НОВОЛУНИЕ В РИБИ, РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ – 5/6 март 2019г. – ПО ЗНАЦИ!!!

новолуние в риби, ретрограден меркурий

На 6 март в 18:03ч. BG ни очаква Новолуние в последния знак от зодиака - дълбоко психологичния, творчески, чувствителен и емоционален знак Риби. То ще се случи на фона на още две важни астрологични събития - излизането на Меркурий в ретроградно движение и преминаването на Уран - планетата на промяната и освобождаването в най-материалния знак Телец за период от 7 години напред - до 2026-та!

Меркурий ще бъде ретрограден от 5-ти до 28-ми март, като влиянието му може да се усеща от малко по-рано до по-късно от тези дати - от 19-ти февруари  до към средата на април, когато окончателно ще напусне градусите, в които е бил ретрограден.

Но като цяло най-сложните периоди можем да охарактеризираме със следните дати:

 • Между 5-ти и 15-ти март, от излизането му ретрограден до момента на съвпада му със Слънцето, който се явява и техния нов съвместен цикъл.
 • Няколко дни ± около 5-ти и 28-ми март, когато ще обръща своето движение и на практика ще бъде стационарен - спрял на едно място.
 • Както и ± няколко дни около 24-ти март, когато планетата на мисълта и комуникацията ще направи съвпад с Нептун - планетата на илюзиите, скритото, неясното, на невъзможността правилно да преценяваме заобикалящия ни свят и случващото се в него - хора и ситуации.

През целия период на ретрограден Меркурий - 5-ти - 28-ми март не се препоръчва сключването на никакви договори, предприемането на нови начинания и проекти, започване на работа, вземане на сериозни решения, ако не са обмислени предварително, а и въпреки това, както и направата на големи покупки - на недвижими имоти, автомобили, техника, както и извършването на ремонти. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. Проверявайте всяка информация, която достига до вас, както и вие бъдете внимателни при поднасянето на дадена информация. Шансът да бъдете грешно разбрани или вие сами да разберете грешно събеседника си е голям! Предприемането на пътувания също не се препоръчва - възможни са забавяния или различни резултати от очакваното! Тръгвайте по-рано, бъдете внимателни с личните си вещи, суми с пари, личен багаж.

След 15-ти март като цяло периодът ще бъде по-добър с оглед стартирането на новия съвместен цикъл на Слънцето и Меркурий. Можем да си правим нови планове, но с реалните действия е добре да изчакаме до април. Все пак ще усетим, че в нас самите се оформят нови мисловни модели и ново разбиране към света!

В дните около 24-ти март ни очаква още един нелек период - на съвпада на Меркурий с Нептун. Може да се характеризира с време на възможни грешни избори, недобра преценка на ситуации и хора, заблуди и самозаблуди, невъзможност да реагираме адекватно, така че отново ще ни се наложи да се обърнем назад и за втори път да преосмислим плановете и решенията си. Записвайте си всички идеи - Нептун е и планета на творчеството и интуицията, така че през април да съумеете да отсеете най-добрите и плодотворни хрумвания, а непродуктивните просто да игнорирате.

новолуние в риби, ретрограден меркурий

.

Относно Уран и неговата ингресия ще подготвя отделен материал. Тук, на фона на ретрограден Меркурий и Новолунието в знак Риби ще кажа, че всъщност енергетиката на Уран може да ни бъде от огромна полза. Ще ни помогне по-лесно да се разделим със старите и изживели времето си мисловни модели, хора и ситуации в живота ни. С лекота ще се разделим с това, което вече не е продуктивно за нас. С лекота ще се освободим както от вътрешните, така и от външните пречки и задръжки. Като с оглед на силната интровертност на периода мога да кажа, че главно и основно промените ще се случват на мисловно, духовно и емоционално ниво.

И каквото и да преживеем под рязката и разрушителна енергетика на Уран, трябва да запомним, че това ще ни освободи и ще даде един нов шанс и един нов път в живота ни! А и най-положителното на силното влияние на Риби и Нептун е че те ще подпомогнат процеси на завършване, преоценка, вглъбяване навътре, готовност за изчистване и регенерация. Ако отдавана се придържате към ситуации, които ви носят негативни усещания и преживявания, то дошъл е моментът с лекота да сложите край - на първо място в мислите и чувствата си, а след това и на чисто физическо ниво.

Не бива да забравяме, че Уран е планета на интелекта и мисълта, че се явява висша октава на Меркурий!

Тоест през март и главно сега, чрез енергетиката на Новолунието ни се дава възможност да сложим началото на края, да поставим пред нас въпросите от какво е нужно да се освободим, на кое е нужно да направим преоценка - начини на мислене и поведение, определени ситуации, дадени хора в живота ни, непродуктивни връзки, непродуктивна работа.

Под статията ще кажа с по-няколко думи по знак на асцендента в коя сфера Новолунието и съпътсващите го процеси ще ни дадат шанс да преосмислим живота си и случващото се в него.

.

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

Новолуние в Риби
06 март 2019г., 18:03ч. (БГ)

За самия процес на Новолунието ви разказах в месечната ми прогноза ( статия, видео), но и тук ще дам основните параметри.

Както знаем Новолунието представлява съвпад на Слънцето и Луната и е енергиен старт на новия Лунен месец, така че то винаги се свързва с новите шансове и с новите възможности да дадем начало на определени процеси в живота ни. И сега под енергетиката на знак Риби и Нептун, под енергетиката на ретрограден Меркурий и навлизането на Уран в Телец ни се дава възможността да направим първата стъпка по отношение на големи промени в нас самите - в начина ни на мислене и възприятие, в начина ни на изразяване, с начина по който работим с информацията в живота ни. И от гледна точка на силното влияние на Нептун, но и на Уран, да си поставим въпроса - Има ли заблуди в живота ни? Правилна ли е преценката ни за дадени ситуации и хора? Ако не се чувстваме добре - къде грешим?, както и да намерим правилния подход - Кое е нужно да променим в нас самите, за да се почувстваме по-добре? Кое в начина ни на мислене, а и на чувстване ни дърпа назад?, Кое в начина ни на комуникация не ни води до желаните резултати в отношенията ни с другите?

Да си зададем въпроси: Изразявам ли достатъчно себе си? Аз имам ли стабилна позиция и държа ли на нея или се влияя премного от решенията на другите хора в живота ми? Показвам ли своята идентичност или тя зависи от човека срещу мен?

Също: Аз роб ли съм на своите желания? Това, което желая, реално, за да го постигна давам ли премного от себе си и отразява ли се негативно на начина ми на живот?

Определено в картата на Новолунието се вижда силен акцент на знак Риби и 7-ми дом. Това ни показва, че главно ще ни ангажира темата за взаимоотношенията и нашите чувства и емоции, както и темата за заблудата и неправилната преценка на дадени ситуации и хора в живота ни! Определено с асцендент Дева е добре да потърсим логиката и твърдостта на земната енергия и ако не я намерим, да сме готови на промяна. Тоест силното влияние на Нептун ни показва, че е добре да работим с темата за фантазиите, илюзиите, мечтите и това доколко са те приложими в живота ни. Да си зададем въпроса: Има ли баланс между мечти и реалност в живота ни? Можем ли обективно да погледнем картината отстрани и да си направим правилната равносметка!

Като обобщение мога да кажа, че Новолунието в Риби на фона на ретрограден Меркурий и преминаването на Уран в Телец ще ни даде възможността да бъдем творци на собствения си живот и чрез собствените ни усилия да променим материалната реалност, но тогава, когато сме готови на първо място да намерим собствените си заблуди и илюзии!

Сега имаме възможността да погледнем назад, да си дадем ясна равносметка и да се подготвим за едно ново начало в живота ни, премахвайки всичко, което ни носи негативни чувства и усещания! Процесите, под чиято енергетика се намираме, сами ще ни показват кое е правилното решение за нас, стига да сме готови да го видим и почувстваме! Ретрограден Меркурий и Уран ще ни дадат възможност за силна преоценка и желание за промяна, а на фона на Новолунието - новото неусетно и по най-естествения начин ще навлезе в живота ни!

Пожелавам на всички едно ново начало, най-вече в начина на мислене и чувстване към света и другите!


КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ АКТИВИРА НОВОЛУНИЕТО В РИБИ
МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!!❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀ 


Посетете моя YouTube канал!ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2019 - ПО ЗНАЦИ!!! прочетете тук →ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2019 - ОБЩА ПРОГНОЗА !!! прочетете тук →ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ по оста РАК-КОЗИРОГ/ ПО ЗНАЦИ!!! прочетете тук →ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ 2019г./ ПО ЗНАЦИ!!! прочетете тук →


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци

А СЕГА ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЩЕ Е ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО
ЗА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК!


За по-голяма достоверност прогнозите са съобразени с домофикацията спрямо Асцендента - изгряващия знак.

Какво е Асцендент и как можете да го изчислите, прочетете тук →ОВЕН


Новолунието в Риби ви дава възможност за много дълбока преоценка на ситуациите, в които се намирате, за слагане на край на определен етап от живота ви или за разделяне с начин на мислене, който не работи положително за вас.  Моментът е подходящ за подготовка на едно ново начало!

Сега е време за дълбока работа със самите себе си - с чувствата, с емоциите, с желанията. Дава ви се възможността да отсеете позитивното, от това което ви носи негативи. И да си създадете планове за едно ново начало за по-добър и успешен живот. Всяко нещо, което ви възпрепятства по някакъв начин е добре да си отиде сега! Не избързвайте, изчакайте Слънцето на навлезе във вашия знак след 21-ви март!


 ТЕЛЕЦ


Новолунието в Риби ви дава възможност да направите преоценка на това какво сте постигнали до момента и какво е нужно да се направи оттук нататък. Обърнете внимание на хората, които ви заобикалят. Преценете на кой можете да разчитате и на кой не! Ако има взаимоотношения, по скоро приятелски или делови, които не се развиват добре, сега е момент да бъдат променени по един по-ползотворен за вас начин или да бъдат прекратени.

Задайте си въпроса: Какви са вашите мечти и доколко реалистични са те? Уран навлиза във вашия знак и ще ви донесе възможност за голяма промяна! Обмислете къде е нужно да се случи тя, към какво се придържате сляпо. И най-добре е инициативата за промяната да дойде от вас самите, колкото и да не я обичате, вместо да изчаквате да се случи отвън чрез непредвидени за вас събития и обстоятелства!


БЛИЗНАЦИ


Под Новолунието в Риби е момент за силна преоценка - най-вече свързана със сферите, засягащи вашата кариера, професионално развитие, издигане в обществен план и социалния статус като цяло. 

Добре е да направите преоценка на ситуациите, свързани с вашата работа и как тя се отразява като цяло на живота ви. Да си зададете въпроса дали някъде и в нещо не сте в заблуда. Дали не мечтаете премного, вместо да действате и да постигате реално това, което желаете. Не бива да забравяте, че възможността за успех и постижения зависят от вас и от вашите действия! Готови ли сте да работи затова, което искате да имате!

Процеса на Новолунието квадратира вашия асцендент или слънчев знак, което ще ви напрегне и провокира към действия!


РАК


Новолунието в Риби ще се отрази като цяло благоприятно в живота ви. Все пак сферата на водата е и вашата стихия! Ще имате добрата възможност за работа с чувствата и емоциите си, както и с вътрешната ви нагласа и поглед към това, което се случва в живота ви.

С лекота ще откриете това, което е нужно да промените в себе си. Ще виждате нови хоризонти пред вас и нови възможности за развитие и растеж! Сега е момент да балансирате мечти с реалност и по един творчески и интуитивен начин ще намерите верния път за вас!

Моментът не е благоприятен за стартиране на обучение или пътуване! Изчакайте до април.


ЛЪВ


На външно ниво по-скоро няма да усетите много силно Новолунието в Риби. То най-вече ще ви даде възможност за преоценка на вашия вътрешен свят и на начина, по който се чувствате. Ще имате възможност да се освободите от страхове, задръжки, негативни емоции от миналото, връщане към ситуации, които изхабяват вашата енергия.

На чисто материално ниво ако имате идея за бизнес или оперирате с по-големи суми пари, бъдете изключително внимателни! Не подписвайте договори през месеца.

В любовен план се пазете от заблуди и самозаблуди. Опитайте се да погледнете по-реалистично на човека срещу вас!


ДЕВА


Новолунието в Риби ще усетите силно, може да чувствате напрежение в периода. Новолунието ви препраща към директна работа в сферата на партньорските взаимоотношения, а и с целия окръжаващ ви свят. Добре е сега да си направите една преоценка доколко реалистично гледате на човека срещу вас. Възможно е да има заблуди, илюзии и премного мечти в тази сфера. 

Нептун от години влияе негативно на любовните взаимоотношения и сега чрез енергетиката на Новолунието ви се дава възможност да се опитате да намерите истината за вас самите и за правилния път, по който да продължите напред. Може да се яви изход от дадени негативни ситуации и да намерите това, което ви пречи да се развивате успешно.

През този месец не влизайте в никакви нови партньорства - лични и делови! Възможни са заблуди.


ВЕЗНИ


Влиянието на Новолунието в Риби ще усетите не толкова в личен план, а по-скоро в сферата на вашата работа и ежедневни задължения. Добре е сега да обмислите ситуацията с това какво работите и как то се отразява в живота ви като цяло. Може да има известни заблуди по отношение на професионалното ви развитие или подбора на дейността, с която се занимавате. Сега е важно да си отговорите на въпроса: Доколко удовлетворяващи са те за вас? 

В никакъв случай не започвайте нова работа през март!

По отношение на здравословно състояние могат да излязат някои скрити проблеми, които сега да имате възможност да видите и да излекувате - със стандартна или алтернативна медицина. Или да осъзнаете, че вашето психическо състояние влияе негативно на здравето ви, както и да работите в тази посока за преодоляване на този проблем!


СКОРПИОН


Новолунието в знак Риби ще ви повлияе по-скоро положително като воден знак! Ще го усетите във вашите любовни и романтични взаимоотношения. Добре е сега да не стартирате нови такива, а при съществуващи - да си направите една трезва равносметка доколко я има заблудата и грешната преценка над ситуациите.

В конкретната сфера на хороскопа има възможност и за извънбрачни връзки, така че бъдете внимателни. Нещата сега могат да ви се струват по един начин, а в последствие да излязат съвсем различни. 

За нови начинания, свързани с бизнес или друг вид проекти не е подходящ момент. Изчакайте до април!

За творческите и интелектуални личности периодът ще бъде успешен! 


СТРЕЛЕЦ


Новолунието в Риби ще усетите в кардинална зона на хороскопа. Това може да доведе до напрежение. Сега е добре да поработите с вашите вътрешни усещания, с тенденцията да се самозаблуждавате и да строите планове на нестабилни основи. От години Нептун влияе във важна точка на хороскопа ви и пречи на правилната преценка за определени ситуации и хора.

Сега е момент да създадете една по-стабилна основа за вас. Добре е да направите преоценка на миналото и сами да се опитате да решите в коя област на живота ви илюзиите и мечтите вземат превес над логиката и практичната реалност!

Промяна на местоживеене или закупуване на имоти сега са абсолютно противопоказни! С новите начинания изчакайте до април.

Ако имате известни недоразумения с родителите или въобще в семейството, можете да намерите изход от ситуацията.


КОЗИРОГ


Влиянието на Новолунието в Риби ще усетите в сферата на комуникацията, приемането и предаване на информация, в общуването с близки до вас хора, както и в сферата на вашето интелектуално развитие. Добре е да си дадете равносметка за тези области и за елемента заблуда от ваша страна. Вие сте доста практични хора, но понякога човек неусетно попада под нечие влияние - на хора или дадени ситуации - и може да не преценява нещата такива, каквито са!

Стартиране на курсове и обучения не са подходящи през месеца, както и закупуване на техника или автомобил. Отложете и техния ремонт ако се наложи. По-добре изчакайте ретроградността на Меркурий да отмине!

Изчакайте с всички пътувания през периода или ако са спешни и неотложни бъдете внимателни - тръгвайте по-рано, пазете багажа си, шофирайте внимателно!


ВОДОЛЕЙ


Новолунието в знак Риби и ретрограден Меркурий ще усетите в материалната сфера на вашия живот! От години Нептун транзитира там и е възможно да ви носи негативно влияние и да пречи на възможността да изкарвате парите, които заслужавате съобразно труд и възможности. Може да имате премного разходи на фона на ниски доходи.

Сега ви се дава шанс да преосмислите създаденото положение. Да поработите с темата за заблудата и илюзиите във финансовата сфера. Може по един творчески и интуитивен начин да достигнете до нови идеи, които да ви подпомогнат. Но не прибързвайте!

Добре е да подходите с реализъм и трезви очаквания. Стартирането на нови начинания е противопоказно сега. Изчакайте месеца да премине. 


РИБИ


Влиянието на Новолунието ще усетите в собствения ви знак. Сега е момент да работите със самите себе си. Да си дадете равносметка живеете ли в заблуди и доколко се придържате към реалността. Ако можете изразете себе си по един творчески начин. Ще имате възможността да се промените към по-добро, да си изясните какво искате от живота и по какъв начин можете да го постигнете. Не избързвайте, просто направете преоценка и си създайте планове.

Промени със външността не са за препоръчване именно сега. Може след отминаването на влиянието на ретрограден Меркурий да не ги одобрите! За новите начинания изчакайте другия месец.

Новолунието във вашия знак ще бъде един своеобразен нов период в живота ви, нов житейски цикъл, който би ви помогнал да изживеете една ползотворна, голяма и дългоочаквана промяна в живота ви, чрез преоценка на случващото се във вашия вътрешен свят!

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
 • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
 • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
 • Затъмнения 2019г.
 • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
 • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
 • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
 • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
 • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...