ЗАТЪМНЕНИЯ!!! ТЕЛЕЦ-СКОРПИОН, БЛИЗНАЦИ-СТРЕЛЕЦ – ноември, декември 2021-ва! ❤️ Астрологична прогноза

solar_eclipse

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


solar_eclipse

Здравейте, приятели! До края на годината предстоят важни астрологични процеси. Със сигурност едни от най-значимите са двете затъмнения - Лунно 28°Телец (19 ноември 2021г., 11:05ч. бг) и Слънчево 13°Стрелец  (4 декември 2021г., 9:35ч. бг). Сами по себе си Затъмненията са важни и съдбовни процеси, които отключват значими събития в живота на всеки от нас. Те ни показват доколко сме на своя верен път, доколко хора и ситуации имат място в живота ни, от кое е необходимо да се освободим (вътрешно или външно), защото то е наша пречка към постигането на мечтите ни, и доколко да продължаваме да влагаме сили, енергия и ресурси в дадени дела!

Темата за ресурсите и енергията сега ще бъде още по-силно застъпена поради естеството на самите знаци, в които се случва едното Затъмнение - Лунното на 19 ноември по оста Телец - Скорпион. То е първо от цял цикъл затъмнения (7 на брой), който ще продължи доста дълго време - до есента на 2023-та година. 

Силната проява на двете затъмнения, които очакваме сега до края на годината е, че те ще застъпят не както е обичайно една ос или две зони от наталните ни карти, а цели четири. Тоест от една страна през ноември започва двугодишен цикъл от нови затъмнения по оста Телец-Скорпион, а от друга - през декември наблюдаваме последно Слънчево затъмнение по оста Близнаци-Стрелец. Неминуемо това ще даде много приключвания, много нови начала, много преструктурирания, събуждания, духовно осъзнаване, преоценка на даване и получаване, дълбоки прозрения за хора и ситуации - зад видимото - на чисто енергийно ниво на първо място. 

И доколкото оста Близнаци-Стрелец е духовна, ментална и интелектуална зона, то Телец-Скорпион е дълбоко материална, енергийна, свързана с ресурси и директна работа с материята и физическия свят, на фона на енергия, карма, съдба, трансформация и “разплащане” - вземане и даване под всяка една форма!

Ако в последните две години в живота на всеки от нас нещата са се случвали по-скоро на духовно, ментално и интелектуално ниво, то може да се каже, че сега ножа ще опре до кокала - за добро! Телец и Скорпион ще искат да работим директно на физическо ниво. Скорпионът е знак на крайностите, на скритото, на тайното, на преминаването от една форма в друга - нещо умира и на негово място се ражда друго - правилното от гледна точка на еволюция и предопределение. Телецът е директно свързан с притежанията, но и с морала, с ценностната система, с оценката ни за добро и зло, красиво и грозно, с възприемането ни за щастие. Телецът е свързан и с нашите таланти и дадености, и с умението ни да се възползваме по най-добрия начин от тях.

Телец и Скорпион е една от фиксираните оси в зодиака, което означава, че промяната ще бъде трудна, бавна и ще бъде тежко да се разделяме с това, в което сме свикнали да вярваме, с това, в което сме се вкопчили като наша сигурност и опора - под каквато и да е форма (като наш навик). Но от друга страна не бива да забравяме, че във Вселената и Космоса винаги има баланс и съвършенство, че всичко е “изчислено” по най-добрия начин от висшите сили за нас! Уран (който е в Телец) е планетата, която ще ни помогне много да пуснем старото и със свободни сърца и души да си позволим да живеем живота, който заслужаваме. 

Интересното на тези затъмнения по оста Телец-Скорпион е че те започват на фона на затъмненията по оста Близнаци - Стрелец, наблюдаваме ги през цялата 2022-ра, а през 2023-та те продължават на фона на затъмнения по оста Овен - Везни. Тоест доста енергии се преплита, доста зони на живота ни ще се преструктурират кардинално и едновременно до 2023-та. Тогава и Плутон - една от най-бавните планети, след двадесет годишно пребиваване в знак Козирог преминава във Водолей.

Със сигурност няма как да кажа, че ще бъде спокойно и плавно, но ще бъде трансформиращо, освобождаващо, обръщайки ни към истината и същественото в живота ни, концентрирайки ни на най-важното извън нас, но най-вече в нас самите - насочвайки ни към собствения ни път и предназначение. Ще разглеждаме процесите един по един във времето. Те наистина са много и всичките са важни. Но до края на годината е добре да се подготвим за период на преоценка и резултати от последната година и половина - затъмненията по оста Близнаци-Стрелец. Те ни дават ментално пробуждане, способност да виждаме, да разширим мирогледа си, да преценяваме както от позицията на логиката, така и на духа и вярата! И в същото време започва нов изключително важен етап - на директна реформа, преструктуриране на материалния ни свят! И Телец - Скорпион може да се каже че олицетворяват най-физическото проявление, но и тайнственото, скритото, магията и невидимия свят и връзката между двете!

При затъмнението на 19-ти ноември Слънцето ще бъде в знак Скорпион, а Луната в знак Телец. На много от нас ще им се отдаде възможността не само да съзрат зад границите на физическото, но и чисто енергийно и подсъзнателно дори да могат да взаимодействат с това, което е там, да управляват и черпят от неподозирани ресурси в своя живот и в самите себе си!

Много истини ще се разкрият пред нас!

Следва продължение…

PS.Скоро - Видео по знаци в моя YouTube канал

Бъдете здрави, щастливи и нека сърцата ни да бъдат отворени за любовта, красотата и чудесата на Вселената! 🙂 Обичам ви!!! ❤️
Какво да очаквам от Затъмнението на 19-ти ноември по оста Телец - Скорпион  ако имам следните планети/ важни точки в един от двата знака:


Асцендент/ Десцендент (връх на 1-ви и 7-ми дом) - големи преструктурирания, възможност за нов живот, за нов път, за нови избори, за нови партньорства. Съдбата ще работи изключително силно в живота ни сега и ще покаже верния път и вярната посока - относно хора и ситуации. 

MC/ IC (връх на 10-ти и 4-ти дом) - промяна в професията, кариерно израстване, намиране на партньор - делови, личен. Смяна на социалния статус - брак, развод, раждане на дете, смяна на местоживеене. Събития с майката или бащата. Закупуване, продажба на имот. Започване на нов бизнес.

натално Слънце (зодия Телец или Скорпион) или прогресивно Слънце - събуждане на Аз-а, на дарби и таланти, на духовния път и предназначение. Възможни са промени в работата. При жените - възможни промени относно важните мъже в живота й; за тези, които са сами - поява на партньор. 

натална или прогресивна Луна - емоционални трансформации, дълбоки осъзнавания, подсъзнателно и интуитивно достигане до отговори и решения на важни въпроси за вас. Смяна на местоживеене, събития в дома, покупка-продажба на имот. Събития с важни жени в живота ви - майка, по-голяма сестра, леля, баба. Раждане на деца, поява на внуци. 

натален или прогресивен Меркурий - ментални осъзнавания, съдбовна информация, учене, съдбовни пътувания, важна комуникация

натална или прогресивна Венера - промени в темите на любовта и парите. Съдбата ни показва пътя към щастието и доволството! Щастливи промени в живота ни. Поява на кармични и съдбовни партньори. Зачеване.

натален или прогресивен Марс - дълбоко осъзнаване по темата за личната сила и готовността да постигаме своите желания. Силно -сексуални партньорства, които могат да прераснат в любов за цял живот! При негативен Марс в наталната карта и предразположения - бъдете предпазливи относно инциденти!

натален или прогресивен Юпитер - духовност, дълбоко пробуждане, щастие, късмет. Нови хоризонти в живота ни, нови съдбовни пътища. Възможна поява на духовен учител, човек, който да преобърне светогледа ни и начинът ни на живот - за добро. Съдбовни комуникации с чужбина, чужденци, хора, с различна от нашата култура/ религия. Съдбовни развръзки по отношение на съдебни дела и казуси.

натален или прогресивен Сатурн - повече от всякога изискване към нас за сериозност, стабилност, търпение. Създаване на важни дългосрочни проекти в живота ни. Генериране на успех за тези, които са трудолюбиви, последователни и са готови да полагат усилия в посока реализация и постигане на своите мечти и цели!


Правила/ Съвети/ Препоръки по Затъмнения - най-малко ±2 седмици от точния процес:
☯ 1. Нищо не инициираме сами!
☯ 2. Вървим по пътя на най-малкото съпротивление.
☯ 3. Стараем се да разчетем правилно сигналите на съдбата относно хора, ситуации, наши решения - директно чрез това, което ни се случва.
☯ 4. Имаме готовност да поемем по изцяло нов път (дори и непредвиден до момента) и да сложим край там, където е необходимо.
☯ 5. Имаме готовност да приемем негативите като недвусмислени показатели, че дадено нещо (човек, ситуация и др.) не е за нас и не е нашия път.
☯ 6. Държим в съзнанието си мисълта, че периода може да е критичен, но не забравяме, че именно в тези моменти лъсва истината - разбираме кой кой е, а и самите ние получаваме безценни уроци и направления под една или друга форма за нас самите!
☯ 7. Разчитаме позитивите и щастливите развръзки като знаци свише, че сме в правилната посока!
☯ 8. При всяко по-сериозно и важно събитие си задаваме въпроса: "Защо?!" и търсим причината, в отговора на която ще намерим верният път за нашето развитие!
 
...Можем да допълваме информацията…
 
❤️ Всички знаем, че затъмненията отключват силни съдбовни събития в живота ни там, където се случват за период от около година и половина. Кога и какви затъмнения е имало и ще има можете да видите в този сайт, а и в много други в интернет пространството! 🙂 >> https://mooncalendar.astro-seek.com/solar-and-lunar-eclipses-2021

Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!♈ ОВЕН

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 19 ноември 2021 по оста Телец-Скорпион:

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 4 декември 2021 по оста Стрелец-Близнаци:

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 19 ноември 2021 по оста Телец-Скорпион:

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 4 декември 2021 по оста Стрелец-Близнаци:

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 19 ноември 2021 по оста Телец-Скорпион:

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 4 декември 2021 по оста Стрелец-Близнаци:

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 19 ноември 2021 по оста Телец-Скорпион:

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 4 декември 2021 по оста Стрелец-Близнаци:

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 19 ноември 2021 по оста Телец-Скорпион:

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 4 декември 2021 по оста Стрелец-Близнаци:

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 19 ноември 2021 по оста Телец-Скорпион:

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 4 декември 2021 по оста Стрелец-Близнаци:

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 19 ноември 2021 по оста Телец-Скорпион:

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 4 декември 2021 по оста Стрелец-Близнаци:

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 19 ноември 2021 по оста Телец-Скорпион:

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 4 декември 2021 по оста Стрелец-Близнаци:

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 19 ноември 2021 по оста Телец-Скорпион:

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 4 декември 2021 по оста Стрелец-Близнаци:

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 19 ноември 2021 по оста Телец-Скорпион:

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 4 декември 2021 по оста Стрелец-Близнаци:

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 19 ноември 2021 по оста Телец-Скорпион:

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 4 декември 2021 по оста Стрелец-Близнаци:

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 19 ноември 2021 по оста Телец-Скорпион:

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 4 декември 2021 по оста Стрелец-Близнаци:

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

2-Oct-2022, 08:58 UT/GMT

Sun 09° Libra 09' 19"
Moon 00° Capricorn 47' 35"
Mercury 24° Virgo 11' 58" R
Venus 03° Libra 48' 08"
Mars 20° Gemini 32' 42"
Jupiter 02° Aries 57' 08" R
Saturn 18° Aquarius 56' 50" R
Uranus 18° Taurus 19' 27" R
Neptune 23° Pisces 36' 28" R
Pluto 26° Capricorn 07' 34" R
Chiron 14° Aries 23' 03" R
TrueNode 13° Taurus 51' 42"

.