☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

22-23 май 2021г., събота-неделя ❤️ ЗАЛЕЗ на МЕРКУРИЙ, МЕРКУРИЙ квадрат НЕПТУН – момент да се вслушаме в своята интуиция, усещания и вътрешен глас, за да построим едно успешно бъдеще за нас! 🍀 Астрологична прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Днешният и утрешния ден са под енергетиката на Луна в знак Везни, квадратурата на Меркурий и Нептун, както и залеза на Меркурий като Вечерница! На 22 май 2021г. рано сутринта в 04:35ч. Луната навлиза в знак Везни и ще остане тук до 24 май 2021г., 06:01ч. От позицията си във въздушния знак нощното светило аспектира положително целия стелиум в знак Близнаци в периода. Там, както знаем, са Слънцето, Венера, Меркурий и Северния Лунен възел. 

Може да се каже, че с навлизането на Слънцето в знак Близнаци и Луната във Везни вече много осезаемо се усеща наближаващото Лунно затъмнение във въздушния знак, което ще наблюдаваме през следващата седмица на 26-ти май в сряда.

От една страна Луната е растяща като светене, Слънцето също ни дава активност в първите градуси на знака, но от друга наближаващите Затъмнения, точният аспект между Меркурий и Нептун - планета олицетворяваща невидимия свят, както и залеза на малката планета, символизират нашия духовен и интелектуален свят, невидимото, миналото и нематериалното. Както споменах и в миналата ми статия, тенденцията като цяло е такава - да бъдем активни, но най-вече като работа със самите себе си, по линия на изчистване и раздяла с това, което ни пречи да сбъдваме мечтите си - вътре в нас самите - като поведение, начин на мислене, страхове, предубеждения, задръжки и др., както и извън нас - като непродуктивни ситуации и хора в живота ни.

Квадратурата на Меркурий и Нептун (23.05.2021г., 05:43ч.) ще ни разкрие дадени скрити негативи в нас самите, а и навън. Аспектът е напрегнат, както и енергията на предстоящите затъмнения, но е за добро! Колкото по-скоро намерим това, с което е необходимо да работим в себе си, толкова по-добре, защото от ноември започва следващата серия затъмнения - по оста Телец и Скорпион, през която ще минем много по-лесно и ползотворно ако начинът ни на мислене е вече стабилен!

Под растящата Луна на фона на тези интровертни и дълбоки процеси сега, може да се каже, че сме на прага на едно ново начало в нашето духовно осъзнаване и израстване, което ще продължи и прерасне в края на годината и във физическо и материално такова!

Юпитер в Риби също подпомага тази енергетика и както обичам да казвам всичко е “подредено” по един съвършен начин. Така че моят съвет е да имате доверие на Вселената каквото и да се случва в живота ви и да търсите неговия дълбок смисъл. Дори когато събитията са трудни за нас, те често водят до добри резултати след това!

Луната във Везни акцентира на взаимоотношенията, стелиумът в Близнаци също. За нас общуването, комуникацията, информацията, ученето ще са важни в тези дни! Сега е моментът да намерим отговорите вътре и извън нас. Да дадем яснота на дадени въпроси, да прозрем, да осъзнаем. Въздушната стихия ще ни помогне да не влагаме твърде много емоции - защото този елемент е студен и логичен като цяло, преценява на база факти и взема решения, опиращи се на реалността. Доколкото и Сатурн се намира във въздушен знак - Водолей, се затваря голям въздушен тригон в периода, който ще ни охлади, отрезви и всъщност въпреки залеза на Меркурий в квадрат с водния Нептун ние ще останем в контакт с реалността и с трезвата преценка по важните за нас въпроси!

Не форсирайте събитията, но търсете своята информация, защото определено сега тя ще ни се дава и то свише!

От 23-ти май Сатурн се води Ретрограден, но много важно е да запомним, че той в момента не се движи нито напред, нито назад по зодиака, защото е Стационарен. Спрял е на едно място в 14° Водолей и ще бъде така поне още седмица (дори две), когато много бавно ще започне да се връща назад.  Сега в този момент Стационарен Сатурн във Водолей, Луна във Везни и Слънце, Меркурий, Венера и Северен възел в Близнаци оформят нашето ново съзнание и нов начин на мислене. Ако нещо пречи и смущава процеса, ще бъде премахнато по един или друг начин. Въздухът е символ на свободата, така че пожелавам на всеки да има вътрешната свобода и широта, за да си позволи да живее и да бъде такъв, какъвто мечтае! 

Бъдете смели в мечтите и целите си, мислете позитивно и с вяра за себе си и живота си! Другото оставете на Вселената! ❤️

________________________________________________

Меркурий 23° Близнаци квадрат Нептун 23° Риби, 23 май 2021г., 05:43ч. БГ
влияние: ± 2 дни от точния аспект

 • Вдъхновение, прозрение, творчество
 • Романтични разговори
 • Креативност в комуникацията
 • Намиране на скрита информация, разкриване на тайна
 • Силна интуиция, “виждане” на бъдещето

 

 • Опасност от измама, загуби
 • Илюзии, грешни решения, премного фантазии
 • Лъжи
 • Строене на въздушни кули
 • Да се внимава в подписване на документи и покупко-продажби
 • Скриване/ изкривяване на информация
 • Проблеми в комуникацията, липса на такава

________________________________________________

Интересно е да споменем, че тази квадратура ще се повтори още два пъти (на 5 юни и 6 юли 2021г.) поради ретроградността на Меркурий, която предстои. Така че теми, информация и идеи, зародили се сега, по които да работим, ще се разгръщат още поне 2 месеца напред във времето!

Повече за транзита на Луна в знак Везни можете да прочетете тук >> http://astrolive.info/moon-in-signs-transits/#7


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

 • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

 • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Активният Голям въздушен тригон  (Близнаци, Везни и Водолей) на 22-ри и 23-ти май активира:

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Време е за освобождаване, раздяла със задръжките и едно ново начало, продиктувано от съдбата!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Активният Голям въздушен тригон  (Близнаци, Везни и Водолей) на 22-ри и 23-ти май активира:

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Време е за освобождаване, раздяла със задръжките и едно ново начало, продиктувано от съдбата!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Активният Голям въздушен тригон  (Близнаци, Везни и Водолей) на 22-ри и 23-ти май активира:

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Време е за освобождаване, раздяла със задръжките и едно ново начало, продиктувано от съдбата!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Активният Голям въздушен тригон  (Близнаци, Везни и Водолей) на 22-ри и 23-ти май активира:

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Време е за освобождаване, раздяла със задръжките и едно ново начало, продиктувано от съдбата!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Активният Голям въздушен тригон  (Близнаци, Везни и Водолей) на 22-ри и 23-ти май активира:

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Време е за освобождаване, раздяла със задръжките и едно ново начало, продиктувано от съдбата!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Активният Голям въздушен тригон  (Близнаци, Везни и Водолей) на 22-ри и 23-ти май активира:

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Време е за освобождаване, раздяла със задръжките и едно ново начало, продиктувано от съдбата!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Активният Голям въздушен тригон  (Близнаци, Везни и Водолей) на 22-ри и 23-ти май активира:

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Време е за освобождаване, раздяла със задръжките и едно ново начало, продиктувано от съдбата!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Активният Голям въздушен тригон  (Близнаци, Везни и Водолей) на 22-ри и 23-ти май активира:

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Време е за освобождаване, раздяла със задръжките и едно ново начало, продиктувано от съдбата!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Активният Голям въздушен тригон  (Близнаци, Везни и Водолей) на 22-ри и 23-ти май активира:

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Време е за освобождаване, раздяла със задръжките и едно ново начало, продиктувано от съдбата!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Активният Голям въздушен тригон  (Близнаци, Везни и Водолей) на 22-ри и 23-ти май активира:

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Време е за освобождаване, раздяла със задръжките и едно ново начало, продиктувано от съдбата!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Активният Голям въздушен тригон  (Близнаци, Везни и Водолей) на 22-ри и 23-ти май активира:

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Време е за освобождаване, раздяла със задръжките и едно ново начало, продиктувано от съдбата!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Активният Голям въздушен тригон  (Близнаци, Везни и Водолей) на 22-ри и 23-ти май активира:

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Време е за освобождаване, раздяла със задръжките и едно ново начало, продиктувано от съдбата!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 13:22 UT/GMT

Sun 23° Gemini 42' 31"
Moon 09° Leo 54' 35"
Mercury 18° Gemini 27' 53" R
Venus 14° Cancer 38' 49"
Mars 01° Leo 50' 40"
Jupiter 02° Pisces 07' 31"
Saturn 13° Aquarius 07' 38" R
Uranus 13° Taurus 05' 52"
Neptune 23° Pisces 09' 57"
Pluto 26° Capricorn 18' 32" R
Chiron 12° Aries 30' 58"
TrueNode 10° Gemini 41' 52" R

.