни зареждат с нови сили, с енергия, с нови идеи. Въпреки, че Марс не се вижда, а Меркурий е изключително близо до състояние на стационарност, все пак бихме могли да се подготвим за някоя важна за нас задача, която така или иначе не би търпяла отлагане до следващия месец!

30-ти лунен ден и 10 пентакли ни дават пълнота, завършеност, вътрешно задоволство. В краен случай можем и днес да подпишем някой договор или да стартираме дадено начинание. Днес и утре са двата най-добри дни от седмицата! Макар, че и в двата има до известна степен компромис!

таро - десетка пентакли
Десетка Пентакли


❤️ ПЕТЪК - 05.07.2019Г. - 1ВИ ЛУНЕН ДЕН
луна в лъв.

Днес е истинското начало на лунния месец - 1-ви лунен ден. Луната се намира в знак Лъв и образува положителен аспект към Юпитер. Денят е доста добър за това да дадем старт на някое наше начинание, с което не сме успели да се справим в миналия месец. 

Добре е да имаме предвид, че Луната е "без курс" след 9:25ч. и най-добрия момент за важни стъпки е преди това време! 

Това имах предвид вчера като казах, че днешния ден е подходящ, но все пак ще се наложи да направим компромис. Ако ни е нужно да направим нещо важно ще ни се наложи да избираме между вчера, когато Луната все още не се вижда и днес, когато ще бъде "без курс" в почти целия ден. Изборът е доста труден!

Най-добрия момент е рано сутринта да свършим задачите си. Но дори и след това, честно казано бих избрала днешния ден пред вчерашния. Според мен по-добре Луната да се вижда и да е дала старт на новия лунен месец, отколкото да е в своите "тъмни дни". Всеки да си направи изборът сам за себе си.

Самата Таро карта на деня показва, че сме стигнали до състояние, което определено ще иска поместване от мъртвата точка. Тук картата "Смъртта" дава преобръщане на ситуацията, промяна, възможност за освобождение и едно ново начало.

таро - смъртта
Смъртта


❤️ СЪБОТА - 06.07.2019Г. - 2РИ ЛУНЕН ДЕН
луна в лъв

луна в деваРано сутринта Луната преминава в знак Дева. Ако задачите, които желаете да предприемете не са свързани с инстанции, бихте могли да стартирате проектите си и днес. Дава се все още индикация за това да си довършите своята работа, да създадете ред и да се погрижите всяко нещо да си дойде на мястото.

Картата Таро "Петица Пентакли" ни показва, че където и да се намираме в момента има дълъг път пред нас, който трябва да извървим, за да постигнем своите цели. Фигурите на самото изображение на картата ни показват изключително тежка ситуация, но все пак те не спират да вървят и продължават своят път. На заден фон виждаме църква, което ни дава индикация, че с вяра и с упование във Висшата сила сме длъжни да продължим напред. 

Също изображението на църквата може да ни подсеща да изчистим дома си от негативна енергия, да прекадим с огън или тамян, да напръскаме със светена вода! Самата енергия на лунния ден също ни приканва към изчистване ако до момента не сме го направили!


Петица Пентакли


❤️ НЕДЕЛЯ - 07.07.2019Г. - 3ТИ ЛУНЕН ДЕН
луна в дева.

И в крайна сметка завършваме седмицата с опозиция на Луната към Нептун и квадратура към Юпитер. Това определено ще ни донесе спокойствие, желание за творческа или интелектуална дейност. Интуицията ни ще работи на високи обороти.

Готови сме да сменим своята гледна точка и след всичко, което сме преживели през изминалата седмица, на фона на енергията от Затъмнението, да продължим напред към нашето духовно и еволюционно развитие!

Очаква ни една доста богата на събития седмица, така че днес си починете и се насладете на това, което сте постигнали до момента, каквото и да е то. Приемете даровете на съдбата, за които дава индикация картата "Асо Чаши" и оценете това, което имате!

Трети лунен ден е доста активен по принцип, но добре е сега да използвате тази активност да се заредите вътрешно и да се обогатите чрез една разходка в природата, чрез посещение на някакви интересни места, чрез общуване с близки хора. Меркурий утре става ретрограден, а в момента е неподвижен, така че моят съвет е изчакайте с предприемането на нови начинания. След време твърде вероятно е да излязат скрити подробности, които сега не забелязвате, а всъщност могат да се окажат в разрез с вашите първоначални очаквания.

За творчески и интелектуални проекти времето е много добро!

таро - асо чаши
Асо Чаши


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>  http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email:  astrolive.info@gmail.com

☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!ЛУННИ ВЪЗЛИ 
ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГИНГРЕСИЯ НА УРАН В ТЕЛЕЦ 
от 2018 до 2026Г.


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ СПОРЕД ТАРО!!!


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите движението на Луната през целия месец, разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>


ОВЕН


.

Картата "Слънцето" символизира светлината, блясъка, искрата на живота и радостта. Указва за период на щастие и късмет. Определено тази карта символизира енергията на нещо ново и много положително в живота ни. В същото време показва и кулминацията на някакъв процес, доброто проявление, получаването на резултати!

Когато тази карта ни се падне ние определено можем да имаме увереност в своето бъдеще, в своите собствени сили, в своите способности. В каквато и тежка ситуация да се намираме на този етап по-скоро тази ситуация ще се развие положително за нас.

Слънцето осветява и най-тъмните кътчета на нашата душа, така че под нейно влияние и най-малкото съмнение в победата и добрия резултат трябва да си отидат от мислите ви! Картата дава индикация, че по естествен начин ще се развият събитията в живота ви и няма да е нужно голямо усилие от ваша страна!

таро - слънцето
Слънцето


 ТЕЛЕЦ


.

Пажа на Чашите се свързва с мечтите, с надеждите, с радостта. Определено може да бъде показател и за чувства и емоции, както и за даден вид придобивки! Можем да получим новини и то най-вероятно е да са свързани с любовни въпроси.

Ако сте сами, картата може да бъде индикация за поява на нов човек в живота ви, за намиране на партньор. Възможно е засилено общуване от разстояние. Ако имате партньор, може да очаквате отношенията ви да се подобрят значително.

Съзидателност, творчески проект.

Картата може да сочи и човек от водните знаци - Рак, Скорпион, Риби, който ще изиграе важна роля в живота ви.

таро - паж на чашите
Паж на Чашите


БЛИЗНАЦИ


.

Кралицата на Мечовете преди всичко показва независимост, свобода, индивидуалност, прилив на мисли и идеи. Сега е моментът, в който е необходимо да проявите своята интелигентност, своя логичен и аналитичен ум. 

Картата може да сочи ново начинание, бизнес, предприемането на нещо. Добре е да обмислите ситуацията от всичките й гледни точки. Важно е да си дадете трезво "за" и "против" и едва тогава да предприемете стъпка напред. 

таро - кралица мечове
Кралица Мечове


РАК


.

Дълбоки емоции и чувства, любов, партньорство. Създаване на нова връзка или задълбочаване на вече съществуваща. Важно е да се стремим към разбирателство и хармония с другите.

Понякога картата ни индикира момент, в който ще ни се наложи да направим избор, както и ситуация, в която да видим и двете гледни точки.

Можем да разчитаме на помощ за да преодолеем трудностите!

таро - любовниците
Любовниците


ЛЪВ


.

Картата сочи благополучие, радост, признание. Сериозен успех в начинанията, което ще ни направи изключително щастливи. Материални придобивки. Финансова сигурност. Наследство. Финансова помощ и подкрепа под някаква форма.

Довеждане на начинанията до успешен край. Материализация. Изпълнение на желанията. Възможна е любовна среща, годежи, сватби, кръщенета, семейни събирания.

Възможна е нова и по-престижна работа!

таро - десетка пентакли
Десетка Пентакли


ДЕВА


.

Пажа на Чашите се свързва с мечтите, с надеждите, с радостта. Определено може да бъде показател и за чувства и емоции, както и за даден вид придобивки! Можем да получим новини и то най-вероятно е да са свързани с любовни въпроси.

Ако сте сами, картата може да бъде индикация за поява на нов човек в живота ви, за намиране на партньор. Възможно е засилено общуване от разстояние. Ако имате партньор, може да очаквате отношенията ви да се подобрят значително.

Съзидателност, творчески проект.

Картата може да сочи и човек от водните знаци - Рак, Скорпион, Риби, който ще изиграе важна роля в живота ви.

таро - паж на чашите
Паж на Чашите


ВЕЗНИ


.

Възможно е разочарование, обида, натрупване на негативна енергия, неприятно чувство. Твърде много опити и провали водят до апатия и отчаяние. Склонност да се фокусира вниманието в негативите и да не се забелязват позитивните страни.

Чашите зад гърба на фигурата са пълни и само от него зависи да пожелае да се обърне и да ги "види".

Възможна е раздяла, приключване на дадени взаимоотношения. Доброволно оттегляне от дадена ситуация.

Картата често показва време, в което е нужно да направите преоценка на даден проблем.

таро - петица чаши
Петица Чаши


СКОРПИОН


.

Картата е показател за успех и благополучие! Най-вече в материалната сфера - бизнес, работа. Но също така картата засяга и емоционалната сфера, с възможности за среща на някой, който ще ви помогне да придвижите плановете си напред.

Възможен е някакъв неочакван подарък, но всъщност случващото се ще олицетворява поговорката: "За да получиш, трябва да дадеш!" или "Каквото си посял, това ще пожънеш!".

До известна степен - включване на кармата. Получаваме това, за което сме работили.

Баланс. Кръговрат.

таро - шестица пентакли
Шестица Пентакли


СТРЕЛЕЦ


.

Картата сочи благополучие, радост, признание. Сериозен успех в начинанията, което ще ни направи изключително щастливи. Материални придобивки. Финансова сигурност. Наследство. Финансова помощ и подкрепа под някаква форма.

Довеждане на начинанията до успешен край. Материализация. Изпълнение на желанията. Възможна е любовна среща, годежи, сватби, кръщенета, семейни събирания.

Възможна е нова и по-престижна работа!

таро - десетка пентакли
Десетка Пентакли


КОЗИРОГ


.

Развитие, растеж, нещо, което дава своя плод! Картата може да се свърже с чисто материални придобивки, а може да бъде индикация и за интелектуален или творчески труд.

Добър период за обучения, пътувания, за придобиване на нови знания и умения. Време да правим планове за нещо, което предстои да предприемем. Момент, в който мислим за своето бъдеще. Период, в който от решенията ни сега зависи бъдещото ни развитие и просперитет.

таро - паж на пентаклите
Паж на Пентаклите


ВОДОЛЕЙ


.

Асо Жезли е проява на кураж, ентусиазъм, сила на волята, поява на вълнуващи идеи, вземане на решения. Пред нас стои нов път, който е твърде вероятно да ни отведе към големи възможности. Самите ние се чувстваме готови, уверени, сигурни в нашата победа! Картата сочи радост от живота, чувството за оптимизъм и затвърждаването на мирогледа и моралните принципи.

Асо Жезли символизира елемента Огън, който е способен да изчисти човек от вътрешните процеси и негативни мисли и усещания, които възпрепятстват развитието му.  Тази карта показва период на усъвършенстване и подготовка да покажем своя истински потенциал. 

Като цяло картата дава индикация за ново начало, за растеж, за активност от наша страна. Чрез смелост, увереност и категоричност се дава постигане на желаното. Страст.


Асо Жезли


РИБИ


.

Императорът е желанието за сигурност и стабилност. Той е действие, активност, съчетани с дисциплина, отговорност, рационален ум и практичност. Присъствието на Императорът говори за усещане за реалност и разбиране на задълженията. Човекът, на когото се пада такава карта е лидер - инициативен, упорит, смел и готов да отстоява своите интересите. Ако Императорът характеризира дадено начинание то ще бъде обещаващо и надеждно.

Ако ни се падне тази карта, тя ни дава зелена светлина да приведем нашите планове в реалност! Ако искаме това да се случи трябва да сме отговорни и да подходим към ситуацията достатъчно сериозно. Всичко, в което бихме се усъмнили е добре да се изясни докрай. Намираме се в етап, в който постигането на успех зависи изцяло от нас и нашите правилни и своевременни действия.

таро - императорът
Императорът

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...