☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

23 април 2021г., петък ❤️ МАРС в РАК (23.04 до 11.06.2021г.)- Силата да намерим вътрешно спокойствие, да се погрижим за емоционалният си свят и да си простим! 🍀 Астрологична дневна прогноза

астрологични дневни прогнози

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Днес ще си поговорим за Марс в знак Рак. На 23 април 2021г. в 14:49ч. червената планета сменя знак и от въздушния, подвижен Близнаци, преминава във водния, кардинален и много чувствителен знак Рак! 🙂 Марс се води в падение в този знак, защото е в екзалтация в срещуположния Козирог и като цяло се тълкува, че по-трудно бихме се възползвали от енергетиката му. Сега обаче ми се иска малко по-дълбоко да вникнем в предимствата, които евентуално ще можем да вземем от транзита на войнствената планета до 11 юни 2021г., ден след Слънчевото Затъмнение в знак Близнаци.

И така. Много неща се случват с Марс освен, че сменя знак. Като начало попада в дълбоката и емоционална водна енергетика, след това активира още по-силно Плутон в Козирог, който е Стационарен и до дни технически се обръща в ретроградно движение за 6 месеца до октомври 2021г. На фона на предстоящото Пълнолуние в Скорпион и като се има предвид, че Марс и Плутон управляват осмия знак, трябва да се подготвим за още по-дълбока и крайна енергетика от тази на Рака. Марс тук може да се държи и малко по скорпионски заради останалите процеси!

Другото важно нещо е че Марс все повече се доближава до Слънцето, което през юли ще го направи невидим за земния наблюдател. Тоест докато е в Рак, добре е да използваме все пак енергетиката му по предназначение - за достигане до това, което желаем на външно ниво. В края на май ще наблюдаваме точен тригон на Марс с Нептун в Риби, така че действията на външно ниво ще са трудни. А и не са много за предпочитане ако не са обмислени много добре предварително, защото знаем, че Нептун дава илюзии, заблуди, тайни. Хубаво е да сме активни до около 20 май и евентуално след 10-11 юни (когато Марс навлиза в Лъв) до края на юни. След това Марс се скрива и ще се покаже на небето в средата на декември!

Що се касае до вътрешното ни изживяване, доколкото може да се обобщава, този транзит ще бъде спокоен и в унисон с останалите процеси - Марс е слаб вече като светене, както споменахме, в опозиция с Плутон, управители и двамата на знак Скорпион, така че водната енергетика на Рака ще сработи добре. Ще имаме силата да погледнем в себе си, да поработим с емоционалният си свят и склонността да страдаме и да преживяваме дълбоко едно или друго. Ще имаме силата да се погрижим за себе си, за душевното си благоразположение и в унисон с останалите процеси да се пречистим от негативите и то доста дълбоко! 

Рака като цяло се свързва с 4-ти дом в хороскопа и това е енергетиката на детството. Така че на фона на Пълнолунието в Скорпион и двете затъмнения, които следват през май и юни реално ще можем да работим доста назад във времето с това, което ни наранява. Марс е планета, чийто принцип не го е страх да си изцапа ръцете, да влезе рязко и да се отстои независимо от ситуацията или кой стои насреща. Така че именно сега в Рак точно това ще прави. Там, където сме най-слаби, най-уязвими, най-податливи на страдание, Марс на фона на R Плутон и Пълнолуние в Скорпион ще чисти. И то здраво! Хора, ситуации, вътрешни нагласи ще си отиват от живота ни ако по някакъв начин се чувстваме недобре посредством тях. И по-скоро не ще си отиват, а ние самите ще ги махаме съзнателно!

Човек може да живее с чувство за вина, за слабост, с лоши спомени, с неща, насаждани от детството, които много дълго след това да му пречат да се развива, да дава най-доброто от себе си. Нали Плутон в Козирог именно това прави - трансформира ни в дълбочина и иска от нас да дадем най-най-доброто от себе си. И още малко отгоре дори! 🙂 Затова е и толкова труден неговият транзит тук от 2008 година.

Хубави енергии идват за всеки от нас. Който, където има нужда. Ще станем по-силни, по-смели, по-убедени в себе си. Рака е майката, принципът на грижата. Ако ние не сме стабилни в самите себе си, как ще се погрижим за себе си или за някой друг?! До юни 2021г. ще имаме възможността да трансформираме страха и несигурността в любов, сигурност и вяра в себе си!

Доколкото Марс се свързва със сексуалната енергия, във водния знак в опозиция с Плутон, ще генерира доста такава! Много добре ще работят инстинктите. Рака ще смекчи марсовата енергетика - ще има привкус на нежност, романтика, спокойствие във взаимоотношенията. Също Рака се свързва с дома и семейството, добре е да помислите по какъв начин можете да вложите енергията си в семейни дела. Ремонтите през периода ще бъдат успешни!

Ако се наложи да сме настъпателни, агресивни, резки, това ще бъде малко по-трудно. По-скоро сега е добре да се заложи на спокойния диалог, въобще на комуникация и взаимоотношения, които ни носят добри емоции. Защото енергията ни ще бъде в пряка зависимост от доброто ни емоционално разположение, докато Марс е в знак Рак. Ето още един начин да усетим кои ситуации и хора са за нас - които ни карат да се чувстваме емоционално добре. Ако след общуване с някой или проиграване на дадена ситуация се чувствате зле, с малко енергия, то определено е добре да се помисли за корекция на тези взаимоотношения!

_________________________

Луната днес и утре е в земният знак Дева, което при всички положения ще ни направи аналитични и с умение добре да преценяваме. 6 от 10 планети имаме в земните знаци - Луна в Дева, Плутон в Козирог, Слънце, Меркурий, Венера и Уран в Телец! Под растящата фаза на нощното светило е момент за нови начала, за стабилни решения за бъдещето, а с наближаването на пълнолунието - за материализация и проявление на външно физическо ниво.

Това, което излиза сега на повърхността, е резултат от наши предходни действия. Ако ни харесва - чудесно, значи сме на правия път! Ако не ни харесва - именно до юли имаме всички ресурси и инструменти да го направим така че да ни удовлетворява!

С дълбока промяна, силна чувствителност и сензитивност се характеризира периодът сега. Държим ли се сляпо за нещо без да отчитаме добре всички подробности и без да сме готови да се променим, резултатите не са ясни! На фона на една стабилност, възможност за материално проявление и получаване на това, което искаме - ако сме достатъчно гъвкави в собствените си възприятия и възгледи можем да постигнем всичко, което пожелаем!!! ❤️

Под Луната в Дева можем да вникнем в същината на важните за нас неща и да ги подредим! Повече за Луна в Дева може да прочетете тук >> http://astrolive.info/moon-in-signs-transits/#6


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Марс ще транзитира в знак Рак от 23 април 2021г., 14:49ч. до 11 юни 2021г., 16:34ч. Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 4-ти астрологичен дом!

положително влияние:
нов дом;
извършване на отдавна желан ремонт;
нова връзка, зачеване;
активност с покупко-продажба на имот;
активност по линия на родителите;
успешна инвитро процедура.

отрицателно влияние:
проблеми в дома - пожар, събаряне, провален ремонт;
развод, криза в брака;
кризи и скандали с родители, партньор, деца;
недоволство от преместване в нов дом;
насилствено изнасяне от дома.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Марс ще транзитира в знак Рак от 23 април 2021г., 14:49ч. до 11 юни 2021г., 16:34ч. Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 3-ти астрологичен дом!

положително влияние:
вземане на шофьорска книжка;
добро представяне на изпит;
закупуване на автомобил;
засилена комуникация, общуване;
бърз ум, точен изказ и на място;
засилено учене, преподаване;
ментален импулс, нови идеи;
успех с интернет, комуникации, социални медии;
успешни договори, преговори.

отрицателно влияние:
скандали, караници, разправии;
проблеми с братя, сестри, роднини, съседи, колеги;
документни измами;
интриги;
словесни нападки;
провал с интернет, комуникации;
лошо представяне на изпит;
провалени договори, преговори.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Марс ще транзитира в знак Рак от 23 април 2021г., 14:49ч. до 11 юни 2021г., 16:34ч. Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 2-ри астрологичен дом!

положително влияние:
нова работа, нов бизнес;
влагане на енергията в изкарване на пари;
допълнителни работни ангажименти, носещи допълнителни доходи;
отстояване на собствените ценности и морал;
правилно използване на вътрешните ресурси;
добра инвестиция, носеща развитие;
сексуални удоволствия;
закупуване на автомобил.

отрицателно влияние:
загуба на пари;
скандали и разправии по повод на пари;
лоша инвестиция, носеща негативи и нерви;
проблеми и напрежение в работата;
уволнение или напускане;
сексуални проблеми на физ. ниво;
операции, нарушаване целостта на физическото тяло.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Марс ще транзитира в знак Рак от 23 април 2021г., 14:49ч. до 11 юни 2021г., 16:34ч. Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 1-ви астрологичен дом!

положително влияние:
енергия, сила и воля за изява;
борбеност, отстояване на себе си;
проява на смелост там, където е нужно;
постигане на цели и желания;
нова връзка, сексуалност;
готовност да вървим напред;
активна спортна дейност;
спечелване на състезание/ съревнование;
успешна пластична/ лицева интервенция.

отрицателно влияние:
скандали, разправии, напрежение;
агресии от и към вас, сбивания;
уронване на авторитета;
страх от изява;
неразбирателство, спорове;
здравословни неразположения, нараняване на физическото тяло;
проблеми със зъбите, главоболие;
загуба на състезание/ съревнование;
неуспешна пластична/ лицева интервенция.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Марс ще транзитира в знак Рак от 23 април 2021г., 14:49ч. до 11 юни 2021г., 16:34ч. Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 12-ти астрологичен дом!

положително влияние:
засилена работа с духовния свят;
изчистване от негативни влияния и енергии;
преодоляване на страхове, задръжки;
разкриване на тайни;
справяне с враговете;
пътувания, активност в изучаване на езици;
нови запознанства с духовни хора, с чужденци, с хора на изкуството;
среща с човек от минал живот - хубава карма.

отрицателно влияние:
страхове, загуби, кражби;
арести, затвори, предателство, измама;
създаване на врагове;
раздяла с любим човек;
депресии, нервни кризи, проблеми с психиката;
липса на енергия, неспособност да се действа на външно ниво;
паник-атаки, желание за бягство от реалността;
страхове, интриги, емоционално страдание;
среща с човек от минал живот - лоша карма.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Марс ще транзитира в знак Рак от 23 април 2021г., 14:49ч. до 11 юни 2021г., 16:34ч. Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 11-ти астрологичен дом!

положително влияние:
изява в социума;
популярност;
борба и успешно отстояване на принципите в името на кауза;
спортни изяви;
подкрепа от другите;
слава, популярност;
успешна и активна рекламна кампания;
успех с интернет, комуникации, социални медии;
неограничени възможности, късмет.

отрицателно влияние:
лоша реклама;
загуба на популярност;
загуба на спонсор, липса на подкрепа от социума;
"излизане на лошо име", добиване на лоша слава;
проблеми с интернет, комуникации, социални медии;
липса на възможности и късмет.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Марс ще транзитира в знак Рак от 23 април 2021г., 14:49ч. до 11 юни 2021г., 16:34ч. Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 10-ти астрологичен дом!

положително влияние:
брак, нова работа, нов бизнес
издигане в кариерата;
любовна/ сексуална връзка;
за жена - зачеване, раждане;
постигане на цели, желания и мечти;
повишаване на имиджа, издигане в обществото;
активност в спорта, борбеност.

отрицателно влияние:
уволнение, скандали в работата;
неразбирателство с колеги, шеф/ съдружник, с клиенти;
развод, за жена - караници с партньора;
проблеми с майката, бащата;
невъзможност или трудности при постигане на цели, желания и мечти;
проява на слабост и безсилие пред другите;
сриване на имиджа, “падане” от високо.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Марс ще транзитира в знак Рак от 23 април 2021г., 14:49ч. до 11 юни 2021г., 16:34ч. Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 9-ти астрологичен дом!

положително влияние:
учене, пътуване, комуникация;
духовно израстване;
свобода на действие;
силен интелект, преподаване;
сексуална и любовна връзка с чужденец/ духовен/ интелектуален човек;
спечелване на дело;
вземане на изпит;
възползване от нови възможности и шансове.

отрицателно влияние:
загуби зад граница;
провалено пътуване;
проблем с комуникацията;
ограничаване на свободата да се изразиш;
загуби от път/ чужбина/ чужденец;
загуба на дело;
проваляне на изпит;
изпускане на възможности и шансове.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Марс ще транзитира в знак Рак от 23 април 2021г., 14:49ч. до 11 юни 2021г., 16:34ч. Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 8-ми астрологичен дом!

положително влияние:
секс, пари, силна енергия;
нова връзка, разчитане на партньор;
за жените - забременяване;
умело боравене с големи суми пари;
добро кредитиране от банкови институции, изгодни заеми, ипотеки;
правене “удара на живота”;
емоционална сила и издръжливост;
добро отработване на кармата.

отрицателно влияние:
загуба на големи суми;
отказ на кредит, лошо кредитиране;
негативни енергийни влияния, магии;
операции, критични житейски поврати;
скандали с партньори - бизнес или любовни;
приключване на връзка, любовни измами;
неразчитане на партньор;
лоша карма;
емоционална слабост, душевни и психически проблеми.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Марс ще транзитира в знак Рак от 23 април 2021г., 14:49ч. до 11 юни 2021г., 16:34ч. Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 7-ми астрологичен дом!

положително влияние:
нова връзка;
засилена сексуалност;
забременяване - при жените;
спортуване;
много енергия на външно ниво;
активност в делата, помощ от другите;
спечелване на състезание.

отрицателно влияние:
развод, изневяра;
скандали и неразбирателство с партньора;
поява на съперник/ца;
измами, съдебни дела;
нападки от другите към вас;
здравословни проблеми, операции;
сбивания, побоища;
контузия при спорт.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Марс ще транзитира в знак Рак от 23 април 2021г., 14:49ч. до 11 юни 2021г., 16:34ч. Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 6-ти астрологичен дом!

положително влияние:
подобряване на здравето и тонуса;
енергичност и активност;
започване на нова/ допълнителна работа;
нови проекти и дейности;
вземане на дом. любимец;
сексуална връзка на работното място;
спортуване за здраве.

отрицателно влияние:
влошаване на здравето, операции;
липса на енергия;
загуба на дом. любимец;
загуба на работа, уволнение, напускане;
скандали в работата - с колеги, клиенти шеф/ съдружник;
напрегнато ежедневие.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Марс ще транзитира в знак Рак от 23 април 2021г., 14:49ч. до 11 юни 2021г., 16:34ч. Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 5-ти астрологичен дом!

положително влияние:
любов, флиртове, забременяване;
активност в социалните изяви, спорта, изкуството;
артистичност;
нови проекти, малък бизнес;
успешна изява на Аз-а;
забавления, веселие, радост, енергичност;
спечелване на състезания/ съревнования;

отрицателно влияние:
раздяла с любимия;
провалени отношения;
лоша изява;
непризнаване на талантите от другите;
провала на проект, бизнес, творчески проект;
разправии и дрязги с другите;
проблеми, скандали и караници с децата.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 11:20 UT/GMT

Sun 23° Gemini 37' 40"
Moon 08° Leo 50' 46"
Mercury 18° Gemini 30' 25" R
Venus 14° Cancer 32' 39"
Mars 01° Leo 47' 33"
Jupiter 02° Pisces 07' 26"
Saturn 13° Aquarius 07' 48" R
Uranus 13° Taurus 05' 38"
Neptune 23° Pisces 09' 55"
Pluto 26° Capricorn 18' 38" R
Chiron 12° Aries 30' 50"
TrueNode 10° Gemini 42' 01" R

.