☿ Статии♂ Месечен хороскоп

Месечен хороскоп ЮНИ 2019г. – СИЛНА МАТЕРИАЛИЗАЦИЯ и СЪДБА!

Месечен хороскоп ЮНИ 2019г

Здравейте, приятели! На първо място искам да честитя 1-ви юни на всички мънички дечица, а и на по-големите деца, разбира се! 🙂 На малките искам да пожелая безгрижно детство, изпълнено с много интересни приключения и чудеса! ❤️ 

Аз зная, че надали има деца в моята аудитория, но чрез техните родители и близки ги поздравявам! 🙂

А на всички, които, въпреки, че вече отдавна са пораснали мога да пожелая да приемат живота по детски - с надежда, с вяра, с оптимизъм и с нетърпение в утрешния ден! С трескаво очакване, че той ще ни донесе най-прекрасните моменти, че ще ни даде възможности да сбъднем своите мечти, че ще разкрие пред нас най-красивите и чудни преживявания и че ще превърне живота ни в една приказка!

Защото животът наистина е една приказка - за всеки различна - такава, каквато ние самите ще я разкажем на себе си и на другите, такава, каквато ние самите ще я почувстваме и такава, каквато ние самите ще повярваме, че можем да имаме!

И такъв е и месец юни, скъпи приятели! Месец на големи възможности пред нас, на вяра, на шанс, но и на съдба. Такъв, какъвто ние самите ще съумеем да построим и да създадем! Месец на избори, но и на съдбовни процеси, които единствено можем да приемем и да се съобразим с тях. Защото знаем, че над нас има една по-висша сила, която по един или друг начин направлява нашия живот по най-удачния и ползотворен начин за правилното ни еволюционно развитие. Неслучайно сме тук и минаваме през едно или друго в живота ни, следвайки своята карма и своята съдба. Невинаги успяваме да осъзнаем случващото се, понякога го възприемаме като негативно за нас!

Но разбира се и ние сме част от тази висша духовна и енергийна сила, която ни направлява и не бива да забравяме, че имаме и право на избор. Но в рамките на правилния избор за нас! 🙂 Тоест дават ни се възможности, но в границата на нашия път и посока. Когато се отклоняваме и се опитваме да излезем от нашето направление започват трудностите и всъщност си мислим, че нямаме избор, но реално това не е така. Изборът е в ръцете ни винаги, стига да е правилен!

И именно за да избегнем грешките или трудностите, или поне да ги смекчим и да ги намалим до възможния минимум имаме възможността да погледнем към звездите и да усетим тяхната енергетика, която да ни води. Така, както правят хората вече от хиляди години - наблюдават небето и процесите там. И чрез това, което виждат намират своя правилен път, посока, предназначение, а оттам и своето щастие и вътрешно удовлетворение! 🙂

Месечен хороскоп ЮНИ 2019г.

.

За месец юни 2019г. мога да кажа, че е време на големи промени, месец на важни събития, на кулминация на процеси, започнали в края на 2018, началото на 2019 година, на завършек на процеси, започнали още в лятото на 2017-та. Време на възможности и на разкритие на нашата съдба, път и посока.

Ще наблюдаваме доста важни астрологични събития, под чието влияние вече се намираме и ги усещаме по един или друг начин!

Започваме със стандартните Новолуние и Пълнолуние, които се случват всеки месец. Това е цикълът между Слънцето и Луната, спрямо Земята. Когато Луната застава между Слънцето и Земята наблюдаваме Новолуние. когато Земята се намира между луната и Слънцето, наблюдаваме Пълнолуние. Няколко пъти в годината трите тела лягат в една плоскост, когато са близо до лунните възли и тогава наблюдаваме пълни или частични затъмнения - такива, каквито ще имаме в следващия месец.

Но интересното сега е от една страна, както казахме, че това са лунациите преди затъмненията през юли, което ги прави до известна степен съдбовни, а също така и това, че както процеса на Новолунието в Близнаци, така и процеса на Пълнолунието в знак Стрелец са в тясна връзка с енергетиката на две силни неподвижни звезди. Това са Алдебаран - алфа на съзвездие Телец, т.нар. "Окото на Бика" - една от най-ярките звезди на нощното небе. Намира се в 11º на знак Близнаци. И втората звезда е Антарес - алфа на Скорпион, т.нар. "Сърцето на Скорпиона". Също доста ярка и мощна звезда, която наподобява червения цвят на Марс. Оттам идва и нейното име. Тя се намира в 11º на знак Стрелец!

Знаем, че съзвездията и зоодиакалните знаци на хороскопа не се припокриват. Имената са едни и същи, но съзвездията са реални обекти в Космоса, а зодиакалните знаци са фиктивно разделяне на пространството около Земята на 12 равни части от по 30º. Това е тема на друг разговор, защото ще избягаме от фокуса на това, което искам да разгледаме сега. Има доста информация в интернет по въпроса. Важното тук е, че ние разглеждаме от гледната точка на зодиакалните знаци, но вземаме предвид разбира се и неподвижните звезди, тогава, когато имат силно влияние към процесите.

Ще разгледаме двата процеса на Новолунието и Пълнолунието по-обстойно, но преди това искам да направя цялостен обзор на месеца.


Следващото важно нещо е опозицията, която наблюдаваме между Марс в Рак и Сатурн и Плутон в Козирог, в съвпад с кармичната ос на Лунните възли. Това влияние на практика ще се усеща през целия месец. А като събитие реално се случва доста рядко с оглед на това, че и Сатурн и Плутон, както и кармичните възли, са достатъчно бавни, за да се съберат отново в Козирог и да направят опозиция с Марс. През 1519г. имаме такава опозиция - на Плутон и Сатурн в Козирог срещу Марс в Рак, но тогава Лунните възли не са в тези знаци. И предполагам, че такъв тип събитие, в което да се получи същата конфигурация както сега можем да наблюдаваме веднъж на няколко хиляди години.

А от гледна точка на цялостнара картина, тя разбира се е уникална и неповторима! Но важното тук и основното е силата на събитието - на посочената опозиция, защото колкото по-рядко наблюдаваме дадено астрологично събитие, толкова по-силно то влияе в живота ни.

За тази силна опозиция, към която ще се присъедини и Меркурий в процеса на Пълнолунието ще коментирам в анализа на картите на двете лунации на месеца! Главното тук е нуждата от вземане на решения, от ясни действия, от търсене и постигане на резултати. В живота ни ще се създадат нови фундаменти, структури и основи. Важното е да не прибързваме, но и да не се отпускаме. Действията ни е добре да базираме на логиката и на това, с което разполагаме. Тоест в точна тясна връзка с реалността. Каквото ни се дава, хващаме го и работим с него!


Следващото важно астрологично събитие на месеца е опозицията на Юпитер със Слънцето, което е кулминация на техния едногодишен цикъл. Това събитие наблюдаваме всяка година, но то е доста важно от гледна точка, че Юпитер е бенефик - планета, която носи добро и възможности в живота ни. И реално, пребивавайки около една година в зодиакален знак - неговия цикъл със Слънцето се повтаря веднъж на 12 години за всеки конкретен знак. Тоест сега Юпитер е в Стрелец и в този знак наблюдаваме кулминация в цикълът им със Слънцето, следващата година това ще се случи в Козирог и т.н. Тоест достатъчно силно влияе и това събитие. И може да бъде решаващо за определени наши начинания, както да ни бъде и в помощ за сбъдването на нашите мечти и желания. Особено сега, когато Юпитер се намира на трон в знака, който управлява - знак Стрелец!

За Юпитер имам отделна тема, в която разглеждам влиянието му по знаци за 2019 година. Който желае може да се запознае с нея и да прецени до момента по какъв начин е повлиял "големия благодетел" в живота му. Определено на този етап всичко свързано със знак Стрелец и знак Риби, където Юпитер е на трон, както и отчасти Рак, където е в екзалтация, също и там, където се намира Юпитер в наталната карта - ще се развиват изключително добре.

Също, както казахме - всички начинания от края на 2018, началото на 2019 ще претърпят кулминация, развитие, проявление и материализация сега! За това ще спомогне и Сатурн, който тепърва ще направи кулминация през юли, но за него ще поговорим в следващия месец!

Най-силен ще бъде Юпитер между 6-ти и 15-ти юни, като точната опозиция е на 10 юни 2019г. По-обстойно ще го разгледам в лунните прогнози, които правя по дни.


Друго важно е че в този месец наблюдаваме изгрев на Меркурий, в своята вечерна фаза от цикълът им със Слънцето. Изгрява на 1-ви юни и залязва на 30-ти юни. И макар, че е доста мъничка тази планета тя си има своите достойнства и своите сфери на действие в живота на всеки един от нас. Добре е да наблюдаваме сферите на Близнаци, Дева и Меркурий в наталните ни карти. Този цикъл се заражда на 15 март 2019г. Тогава наблюдавахме вътрешен съвпад на Меркурий със Слънцето. Следващия ще е на 21-ви юли 2019г. Така че видимостта му в юни се явява проявление на нещо замислено от нас през март-април. Някои наши идеи от тогава сега ще имат шанс за проявление!

Горе долу в средата на периода, или по-точно няколко дни след Пълнолунието по оста Близнаци-Стрелец, което ще е на 17 юни, Меркурий влиза в ретроградна сянка и фактически преминава в градусите, в които ще бъде ретрограден през месец юли 2019г.

Меркурий ще бъде в ретроградна сянка от 20 юни до 15 август, като същинското му ретроградно движение ще наблюдаваме между 8-ми юли и 1-ви август, като на 21-ви юли е съвпада му със Слънцето - начало на техния нов хелиакален цикъл. По-обстойно ще разгледаме темата в отделен материал или в лунните ми прогнози по дни.

Основното е сега да избързаме с договори, документи, преговори, важни разговори, покупко-продажби на недвожими имоти, автомобили, техника, с резервации, с организиране на пътувания и почивки, със стартиране на обучения, със започване на нова работа и с други важни за нас начинания. След 20-ти юни не са препоръчителни ако търсим задоволителни резултати - до август, а дори и след това, защото реално август и септември и Венера няма да се вижда. Така че каквото е важно е добре да се свърши в този месец сега - до 20-ти юни.

Един път защото Меркурий влиза в ретроградна сянка, втори път защото вече сме много близо до процесите на затъмненията, а тогава знаем най-добре е да приемаме това, което ни се дава, но не и да инициираме дадени процеси.


И трети път, защото непосредствено след влизането на Меркурий в ретроградна сянка ще наблюдаваме и залез на Марс. Като това е доста сериозен процес. Край на неговия двугодишен цикъл със Слънцето, който е стартирал юли, август и септември 2017г.

Със скриването на Марс настъпва време на преоценка, време на намалена трудоспособност, намален енергиен потенциал, време, в което по-трудно от обикновено ще изразяваме своята воля, по-трудно ще ни бъде да отстояваме себе си, въобще по-трудно ще успяваме да прокараме своите вътрешни импулси и желания на външно физическо ниво.

Марс ще направи съвпад със Слънцето на 2-ри септември 2019 година и ще изгрее на изток на 18-ти октомври 2019 година като сутрешна звезда.

Темата за Марс няма как да се изчерпа с две думи, така че и този процес ще разглеждам допълнително в дневните прогнози. Важното е да запомните, че активността е до 20-ти юни, след това рязко спада!


Така че по-съществените ангажименти и начинания е добре да бъдат свършени до 20-ти най-късно, да не кажем и до средата на месеца и поради някои силни аспекти на важни планети с Нептун, който става ретрограден.

Доста са аспектите към Нептун, включително и в процесите на Новолуние, Пълнолуние и Слънцестоене наблюдаваме силен Нептун с ъглово разположение.

Тоест това засилва влиянието върху духовното, творческото, прави ни по-податливи на мечти, на илюзии, отслабва преценката ни и въобще когато имаме силно Нептуново влияние трудно работим със строгия материален свят, защото както знаем той е антиматериална планета. За хора на изкуството, творци, интелектуалци, хора работещи със своето въображение периодът ще бъде добър! Но като цяло е добре да се пазим от заблуди, измами, недоглеждане, идеализиране на ситуации и хора, гледане на света през розови очила.

Но честно казано на фона на сериозните процеси по оста Рак-Козирог не ми се вярва задълго да бъдем под някаква заблуда. Дори и да се получи нещо в този смисъл, много бързо ще бъдем приземени и отрезвени! Което е за добро в случая. От друга страна Нептуновото влияние би смекчило сериозните и тежки за някои хора процеси сега и би помогнало да ги преживяват по-леко!

лятно слънцестоене

ЛЯТНО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ
21 юни 2019г., 18:54ч. (БГ)

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

.

Също не бива да забравяме, че през юни наблюдаваме Лятно Слънцестоене - Слънцето навлиза в знак Рак на 21 юни. Това е една от четирите кардинални точки на хороскопа, съответно една от кардиналните сфери в нашия живот, в нашия начин на мислене, на чувстване и на събитийност. Имам материал, посветен на Лятното Слънцестоене от 2018г., в който разисквам общовалидните възможности на това събитие за нас като цяло. Иска ми се да го преработя, да го обогатя, да го разширя като информация и разбира се да го разгледам от гледна точка на навлизането на Слънцето в 1-вия градус на знак Рак сега, през юни 2019г. Защото, разбира се, всяка година картата на процеса е различна и носи своето специфично послание и влияние върху нас. 

Най-важното на този процес е, че ни показва нужда от вътрешно духовно, ментално и емоционално пробуждане. Нужда от намиране на себе си, както и нужда да съзрем скритото до момента от нас. Като това определено ще ни улесни по пътя на реализацията и намиране на себе си и своя път. Знаем, че Слънцето символизира главно "Аз"-а и неговите вродени дарби и таланти.

Сега Слънцето е в максимума си, символизиращо мъжкото начало, нашия дух и нашата посока на развитие, която да следваме. Въпреки цялостното разглеждане на една натална карта, Слънцето си остава водещ фактор за нас. и то ни показва какви да бъдем и как да намерим себе си и своето щастие!

Асцендентът на картата е Стрелец, Слънцето е в 8-ми знак от асцендента, Нептун е на върха на 4-ти дом. Определено няма да е лошо да се насочим навътре, към менталния свят (Меркурий е най-висока планета) с цел да намерим себе си и да въздействаме на външната среда по необходимия начин. За да може и външната среда и другите да ни подпомогнат (Венера е в ъгъл в 7-ми дом). Ще разчитаме на другите, но и ние трябва да имаме готовност да се отворим към тях малко по-безрезервно (Венера е в квадрат с Нептун).

Мога да обобщя процеса като шанс за придвижване напред - духовно и ментално, след което и физически. В крайна сметка Слънцето е в образуваща опозиция към Сатурн. 

Новолуние в Близнаци
03 юни 2019г., 13:02ч. (БГ)

алдебаран

АЛДЕБАРАН - "ОКОТО НА БИКА"
10º09' Близнаци - Алфа на съзвездие Телец

.

Относно процесите на Новолунието и Пълнолунието ще има отделни материали в течение на месеца.

Сега искам да кажа няколко думи. Добре е да ги разгледаме както поотделно, така и заедно, защото не бива да забравяме, че всъщност това е проявление на един и същи цикъл - този между двете най-важни за нас небесни тела - Слънцето и Луната. Новолунието е зараждането, съвпада между Слънцето и Луната. Като след това Луната постепенно се отдалечава от Слънцето и все по-силно отразява неговата светлина и самата тя става материализираща в нашия живот чрез светлината на Слънцето. Тоест в момента на Пълнолунието, Луната е в своя енергиен максимум - това е и кулминацията в проявлението на Лунния месец, на Слънчево-Лунния цикъл.

Така че процесите на Новолунието и Пълнолуние винаги вървят ръка за ръка, като Пълнолунието е винаги естествено продължение и разгръщане на енергетиката на Новолунието!

Пълнолуние в Стрелец
17 юни 2019г., 11:30ч. (БГ)

антарес

АНТАРЕС - "СЪРЦЕТО НА СКОРПИОНА"
10º02' Стрелец - Алфа на съзвездие Скорпион

.

Новолунието в знак Близнаци ще се състои на 3-ти юни в 13:02ч. бг време. На около 2 градуса разстояние от неподвижната звезда Алдебаран. И честно казано можехме да не вземем предвид толкова силно нейното влияние, ако при процеса на Пълнолунието вече Венера не влизаше в точен съвпад с Алдебаран и опозиция с Антарес.

Пълнолунието в знак Стрелец ще се състои na 17-ти юни в 11;30ч. бг време. като ще засили в пъти енергетиката от Новолунието.

Главното, което мога да кажа е силната опозиция на Марс към Сатурн и Плутон в съвпад с кармичната ос и при двете лунации. Като при Пълнолунието орбисите се стесняват до минимум. Със сигурност можем да очакваме проявление в живота ни на това, което сме засяли и за което сме се трудили. Не само в този Лунен месец, ами още от лятото-есента на 2017г. с оглед скриващия се Марс в близист до процеса на Пълнолунието, чиито цикъл започва през 2017г.

Моя съвет е: след Новолунието бъдете максимално дейни, активни, борещи се. За мен Антарес и Алдебаран ще ни дадат сила. Дори и ако се наложи да разрушаваме цели пластове от начина ни на мислене, от начина ни на чувстване. Силното влияние на Нептун в случая смятам, че ще попречи на външни катастрофи и кризи. По-скоро те ще са вътрешни и духовни. Но все пак имайте едно наум! Опозицията на двете неподвижни звезди се нарича "оста на катастрофата и разрушението"!

Това, което има да се разрушава просто трябва да се разруши. Аз смятам, че няма да има връщане назад. Фиксираните знаци и тези със силна земна и водна енергетика трудно ще понесат промените. Но пак зависи от настройката. Промените винаги са за добро. Не можем да стоим стационарни. Всичко във Вселената се движи и се променя във всеки един миг.

Това е главното. По-обстойно ще разгледам двата процеса своевременно, когато настъпят!

таро - императрицата

таро - асо чаши

таро - Луната

.

И като завършек, не бях сигурна, но аз обичам картите ТАРО и си ги имам от години. Това тесте, с което работя ми е подарък от една моя учителка по испански. Тя замина за Канарските острови, където и аз съм живяла известен период от време. Доста енергиен човек. В крайна сметка реших да изтегля и споделя с вас три карти за месеца:

Две от картите, които се паднаха са от големите аркани, третата също е доста силна - Асо. И това ни потвърждава силната енергетика на месеца.

Първата карта е Императрицата. Това е женска, приемаща и плодотворна енергия - креативна, творческа и съзидателна. Фигурата показва задоволство, удовлетворение, спокойствие, сигурност - тя е сигурна в това, което притежава. Убедена е, че то й се полага. Тя знае, че не са нужни прекомерни усилия. Готовност - да, активност - да, но някак си усеща, че няма да е нужно да се бори прекалено много. Съдбата ще й подари това, което желае и в което е сигурна, че й принадлежи!

Задоволство е ключовата дума. Решаващи могат да бъдат и въпроси за любовта.

Още повече това се потвърждава от следващата карта - Асо чаши. Знаем, че чашите са символ на чувствата! И определено те ща са главна водеща сила за нас през периодът според Тарото. Един път карта, олицетворяваща Венера и втори път карта на преливащи чувства и емоции.

Асото е и начало. Това може да е нова връзка за нас, нов път, по който да поемем, търсейки щастието. Венера е не само любовните въпроси, а и това да сме удовлетворени вътрешно. Така че тук може да се каже: дошъл е моментът да вземем кардинално решение чашата ни да бъде пълна! Да излезем от образа на губещи или неспособни. Да повярваме, че чашата ни ще бъде пълна. Да бъдем сигурни в крайния резултат, както стои стабилно Императрицата. Все пак фигурата й стои доста сериозно. Нежна и красива, но със силна увереност в себе си!

Още повече тук течността извира от чашата. Като това може и да са нашите преливащи чувства и емоции. И да ни показва, че е дошло време да ги уравновесим, да ги балансираме, за да намерим вътрешното си спокойствие.

Третата карта е от големите аркани и изобразява Луната - тогава, когато е тъмно и не успяваме да съзрем истинските образи на стоящото пред нас. Тогава, когато въображението дочертава линиите на това, което стои като силуети и неясни фигури.

Луната са и сенките и страховете от миналото, тъмнината вътре в нас. Но и цикличността. Увереността, че след нощта идва ден, след тъмнината - светлина. В крайна сметка Луната тук е в Пълнолуние и осветява пътеката към върха. И осмелим ли се да тръгнем по нея, въпреки страха, ще видим изгрева на Слънцето. (образа на Луната наподобява Слънце)

Ако превъзмогнем страховете, неувереността, съмненията, илюзиите, предположенията и просто смело и решително тръгнем напред, ще напълним своята чаша и ще намерим своето щастие!


Можем по много начини да погледнем тези карти, но ако трябва да обобщя астрологически и енергийно ще кажа само едно: Бъдете активни и вземете в ръцете си това, което ви се полага, въпреки страха! Повярвайте в успеха и той ще се случи!!!

Обичам ви! 🙂


За всеки един важен аспект през годината, следете раздел АСТРО СЪБИТИЯ и ЛУНЕН ХОРОСКОП!


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀ ЛУННИ ВЪЗЛИ ПО ОСТА РАК-КОЗИРОГ →ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ 2019г./ ПО ЗНАЦИ!!! →


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци

Посетете моя YouTube канал!ВАЖНИ ДАТИ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЮНИ 2019Г.


1 юни 2019г. - МЕРКУРИЙ - ВЕЧЕРЕН ИЗГРЕВ

3 юни 2019г., 06:42ч. - Венера тригон Плутон

3 юни 2019г., 13:02ч. - НОВОЛУНИЕ 12º34' БЛИЗНАЦИ 

4 юни 2019г., 23:05ч. - Меркурий в Рак

7 юни 2019г., 17:16ч. - Меркурий секстил Уран

9 юни 2019г., 04:37ч. - Венера в Близнаци

9 юни 2019г., 22:34ч. - Слънце квадрат Нептун

10 юни 2019г., 18:28ч. - Слънце опозиция Юпитер

13 юни 2019г., 20:34ч. - ПЪРВА ЧЕТВЪРТ 

14 юни 2019г., 09:11ч. - Марс тригон Нептун

14 юни 2019г., 18:50ч. - Марс опозиция Сатурн

16 юни 2019г., 14:43ч. - Меркурий тригон Нептун

16 юни 2019г., 17:01ч. - Меркурий опозиция Сатурн

16 юни 2019г., 18:21ч. - Юпитер квадрат Нептун

17 юни 2019г., 11:30ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 25º53' СТРЕЛЕЦ

18 юни 2019г., 14:46ч. - Сатурн секстил Нептун

18 юни 2019г., 19:05ч. - Меркурий съвпад Марс

19 юни 2019г., 13:56ч. - Меркурий опозиция Плутон

20 юни 2019г. - МЕРКУРИЙ влиза в Ретроградна сянка

20 юни 2019г., 06:26ч. - Марс опозиция Плутон

21 юни 2019г. - МАРС - ВЕЧЕРЕН ЗАЛЕЗ

21 юни 2019г. - НЕПТУН става Ретрограден

21 юни 2019г., 18:54ч. - Слънце в Рак/ ЛЯТНО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ

23 юни 2019г., 19:45ч. - Венера опозиция Юпитер

24 юни 2019г. - МЕРКУРИЙ - ВЕЧЕРНА ЕЛОНГАЦИЯ

24 юни 2019г., 12:58ч. - Венера квадрат Нептун

25 юни 2019г., 06:01ч. - ПОСЛЕДНА ЧЕТВЪРТ

27 юни 2019г., 03:19ч. - Меркурий в Лъв

27 юни 2019г., 20:45ч. - Слънце секстил Уран

30 юни 2019г. - МЕРКУРИЙ - ВЕЧЕРЕН ЗАЛЕЗ


ИНГРЕСИИ НА ПЛАНЕТИТЕ ПРЕЗ 2019Г.:


СЛЪНЦЕ
в Козирог/
от 20.01.2019г., 10:59ч. във Водолей/
от 19.02.2019г., 01:03ч. в Риби/
от 20.03.2019г., 23:58ч. в Овен/
от 20.04.2019г., 11:55ч. в Телец/
от 21.05.2019г., 10:59ч. в Близнаци/
от 21.06.2019г., 18:54ч. в Рак/
от 23.07.2019г., 05:50ч. в Лъв/
от 23.08.2019г., 13:01ч. в Дева/
от 23.09.2019г., 10:50ч. във Везни/
от 23.10.2019г., 20:19ч. в Скорпион/
от 22.11.2019г., 16:58ч. в Стрелец/
от 22.12.2019г., 06:19ч. в Козирог/
МЕРКУРИЙ
в Стрелец/
от 05.01.2019г., 05:39ч. в Козирог/
от 24.01.2019г., 07:49ч. във Водолей/
от 10.02.2019г., 12:50ч. в Риби/
от 05.03.2019г., 20:19ч. в Риби (R)/
от 28.03.2019г., 15:58ч. в Риби (D)/
от 17.04.2019г., 09:00ч. в Овен/
от 06.05.2019г., 21:25ч. в Телец/
от 21.05.2019г., 13:51ч. в Близнаци/
от 04.06.2019г., 23:04ч. в Рак/
от 27.06.2019г., 03:19ч. в Лъв/
от 08.07.2019г., 02:15ч. в Лъв (R)/
от 19.07.2019г., 10:06ч. в Рак/
от 01.08.2019г., 06:57ч. в Рак (D)/
от 11.08.2019г., 22:45ч. в Лъв/
от 29.08.2019г., 10:47ч. в Дева/
от 14.09.2019г., 10:14ч. във Везни/
от 03.10.2019г., 11:14ч. в Скорпион/
от 31.10.2019г., 17:41ч. в Скорпион (R)/
от 20.11.2019г., 21:11ч. в Скорпион (D)/
от 09.12.2019г., 11:41ч. в Стрелец/
от 29.12.2019г., 06:54ч. в Козирог/

ВЕНЕРА
в Скорпион/
от 07.01.2019г., 13:17ч. в Стрелец/
от 04.02.2019г., 00:29ч. в Козирог/
от 01.03.2019г., 18:45ч. във Водолей/
от 26.03.2019г., 21:43ч. в Риби/
от 20.04.2019г., 19:10ч. в Овен/
от 15.05.2019г., 12:46ч. в Телец/
от 09.06.2019г., 04:36ч. в Близнаци/
от 03.07.2019г., 18:18ч. в Рак/
от 28.07.2019г., 04:53ч. в Лъв/
от 21.08.2019г., 12:06ч. в Дева/
от 14.09.2019г., 16:43ч. във Везни/
от 08.10.2019г., 20:50ч. в Скорпион/
от 01.11.2019г., 22:24ч. в Стрелец/
от 26.11.2019г., 02:28ч. в Козирог/
от 20.12.2019г., 08:41ч. във Водолей/
МАРС
в Риби/
от 01.01.2019г., 04:19ч. в Овен/
от 14.02.2019г., 12:51ч. в Телец/
от 31.03.2019г., 09:12ч. в Близнаци/
от 16.05.2019г., 06:09ч. в Рак/
от 02.07.2019г., 02:19ч. в Лъв/
от 18.08.2019г., 07:16ч. в Дева/
от 04.10.2019г., 07:21ч. във Везни/
от 19.11.2019г., 09:40ч. в Скорпион/
ЮПИТЕР
от 10.04.2019г., 20:01ч. в Стрелец (R)/
от 11.08.2019г., 03:19ч. в Стрелец (D)/
от 02.12.2019г., 20:20ч. в Козирог/
САТУРН
от 30.04.2019г., 03:54ч. в Козирог (R)/
от 18.09.2019г., 11:47ч. в Козирог (D)/
УРАН
от 06.01.2019г., 22:26ч. в Овен (D)/
от 06.03.2019г., 10:26ч. в Телец/
от 12.08.2019г., 05:26ч. в Телец (R)/
НЕПТУН
от 21.06.2019г., 17:36ч. в Риби (R)/
от 27.11.2019г., 14:32ч. в Риби (D)/
ПЛУТОН
от 24.04.2019г., 20:47ч. в Козирог (R)/
от 03.10.2019г., 08:39ч. в Козирог (D)/
ЛУННИ ВЪЗЛИ
по оста Рак-Козирог - цялата 2019г./


ДИРЕКТНО/РЕТРОГРАДНО ДВИЖЕНИЕ НА ПЛАНЕТИТЕ ПРЕЗ 2019Г.:


Меркурий - 19.02.2019г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 05.03.2019г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 15.03.2019г./
Меркурий - 28.03.2019г. става Директен/
Меркурий - 16.04.2019г. излиза от Ретро сянка/

Меркурий - 20.06.2019г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 08.07.2019г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 21.07.2019г./
Меркурий - 01.08.2019г. става Директен/
Меркурий - 15.08.2019г. излиза от Ретро сянка/

Меркурий - 12.10.2019г. влиза в Ретро сянка/
Меркурий - 31.10.2019г. става Ретрограден/
Меркурий съвпад Слънце - 11.11.2019г./
Меркурий - 20.11.2019г. става Директен/
Меркурий - 07.12.2019г. излиза от Ретро сянка/


Венера - няма ретроградност през 2019г./
Марс - няма ретроградност през 2019г./


Юпитер - 14.01.2019г. влиза в Ретро сянка/
Юпитер - 10.04.2019г. става Ретрограден /
Юпитер опозиция Слънце - 10.06.2019г./
Юпитер - 11.08.2019г. става Директен/
Юпитер - 01.11.2019г. излиза от Ретро сянка/


Сатурн - 22.01.2019г. влиза в Ретро сянка/
Сатурн - 30.04.2019г. става Ретрограден/
Сатурн опозиция Слънце - 09.07.2019г./
Сатурн - 18.09.2019г. става Директен/
Сатурн - 24.12.2019г. излиза от Ретро сянка/


Уран - 20.04.2018г. влиза в Ретро сянка/
Уран - 07.08.2018г. става Ретрограден/
Уран опозиция Слънце - 24.10.2018г./
Уран - 06.01.2019г. става Директен/
Уран - 23.04.2019г. излиза от Ретро сянка/

Уран - 25.04.2019г. влиза в Ретро сянка/
Уран - 12.08.2019г. става Ретрограден/
Уран опозиция Слънце - 28.10.2019г./
Уран - 10.01.2020г. става Директен/
Уран - 26.04.2020г. излиза от Ретро сянка/


Нептун - 26.02.2018г. влиза в Ретро сянка/
Нептун - 18.06.2018г. става Ретрограден/
Нептун опозиция Слънце - 07.09.2018г./
Нептун - 22.11.2018г. става Директен/
Нептун - 15.03.2019г. излиза от Ретро сянка/

Нептун - 28.02.2019г. влиза в Ретро сянка/
Нептун - 21.06.2019г. става Ретрограден/
Нептун опозиция Слънце - 10.09.2019г./
Нептун - 27.11.2019г. става Директен/
Нептун - 17.03.2020г. излиза от Ретро сянка/


Плутон - 21.12.2017г. влиза в Ретро сянка/
Плутон - 22.04.2018г. става Ретрограден/
Плутон опозиция Слънце - 12.07.2018г./
Плутон - 30.09.2018г. става Директен/
Плутон - 21.01.2019г. излиза от Ретро сянка/

Плутон - 02.01.2019г. влиза в Ретро сянка/
Плутон - 24.04.2019г. става Ретрограден/
Плутон опозиция Слънце - 14.07.2019г./
Плутон - 03.10.2019г. става Директен/
Плутон - 24.01.2020г. излиза от Ретро сянка/ЛУНАЦИИ И ЗАТЪМНЕНИЯ ПРЕЗ 2019Г.:


06 януари 2019г., 03:28ч. - НОВОЛУНИЕ 15025' Козирог - ЧАСТИЧНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/

21 януари 2019г., 07:16ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00052' Лъв – ПЪЛНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ/


04 февруари 2019г., 23:03ч. - НОВОЛУНИЕ 15045' Водолей/

19 февруари 2019г., 17:53ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00042' Дева./


06 март 2019г., 18:03ч. - НОВОЛУНИЕ 15047' Риби/

21 март 2019г., 03:42ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 00009' Везни/


05 април 2019г., 11:50ч. - НОВОЛУНИЕ 15017' Овен/

19 април 2019г., 14:12ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 29007' Везни/


05 май 2019г., 01:46ч. - НОВОЛУНИЕ 14011' Телец/

19 май 2019г., 00:11ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 27039' Скорпион/


03 юни 2019г., 13:02ч. - НОВОЛУНИЕ 12034' Близнаци/

17 юни 2019г., 11:30ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 25053' Стрелец/


02 юли 2019г., 22:16ч. - НОВОЛУНИЕ 10038' Рак – ПЪЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/

17 юли 2019г., 00:37ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 24004' Козирог ЧАСТИЧНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ/


01 август 2019г., 06:12ч. - НОВОЛУНИЕ 08037' Лъв/

15 август 2019г., 15:29ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 22024' Водолей/

30 август 2019г., 13:37ч. - НОВОЛУНИЕ 06047' Дева/


14 септември 2019г., 07:33ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 21005' Риби/

28 септември 2019г., 21:26ч. - НОВОЛУНИЕ 05020' Везни/


14 октомври 2019г., 00:08ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 20014' Овен/

28 октомври 2019г., 05:38ч. - НОВОЛУНИЕ 04025' Скорпион/


12 ноември 2019г., 15:34ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 19052' Телец/

26 ноември 2019г., 17:05ч. - НОВОЛУНИЕ 04003' Стрелец/


12 декември 2019г., 07:12ч. - ПЪЛНОЛУНИЕ 19052' Близнаци/

26 декември 2019г., 07:13ч. - НОВОЛУНИЕ 04007' Козирог – ПЪЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ/


Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
 • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
 • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
 • Затъмнения 2019г.
 • Уран в Телец - март 2019г. до май 2026г.
 • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
 • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
 • Меркурий – ретроградност  2019г.
 • Нептун в Риби - от 2011г. до 2026г.
 • Плутон в Козирог - от 2008г. до 2024г.
 • Транзити и аспекти през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...