НОВОЛУНИЕ в КОЗИРОГ – 23 декември 2022, 12:16 BG, Sf ❤️ Aктиватор на резултати от Плутон в Козирог и препратка към последващата му ингресия във Водолей!

новолуние в козирог, плутон


С Новолунието в 2° Козирог сега на 23-ти декември и с Първия сърп в 20° Козирог на 24-ти декември се слага начало на силен и мощен период на преоценка на всичките години на транзита на Плутон в Козирог - от 2008 до сега! Цялата трансформация, през която сме преминали, всички събития, които са я предизвикали и последващото дълбоко осъзнаване и мъдрост, които сме постигнали, сега ще бъдат внедрени в нашата нова реалност!

новолуние в козирог, плутон

И тази програма ще продължи да работи в следващата една година - с преминаването на Плутон във Водолей, като частично може да продължи да се развива вече в новата зона на хороскопа ни, на която отговаря знак Водолей в личните ни натални карти! 

Тоест от една страна Новолунието и Първия сърп дават начало на нещо, което обаче е свързано с целия досегашен преход, който сме осъществили в изминалите години - най-вече по отношение на личния ни натален дом, в който е знак Козирог и на база останалата ни лична тежка прогностика, както и на база на личното ни осъзнаване и духовното ни ниво!

При всички положения сега можем категорично да очакваме залагане на нова програма, базирана на миналото и на това, което сме осъзнали благодарение на него. Плутон ще бъде неминуемо активиран от Новолунието и Първия сърп и най-вече направата на преоценката и получаване на резултатите от целия му преход в изминалите 14 години. 

Още повече Зимното Слънцестоене се случва на фона на Последен сърп, невидима Луна, последващо Новолуние и Първи сърп! Това е изключително силен и фиксиращ събития момент - като начало на подсъзнателно и невидимо ниво, впоследствие и на чисто физическо и материално! Преоценката и осъзнаването на миналото са задължителни и неизбежни и заради предстоящата ретроградност на Меркурий, както и на залезите на Сатурн и Юпитер в идните два-три месеца!

Каквото се генерира сега като програма, ще видим неговото проявление през пролетта на 2023, която ще бъде богата и наситена на много събития - преминаване на Сатурн, Плутон и Юпитер в нови знаци, изгреви на Юпитер и Сатурн, поставящи начало на изцяло нови цикли, както и включване на оста Овен-Везни в процесите на затъмненията към тези на Телец-Скорпион! (Повече информация можете да чуете в Годишната ми прогноза за 2023

Това, което се генерира сега, ще търпи развръзка в следващата 1 година до януари 2024-та, когато ще имаме Новолуние в Козирог, последвано от Първи сърп във Водолей, както и окончателно преминаване на Плутон във Водолей! Дори може да се каже, че има още една много интересна подробност, която забелязах. Окончателната ингресия на Плутон във Водолей, която ще бъде на 21 януари 2024 в малките часове, е предхождана от точен съвпад на Слънцето и Плутон на 20 януари 2024 следобед в 29°59' (в последните минути на 30-тия последен градус) на знак Козирог! Което при всички положения ще заложи важен едногодишен цикъл до януари 2025-та нa енергийно влияние на Плутон, обединяващо знаците Козирог и Водолей. И това влияние ще бъде най-вече в пряка връзка със събития в зоните от наталните ни карти, където се проиграват тези процеси! Има време, ще тълкуваме и тези астрологични фактори! 

Много е важно да се осъзнае, че бавните планети създават и бавни, и течащи дълго време процеси в живота ни, не забравяйте това! Забелязвам, че масово се възприемат астрологичните процеси на принципа “всяко чудо за 3 дни”, което при бавните планети е грешен подход! 🙂 Всеки знае, че като влезе в дадена житейска ситуация, тя може да се разгръща с години, нали така! 🙂 Добре е Новолунията (както и Пълнолунията) винаги на първо място да се възприемат като нещо, което натиска копчето на други по-дълбоки и дългосрочни процеси в живота ни, които се сочат от по-тежката прогностика, разбира се, която е и строго индивидуална за всеки! Новолунията и Пълнолунията не създават големите житейски процеси и ситуации, те ги активират по един или друг начин, на база на други фактори! 

Повече подробности в лични разглеждания на конкретни ваши въпроси. >> https://astrolive.info/astrological-consultations/
Очаквайте включване в Астрологичния Календар с Видео! >> https://astrocalendar.space/

Януари се очертава да е доста интересен! 🙂 

Светли празници!

Бъдете здрави! Обичам ви !!! ❤️


PS. По-долу можете да видите в кой дом (система дом=знак) от наталната ви карта попада Новолунието в Козирог и кои житейски сфери активира, според вашия Асцендент или Зодия (разположението на наталното Слънце).


Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, посетете страницата за Услуги и Цени! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


♈ ОВЕН

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Отиди обратно към знаците >>