РЕТРОГРАДЕН МАРС ! ❤️ ВЕНЕРА тригон МАРС ! ❤️ Септември 2020г.

ретрограден марс
💥❤️ РЕТРОГРАДЕН МАРС ❤️💥
Здравейте, приятели! Тази нощ Луната е в съвпад с най-силната звезда на небето – Алдебаран, една от четирите кралски звезди! Тази звезда е смятана от древните за носеща богатство, успех, щастие, най-добра реализация. Пожелавам ви ги!!! Алдебаран е с природата на планетите Венера и Марс! Включвам се с кратък текст относно предстоящата ретроградна фаза на Марс, както и образуващия се тригон между него и планетата на любовта, щастието и сбъднатите мечти – Венера! 
 
💖 И така, Марс и Слънцето имат общ цикъл, който е с дължина около две години. Той започва със съвпада на двете тела (02.09.2020) и изгрева на Марс (30.10.2019), кулминира с опозицията на Марс и Слънцето (14.10.2020), като в периода плюс, минус един месец Марс е ретрограден и завършва отново със съвпад (08.10.2021) и невидимост на Марс.
 
Ретроградната фаза на Марс е периодът, в който червената планета е в опозиция към Слънцето, а Земята се намира между тях, на минимално разстояние от Марс.
Както виждаме от горните дати, съобразно цикълът на двете планети, Марс е ретрограден на всеки две години. А на 15-17 години е максимално мощен също така. Като в последните си два цикъла е много, много силен, което обуславя и доста от процесите, случващи се на външно ниво към момента.
 
🍀 Днес искам да погледна ретроградната фаза на Марс от гледна точка живота на всеки отделен човек и как по най-добрия начин да преминем през тази енергия!
 
🌸 Ретроградната фаза на Марс е в периода 10 септември – 14 ноември 2020г. Като около тези две дати той е стационарен – неподвижен за земния наблюдател. Също така връхната точка на тази ретроградна фаза, както и на целия двугодишен цикъл на Марс и Слънцето е опозицията на телата, която ще наблюдаваме на 14 октомври 2020г.
 
❤️ Знаем Марс с какво се свързва – той е “бога на войната”, страстен, огнен, напорист и нетърпелив; иска всичко сега и веднага, умее да отстоява себе си, понякога твърде дръзко и неконтролируемо. Тоест важно е да не изпускаме събитията в живота ни извън контрол, доколкото е възможно. Когато Марс е ретрограден, той е в нещо като “пълнолуние” – максимално огрян от Слънцето. Вечер всеки може да го види огнен и ярък на небето. Това че се движи ретроградно означава, че не е време за директно действие, колкото и да ни се иска, а по-скоро е период за временна равносметка до къде сме стигнали в начинанията си от есента на 2019-та до момента. И ако нещо не е така, както го желаем, сега е момент да създадем нови подходи и стратегии, за да променим това, което не ни харесва след ретроградността на Марс до края на цикълът му със Слънцето, от сега до октомври 2021-ва.
 
🌎 Квадратурата на Марс в Овен към Сатурн, Юпитер и Плутон в Козирог генерират още по силна и мощна енергия. 100% всеки я усеща в живота си много силно. След навлизането на Слънцето в знак Везни и есенното Равноденствие ще се затвори една тау-квадратура, която ще постави известна яснота и конкретни въпроси пред нас. И това е добре! Докато Лунациите се случват по оста Дева-Риби (на 2.09.2020 и на 17.09.2020) попадаме под влиянието на Нептун, който би могъл да дава объркване, заблуди, грешки, трудна преценка, неяснота. Но в същото време Девата (Новолунието на 17.09.2020), както и акцента на кардиналните знаци след навлизането на Слънцето във Везни на 22.09.2020г., както казах, ще създадат опора в живота ни. Нещо за което да се “хванем”, да станем по-устойчиви, по-уверени, не прекалено прибързани все пак, защото и Сатурн и Плутон в Козирог ще дадат една стабилност.
 
💥 Енергията може да е твърде много, но ако съумяваме да овладяваме емоциите и страстите си своевременно, ще я отработим положително и градивно, подготвяйки се за едни доста глобални процеси в живота ни – с навлизането на Сатурн и Юпитер във Водолей, на фона на зимните Затъмнения през декември 2020-та. Тези кардинални процеси обуславят нови начала за всеки от нас, а те от своя страна – да си отиде от живота ни всичко неработещо и това, което спира развитието ни (хора, ситуации, вярвания, модели на поведение, страхове…)! Бъдете максимално активни, но и градивни, както споменах в предишни мои постове! Правилната преценка къде, в какво, дали и как да вложим усилията си е от водещо значение! Доверието ни в нас самите и в личните ни способности и устойчивост също!
 
🍀 Ние знаем, че астрологичните процеси преливат един в друг, но тук условно разделяме опозицията на Марс и Слънцето от останалите процеси, за да акцентираме на силната енергия, която генерира кулминацията в цикъла на червената планета и нашата звезда. Каквото излиза сега на повърхността, дори и негативно да е, ни дава възможност да работим с него и впоследствие да се освободим и да вървим успешно напред!
Като не бива да забравяме и Венера, която на 29 септември 2020-та ще направи тригон с Марс, като през ноември предстои и тяхната опозиция, което пък е кулминация на друг важен цикъл, стартирал през август 2019. Това ни дава известна яснота в каква посока ще се движи марсовата енергия – любов и взаимоотношения, материализация, пари, реализация на мечти и желания, достигане до вътрешно удовлетворение, отстояване на себе си!
 
💖 Зависи от нас, от готовността ни да бъдем по-осъзнати и да използваме процесите в наша полза, и най-вече собствената си сила градивно!
 
🌸 2020-та година е време на възможности, на нови структури, на нови шансове. Дори случващото да е непредвидено, и в някакъв смисъл да не ни е чак толкова леко и лесно, то определено може да е много градивно и пълно с потенциал за бъдещето ни ако правилно осъзнаем процесите. Всеки сам за себе си, според своя конкретен живот!
 
По-долу ще маркирам зоните, в които ще ни влияе ретроградната фаза на Марс в Овен, квадратурата му с тежките планети в Козирог (Сатурн, Юпитер и Плутон), омекотени от нежната и сбъдваща мечти енергия на Венера в Лъв през целия месец Септември 2020. Запомнете, че от личната ви настройка и начин на възприятие зависи развоя на събитията в живота ви!
 
Бъдете здрави, силни и уверени в своя успех! Зная, че очаквате видео. Обещавам скоро!!!
❤️ Обичам ви!!!
ретрограден марс
 
🌸 🌸
 
В кои зони на живота ни ще повлияят РЕТРОГРАДЕН МАРС в Овен, квадратурата му с тежките планети ПЛУТОН, САТУРН и ЮПИТЕР в Козирог, както и тригона му с ВЕНЕРА в Лъв!
 
ОВЕН
РЕТРОГРАДЕН МАРС в Овен – 1 дом – работа с “Аз”-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!
ПЛУТОН, САТУРН и ЮПИТЕР в Козирог – 10 дом – кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.
ВЕНЕРА в Лъв – 5 дом – любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.
 
ТЕЛЕЦ
РЕТРОГРАДЕН МАРС в Овен – 12 дом – завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.
ПЛУТОН, САТУРН и ЮПИТЕР в Козирог – 9 дом – пътуване, обучение, образование, квалификации, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.
ВЕНЕРА в Лъв – 4 дом – дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития – сватби, кръщенета, чествания; родители – майка, баща; работа от вкъщи.
 
БЛИЗНАЦИ
РЕТРОГРАДЕН МАРС в Овен – 11 дом – социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.
ПЛУТОН, САТУРН и ЮПИТЕР в Козирог – 8 дом – бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.
ВЕНЕРА в Лъв – 3-ти дом – комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки.
 
РАК
РЕТРОГРАДЕН МАРС в Овен – 10 дом – кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.
ПЛУТОН, САТУРН и ЮПИТЕР в Козирог – 7 дом – любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.
ВЕНЕРА в Лъв – 2 дом – ценности, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.
 
ЛЪВ
РЕТРОГРАДЕН МАРС в Овен – 9 дом – пътуване, обучение, образование, квалификации, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.
ПЛУТОН, САТУРН и ЮПИТЕР в Козирог – 6 дом – работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.
ВЕНЕРА в Лъв – 1 дом – работа с “Аз”-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!
 
ДЕВА
РЕТРОГРАДЕН МАРС в Овен – 8 дом – бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.
ПЛУТОН, САТУРН и ЮПИТЕР в Козирог – 5 дом – любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.
ВЕНЕРА в Лъв – 12 дом – завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.
 
ВЕЗНИ
РЕТРОГРАДЕН МАРС в Овен – 7 дом – любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.
ПЛУТОН, САТУРН и ЮПИТЕР в Козирог – 4 дом – дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития – сватби, кръщенета, чествания; родители – майка, баща; работа от вкъщи.
ВЕНЕРА в Лъв – 11 дом – социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.
 
СКОРПИОН
РЕТРОГРАДЕН МАРС в Овен – 6 дом – работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.
ПЛУТОН, САТУРН и ЮПИТЕР в Козирог – 3-ти дом – комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки.
ВЕНЕРА в Лъв – 10 дом – кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.
 
СТРЕЛЕЦ
РЕТРОГРАДЕН МАРС в Овен – 5 дом – любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.
ПЛУТОН, САТУРН и ЮПИТЕР в Козирог – 2 дом – ценности, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.
ВЕНЕРА в Лъв – 9 дом – пътуване, обучение, образование, квалификации, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.
 
КОЗИРОГ
РЕТРОГРАДЕН МАРС в Овен – 4 дом – дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития – сватби, кръщенета, чествания; родители – майка, баща; работа от вкъщи.
ПЛУТОН, САТУРН и ЮПИТЕР в Козирог – 1 дом – работа с “Аз”-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!
ВЕНЕРА в Лъв – 8 дом – бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.
 
ВОДОЛЕЙ
РЕТРОГРАДЕН МАРС в Овен – 3-ти дом – комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки.
ПЛУТОН, САТУРН и ЮПИТЕР в Козирог – 12 дом – завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.
ВЕНЕРА в Лъв – 7 дом – любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.
 
РИБИ
РЕТРОГРАДЕН МАРС в Овен – 2 дом – ценности, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.
ПЛУТОН, САТУРН и ЮПИТЕР в Козирог – 11 дом – социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.
ВЕНЕРА в Лъв – 6 дом – работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.
 
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
 
❤️❤️❤️ За връзка с мен:
телефон: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
email: astrolive.info@gmail.com
skype: Astrolive info
 
🌸 Цена на първа консултация – 220лв. Натална карта + Прогностика
🌸 Вторична консултация – 120лв. / 1 час
🌸 Ректификация – 100лв. (изключително важна!)
 
❤️❤️❤️ Kонсултацията с мен включва разглеждане конкретно на това, което ви вълнува, както и на общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще!
 
🌸🌸🌸 Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина – консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!
 
💥💥💥 Астрологичните талисмани разгледайте тук! >> https://art-shop.bg/
 
❤️❤️❤️ Посетете и моя YouTube канал! 🙂 https://youtube.com/channel/UCEtJMB-XTOQrdRRb1dgBYmg
 
💥💥💥 Повече статии, свързани с астрология, можете да прочетете на моя уеб сайт: https://astrolive.info/ Заповядайте!!! 🙂
 
🌸🌸🌸 Видове услуги и цени, можете да видите тук! https://astrolive.info/paid-forecasts/
 
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀