☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

29 април 2021г., четвъртък ❤️ МЕРКУРИЙ секстил НЕПТУН, ЛУНА съвпад ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ – време е за дълбоки преоценки !!! 🍀 Астрологична дневна прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Под енергетиката сме на мощни процеси - с елемент на изчистване на негативите в живота ни и подготовка за новата енергетика, която дава пред нас възможности да сбъднем мечтите си и да реализираме желанията си!!!

След Пълнолунието в знак Скорпион, образуващ се съвпад на Слънцето с Уран, изгрева на Венера и Меркурий със силен Уранов привкус, предстоят промени. А преди тях освобождаване, който от каквото има нужда, за да е независим, непредубеден и лек - най-вече от вътрешни емоционални и ментални програми, тежести, болки и блокажи!

При всеки свой избор е добре да осъзнаем, че реално ние го правим на база досегашния ни опит или под влиянието на друг човек. Което пак се основава на това, че ние сме допуснали друг да вземе решението вместо нас, най-вероятно от страх или недоверие към самите себе си, отново благодарение на начинът ни на мислене, изграден на опита ни.

Под Уран е хубаво да пробваме нещо различно, напълно нетипично за поведението и мисленето ни, именно неповлияни от познатото ни до момента. Венера е планетата, която отговаря за нашата ценностна система, за преценката ни за добро и зло, за това дали харесваме нещо, дали то ни удовлетворява или не. И в нейният изгрев в точен съвпад с Уран - планетата на промяната и свободата, именно това ще се оформя като нова реалност за нас в идните месеци. Промяна на погледа ни към една или друга ситуация, към нас самите. И заради изгревът на Меркурий също в точен съвпад с Уран - изменение в начинът ни на мислене, плановете, решенията, които ще направим, преобразуване на цялостния ни израз пред света. 

Обичам да свързвам Уран с думата разкрепостен. Ето как тълкуват думата в речника: “който е със свободно мислене, поведение, който не е подчинен на остарели разбирания, предразсъдъци; освободен”. 

В случая чисто емоционално и психологически Урановата енергия ни помага с лекота да прекрачим собствените си граници, да надскочим собствените си бариери, колкото и високо да сме ги вдигнали пред самите себе си. Да разбием собствените си окови, да срутим дебелите и високи стени, самоограничаващите начини на мислене, на чувстване; навиците, привързването най-вече към някакви модели на поведение, които привидно ни дават сигурност, но реално ни пречат да еволюираме и да стигнем до своето истинско "Аз"!

Сега е момент всеки да смени моделите, които му пречат да бъде свободен и щастлив, да бъде самия себе си и да живее така, както наистина желае, а не така, както се залъгва, че ще се случи някога когато... Абсолютно всеки се вкарва в определени модели на мислене, нагласи, поведение, чувстване, държание, доверие, недоверие, страх и пр. Това е Уран - да смениш ограничаващите менталния ти свят модели и да се пуснеш по течението без да мислиш какво те чака зад ъгъла, защото ти знаеш, че каквото и да се случи то ще е най-доброто за теб - щом не си в застой и вървиш напред! 

Да се каже е много лесно, да се направи е трудно и дълго начинание, изискващо много воля и усилия. Но аз ви споделих, че Пълнолунието по оста Скорпион-Телец сега е старт на една дълга програма по работа с най-дълбоките ни задръжки, страхове и привързаности. И че тази програма ще се разгърне с пълния си потенциал в края на годината и през цялата 2022-ра.

________________________________________

Днес Луната в Стрелец е в съвпад с Южния възел, символизиращ миналото и вътрешния свят. Скоро предстоят две Затъмнения и дълбоката промяна, която настъпва при всеки от нас, на първо място се случва на ментално и духовно ниво, след което дълбоко емоционално и в крайна сметка материално и физически.

Дори и да ни провокират събития отвън, отново реда на трансформацията и промяната е такъв - мислене, чувстване, освобождаване, материализация!

Рано сутринта в утрешния ден Меркурий образува точен секстил с Нептун, което може само да ни подпомогне освен чисто логично да преценяваме дадени ситуации, да го правим и дълбоко интуитивно. Да чувстваме, да бъдем достатъчно сензитивни и свързани с невидимия свят и провидението. Време е за релаксация, почивка, потапяне в духовното. Информацията ще постъпва към нас по неведоми пътища - невидими канали! Възможни са предсказателни или показателни сънища, видения, “случайно” дочути думи, видени фрази и пр.  

За всички творчески и интуитивни личности този аспект дава разцвет на въображението и силна креативност. Ако желаете можете да стартирате някакви духовни обучения, семинари, да си закупите такъв тип литература. Ако искате да вникнете в дадена тема или ситуация и да си отговорите на важни, но по някакъв начин неясни до момента въпроси - сега е времето за това! 

________________________________________

Меркурий 23° Телец секстил Нептун 23° Риби
30 април 2021г., 05:27ч. бг време
въздействие: ± 2 дни от точният аспект

 • Силна творческа енергия - писане, музика, рисуване и др.
 • Въображението и креативността се засилват
 • Силен момент за хора с професии, свързани с изкуство, музика, литература, реклама, маркетинг, филмова индустрия, фотография, мода, графичен дизайн, търговия с произведения на изкуството
 • Комуникация и общуване с духовни/ интуитивни хора
 • Предсказателни сънища
 • Силна интуиция, предчувствие, усещане
 • Пътуване до вода или по вода

 

 • Прекалено фантазиране
 • Лъжлива информация
 • Ума се разпилява и оставаме на ниво мечти, без реални действия навън

________________________________________

Повече за Луна в знак Стрелец можете да прочетете тук >> http://astrolive.info/moon-in-signs-transits/#9


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

 • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

 • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Луната в Стрелец активира чрез съвпад оста на Кармичните възли. Това за вас е зоната на:

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Помислете какви събития сте имали в тази зона на хороскопа ви в началото на юни 2020г. и в периода ноември-декември 2020ч. Тогава наблюдавахме Затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които предстоят и сега на 26 май и 10 юни. Възможно е чрез днешният съвпад на Луната, секстила на Меркурий с Нептун и съвпада на Слънцето с Уран да получите важна информация или сами да се досетите за нещо, които да ви насочат в дадена посока!

Повече за Затъмненията по Близнаци-Стрелец и кои зони ще засягат в хороскопа ви до края на 2021-ва, можете да научите тук >> https://youtu.be/nm6e8IfQyPw

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Луната в Стрелец активира чрез съвпад оста на Кармичните възли. Това за вас е зоната на:

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Помислете какви събития сте имали в тази зона на хороскопа ви в началото на юни 2020г. и в периода ноември-декември 2020ч. Тогава наблюдавахме Затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които предстоят и сега на 26 май и 10 юни. Възможно е чрез днешният съвпад на Луната, секстила на Меркурий с Нептун и съвпада на Слънцето с Уран да получите важна информация или сами да се досетите за нещо, които да ви насочат в дадена посока!

Повече за Затъмненията по Близнаци-Стрелец и кои зони ще засягат в хороскопа ви до края на 2021-ва, можете да научите тук >> https://youtu.be/nm6e8IfQyPw

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Луната в Стрелец активира чрез съвпад оста на Кармичните възли. Това за вас е зоната на:

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Помислете какви събития сте имали в тази зона на хороскопа ви в началото на юни 2020г. и в периода ноември-декември 2020ч. Тогава наблюдавахме Затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които предстоят и сега на 26 май и 10 юни. Възможно е чрез днешният съвпад на Луната, секстила на Меркурий с Нептун и съвпада на Слънцето с Уран да получите важна информация или сами да се досетите за нещо, които да ви насочат в дадена посока!

Повече за Затъмненията по Близнаци-Стрелец и кои зони ще засягат в хороскопа ви до края на 2021-ва, можете да научите тук >> https://youtu.be/nm6e8IfQyPw

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Луната в Стрелец активира чрез съвпад оста на Кармичните възли. Това за вас е зоната на:

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Помислете какви събития сте имали в тази зона на хороскопа ви в началото на юни 2020г. и в периода ноември-декември 2020ч. Тогава наблюдавахме Затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които предстоят и сега на 26 май и 10 юни. Възможно е чрез днешният съвпад на Луната, секстила на Меркурий с Нептун и съвпада на Слънцето с Уран да получите важна информация или сами да се досетите за нещо, които да ви насочат в дадена посока!

Повече за Затъмненията по Близнаци-Стрелец и кои зони ще засягат в хороскопа ви до края на 2021-ва, можете да научите тук >> https://youtu.be/nm6e8IfQyPw

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Луната в Стрелец активира чрез съвпад оста на Кармичните възли. Това за вас е зоната на:

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Помислете какви събития сте имали в тази зона на хороскопа ви в началото на юни 2020г. и в периода ноември-декември 2020ч. Тогава наблюдавахме Затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които предстоят и сега на 26 май и 10 юни. Възможно е чрез днешният съвпад на Луната, секстила на Меркурий с Нептун и съвпада на Слънцето с Уран да получите важна информация или сами да се досетите за нещо, които да ви насочат в дадена посока!

Повече за Затъмненията по Близнаци-Стрелец и кои зони ще засягат в хороскопа ви до края на 2021-ва, можете да научите тук >> https://youtu.be/nm6e8IfQyPw

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Луната в Стрелец активира чрез съвпад оста на Кармичните възли. Това за вас е зоната на:

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Помислете какви събития сте имали в тази зона на хороскопа ви в началото на юни 2020г. и в периода ноември-декември 2020ч. Тогава наблюдавахме Затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които предстоят и сега на 26 май и 10 юни. Възможно е чрез днешният съвпад на Луната, секстила на Меркурий с Нептун и съвпада на Слънцето с Уран да получите важна информация или сами да се досетите за нещо, които да ви насочат в дадена посока!

Повече за Затъмненията по Близнаци-Стрелец и кои зони ще засягат в хороскопа ви до края на 2021-ва, можете да научите тук >> https://youtu.be/nm6e8IfQyPw

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Луната в Стрелец активира чрез съвпад оста на Кармичните възли. Това за вас е зоната на:

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Помислете какви събития сте имали в тази зона на хороскопа ви в началото на юни 2020г. и в периода ноември-декември 2020ч. Тогава наблюдавахме Затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които предстоят и сега на 26 май и 10 юни. Възможно е чрез днешният съвпад на Луната, секстила на Меркурий с Нептун и съвпада на Слънцето с Уран да получите важна информация или сами да се досетите за нещо, които да ви насочат в дадена посока!

Повече за Затъмненията по Близнаци-Стрелец и кои зони ще засягат в хороскопа ви до края на 2021-ва, можете да научите тук >> https://youtu.be/nm6e8IfQyPw

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Луната в Стрелец активира чрез съвпад оста на Кармичните възли. Това за вас е зоната на:

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Помислете какви събития сте имали в тази зона на хороскопа ви в началото на юни 2020г. и в периода ноември-декември 2020ч. Тогава наблюдавахме Затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които предстоят и сега на 26 май и 10 юни. Възможно е чрез днешният съвпад на Луната, секстила на Меркурий с Нептун и съвпада на Слънцето с Уран да получите важна информация или сами да се досетите за нещо, които да ви насочат в дадена посока!

Повече за Затъмненията по Близнаци-Стрелец и кои зони ще засягат в хороскопа ви до края на 2021-ва, можете да научите тук >> https://youtu.be/nm6e8IfQyPw

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Луната в Стрелец активира чрез съвпад оста на Кармичните възли. Това за вас е зоната на:

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Помислете какви събития сте имали в тази зона на хороскопа ви в началото на юни 2020г. и в периода ноември-декември 2020ч. Тогава наблюдавахме Затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които предстоят и сега на 26 май и 10 юни. Възможно е чрез днешният съвпад на Луната, секстила на Меркурий с Нептун и съвпада на Слънцето с Уран да получите важна информация или сами да се досетите за нещо, които да ви насочат в дадена посока!

Повече за Затъмненията по Близнаци-Стрелец и кои зони ще засягат в хороскопа ви до края на 2021-ва, можете да научите тук >> https://youtu.be/nm6e8IfQyPw

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Луната в Стрелец активира чрез съвпад оста на Кармичните възли. Това за вас е зоната на:

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Помислете какви събития сте имали в тази зона на хороскопа ви в началото на юни 2020г. и в периода ноември-декември 2020ч. Тогава наблюдавахме Затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които предстоят и сега на 26 май и 10 юни. Възможно е чрез днешният съвпад на Луната, секстила на Меркурий с Нептун и съвпада на Слънцето с Уран да получите важна информация или сами да се досетите за нещо, които да ви насочат в дадена посока!

Повече за Затъмненията по Близнаци-Стрелец и кои зони ще засягат в хороскопа ви до края на 2021-ва, можете да научите тук >> https://youtu.be/nm6e8IfQyPw

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Луната в Стрелец активира чрез съвпад оста на Кармичните възли. Това за вас е зоната на:

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Помислете какви събития сте имали в тази зона на хороскопа ви в началото на юни 2020г. и в периода ноември-декември 2020ч. Тогава наблюдавахме Затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които предстоят и сега на 26 май и 10 юни. Възможно е чрез днешният съвпад на Луната, секстила на Меркурий с Нептун и съвпада на Слънцето с Уран да получите важна информация или сами да се досетите за нещо, които да ви насочат в дадена посока!

Повече за Затъмненията по Близнаци-Стрелец и кои зони ще засягат в хороскопа ви до края на 2021-ва, можете да научите тук >> https://youtu.be/nm6e8IfQyPw

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Луната в Стрелец активира чрез съвпад оста на Кармичните възли. Това за вас е зоната на:

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Помислете какви събития сте имали в тази зона на хороскопа ви в началото на юни 2020г. и в периода ноември-декември 2020ч. Тогава наблюдавахме Затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които предстоят и сега на 26 май и 10 юни. Възможно е чрез днешният съвпад на Луната, секстила на Меркурий с Нептун и съвпада на Слънцето с Уран да получите важна информация или сами да се досетите за нещо, които да ви насочат в дадена посока!

Повече за Затъмненията по Близнаци-Стрелец и кои зони ще засягат в хороскопа ви до края на 2021-ва, можете да научите тук >> https://youtu.be/nm6e8IfQyPw

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 11:37 UT/GMT

Sun 23° Gemini 38' 20"
Moon 08° Leo 59' 24"
Mercury 18° Gemini 30' 05" R
Venus 14° Cancer 33' 29"
Mars 01° Leo 47' 58"
Jupiter 02° Pisces 07' 26"
Saturn 13° Aquarius 07' 47" R
Uranus 13° Taurus 05' 40"
Neptune 23° Pisces 09' 56"
Pluto 26° Capricorn 18' 37" R
Chiron 12° Aries 30' 51"
TrueNode 10° Gemini 41' 00" R

.