Как да избера правилният Астролог? ❤️ Какъв е начинът да извлечете максимума от една Астрологична Консултация?

как да избера правилния астролог

Здравейте, приятели! 🙂

Днес искам да разгледаме в кратък материал темата за това как една Астрологична консултация да бъде максимално успешна за вас. Защото това, разбира се, е отговорност колкото на Астролога, толкова и на вас самите. И в следващите редове ще разберете защо! 🙂

Понеже вече съм направила доста консултации – над 1000 със сигурност, а може би са и над 2000, смятам че е добре да ви насоча според моето виждане и опит в работата с хора какъв е начинът да извлечете най-доброто от разговора си с Астролог. Тази статия може да бъде полезна както за хора, които отиват за първи път на Астролог, така и при вторични консултации.

И така:

❤️ 1.Искайте от Астролога да се обосновава

Независимо дали вие разбирате от Астрология или не, добре е за всяко важно нещо, което ви съобщава Астролога да знаете той върху какво изгражда своето мнение и това, което ви казва. Това важи както за анализа на Наталната карта, така и за Прогностиката. Ваше право е дори преди самата консултация да поискате информация какво съдържа тя и по какви методи работи Астролога.

Знаете, че Астрологията е точна наука и се базира на стабилни доводи и факти. Добре е и Астролога да го прави!

❤️ 2. Задавайте конкретни въпроси

Хората казват: „Когато не знаеш какво искаш, няма и как да го получиш!“.

Ако отивате на Астролог от голо любопитство или просто за да видите дали ще ви „познае“ и реално нямате никакви конкретни въпроси, голяма е вероятността да останете с чувство на неудовлетвореност. Астрологията е метод, който може да ни даде ясни насоки по даден въпрос, проблем, казус; да ни помогне при вземането на важно решение, при направата на важен избор. Тя е инструмент, който служи, да си дадеш отговор, да получиш информация и яснота. Ако нямаш конкретни въпроси, то този инструмент към момента няма как да работи в пълен капацитет за теб!

как да избера правилния астролог

.

❤️ 3. Фокусирайте се върху максимум 2-3 важни за вас неща

Тази точка е за тези, които са в другата крайност на нямащите въпроси – имащите безброй въпроси! 🙂 Имайте предвид, че в една консултация, за да бъде продуктивна тя за вас, е добре да се концентрирате върху една до най-много три важни за вас житейски теми и въпроси, които ще можете да разгледате в пълен детайл.

Консултации от типа „Интересува ме всичко!“, пълни с безразборни въпроси, карат Астролога да препуска през Наталната ви карта и Прогностиката и със сигурност носи повърхностно разглеждане на нещата! Всеки ще се съгласи, че няма как за един час, а дори и за два часа да разгледаме цял един човешки живот с цялата му пъстрота и богатство. Многото въпроси лимитират информацията, която получавате.

Изберете си една-две важни за вас теми за консултацията и навлезте в същината на тези теми и в Наталната ви карта, и в различните Прогностични методи – назад и напред във времето. Само по този начин ще добиете възможно най-пълна яснота!

❤️ 4. Не изпадайте в крайности в общуването!

В която и крайност да сте, това не ви помага да извлечете оптималното от дадена консултация.

Ако говорите прекалено много отнемате възможността на Астролога да каже това, за което го търсите или удължавате излишно времето на консултацията. Не забравяйте, че Астролога работи най-вече умствено и след едно определено време той се изморява и вече не е на 100% в своя капацитет. Моята препоръка е да се събирате в 1 астрономически час време за най-оптимална работа!

Другия полюс е пълното мълчание от ваша страна. Ако искате някой да ви говори, а вие само да го слушате, то по-скоро се насочете към писмен хороскоп или анализ, който да ви бъде записан на аудиозапис, който вие да си прослушате впоследствие. Когато мълчите прекалено вие не давате ясна индикация какво точно ви интересува, кое е наистина важно за вас и най-вече – Астролога в правилната посока ли води темата на разговора. По този начин отново той хаби непродуктивно своята енергия, а от това губите вие!

❤️ 5. Доверието ви към Астролога е много важно,
както и готовността ви да съдействате

Добре е, правейки Астрологична консултация, да подхождате с доверие към Астролога, с който работите. Принципно ако той е добър специалист, в рамките на консултацията сам ще стигне до главните компоненти в живота ви. Но ако вие го ориентирате и разкриете себе си още в началото, той ще вложи енергията си и времето в разрешаване на дадения проблем/ въпрос, а не в намирането му!

На мен ми се е случвало почти през цялата консултация да работя по това да предразположа някой и да стигна до основата на въпроса, за който този човек ме е потърсил. Разбира се повече от ясно е, че всички са различни и прага на допускане на хора в личния ни живот е различен, но ако бъдете колкото можете по-откровени, толкова по-голяма полза ще извлечете от консултацията. Целта на Астролога е да ви помогне, така че добре е да имате готовност да му съдействате в това начинание! 🙂

❤️ 6. Бъдете максимално обективни в очакванията си и
в преценката към самите себе си

Всеки дълбоко в себе си желае да бъде щастлив. Никой не отива на консултация с Астролог, за да чуе негативни неща – за себе си като личност или за Прогностиката на бъдещето като цяло. Но не винаги нещата, които се коментират са приятни. Понякога може да се дискутират и трудни за вас теми.

Например, някой може дълго време да е бил без партньор или да е бил с неподходящ за него човек. Предразположението към това се вижда още в Наталната карта. И добре е вие да знаете за тази „слабост“, за да работите по преодоляването й доколкото можете. И ако Астролога ви каже, че темата за партньорството не стои добре (и вие до момента сте се убедили, че това е така), да го приемете спокойно и заедно да помислите как можете да отработите тази тема.

Казаното в примера може да се отнася за всяка сфера на живота ви – работа, здраве, пари, взаимоотношения с родители или с деца и т.н. И всеки човек има свое слабо място и ако сте готови да го осъзнаете и работите с него, това е чудесно! Астрологията и в частност добрия Астролог може да ви помогне много. Той както може да забележи вашите слабости, така може да изтъкне и вашите най-силни страни и умения, разбира се! 🙂

❤️ 7. Добре е да се запознаете с образованието и работата на Астролога

Когато отивате при един Астролог добре е да се запознаете с неговата работа доколкото можете. Повечето от нас списват блогове, правят прогностика на астрологични събития, снимат видеа, участват в мероприятия.

Добре е да се осведомите и относно образованието на самия Астролог. Кой или кои са неговите учители и откъде той черпи своите основни знания.

Също можете да потърсите лични отзиви. Важно е те да бъдат от ваши близки и познати хора, които са посещавали този Астролог и имат личен допир до него и работата му.

❤️ 8. Темата за парите

Според мен важно е да засегнем и тази тема. Астрологията е изкуство и скъпа наука. Един добър Астролог влага години от живота си, за да я изучава и навлиза в дълбините на знанията. Няма как да очакваме добрия Астролог да взема „евтино“.

В развитите държави Астрологията се изучава в Университетите редом до Медицина, Право, Архитектура, Инженерство, Филология. Важно е да знаете, че посещавайки един добър Астролог вие посещавате специалист и професионалист, който за да получи тези знания е преминал през много труд и работа, и сам е вложил (и продължава да влага) немалко средства, време и усилия.

Разбира се високата цена не може да определя професионализма и не е гаранция, но ако съблюдавате точки 1 и 7 смятам, че няма как да сбъркате в преценката си! Също така добре е да има прозрачност и легалност в работата на Астролога – виден ценоразпис, фирма и т.н.

❤️ 9. Водете си записки и след консултацията

Ако по време на консултацията са спазени условията по т. 3 с лекота впоследствие можете да си водите записки по темата. След време когато решите отново да направите консултация, дори и да не разбирате от Астрология, вие ще бъдете добре подготвени и ще може да разгледате дадените събития по дати с вашия Астролог.

Никой по-добре от вас самите няма да може да наблюдава живота ви. Вашия Астролог работи с много клиенти и неминуемо ще е забравил подробностите. Ще си спомня само най-главните неща за вас. Ако вие си водите записки можете да го подсетите за някои важни компоненти от разговорът ви. И така с лекота да разгледате темата, която ви вълнува – как се развива към момента, а и за напред!

❤️ 10.Бъдете оптимисти и не забравяйте, че всичко зависи от вас самите и от вярата ви в доброто!!! 🙂

.


Това е засега, приятели! 🙂 Надявам се моите препоръки да са ви от полза. Запазвам си правото да ги обновя след време, когато ще мога да кажа, че имам зад гърба още толкова консултации, колкото съм направила до момента! Дай Боже!

Бъдете здрави и щастливи! Обичам ви!!! 🙂 ❤️