СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в 2°СКОРПИОН !!! – 25 октомври 2022, 13:36 BG, Sf ❤️ Шанс от съдбата за пълна промяна и трансформация на живота ни и на нас самите!

слънчево затъмнение в скорпион


Здравейте приятели! 🙂 Часовете / дните около затъмнението са време за дълбока вътрешна работа. За успешна трансформация, промяна и осъзнаване на пътя е нужно да чуем собствения си глас, да си позволим да усетим това, което се случва, оставайки в тишина! Затъмнението на първо място ни посочва важна за нас информация, давайки ни знаци - по-явни или по-тайни, завоалирани и индиректни, а понякога и директни. При всеки от нас затъмнението ще се проиграе по коренно различен начин в зависимост от това доколко сме на своя път и доколко следваме разгръщането на собствения си потенциал. Ако сме на пътя си и вървим в унисон със своите заложби, дарби и таланти, кармичните процеси на затъмненията със сигурност ще ни помагат - чрез поява на хора и създаване на правилни контакти, чрез важна и значима информация, сънища и др. Ако не сме си на пътя, обаче - категорично ще се опитат да ни събудят и да ни насочат във вярната за развитието ни посока - чрез различни по сила събития, възможно е и да са драматични и негативни, но впоследствие да установим, че са за наше добро!

слънчево затъмнение в скорпион

Затъмненията конкретно по оста Телец-Скорпион са активни от ноември 2021 и ще ги усещаме до октомври 2023. Те работят на едно дълбоко ниво и определено, за да видим резултатите, които донасят в живота ни, или осъзнато трябва да наблюдаваме внимателно и анализираме много вещо случващото се с нас сега, или да изчакаме известен период от време, за да ни покажат последващите събития защо е било нужно да се случи едно или друго в периода. Събития, които се случват сега под енергията на затъмненията, могат да дадат отражение след години в живота ни. Това преди всичко са невидими процеси, активиращи подсъзнанието и скритите тенденции в живота ни!

На чисто човешки и личностен план затъмненията могат да ни разкрият всичко, което е скрито за очите, но е значимо за хода на събитията в нашето битие. Който има възможност е добре да остане в тишина за някакъв период от време - час, два, 10 минути, цял ден, няколко дни…, кой колкото може и да направи анализ на живота си в последната година. Да преразгледа как са се развили събитията и дадени ситуации от една страна по темите на Телец-Скорпион, а от друга конкретно в двата дома от наталната карта, където са тези два знака. Именно в тези зони на живота ни (сферите на Телец и Скорпион, както и върховете на домовете, които са в тези знаци) ще намерим отговорите и задачите, по които да работим сега, за да изразим себе си в максимална степен. (По-подробно кои са сферите и какво е значението на самите затъмнения като процеси можете да прочетете в линковете по-долу.)

Слънчевото затъмнение е Новолуние, при което освен Луната не се вижда и Слънцето. И с този процес, който е на около 11 градуса от Южния лунен възел, може да се каже, че навлизаме в много силно ново начало, категорично обвързано с миналото и най-вече с позитивите, които ние сме натрупали до момента от нашия живот ( а и от минали такива! 🙂 ). Тоест сега ние носим опита и знанията си със себе си и получаваме шанс от съдбата за пълна промяна и трансформация на живота ни и на нас самите. Венера е в точен съвпад с процеса на затъмнението, а както знаем тя е планета на късмета, любовта, щастието и добрите възможности! 

За България на източния хоризонт изгряващо е съзвездие Стрелец в момента на затъмнението, конкретно лъка и стрелата, които са символ на дълбока духовност и победа на светлината над тъмнината, а също и на достигане до нашите най-съкровени цели и мечти! Юпитер - управител на сидеричния асцендент е в точен съвпад с точката на пролетното равноденствие, доста ярък на небето - отново силен и мощен знак за ново начало, съчетано с помощ свише, възможности и дарове на съдбата. Меркурий, също така е видима Зорница в точен съвпад с щастливата и плодородна звезда Спика! Тя е свързана с духовното знание и творческите процеси.

Слънчевото затъмнение/ Новолунието в знак Скорпион ще кулминира в Пълнолуние в знак Телец на 8-ми ноември 2022, което ще е Лунно затъмнение в точен съвпад с Уран - планетата на свободата! То ще бъде на около 3 градуса от Северния лунен възел - символ на бъдещето. Получаваме мощен заряд от Вселената - положителен и възраждащ всичко добро и градивно в нас и извън нас. И този заряд ще достигне само до тези, които искрено вярват в това и сърцата и умовете им са отворени за светлината! Аз вярвам, че най-доброто предстои и всичко, което се опитва да ни заблуди в обратното ще бъде изгорено от огъня и възродено от трансформиращата мощ на знак Скорпион! Но само и единствено чрез собствената ни воля, смелост, вяра и доброта! 

Повече за процесите можете да прочетете тук:
СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ В СКОРПИОН
ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ В ТЕЛЕЦ

❤️ Ние сме в светлина, ние сме под ангелска защита!
❤️ Да бъдем благословени!

Подробни статии за всички процеси, за които говоря, можете да намерите в AstroCalendar®!

При Регистрация получавате една седмица безплатен достъп до всички статии и Астрологичния Календар.
Цена: 5лв. на месец при Годишен абонамент
*Промоционална оферта с 50% отстъпка от редовната цена. Цените ще бъдат актуализирани след 1-ви декември 2022г.!


PS. По-долу можете да видите в кой дом (система дом=знак) от наталната ви карта попада Слънчевото затъмнение в знак Скорпион - кои житейски сфери активира, според вашия Асцендент или Зодия (разположението на наталното Слънце).


Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 240 лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180 лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360 лв.

Ректификация (задължителна!) - 240 лв.

Индивидуално обучение - 100 лв. / 1 астрономически час (80 лв. при вземане на пакет!)

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


♈ ОВЕН

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в СКОРПИОН: 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в СКОРПИОН: 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в СКОРПИОН: 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в СКОРПИОН: 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в СКОРПИОН: 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в СКОРПИОН: 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в СКОРПИОН: 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в СКОРПИОН: 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в СКОРПИОН: 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в СКОРПИОН: 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в СКОРПИОН: 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в СКОРПИОН: 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Отиди обратно към знаците >>