☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

16 февруари 2021г., вторник ❤️ САТУРН квадрат УРАН – Задължителна промяна !!! 🍀 Астрологична дневна прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Днес ще разгледаме една на пръв поглед необичайна комбинация - статуквото, стабилността и установения ред срещу свободата, новото, различното и непредсказуемото, работещи заедно в името на нашето добро бъдеще! Резки промени предстоят в живота на всеки от нас. При някои те вече са започнали, при други тепърва ще се усетят - вътрешно пожелани или чрез външна принуда. Единственото сигурно е, че ще се случат!

На 17 февруари 2021г., 21:08ч. ще наблюдаваме точната квадратура между Сатурн в 8° Водолей и Уран в 8° Телец. До края на годината ще има още две срещи на тежките планети - 15 юни и 24 декември. Най-важното, което може да се каже за този аспект, е сигурна и категорична нужда от промяна в дълбочина - на живота ни, такъв, какъвто е бил до момента, на мисленето ни, на вярванията ни, на подходите ни. И тази тенденция не е от вчера, а от 2018г. - влизането на Уран в знак Телец, като ще продължи с години.   

Ако до момента сме се залъгвали или ни се е искало да избегнем промяната, да задържим познатото и удобното, вече ще разберем, че това е абсолютно невъзможно! Ще го разберем по лесния или по трудния начин - може да преминем през кризи в живота ни. Но в крайна сметка това е еволюционното развитие на хората. 

Квадратурата сама по себе си дава напрежение и ни кара да напускаме зоната си на комфорт. Сатурн е консервативен, традиционалист, задържащ се за сигурното, практичен, а Уран - точно обратното - ексцентричен, различен, освободен, незадържащ се, идеалист. Ако извлечем най-доброто от тази енергетика ще можем да “видим” бъдещето си по най-добрия начин и да построим плановете си в унисон с нашето успешно развитие напред. Сега, ако сме будни, ни се дава знание на практика кои стъпки ще бъдат ползотворни за нас и смелостта да ги направим, след което и да получим добрите резултати. Дава ни се прекрасната възможност да заземим идеалите си, да материализираме мечтите си, но трябва да бъдем готови да разрушаваме именно това, за което се държим и което всъщност ни спира да бъдем себе си в най-доброто на което сме способни!

Не е лесно човек да погледне сам себе си отстрани и да направи обективна преценка. Но сега можем! И в някакъв смисъл ще ни се наложи да го направим щем не щем. Който минава през труден период сега - добре е! Това е пътят към себе си и към личната реализация. Дава ни се възможност - така да го възприемаме.

Всичко, за което говоря, ще иска време и много търпение. Още повече през цялата 2021 година ще бъдем под тази енергетика. Добре е да влагаме последователност и осъзнатост в действията ни, да бъдем издръжливи, отговорни и готови да полагаме нужните усилия. В същото време да сме достатъчно самостоятелни, освободени (вътрешно и външно от задръжки, предразсъдъци и страхове, хора, ситуации), независими. Добре е да приемаме предизвикателствата на живота като възможност за растеж, усъвършенстване, развитие и просперитет. Ако до момента сме правили дадено нещо по един установен начин, вече това няма да работи. Дори да се опитваме да прилагаме старите модели, резултатите ще са неочаквани за нас!

Сега е времето на новите подходи, на оригиналните решения и постъпки. Може да изненадаме сами себе си в дадени действия, но когато анализираме постъпките си да разберем, че това е което винаги е трябвало да направим. Много силно налагане на “Аз”-а се случва в момента и в крайна сметка това е добре - всеки трябва и е длъжен да изрази себе си, дарбите си и талантите на първо място. В такъв момент живота може да ни среща с хора, които да отключат тази ексцентричност и пробуждане в нас. В същото време може да премахва хора, които се явяват пречка за нас по един или друг начин.

Не казвам, че промяната и събуждането ще става лесно или приятно, напротив по-вероятно е да бъде трудно. Сатурн в квадратура с Уран могат да дават кризи, но могат да дават и силно пробуждане на личността, духовно израстване и самоусъвършенстване! Възможно е да бъдем подложени на голямо напрежение в тези дни, което в крайна сметка да избие там, където е най-слабо в живота ни и да разруши дадени модели, да разруши илюзии, вярвания без покритие. Нестабилни и неползотворни връзки и ситуации могат да си отидат рязко от живота ни и да ни освободят от изхабяващата си енергия! Можем да се отървем с лекота от наши вътрешни пречки, задръжки, вярвания, спомени.

Възможни са силни депресивни състояния, потъвания в тъмнината, съпроводени от резки изблици на външно ниво по един или друг начин. Можем да станем резки, студени, безчувствени, твърдоглави, с липса на каквито и да било емоции - или поне трудно да ги показваме. Колкото и крайна да е дадена ситуация, добре е все пак да се търси баланса! Луната в днешния ден е в секстил с Венера - планетата на любовта, както и в квадрат с Плутон - "бога на подземното царство". Трансформацията е неизбежна, но ще се случва сравнително постепенно, на колкото и резки събития да ставаме свидетели. Можем да се занимаваме с духовна практика - медитации, четене на такъв тип духовна литература и др., за да улесним процесът на промяна.

Въпросът сега е да бъдем подготвени за промяната, да осъзнаем, че тя ще дойде - очаквана или не, че тя е абсолютно необходима за всеки от нас. По-долу ще дам зоните на знаците Водолей и Телец, където се образува тази квадратура, но тя на практика ще въздейства глобално в живота на всеки от нас и може да се прояви навсякъде. Важно е да сме спокойни и да приемаме събитията като наша съдба и път! Колкото повече човек си е на пътя, толкова по-лесно ще премине през този период. Ако много се е отклонил, тогава ще има събуждане отвън и обръщане във вярната посока - чрез външни събития и ситуации - неочаквано в повечето случаи. 

Интуицията ни работи силно сега и в крайна сметка ако я използваме и се адаптираме към променящите се условия, всичко ще премине доста по-спокойно, отколкото ако се стресираме и очакваме “най-лошото”. Няма как да бъде лошо. Дори сега да разтърсва битието ни, психиката и емоциите ни е за наше добро! От живота ни ще си отидат всички лоши навици, чувството за вина, недоверието в себе си, ниското самочувствие, остарелите привички, непродуктивните подходи, всичко, което блокира нашия напредък!

Поради това, че квадрата между двете планети се случва в два фиксирани знака - Водолей и Телец, това ще забави промяната и ще ни накара да се съпротивляваме и по-бавно да реагираме, но колкото по-бързо приемем новите условия, които ни се предлагат, толкова по-лесно ще тръгнем напред към бъдещото ни развитие и успех!

Всъщност аз вярвам, че квадрата на Сатурн и Уран ще ни помогне да стигнем до нещо, за което винаги сме мечтали, но сами не сме си позволявали да го имаме!

Време е да действаме, да бъдем активни, но не като съпротива на процесите, а като съгласие с тях. Квадратът на Уран и Сатурн може да даде разчупване на остарели, вредни за нас, ненужни модели на мислене и поведение, да ни тласне към промяна, към новото, от което имаме необходимост сега, да ни даде възможност за изкачване на едно стъпало нагоре в нашето развитие! 🙂 ❤️

Сатурн квадрат Уран - 17 февруари 2021г., 21:08ч.

 • Всякакви консервативни структури, вярвания, модели на поведение и мислене се разрушават
 • Нови хора и обстоятелства ни дават неочаквани възможности извън това, което познаваме до момента в живота ни
 • Желанието за свобода и непривързаност нараства
 • Преодоляване на задръжките (вътрешни и външни), които ни пречат да се развиваме
 • Раздяла с миналото, с навиците, с рутината, със статуквото, с ограничението под всяка една форма
 • Раздяла и приключване на неработещи отношения и неползотворни за нас връзки
 • Справяне с препятствия от всякакъв характер
 • Нови креативни и оригинални идеи по стари въпроси
 • Намиране на изход от задънени ситуации
 • Революция, пробуждане в живота на човек; Прогрес
 • Поглеждане на себе си от един нов ъгъл, от нова гледна точка, с нови желания, приоритети и нагласи

 

 • Внезапни, неочаквани, шокови събития, водещи до големи (нежелани) промени
 • Разрушаване на пластове от битието ни
 • Разпадане на нещо, градено с години
 • Разпадане на дългогодишни отношения - бизнес и лични
 • Житейски поврати
 • Нервни кризи, напрежение, паник атаки
 • Опасност от инциденти
 • Проверка устойчивостта на връзки и ситуации в живота ни

PS. Тук можете да гледате ВИДЕО за квадрата на Сатурн и Уран - по знаци + ТАРО >> https://youtu.be/U1egDwFBcS8


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

 • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

 • чрез PayPal (за преводи във валута)
♈ ОВЕН

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Уран в Телец - 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Уран в Телец - 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Уран в Телец - 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Уран в Телец - 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Уран в Телец - 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Уран в Телец - 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>

Посетете моя YouTube канал!♎ ВЕЗНИ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Уран в Телец - 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Уран в Телец - 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Уран в Телец - 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Уран в Телец - 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Уран в Телец - 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Уран в Телец - 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

21-Sep-2021, 23:43 UT/GMT

Sun 29° Virgo 12' 02"
Moon 10° Aries 53' 16"
Mercury 24° Libra 05' 45"
Venus 12° Scorpio 43' 20"
Mars 04° Libra 31' 14"
Jupiter 23° Aquarius 27' 09" R
Saturn 07° Aquarius 10' 50" R
Uranus 14° Taurus 21' 34" R
Neptune 21° Pisces 34' 37" R
Pluto 24° Capricorn 21' 59" R
Chiron 11° Aries 10' 30" R
TrueNode 03° Gemini 44' 39" R

.