☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

7 януари 2021г., четвъртък ❤️ Венера в Козирог 🍀Астрологична дневна прогноза!

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Луната малко преди 11:00ч. преминава в знак Скорпион, където ще ни направи емоционални, чувствителни, сензитивни, страстни, прозорливи, осъзнати, издръжливи и с нужда да навлизаме в дадени ситуации, за да ги разкриваме в дълбочина. Възможно е чрез криза, трансформация или интуитивно да стигнем до вярното решение за нас самите. Също така, знаем, че единия от управителите на Скорпион - Марс още в началото на денонощието в 00:27ч. сменя своя знак и след шест месеца на престой в знак Овен преминава в земния Телец. Тук той ще остане до 4 март 2021г. В статията ми от вчера можете да прочетете някои от събитията, които Марс би могъл да отключи в наталните ни карти по дом, докато транзитира в Телец.

Активността на Марс през целия месец януари ще бъде доста голяма. Ще наблюдаваме квадратури със Сатурн и Юпитер в Козирог, съвпад с Уран в Телец, тригон с Венера в Козирог и квадрат с Меркурий във Водолей. 🙂 Ще разгледаме всеки един аспект поотделно, в близост до активирането му.

Днес обаче искам да поговорим за Венера - обратния принцип на Марс - планетата на любовта, хармонията и красотата. В момента тя се намира в последните градуси на знак Стрелец и на 8 януари 2021г. в 17:41ч. ще премине в знак Козирог, където ще остане до 2 февруари 2021г. В рамките на този период тя ще направи важни аспекти с Марс, Уран, Нептун и Плутон. Първият от които ще бъде на 9 януари 2021г. Много важен аспект!

За да има някаква подреденост, в днешния ден ще разгледам влиянието й по знаци в периода й на транзит през Козирог, а тригона с Марс ще обсъдим в деня на случване. Утре ще поговорим и за Меркурий, който също сменя знак, преминава във Водолей и започва поредица от аспекти… Въобще доста е натоварено откъм астрологични събития в момента и въпреки намаляващата Луна, те ни провокират към дадена активност, към събитийност в живота ни. От една страна ще ни се иска да приключваме с дадени теми, от друга - ще се отключват нови и нови ситуации. Усещате ли го?! 🙂 

И така, Венера в Козирог, под управлението на Сатурн:
Венера е планетата на щастието, удоволствието, любовта, удовлетворението, красотата, хармонията, изкуството, талантите, материалните и духовни ценности; на това да бъдем спокойни, доволни, мечтите и желанията ни да се изпълняват с лекота! От друга страна Козирог е знакът на здравата и упорита работа, на амбиция, борбеност, дисциплина, строгост, сериозност, дългосрочност, търпеливо изчакване всичко да се случва бавно и стъпка по стъпка - с много труд и напъни. Знак на ограничение, забавяне, трудности, лишения, пресметливост, стягане, самоконтрол. Знак на традицията, реда и закона.

Венера в Козирог ще ни научи да се отнасяме сериозно към любовта и връзките изобщо. Ще си взаимодействаме с другите по един предпазлив, практичен и сериозен начин. Трудно ще правим първата крачка, ще ни се иска да "залагаме на сигурното". Трудно ще се допуска излишество в каквото и да било. “Голи” флиртове, закачки, краткотрайни връзки ще ни се струват загуба на време. Ще търсим и очакваме сериозни, стабилни и дългосрочни взаимоотношения. Връзка - любовна или делова, започната в такъв период обещава да бъде дълготрайна и много здрава. Партньорите биха подхождали с търпение един към друг, с постоянство и спокойствие спрямо изненадите на живота. 

На Венера в Козирог определено може да се разчита ако даде дума или поеме категорично отговорност. Възможно е да взема бавно решения, да чакаме реакцията й "с векове", да обмисля дълго и внимателно всяка своя стъпка. И тази енергия ще се отрази на всички и всичко под една или друга форма, в по-малка или по-голяма степен, в зависимост от редица фактори и подробности.

В негативен план Козирога може да направи Венера горделива, непластична, срамежлива, стисната, трудно податлива на това да разкрие себе си, затворена в себе си, критична, изтъкана от страхове и съмнения, много трудно вземаща решения и трудно допускаща някой / нещо до себе си. Тази енергия в негатив може да ни направи по отношение на любовта и връзките сковани, студени, враждебни дори, наранени дълбоко в себе си, сърдити на целия свят ( включително на самите себе си), прекалено взискателни. Може да ни накара да обърнем любовта на договор, на полза; да ни бъде страх да се обвържем, да смятаме, че ни използват по един или друг начин.

В добрия смисъл можем да използваме тази позиция да охладим разсъдъка и страстите, да имаме правилна преценка, да разберем какво точно искаме (а и какво е продуктивно за нас), да вземем правилните и практични решения във връзките, да отсеем истината от лъжата и фалша, светлината от тъмнината, смелостта от страха, любовта от омразата, сериозните и перспективни намерения от тези, които имат за цел да ни използват по един или друг начин и да ни губят времето.

Венера в Козирог може да даде сигурност, стабилност и материална подкрепа, да ни помогне да израстваме, да си сбъдваме целите, мечтите и желанията, да ни подкрепи в борбата ни да се реализираме и да дадем най-доброто от себе си. Да ни помогне да подобрим социалния статус, кариерата. Ако имаме трудности - да ги смекчи, да станат по-лесно преодолими! По отношение на материалния свят Венера в Козирог ще ни даде материална сигурност и стабилност, добро управление на средствата. По-скоро ще разчитаме на собствените си усилия, отколкото на късмета и външната подкрепа. Ще ни научи да подхождаме към това, което желаем с трезва мисъл и точен план какво искаме и как точно да го постигнем. Може да даде бракове, сериозни бизнес партньорства, стабилизиране чрез лимитиране и ограничение. Ще остане най-важното и продуктивното за нас. Ако сме се разпилели и загубили, ще ни помогне да се съберем и да намерим верния път и посока!

Под повърхността на Козирога горят огнените въглени и страсти на Марс, който е в екзалтация в този знак! Привидно студен и резервиран, след дълги изпитания, проверки, страхове и трудно сваляне на бариерите, този знак може да даде горещи и разтърсващи изживявания, за този, който има търпението и силата да устои. 

Всеки може да прехвърли това, което съм написала към собствения си живот и ежедневие. Това са принципи. Как точно ще проработят в живота ви може да споделите на Facebook страницата Astrolive.info под публикацията! 🙂 

А сега да погледнем как ще се отрази Венера в Козирог за всички зодиакални знаци - Асцендент и Зодия - по домове от наталната карта!


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута)
♈ ОВЕН

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствие, сбъдването на мечтите и желанията. Докато е в знак Козирог (8.01.2021г. - 2.02.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта тя ще донесе светлина, любов, спокойствие, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише!

За вас, Овни, Венера в Козирог ще активира вашия 10-ти астрологичен дом.
Това е вашата кариера, успех, целите ви; способността да давате най-доброто от себе си, да се борите за това, което искате. И ако го правите, ако сте активни и целенасочени, ако работата не ви плаши, Венера ще улесни достигането до желаното! С лекота ще се изкачите едно стъпало нагоре по стълбицата на успеха!

Венера в най-високата точка на хороскопа ще ви направи харесвани, популярни, ще насочи вниманието към вас, ще привлече партньорства - бизнес, делови, любовни. Може да очаквате повишение в работата, вдигане на заплатата / дохода, одобрение от партньора ви в личния живот. За жените - забременяване. Вашите мечти могат да бъдат реалност, стига да умеете да работите здраво, неуморно и с търпение за постигането им! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствие, сбъдването на мечтите и желанията. Докато е в знак Козирог (8.01.2021г. - 2.02.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта тя ще донесе светлина, любов, спокойствие, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише!

За вас, Телци, Венера в Козирог ще активира вашия 9-ти астрологичен дом.
Венера може да ви донесе приятно, далечно пътуване. Контакти с чужбина, обучение, успешно завършване на курс или обучение. Духовно и интелектуално развитие и израстване. Благоприятна изява на социално ниво. Успех в писане, преподаване. Ако имате някакви административни проблеми, най-вероятно е през периода да ги разрешите. Спечелване на дело. 

В периода може да намерите или разберете, скрита или неясна информация. Възможен е брак/ любов с чужденец или човек с различна култура и религия. Възможно е да срещнете своята сродна душа! Очакват ви прекрасни възможности и подаръци на съдбата! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствие, сбъдването на мечтите и желанията. Докато е в знак Козирог (8.01.2021г. - 2.02.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта тя ще донесе светлина, любов, спокойствие, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише!

За вас, Близнаци, Венера в Козирог ще активира вашия 8-ми астрологичен дом.
Венера тук би дала сексуални и любовни взаимоотношения. Нова връзка, забременяване. Среща с кармичен партньор. Добра карма! Също така вашия енергиен ресурс ще се подобри значително. Ако до момента нещо ви е въздействало негативно, то голяма е вероятността да си отиде от живота ви. Ако ви предстои операция, то тя ще премине благоприятно.

Очаква ви трансформация и промяна към добро. Всякакви страхове, задръжки, болки, негативни спомени ще бъдат преодолени. Възможни са парични придобивки, успешни сделки, ползотворен бизнес, банкови операции, наследство, финансова помощ от другите. Сега ще имате способността чрез силата на мисълта да привличате хубавото в живота ви! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствие, сбъдването на мечтите и желанията. Докато е в знак Козирог (8.01.2021г. - 2.02.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта тя ще донесе светлина, любов, спокойствие, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише!

За вас, Раци, Венера в Козирог ще активира вашия 7-ми астрологичен дом.
Венера тук ще даде любов, брак, разбирателство, романтика, нова връзка, щастие между вас и вашата половинка! Подкрепа от партньора. За жените - забременяване. Бизнеса и деловите взаимоотношения ще вървят чудесно. Успешни договори, сделки. Справяне с враговете.

Ако към момента имате обтегнати взаимоотношения с някой близък човек, то сега е времето да работите двамата заедно за тяхното подобряване. Венера в ъглова позиция на картата винаги носи нещо хубаво в живота на човек. Следете моментът на точен съвпад на Венера с връх на 7-ми дом или опозицията й с наталното ви Слънце (ако сте зодия Рак), и това, че е опозиция да не ви плаши! Венера винаги дава само хубави неща. 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствие, сбъдването на мечтите и желанията. Докато е в знак Козирог (8.01.2021г. - 2.02.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта тя ще донесе светлина, любов, спокойствие, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише!

За вас, Лъвове, Венера в Козирог ще активира вашия 6-ти астрологичен дом.
Ще получите помощ и подкрепа от Венера на чисто битово и ежедневно ниво - в работата, сред колегите, в ежедневните задължения, рутината. Възможна е нова работа, повишение, любов на работното място. Романтични отношения не са изключени с шеф, колега, клиент. Ако в този период си вземете домашен любимец, то той би ви донесъл много радост и щастие! Успех в творчески начинания.

Ако имате някакви здравословни неразположения и оплаквания, то очаквайте значително подобрение. Внимавайте с режимите на хранене и с теглото защото Венера обича удоволствията, в това число да си похапва, най-вече сладки неща, захаросани, сиропирани, шоколадови и т.н. 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствие, сбъдването на мечтите и желанията. Докато е в знак Козирог (8.01.2021г. - 2.02.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта тя ще донесе светлина, любов, спокойствие, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише!

За вас, Деви, Венера в Козирог ще активира вашия 5-ти астрологичен дом.
Възможни са флиртове и закачки, влюбване, забременяване. Очаква ви радост, щастие. Добро време за всякакви творчески проекти, артистични изяви, изразяване на собствените дарби и таланти пред света. Намиране на ново хоби, свързано с танци, изкуство, музика, рисуване. 

Венера тук може да даде забременяване, хубави моменти, свързани с деца. Очаква ви радост от спортни изяви, съревнование. В тази сфера човек намира себе си и това, което му е на сърце, чувства се лек, радостен, център на собствената си вселена, център на вниманието. В този период ще намерите това, което ви прави истински щастливи. Бъдете малко повече егоисти от обикновено, погрижете се за себе си, доставете си удоволствие с това, което обичате! 🙂

Отиди обратно към знаците >>

Посетете моя YouTube канал!♎ ВЕЗНИ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствие, сбъдването на мечтите и желанията. Докато е в знак Козирог (8.01.2021г. - 2.02.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта тя ще донесе светлина, любов, спокойствие, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише!

За вас, Везни, Венера в Козирог ще активира вашия 4-ти астрологичен дом.
Чудесна позиция на Венера - в сферата на вашия дом и семейство. Очакват ви приятни моменти вкъщи, свързани с вашите родители, партньор, деца. Възможни са всякакви красиви, луксозни и скъпи придобивки за дома, включително закупуване на имот и успешни сделки с имоти въобще. Вероятни са семейни събирания, празненства и веселие също така. За тези, които са сами - поява на любовен партньор. За жените - забременяване.

Ако точно в този момент правите ремонт, то той би се развил спокойно и резултатите ще са много добри. Възможно е да започнете да работите от вкъщи и това да ви носи удоволствие. Венера е в най-ниската точка на картата, символизираща нашата душа, психика и емоционален свят. Намирайки се тук тя ще ни дава вътрешно удовлетворение, доволство, хармония, спокойствие и баланс! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствие, сбъдването на мечтите и желанията. Докато е в знак Козирог (8.01.2021г. - 2.02.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта тя ще донесе светлина, любов, спокойствие, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише!

За вас, Скорпиони, Венера в Козирог ще активира вашия 3-ти астрологичен дом.
Венера тук ще ни направи изключително общителни, комуникативни, търсещи нови контакти, артистични, с успех в ораторство и изява пред аудитория. За интелектуален тип хора, които се занимават с писане, говорене, медийна изява - другите ще харесват това, което правите. В периода може да посетите всякакви курсове, семинари, обучения. Те ще бъдат изключително полезни за вас. По същия начин можете самите вие да ги организирате. Очакват ви приятни мигове, прекарани с братя, сестри, близки роднини. Разбирателство със съседи, колеги.

В тази зона на хороскопа са възможни сделки за покупко-продажба, подписване на документи, договори. В това число и закупуване на техника, автомобил. Ако ви е нужна някаква информация, ще я намерите с лекота. Може да научите нещо важно, което да ви донесе ползи впоследствие. Хубави новини! Очакват ви интересни пътувания, пълни с незабравими преживявания. Също - пътувания по работа, командировки, на които е възможно да започне любовен роман. 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствие, сбъдването на мечтите и желанията. Докато е в знак Козирог (8.01.2021г. - 2.02.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта тя ще донесе светлина, любов, спокойствие, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише!

За вас, Стрелци, Венера в Козирог ще активира вашия 2-ри астрологичен дом.
Венера тук се чувства в свои води. Това е сферата на материалното доволство, на парите, ценностите - материални и етични, на талантите, на ресурсите, с които разполагате; на възможността да материализирате и да сбъдвате своите желания и мечти.

Възможно е повишение, смяна на работата, бонуси и допълнителни възнаграждения. В периода ще бъдете доволни от начинът, по който изкарвате парите си или ще изкарвате парите си от красота - изкуство, мода, козметика, музика, рисуване, бижутерия. Може да получите красив подарък от любим за вас човек. За жените - забременяване. Венера в тази сфера на хороскопа сбъдва мечти! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствие, сбъдването на мечтите и желанията. Докато е в знак Козирог (8.01.2021г. - 2.02.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта тя ще донесе светлина, любов, спокойствие, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише!

За вас, Козирози, Венера в Козирог ще активира вашия 1-ви астрологичен дом.
Чудесна позиция на Венера за вас! Тук всичко е възможно. Каквото пожелаете може да бъде в живота ви - материално и духовно - любов, хубави емоции, задоволство, брак, дете, дом, автомобил, пари, пътуване. Зависи от самите вас. А от Венера - само да ви го даде. Затова мечтайте, планирайте, стартирайте и работете за това, което желаете.

В този период може да се разкрасите - да излъчвате красота и хармония, другите да започнат да ви харесват, да се чувстват добре във вашата компания. Вие самите ще се чувствате прекрасно! Възможна е смяна на външния вид, която всички да одобрят. Ако сте си мечтали за промяна, то е много вероятно именно сега да се случи и да реализирате своите лични цели, желания и най-съкровени мечти! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствие, сбъдването на мечтите и желанията. Докато е в знак Козирог (8.01.2021г. - 2.02.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта тя ще донесе светлина, любов, спокойствие, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансира и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише!

За вас, Водолеи, Венера в Козирог ще активира вашия 12-ти астрологичен дом.
Венера тук се свързва на първо място с творчество, с изкуство, духовност и интуиция. Възможно е да се увлечете по музика, рисуване, чужди езици. Ако отдавна сте мечтали за почивка - сега е моментът за това! Може да посетите далечно, непознато място, на което да срещнете интересни хора, а защо не и любовта. Връзка с чужденец, чужбина. 

Възможни са тайни любовни връзки, изневери, кармична/ съдбовна любов. Възможни са раздели в любовта също така. Завършване на голям цикъл, освобождаване, промяна. Може да работите с миналото, страховете, вътрешни психически и емоционални проблеми. Венера със сигурност ще ви помогне да се почувствате по-добре и по-щастливи. Не бива да забравяте, че Венера е в екзалтация в 12-ти дом, така че принципно може да се надявате на най-доброто, на което е способна! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствие, сбъдването на мечтите и желанията. Докато е в знак Козирог (8.01.2021г. - 2.02.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта тя ще донесе светлина, любов, спокойствие, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансира и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише!

За вас, Риби, Венера в Козирог ще активира вашия 11-ти астрологичен дом.
Венера тук ще донесе сбъдване на вашите мечти! Очаква ви подкрепата на другите, ще бъдете популярни, известни и търсени през периода. За хора на изкуството и изявата - добра реализация пред публика. Намиране на спонсор, късмет, разрешаване на трудна ситуация чрез другите. Създаване на добри приятелства, попадане в ново общество и различна социална среда. Любов.

Ако сте водили по-затворен начин на живот, то сега ще ви се прииска да излезете навън сред хората, да бъдете активни в социума. Успех при онлайн бизнес, провеждане на семинари и обучения. Създаване на интернет проекти. Успешна рекламна кампания. Тук е зоната на новите възможности в живота на човек, на реализацията на целите, така че под Венера очаквайте най-доброто! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


 

 

.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 12:08 UT/GMT

Sun 23° Gemini 39' 33"
Moon 09° Leo 15' 31"
Mercury 18° Gemini 29' 26" R
Venus 14° Cancer 35' 03"
Mars 01° Leo 48' 45"
Jupiter 02° Pisces 07' 28"
Saturn 13° Aquarius 07' 44" R
Uranus 13° Taurus 05' 43"
Neptune 23° Pisces 09' 56"
Pluto 26° Capricorn 18' 36" R
Chiron 12° Aries 30' 53"
TrueNode 10° Gemini 41' 58" R

.