УРАН В ТЕЛЕЦ – 2018г. до 2026г. – Свободата да бъдеш себе си! – ПО ЗНАЦИ!!!

уран в телец

Здравейте, приятели, днес сме в процес на Новолуние, а вчера Меркурий излезе в ретроградно движение. Но безспорно най-важното събитие в тези дни, а и на месеца, е преминаването на Уран - планетата на революционните промени и свободата в земния фиксиран знак Телец.

Уран е седмата планета от Слънцето в нашата Слънчева система, трета е по големина след Юпитер и Сатурн и четвърта по маса след Юпитер, Сатурн и Нептун. Уран се намира на разстояние над 3 милиарда километра от Слънцето, и обикаля зодиакалния кръг за 84 години. Не случайно с цикъла на Уран свързваме и продължителността на живота. При който човек той е успял да се завърне в своята натална позиция може да се каже, че е извървял един пълен житейски цикъл.

В един знак той транзитира около 7 години, като редува директно с ретроградно движение. И това се случва всяка година - т.е. Уран е ретрограден за около 5 месеца, а в останалите 7 е директен.

От Земята Уран е видим с просто око, макар и доста трудно, заради което е открит и много по-късно, сравнение с другите планети до Сатурн - през 1781г. Има някои периоди през годината, в които можем да го съзрем по-лесно, при чисто небе, но все пак трябва да сме запознати астрономически.

В Астрологията свързваме Уран с резките промени, с неочакваните обрати в живота на човек. Понякога може да се проявява твърде негативно - чрез външни кризи и сътресения, понякога дори опасни за живота на човек, а в други случаи да действа по-скоро на вътрешно интелектуално и духовно ниво - като ни прави по-резки, по-непривързващи се и дава една студенина като цяло. Също така Уран ни носи много идеи, нестандартен начин на мислене, готовност и желание за промяна.

От изключително значение е как той е поставен в нашата лична натална карта. От това зависи до голяма степен и въздействието му като транзитно влияние по-късно в живота ни.

Днес ще се опитам да дам някои основни насоки как Уран ще ни въздейства като транзит в знак Телец - по Асцендент и аспектирайки натални планети!

 

уран в телец

И както казахме Уран - символ на рязката и революционна промяна под всяка една форма, ще изиска от нас изцяло ново възприемане на познатата ни реалност, на всичко, което ни заобикаля на външен план и на всички мисловни модели и разбирания, които ни водят през света на вътрешно духовно и интелектуално ниво.

С помощта на Уран, волю или неволю, ще разберем за кое е дошло време да си отиде от нашия живот и за кое все пак може да остане, но е нужно да претърпи сериозни промени! Целта всъщност е да се премахне непродуктивното и да се остави това, което има потенциала да работи в наша полза, за нашето положително развитие в бъдеще.

Това, което ни възпрепятства и ни блокира, ще се наложи да бъде премахнато - доброволно или чрез външни събития, но в крайна сметка то ще освободи място на новото и продуктивното. Все пак Уран като висша планета има за задача да ни води към развитие и духовна еволюция. Дори и това да се наложи понякога да стане чрез изключително директен и неочакван за нас начин! 

Положителното в действието на Уран е внезапното озарение, което можем да получим чрез неговото влияние, искра, която ни дарява с нови идеи и с нестандартни решения - такива, до които не сме могли да достигнем до този момент! Определено Уран има способността да ни разкрепостява, да премахва вътрешните пречки и граници, да разрушава стените, които сами сме изградили между нас и другите или между нас и възможностите, които съдбата ни предоставя!

Чрез Уран с лекота ще преодоляваме трудностите и ограниченията, които до момента са ни възпирали да бъдем себе си и да реализираме плановете и желанията си! Чрез Уран ще почувстваме най-вече вътрешната свобода и готовността да покорим всеки връх, за който сме мечтали, но не сме имали смелостта да поемем по пътя на новото и неизвестното.

И навлизайки в Телец - най-тежкия и материален знак на зодиака, привързан към познатото и сигурното, на всяка цена, дори и с риск да не развива себе си, Уран ще ни провокира към наистина дълбоки и големи промени в живота ни, които да ни отместят от точката ни на тежестта и на сигурността. Най-плътните ни и сигурни навици ще претърпят сериозна трансформация. Всяко нещо, с което сме свикнали и се е превърнало в рутина за нас, но не работи, ще се наложи да си отиде сега.

Уран като висша октава на Меркурий ще провокира нашата мисъл и целия ни ментален свят да работи в посока обновление и намиране на нестандартен подход за освобождаване от задръжките и от собствените ни ограничаващи модели на мислене и поведение.

Т.е. каквото е нужно ще си отиде под енергетиката на Уран и ще даде път на новото, на съвършено различното и неизпитаното до този момент. Ще си отидат под една или друга форма - непродуктивни връзки и взаимоотношения - лични и делови, непродуктивна работа, начин на живот, в който не се развиваме, колкото и удобен и привидно сигурен да ни се струва той.

И под енергетиката на Уран и Телец можем да очакваме нови възможности, нови хора, нови ситуации в живота ни, свързани с нашия материален свят, с нашите ресурси, с начина, по който използваме това което имаме, с нашите навици,  с това, което ни кара да се чувстваме сигурни и с това, което ни кара да се чувстваме доволни от живота, който водим.

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

И колкото по-скоро осъзнаем, че промяната в живота ни е неизбежна и че всъщност е за наше добро, и колкото по-скоро започнем вътрешно да подпомагаме тези процеси, колкото и трудно да е това понякога, толкова по-лесно и по-безболезнено ще отработим урановата енегия.

Това, което трябва да бъде водещо в нашето отношение към ингресията на Уран в Телец е възможността, която тази планета ни дава - за промяна в нашия живот, за това да следваме своя собствен път и да засвидетелстваме своето място в света.

Уран премахва задръжките и отнема страха от нас, отнема от нас това, което ни спира да бъдем такива, каквито сме. Най-важния въпрос, който всеки би могъл да си зададе по повод Уран и действието му в живота ни е: "Какво се опитва да постигне енергетиката на Уран, разрушавайки тази сфера на живота ми?", "Защо не искам да се променя?", "Кое е най-страшното, което би се случило ако се променя?", "По какъв начин промените, които правя или ми се случват отвън ще подобрят живота ми и ще го направят по-ползотворен и по-успешен?", "Кое е това, което трябва да премахна категорично от живота си или от начина си на мислене и поведение, за да продължа успешно напред?".

И най-важното е да запомним! Чрез действието си Уран винаги ни показва в коя сфера на живота ни се нуждаем от повече свобода, от повече оригиналност, от по широко възприятие и от готовност да погледнем събитията от един по различен ъгъл. Целта на Уран по никакъв начин не е да ни засегне, да направи живота ни по-труден или да ни отнеме нещо, което ни прави щастливи и ни кара да се чувстваме добре.

Всъщност неговата цел е точно обратното. Уран иска да отнеме всичко, което ни възпира и всичко, което пречи на нашето развитие. Всичко, което ни ограничава и най-вече да промени собственото ни възприятие, което е изградено по един определен начин и се нуждае от промяна, за да продължим напред и за да се чувстваме истински щастливи и удовлетворени. Уран се включва тогава, когато задържаме неработещите модели с цената на това да спираме нашето развитие и да блокираме нашата еволюция, с мнимата идея, че се чувстваме сигурни в познатото, каквото и да е то!

Тогава Уран се намесва неминуемо - чрез вътрешни нови идеи или чрез външни събития, до момента, в който не ни провокира да сме готови да бъдем такива, каквито всъщност сме, но изпитваме страх да го признаем дори пред самите себе си.

Докосвайки се Уран до която и да е област от нашата натална карта, неговата най-главна задача е да разруши страха и вътрешното ни ограничение и да ни вдъхне достатъчно чувство за свобода и желание за промяна, че да сме готови да провокираме именно тази промяна - вътрешна и външна, която ще ни изкара от рамките на познатото и от това, което ни задържа на едно място.

Едно от най-важните неща при действието на Уран в живота ни е готовността да променяме бързо своите планове, да реагираме своевременно на новото, което навлиза в живота ни, да се адаптираме вътрешно и външно към изменящите се ситуации и да се приспособяваме към новото, което се появява!

Под енергетиката на Уран в Телец, ще намерим своето място в света, своята основа - там където сме най-стабилни и това, в което сме най-сигурни, колкото и парадоксално да звучи! Тоест трябва да разрушим неработещото, под всяка една форма, за да съградим отново ползотворното и стабилното за нас!

И най-важното, дори и сега да не го осъзнаваме по този начин - Уран ще отвори пред нас вратата на един нов и различен свят, в който ние с лекота ще имаме възможността да изразим себе си и своите желания, както и ще ни дари със смелостта и правилния начин на мислене, които да ни помогнат да постигнем мечтите си!

Казвала съм го и преди, ще го кажа и сега: Уран ще премахне от живота ни само това, което има нужда да бъде променено, а стабилното и работещото за нас и за нашето развитие не е под вниманието на Уран! Той премахва само ненужното и това, което ни перчи да бъдем себе си!

Пожелавам ви най-ползотворната и желана промяна, водеща към достигане на най-съкровените ви мечти и желания!!!

Това са основните тенденции. Ще разглеждаме подробно действието на Уран като транзитно движение в Лунните ми и Месечни прогнози. Следете ги! 🙂


ПС. Уран в Телец:

 • 16 май 2018г. до 6 ноември 2018г.
 • 6 март 2019г. до 7 юли 2025г.
 • 7 ноември 2025г. до 25 април 2026г.

 КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ АКТИВИРА УРАН В ТЕЛЕЦ
МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!!❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/ телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2019 - ОБЩА ПРОГНОЗА !!! прочетете тук →ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ по оста РАК-КОЗИРОГ/ ПО ЗНАЦИ!!! прочетете тук →ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ 2019г./ ПО ЗНАЦИ!!! прочетете тук →


меркурий дева близнаци

Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


А СЕГА ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЩЕ Е ВЛИЯНИЕТО НА УРАН
ЗА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК!


За по-голяма достоверност прогнозите са съобразени с домофикацията спрямо Асцендента - изгряващия знак.

Какво е Асцендент и как можете да го изчислите, прочетете тук →ОВЕН


ПОД ВЛИЯНИЕТО НА УРАН В ТЕЛЕЦ,
СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ -
положително или отрицателно зависи в най-голяма степен от вас самите
и от положението и статуса на Уран във вашата рождена карта:

Определено Овните ще си отдъхнете. В последните 7 години Уран транзитираше във вашия 1-ви дом и наистина донесе много големи промени в живота ви лично насочени към вас.

А сега тенденцията се запазва, но фокусът се измества към по-материалната сфера - към доходите, приходите и разходите, към възможностите да смените източника на доходи, да потърсите нови начини за изкарване на пари. 2-ри дом не е свързан директно с работата, но доколкото е зона на парите, които заработваме със собствен труд, индиректно може да даде отражение и в сферата на работата.

Също така 2-ри дом е свързан и с ценностната ни система. Така че сега можете да направите една дълбока преоценка на това, което е истински важно за вас. И да смените своите приоритети.

Но основно ви се дава да преосмислите темата за парите и доходите като цяло във вашия живот!


 ТЕЛЕЦ


ПОД ВЛИЯНИЕТО НА УРАН В ТЕЛЕЦ,
СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ -
положително или отрицателно зависи в най-голяма степен от вас самите
и от положението и статуса на Уран във вашата рождена карта:

Телците са в център на вниманието! Уран навлиза във вашия знак за период от 7 години. Ще донесе нужда от промени и нов начин на мислене по отношение на вас самите и на вашата личност. Очаква ви една наистина голяма трансформация. И доколкото 1-ви дом е може би най-важната точка в наталната карта, защото символизира като цяло самата личност, то след престоя на Уран във вашия знак, може да се каже, че вие никога няма да бъдете същите!

И не приемайте думите ми със страх. Уран, както казахме, премахва само негативното и спиращото развитието ни. Така че по-скоро може да се очаква един напредък и генериране на един нов начин на мислене, който да ви отведе по пътя на успеха.

Това, което ще си отиде или ще се промени е за ваше добро, защото то ще даде път на това, което да ви направи истински щастливи и доволни от живота, който водите!


БЛИЗНАЦИ


ПОД ВЛИЯНИЕТО НА УРАН В ТЕЛЕЦ,
СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ -
положително или отрицателно зависи в най-голяма степен от вас самите
и от положението и статуса на Уран във вашата рождена карта:

При Близнаците настъпва началото на края. Очаква ви едно сериозно преосмисляне на живота и готовност да се разделите с важни за вас хора и ситуации. Дълбоки промени на психическо и духовно ниво. Ще имате възможност да се подготвите за големите промени, които ви предстоят в бъдеще, когато Уран ще навлезе във вашия знак - след 2026-та година!

На чисто физическо ниво престоя на Уран може да донесе желание за емиграция, за далечни пътувания, за бягство от досегашния начин на живот.

Доколкото Уран е висша планета, свързана с интелекта, може да заминете на далечно обучение зад граница или да се насочите към изучаване на чужди езици, Психология, езотерика, Астрология и всякакъв вид духовни практики.

Доколкото този транзит е свързан с 12-ти дом, възможно е също така на външно ниво да не усетите действието на Уран, а по скоро да се промените изцяло несъзнателно на дълбоко вътрешно ниво, чрез дадени хора, събития или ситуации в живота ви.


РАК


ПОД ВЛИЯНИЕТО НА УРАН В ТЕЛЕЦ,
СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ -
положително или отрицателно зависи в най-голяма степен от вас самите
и от положението и статуса на Уран във вашата рождена карта:

Уран в 11-ти дом се чувства много добре. По най-добрия начин би показал своите методи на действие. Ще ви зареди с желание да приветствате новото в живота си, да се рекламирате, да общувате, да сбъдвате мечтите си!

Около вас ще има хора, на които можете да разчитате, може появата на един доста нестандартен човек да повлияе в живота ви положително. Уран ще ви подтиква към външно действие, към търсене на реални резултати, към нестандартни подходи. 

Моментът за вас е подходящ за стартиране на бизнес, може и в съдружие, за намирането на нови приятелства или общ кръг на интереси, за изява на самите себе си и на това, което можете най-добре. 

11-ти дом е свързан и с популярността, така че ако има общо с вашата сфера на работа или бизнес, можете да добиете известност, дори слава. Можете да развивате себе си чрез средствата за масова комуникация - интернет, радио, телевизия. Ако имате желание да стартирате нова работа, то тя може да бъде именно в тези сфери, както и в сферата на рекламата и на организирането на курсове или обучения по интернет.

Можете да създадете сайт, онлайн магазин. Времето е подходящо за нещо ново и различно в живота ви - късметът ще бъде на ваша страна!


ЛЪВ


ПОД ВЛИЯНИЕТО НА УРАН В ТЕЛЕЦ,
СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ -
положително или отрицателно зависи в най-голяма степен от вас самите
и от положението и статуса на Уран във вашата рождена карта:

Уран ще провокира една от най-важните точки в хороскопа ви! 1о-ти дом е свързан с кариера, социален статус, включително с намиране на нов партньор или с дадени промени във вече съществуващи взаимоотношения. Понякога при жените се свързва със забременяване и раждане на дете, а при мъжете с това да станат бащи за първи път!

Най-вече можете да очаквате промени, свързани с работа и кариера. Можете да запишете курсове или обучение, което да ви придвижи напред и нагоре в йерархията, както и да заслужите по-добро заплащане.

Уран като цяло е възможно да дава загуби или сътресения, но дава и много нови идеи, възможности за нови проекти и нови ползотворни ситуации в живота на човек!

В годините на Уран в Телец пред вас няма да има пречки да си поставите дори най-нестандартните цели пред себе си, защото с достатъчно готовност да работите за тях, те могат да станат реалност! 


ДЕВА


ПОД ВЛИЯНИЕТО НА УРАН В ТЕЛЕЦ,
СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ -
положително или отрицателно зависи в най-голяма степен от вас самите
и от положението и статуса на Уран във вашата рождена карта:

Доста приятно разположение на Уран. След дълги години работа с най-скритите кътчета на вашата душа и психика, с избавянето от задръжки и вътрешни ограничения, сега ви чакат едни ползотворни години!

Ще чувствате свободата във въздуха и няма да има реално ограничение пред вас - да бъдете себе си, да работите това, което желаете, да пътувате там, където желаете, да комуникирате с този, с когото желаете. Можете да учите, да пътувате, самия вие да преподавате. 

Ще получите много нови и ползотворни идеи свише, които ще имате хъса и силата да претворите в реалност. На практика пред вас няма да има ограничения!

Единствено е добре да запомните да се научите да се концентрирате и да съумеете да отсявате най-добрите, най-ползотворните и най-лесно достижимите идеи. Защото определено идеи ще имате повече, отколкото можете да реализирате реално, затова е важно да избирате правилно в какво да насочвате усилията си!


ВЕЗНИ


ПОД ВЛИЯНИЕТО НА УРАН В ТЕЛЕЦ,
СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ -
положително или отрицателно зависи в най-голяма степен от вас самите
и от положението и статуса на Уран във вашата рождена карта:

Очаква ви работа с вътрешния, дълбоко психически свят. Сега е моментът да поработите с вашите задръжки и с това, което не ви позволява да бъдете себе си. Може този транзит да бъде тежък за вас, но определено ще има изключително добри ползи за бъдещото ви развитие. Ще ви освободи от собствените ви ментални прегради!

На чисто физическо ниво се пазете от кризисни ситуации. И пак това зависи доколко сте предразположен към негативни действия върху вас в наталната ви карта. Но все пак имайте едно наум! Също така внимавайте със стартиране на бизнес, влагане на големи суми пари, теглене на кредити от банки или вземане на големи заеми! Има възможност при необмислени рискове и недобра преценка да претърпите загуба.

8-ми дом е свързан и със сексуалния живот. Може да се появи нов партньор. Може да означава извънбрачна връзка, а също и бременност при жените.

Определено ви очаква като цяло една голяма трансформация в живота ви - на вътрешно и на външно ниво. Очаквайте големи промени!


СКОРПИОН


ПОД ВЛИЯНИЕТО НА УРАН В ТЕЛЕЦ,
СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ -
положително или отрицателно зависи в най-голяма степен от вас самите
и от положението и статуса на Уран във вашата рождена карта:

Доста силно влияние. Уран е в опозиция на вашия знак. Най-вече ще усетите трансформациите в сферата на партньорството. При нестабилни отношения, може да доведе до раздяла или до развод. Често Уран преминавайки през 7-ми дом, когато връзката не е стабилна и е изживяла времето си, води до разрив в отношенията.

В същото време може в живота ви да се появи нов и напълно различен човек от това, с което до момента сте се сблъсквали! И чрез него да се измени собствената ви настройка към света.

При всички положения ще ви се наложи да работите с темата за партньорството, а и с вас самите. Уран в 7-ми дом може директно да повлияе на вашата личност, правейки опозиция с 1-ви, а дори и на друга сфера от живота ви, която няма общо с тази ос на вас самите и на партньорските взаимоотношения. Уран в кардинална зона може да засегне важни сфери като работа, местоживеене, здраве и т.н. според конкретната прогностика в наталната ви карта!

Подгответе се за големи промени в живота ви в следващите 7 години! Като разбира се не се настройвайте, че те ще бъдат негативни, а точно обратното!


СТРЕЛЕЦ


ПОД ВЛИЯНИЕТО НА УРАН В ТЕЛЕЦ,
СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ -
положително или отрицателно зависи в най-голяма степен от вас самите
и от положението и статуса на Уран във вашата рождена карта:

Уран ще направи 7 годишен транзит в сферата на вашата работа и здравословно състояние! Може двете сфери да имат нещо общо като повлияване от енергетиката на Уран, а може да си работят и поотделно всяко само за себе си.

Уран нерядко свързваме с проблеми с нервната система. Може преумора в работата или в ежедневните задължения да се отрази негативно на вашето здраве. От друга страна отдавнашен проблем в работата може да намери своето нестандартно решение, а ако е здравословен - своето нестандартно лечение!

Може вътрешноо неразположение от дадена работа, която не харесвате да ви накара да бъдете активни и да потърсите нов вид дейност за вас. Ако във вас се появи такова желание за нова работа, по-скоро се вслушайте в себе си и си дайте възможност за нещо ново и по добро, за нещо, което да кореспондира на усещанията ви. Уран като висша планета е свързан силно с интуицията. 🙂 Така че послушайте вътрешния си глас.

Всяка професия, свързана с комуникация, информация, общуване, интернет, реклама, маркетинг, обучение, писане е подходяща за вас сега!

Може по един нестандартен начин да се измени вашето ежедневие и ако то е било свързано с еднообразие и рутина, то сега, под енергетиката на Уран, ще навлезе новото и различното под някаква форма в живота ви!


КОЗИРОГ


ПОД ВЛИЯНИЕТО НА УРАН В ТЕЛЕЦ,
СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ -
положително или отрицателно зависи в най-голяма степен от вас самите
и от положението и статуса на Уран във вашата рождена карта:

Уран се намира в една интересна за вас зона на хороскопа. Ще получите възможност да изразите себе си и своите таланти. Ще имате много нови идеи, много нови проекти и много нови и различни възможности пред вас.

Ако имате желание може да стартирате даден вид бизнес, който е свързан с нещо, което харесвате или ви е приятно да правите. Въобще 5-ти дом се свързва с радостта от живота, така че всички промени, които стоят сега пред вас ще бъдат с цел намирането на вашето призвание и на това, което ви кара да се чувствате наистина добре!

5-ти дом се свързва и с любовните въпроси, така че една нова и нестандартна любов може да се появи в живота ви. Това ще ви повлияе силно и посредством общуването с вашия партньор силна е вероятността да се промените самите вие!

Също така е възможно да станете родител в периода на Уран в Телец, защото 5-ти дом се свързва с това да имаме дете. Също работата ви или бизнеса може по някакъв начин да бъде свързан с децата.

Ако в тези години се появи дете в живота ви, то определено ще бъде интелигентно и с нестандартно мислене! И определено ще промени и вас самите!


ВОДОЛЕЙ


ПОД ВЛИЯНИЕТО НА УРАН В ТЕЛЕЦ,
СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ -
положително или отрицателно зависи в най-голяма степен от вас самите
и от положението и статуса на Уран във вашата рождена карта:

Уран влияе в доста важна точка от вашата натална карта. Твърде вероятно е да претърпите промени и то главно свързани със смяна на местожителство - преместване в друг град, поява на командировки или смяна на жилището, в което се намирате в момента. 

Също така могат да се очакват и трансформации в семейството, свързани с вашите родители. Промените могат да засегнат и вашата вътрешна сигурност и опора.

Определен начин на мислене относно вашия вътрешен емоционален свят ще се измени. Вътрешния комфорт и стабилността ви могат да бъдат нарушени по някакъв начин. Ако се привързвате сляпо към нещо, то сега е момент то да се трансформира.

4-ти дом като кардинална точка в хороскопа може да се отрази и на други важни сфери от живота ви - работа, брак и взаимоотношения, собствената ви личност - в зависимост от личната натална карта!

Възможни са покупки или продажби на недвижими имоти. Бъдете внимателни и не поемайте излишни рискове. Залагайте на възможно най-сигурното.


РИБИ


ПОД ВЛИЯНИЕТО НА УРАН В ТЕЛЕЦ,
СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ -
положително или отрицателно зависи в най-голяма степен от вас самите
и от положението и статуса на Уран във вашата рождена карта:

При Рибите Уран ще навлезе в свои води! 3-ти дом е свързан с интелектуалната сфера - с общуване, комуникация, пътуване, промяна. Ще имате възможност да учите, да се развивате и да обогатявате вашите знания. Много нови идеи ви очакват, много нови контакти, запознанства с нови хора, желание за промяна!

Имайте едно наум при шофиране и при експлоатация с уреди. Уран свързваме и с електическата енергия и в зависимост от позицията му в наталната ви карта може да създаде известни проблеми в тази сфера!

3-ти дом е свързан с възможността да научим нещо ново, както и ние самите да обогатим другите с даден вид информация. Главното през периодът ще бъде свързано с това, че ще получите достатъчно свобода да изявите своите мисли.

Който се занимава с писане, общуване  или комуникация, може да развива с лекота своята дейност. Ще има много нови идеи и проекти, които с лекота ще осъществите!


Уран в аспект с натално ☀ СЛЪНЦЕ


Слънцето е основно небесно тяло в хороскопа, символизиращо нас самите, нашето здраве, нашата професия. При жените Слънцето е символ на мъжа до тях, а и на бащата. 

Като цяло Слънцето е нашия еталон, с който се движим в света. То е нашия дух, нашите дарби и таланти, това, което ни е заложено, нашия еволюционен път!

Слънцето е нашата зодия, тоест Уран ще въздейства най-силно на знаците Телец, Скорпион, Лъв и Водолей чрез напрегнати аспекти! Очакват ви големи промени, свързани с вашата личност, с вас самите и с начина, по който възприемате света! 

Ще се обогатите с нов начин на мислене, с нов начин на виждане, с нови желания и възможности, които стоят пред вас! Може нещата да се реализират чрез известно напрежение, заради напрегнатите аспекти, но в крайна сметка ще се получат по един позитивен начин! Тоест резултатът ще е добър, независимо от начина, по който достигнем до него!

Положително влияние на Уран в Телец могат да очакват другите два земни знака - Дева и Козирог! Промени ще има и при тях, но по-скоро желани и от само себе си, без излишно напрежение! Там аспекта е тригон!


Уран в аспект с натална ☽ ЛУНА


Луната е символ на нашата психика и на нашите емоции. Свързана е с несъзнаваното и интуитивното. На чисто физическо ниво символизира способността ни да материализираме своите идеи и желания. 

Луната в картата символизира майката, а в карти на мъже - съпругата!

За хора с Луна във фиксирания кръст - Телец, Скорпион, Лъв или Водолей, може периодът да бъде напрегнат и в чисто емоционален план да се чувстват под натиск да се променят. Луната е свързана с вътрешното задоволство, така че със сигурност ще ви се наложи да работите в тази сфера на живота си и да търсите нови начини, чрез които да се почувствате по-добре.

Чисто интуитивно могат да намерят пътя и хора с Луна във фиксирания кръст и хора с Луна в земните знаци - Дева и Козирог, но при вторите ще стане плавно и хармонично, докато при хора с Луна в Телец, Скорпион, Лъв или Водолей може да се реализира с известно напрежение и емоционална провокация!


Уран в аспект с натален ☿ МЕРКУРИЙ


Меркурий се чувства добре в присъствието на Уран! Малката планета свързваме с интелекта, мисълта, речта, комуникацията, менталните модели, начина, по който изразяваме себе си пред другите и пред света като цяло. 

На хора с Меркурий в знаците на фиксирания кръст - Телец, Скорпион, Лъв и Водолей, както и при хора с Меркурий в другите два земни знака - Дева и Козирог ги очакват промени именно в сферите на мисленето, възприемането, комуникацията, начина на изразяване. 

При опозиция, съвпад и квадратура - при фиксирания кръст - Уран ще действа чрез напрежение, а при земните - Дева и Козирог - ще действа по-хармонично и по-слабо осезаемо!

Уран ще ни провокира към нов начин на мислене, към нов начин на възприемане, към нов начин на изразяване!


Уран в аспект с натална ♀ ВЕНЕРА


Венера свързваме с вътрешното задоволство, с любовта и с изпълнението на желанията ни!

За хора с Венера във фиксирания кръст - Телец, Скорпион, Лъв и Водолей може да почувстват известен дискомфорт, напрежение и нервност. Възможни са даден вид сътресения в любовните взаимоотношения! Напрегнатите аспекти по принцип дават нужда да се работи с тази сфера, така че ще ви се наложи да преосмислите основни компоненти най-вече в партньорските връзки!

За хора с Венера в останалите два земни знака - Дева и Козирог, по-скоро ги очакват благоприятни промени, ново начало, нова любов и нови възможности за реализация на желанията и мечтите!


Уран в аспект с натален ♂ МАРС


Марс - планета на силата, на енергията, на агресията, на способността да отстояваме себе си, на способността да преследваме целите си!

Тук влиянието на Уран ще бъде в пряка зависимост от положението на Марс в наталната ни карта, което определя доколко той ще бъде позитивен или негативен в живота ни! Но като цяло - при напрегнатите мажорни аспекти, т.е. за хора с натален Марс в знаците от фиксирания кръст - Телец, Скорпион, Лъв и Водолей - моя съвет е бъдете внимателни, не бъдете агресивни, а и не предизвиквайте излишна агресия, особено когато Уран  е в точен аспект ± 2º от наталния ви Марс! Шофирайте внимателно!

За хора с Марс в Дева или Козирог по-скоро ще даде стимул да постигнат целите и желанията!

Но като цяло аспекти на Марс и Уран донасят доста напрежение и риск, така че имайте едно наум!


Уран в аспект с натален ♃ ЮПИТЕР


С Юпитер вече преминаваме към по-социалните планети. Уран като цяло мога да кажа, че добре си взаимодейства с неговата енергетика и природа. 

Налице е желание за свобода, за нещо ново и различно, дават ни се множество възможности за промяна, която е желана и добре приета. Можете да учите, да пътувате, да се развивате, да опознавате нови хора, да откриете нови начини за достигане на желанията!

И при хора с Юпитер във фиксирания кръст - Телец, Скорпион, Лъв и Водолей и при хора с Юпитер в останалите два земни знака - Дева и Козирог Уран ще даде свеж полъх и желание за нещо ново в живота. При напрегнатите аспекти, с фиксирания кръст, може да има известен дискомфорт, но крайните резултати ще са добри!


Уран в аспект с натален ♄ САТУРН


Сатурн е планета на стабилността и на задържането, а Уран на непривързаността, промяната и новото. Със сигурност тук ще се усети доза напрежение. 

При хора със Сатурн във фиксирания кръст - Телец, Скорпион, Лъв и Водолей ще се наложи промяна отвън и това може да им се стори доста напрегнато и с нежелание да подходят към раздялата с определени компоненти от живота си!

При хора със Сатурн в останалите два земни знака - Дева и Козирог Уран въпреки положителните аспекти пак ще даде затруднения като цяло, но така или иначе ще работи за дълбоката промяна и за излизане от рамките на познатото и сигурното!


Уран в аспект с натален ♅ УРАН


И сега тук при висшите планети ще разглеждаме Уран като въздействие върху цели поколения! Уран през годините!

Уран в Телец в съвпад с натален Уран, можем да наблюдаваме или при хора, родени около от 34-та до 42-ра година на миналия век или при бебета, родени миналата година между май и ноември! 🙂

Опозицията е при хора, с Уран в Скорпион - от 1974г. до 1981г.

Квадратури с Уран в Лъв и Уран в Водолей - 1955г. до 1962г. и 1995г. до 2003г.

Тригони - хора с Уран в Дева и в Козирог - 1961г. до 1969г. и 1988г. до 1996г.

Дала съм линк с точните дати, но основното действие като сила е по реда на подредбата - от съвпад - най-силно действие, през опозиция, след това квадратите и най-леко е с тригоните! Изразява се с нужда от кардинална промяна и осмисляне на живота. Равносметка, готовност за едно ново начало!

Уран ще провокира силна промяна и нужда тотално да променим някои основни представи за живота си, както и ще активира собствената си позиция и предназначение в наталната ни карта. Но това може да се разгледа вече в лична консултация! Няма как да се даде като обща информация!


Уран в аспект с натален НЕПТУН


Продължаваме да разглеждаме Уран като въздействие върху цели поколения! Нептун през годините!

Нептун прави обиколка около Слънцето за 165 години и стои в даден знак около 12 години. Така че тук с Уран в Телец можем да наблюдаваме:

Нептун в Скорпион - 1955г. до 1970г. - опозиция с Уран

Нептун в Дева - 1928г. до 1943г. - тригон с Уран

Нептун в Козирог - 1984г. до 1998г. - тригон с Уран

Дала съм линк с точните дати, но основното действие като сила е по реда на подредбата - първо опозицията - най-силно действие и след това двата тригона!

Уран определено ще работи в две направления тук - ще ни зареди с творческа мисъл и нови идеи, като креативен вариант и нужда да разрушим илюзиите и заблудите, които ни пречат да се развиваме, когато те се проявяват в живота ни негативно!

Но така или иначе Нептун е твърде далечна планета, за да го разглеждаме самостоятелност. Споменавам тук информацията просто за пълнота на материала! 🙂 Но като цяло го разглеждаме спрямо личната натална карта.


Уран в аспект с натален ПЛУТОН


И отново Уран като въздействие върху цели поколения спрямо най-отдалечената планета от Слънцето! Плутон през годините!

Плутон прави обиколка около Слънцето за 248 години и стои в даден знак средно 10-15 години, различно поради елипсовидната си орбита! Така че тук с Уран в Телец можем да наблюдаваме следните варианти:

Плутон в Скорпион - 1983г. до 1995г. - опозиция с Уран

Плутон в Лъв - 1937г. до 1958г. - квадратура с Уран

Плутон в Дева - 1956г. до 1972г. - тригон с Уран

Плутон в Козирог - 2008г. до момента - тригон с Уран

Дала съм линк с точните дати, но основното въздействие по сила е по реда на подредбата - първо опозицията - най-силно действие, последвана от квадратурата и след това двата тригона!

Уран определено ще подейства, разрушавайки дълбоки травми, наслоявания, задръжки, страхове, които ни пречат да се развиваме положително!

Но така или иначе Плутон, както и Нептун, е твърде далечна планета, за да го разглеждаме самостоятелност. Споменавам тук информацията просто за пълнота на материала! 🙂 Който желае може да го разгледаме по-подробно в лична консултация!

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
 • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
 • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
 • Затъмнения 2019г.
 • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
 • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
 • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
 • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
 • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...