☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

24-25 май 2021г., понеделник-вторник ❤️ ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ в СТРЕЛЕЦ – 26 май 2021г., 14:15ч. БГ – Доколко сме на своя път ?! 🍀 Астрологична прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Настъпи моментът да коментираме едно от важните астрологични събития на годината! На 26-ти май 2021г. в 14:15ч. наблюдаваме Пълно Лунно Затъмнение в 6° по оста Близнаци-Стрелец. Знаем, че този процес е Пълнолуние и опозиция между двете светила, като в случая Слънцето се намира в знак Близнаци, а Луната в знак Стрелец. Между двете светила е Земята и поради специфичното разположение на телата сянката на Земята закрива Луната за земния наблюдател.

Дали едно Новолуние или Пълнолуние ще бъде Затъмнение се определя от близостта на Слънцето до един от двата кармични Лунни възли - в случая то е до северния на около 6 градуса разстояние. Също така знаем, че Лунните възли транзитират през два срещуположни знака за около година и половина. Толкова е и цикълът от затъмнения по дадената ос - година и половина. Отново те се връщат на същото място след 18 години, както са били тук и преди 18 години!

Затъмненията от настоящата серия по оста Близнаци-Стрелец започнаха през лятото на 2020-та - с Лунно затъмнение в Стрелец и ще завършат през декември 2021г. със Слънчево отново в Стрелец. В целия период, дори 6 месеца преди или след това, се буди програма в живота ни посредством тези процеси, най-вече по дом от наталната карта, както и във връзка с натални и/ или прогресивни планети, които се намират там. Както и ,разбира се, във връзка с темите и архетипите на двата знака, в които се случват затъмненията. 

Оста Близнаци-Стрелец е наречена интелектуална. Тя е свързана с нашия ментален и духовен свят, с широтата и свободата на ума и духа, със способността ни да гледаме напред, да бъдем променливи, адаптивни, гъвкави и широкоскроени. И двата знака са свързани с учене, преподаване, пътуване, ментално обогатяване, събуждане, общуване, комуникация. Близнаци е по-логичен, рационален и конкретен, Стрелец - по-духовен, глобален и гледащ далече напред.

В астрологията оста 3-ти - 9-ти дом или енергетиката на Близнаци-Стрелец се нарича и ясновидска, защото в един по-висш смисъл на ментално, интелектуално и духовно ниво, когато сме непривързани към модели, страхове и предразсъдъци - един път сме свободни да виждаме своето бъдеще, а втори път и да го създаваме със силата на мисълта, интелекта и духа!

Всяко едно затъмнение е специфичен процес, показващ нашия път. Интензитета и полюса, в който всеки от нас ще го усети е абсолютно различен - от много силно и драстично, до никак, от негативно и разтърсващо, до супер положително и изграждащо. И това е така, защото процесът на Затъмненията отключва кармата, съдбата и прави проверка доколко сме на своя път. Особено сега на фона на Стационарен Сатурн. Подчертавам, че той е спрял на едно място в момента и ще бъде така поне още седмица (дори две) и това много силно фиксира темите, върху които ще работим в идните месеци. Сатурн е наречен "повелителят на кармата" и "строгият учител" и проверката, под неговата енергетика на фона на две Затъмнения, ще е доста сериозна сега. Но и пътят, който ще се разкрие пред нас - също - даващ възможности за създаване на сериозна, дългосрочна и много стабилна основа в живота ни (на вътрешно или външно ниво - кой където има нужда)!

Моят съвет е да бъдете себе си, да живеете своя живот така, както го усещате и да пуснете своята интуиция да ви води, но на фона на една трезва мисъл, базирана на реални факти! Доколкото Пълната Луна, която реално ще бъде затъмнена, е в знак Стрелец, това ни показва, че тя ще даде кулминация на духовното, интелектуалното и несъзнаваното. Темата за истина, свобода, честност, оптимизъм, пътуване (физическо и ментално), борбеност, целеустременост, ентусиазъм, създаване на цели, раждане на идеи и др. ще бъде силна сега. 

Знак Стрелец е огнен знак, последен от тройката огнени знаци след Овена и Лъва, което показва, че е най-социално и екстровертно настроен. С негова помощ ще видим глобалната картина, собствената ни философия, обкръжаващия ни свят, далечната посока и безкрайният хоризонт пред нас, хилядите възможности, връзката ни с духовното, вярата, светлината. И едновременно с това, под огнената енергетика, ще имаме желанието, порива и искрата да действаме навън!

На 5 юни 2020г. серията от затъмнения започнаха с Лунно в 16° Стрелец, така че може сега да кулминира дадена тема, стартирала миналата година лятото. Друг вариант е просто да кулминира дадена тема в живота ни, по която да имаме възможността да вземем дадено решение, да се освободим от това, което ни пречи да реализираме нашите желания (като вътрешни или външни пречки). И след Слънчевото затъмнение на 10 юни 2021г. да дадем желания старт или той да се генерира съдбовно в живота ни, независимо искаме или не! Може да звучи малко плашещо, но при всички положения ще е за добро. Просто ние вътрешно е добре да сме убедени, че няма как съдбовни процеси да работят срещу нашето глобално развитие и еволюция. Ако нещо се случва сега, то със сигурност е за да ни "отвори очите" и да "ни постави" на верния път, независимо ние как го възприемаме към момента! Стрелец се свързва с вярата, така че добре е да имаме вяра, както на нас самите и способностите ни, така и на Вселената и съдбата, че всичко ще се развие по най-добрия начин за нас в крайна сметка!

Лунното затъмнение в знак Стрелец ще ни даде най-вече възможността да осветим своя ум, да стигнем до важни и дълбоки осъзнавания в живота ни. Доколкото Луната е свързана с нашата психика и емоционален свят от една страна, а от друга - със способността ни да материализираме на външно ниво, сега настъпва момент, в който всеки ще може да влияе на своя емоционален и материален свят посредством своето духовно осъзнаване и начинът си на мислене.

Обратното също е валидно - чрез емоционални или материални събития, породени отвън, ще бъдем събудени за духовната светлина, която може да заведе всеки от нас до най-съкровените му мечти!

Под енергетиката на все по-силния Юпитер на небето, който управлява предстоящия процес, можем да очакваме разширение, сбъдваемост, добра реализация, късмет, прекрасни възможности за просперитет - тогава, когато сме готови да се движим в нова посока, да бъдем осъзнати и оптимистично настроени!

Под Стационарен Сатурн, на фона на затъмнението, се иска стабилност и отново осъзнатост - къде (ментално и материално) сме в момента, къде и точно по какъв начин искаме и възнамеряваме да стигнем в бъдещето!

Теми и задачи, свързани с енергетиката на затъмненията, ще се разгръщат в живота ни най-малкото до края на годината, така че това, което се случва сега все още не е окончателно!

Очаквайте Видео с тълкуване по знаци - Асцендент и Слънце (Зодия)!

Който желае може да наблюдава изключително яркия вече Юпитер (както и Сатурн в дясно от него) на нощното небе след 2-3 часа през нощта на източния хоризонт, до към 5 сутринта! В следващите месеци Юпитер ще става все по-силен и блестящ, озаряващ лятното небе. Ще изгрява все по-рано вечер и ще бъде видим през цялата нощ! Като управител на Лунното Затъмнение сега, Юпитер ни показва, че това, което се разгръща в момента ще търпи още по-силно развитие и развръзка в следващите месеци в живота ни! ❤️


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Лунното Затъмнение в Стрелец активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Затъмненията са кармични и съдбовни процеси, които по един или друг начин “ни поставят” на нашия път - пътят, който сами сме избрали, когато сме дошли тук. И от това доколко следваме своята посока затъмненията могат да се разиграват позитивно или не в живота ни! Най-малкото сега получаваме ясни и недвусмислени сигнали!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Лунното Затъмнение в Стрелец активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Затъмненията са кармични и съдбовни процеси, които по един или друг начин “ни поставят” на нашия път - пътят, който сами сме избрали, когато сме дошли тук. И от това доколко следваме своята посока затъмненията могат да се разиграват позитивно или не в живота ни! Най-малкото сега получаваме ясни и недвусмислени сигнали!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Лунното Затъмнение в Стрелец активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Затъмненията са кармични и съдбовни процеси, които по един или друг начин “ни поставят” на нашия път - пътят, който сами сме избрали, когато сме дошли тук. И от това доколко следваме своята посока затъмненията могат да се разиграват позитивно или не в живота ни! Най-малкото сега получаваме ясни и недвусмислени сигнали!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Лунното Затъмнение в Стрелец активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Затъмненията са кармични и съдбовни процеси, които по един или друг начин “ни поставят” на нашия път - пътят, който сами сме избрали, когато сме дошли тук. И от това доколко следваме своята посока затъмненията могат да се разиграват позитивно или не в живота ни! Най-малкото сега получаваме ясни и недвусмислени сигнали!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Лунното Затъмнение в Стрелец активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Затъмненията са кармични и съдбовни процеси, които по един или друг начин “ни поставят” на нашия път - пътят, който сами сме избрали, когато сме дошли тук. И от това доколко следваме своята посока затъмненията могат да се разиграват позитивно или не в живота ни! Най-малкото сега получаваме ясни и недвусмислени сигнали!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Лунното Затъмнение в Стрелец активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Затъмненията са кармични и съдбовни процеси, които по един или друг начин “ни поставят” на нашия път - пътят, който сами сме избрали, когато сме дошли тук. И от това доколко следваме своята посока затъмненията могат да се разиграват позитивно или не в живота ни! Най-малкото сега получаваме ясни и недвусмислени сигнали!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Лунното Затъмнение в Стрелец активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Затъмненията са кармични и съдбовни процеси, които по един или друг начин “ни поставят” на нашия път - пътят, който сами сме избрали, когато сме дошли тук. И от това доколко следваме своята посока затъмненията могат да се разиграват позитивно или не в живота ни! Най-малкото сега получаваме ясни и недвусмислени сигнали!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Лунното Затъмнение в Стрелец активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Затъмненията са кармични и съдбовни процеси, които по един или друг начин “ни поставят” на нашия път - пътят, който сами сме избрали, когато сме дошли тук. И от това доколко следваме своята посока затъмненията могат да се разиграват позитивно или не в живота ни! Най-малкото сега получаваме ясни и недвусмислени сигнали!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Лунното Затъмнение в Стрелец активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Затъмненията са кармични и съдбовни процеси, които по един или друг начин “ни поставят” на нашия път - пътят, който сами сме избрали, когато сме дошли тук. И от това доколко следваме своята посока затъмненията могат да се разиграват позитивно или не в живота ни! Най-малкото сега получаваме ясни и недвусмислени сигнали!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Лунното Затъмнение в Стрелец активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Затъмненията са кармични и съдбовни процеси, които по един или друг начин “ни поставят” на нашия път - пътят, който сами сме избрали, когато сме дошли тук. И от това доколко следваме своята посока затъмненията могат да се разиграват позитивно или не в живота ни! Най-малкото сега получаваме ясни и недвусмислени сигнали!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Лунното Затъмнение в Стрелец активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Затъмненията са кармични и съдбовни процеси, които по един или друг начин “ни поставят” на нашия път - пътят, който сами сме избрали, когато сме дошли тук. И от това доколко следваме своята посока затъмненията могат да се разиграват позитивно или не в живота ни! Най-малкото сега получаваме ясни и недвусмислени сигнали!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Лунното Затъмнение в Стрелец активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Затъмненията са кармични и съдбовни процеси, които по един или друг начин “ни поставят” на нашия път - пътят, който сами сме избрали, когато сме дошли тук. И от това доколко следваме своята посока затъмненията могат да се разиграват позитивно или не в живота ни! Най-малкото сега получаваме ясни и недвусмислени сигнали!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 13:18 UT/GMT

Sun 23° Gemini 42' 20"
Moon 09° Leo 52' 16"
Mercury 18° Gemini 27' 59" R
Venus 14° Cancer 38' 36"
Mars 01° Leo 50' 33"
Jupiter 02° Pisces 07' 31"
Saturn 13° Aquarius 07' 38" R
Uranus 13° Taurus 05' 52"
Neptune 23° Pisces 09' 57"
Pluto 26° Capricorn 18' 32" R
Chiron 12° Aries 30' 58"
TrueNode 10° Gemini 41' 52" R

.