ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ – 24 юли 2021г., 05:37ч. БГ ❤️ Освободи се за един нов и по-добър живот!!! 🍀 Астрологична прогноза

пълнолуние във водолей

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Гледам пълнещата се Луна на небето и пиша тази статия, посветена на влиянието на нощното светило и опозицията му със Слънцето, което както знаем е процес на Пълнолуние!

Важен е моментът сега поради няколко фактори и аз ще ги споделя с вас! На първо място оста Лъв-Водолей се активира още на 12-ти/ 13-ти юли със съвпада на Венера и Марс, който на фона на Новолунието в Рак и Първия Сърп на Луната в Лъв (в съвпад с този процес) даде силно начало на един двугодишен цикъл пред нас. И доколкото коментирахме, че този съвпад (поради ретроградното движение на Венера през декември 21-ва и януари 22-ра) ще се повтори още два пъти, може да се каже, че това Пълнолуние сега ще даде кулминация на процеси, по които е нужно да работим в идните 6 месеца.

Именно във Водолей, където сега наблюдаваме Пълнолунието, ще бъде и третия съвпад на Венера и Марс на 6 март 2022г. На 1 градус от точката на Пълнолунието сега, в опозиция със съвпада от 13 юли 2021г., което определено показва силна връзка на случващото се сега със събитията, които предстоят в живота ни през пролетта на 22-ра година. Както казах и в моето LIVE Видео - намираме се в едно дълго ново начало, което ще се формира до март месец следващата година!

Другото интересно е, че съвпадът на Венера и Марс във Водолей през пролетта на 22-ра, както и Пълнолунието сега са в абсолютно точен съвпад и с точката, в която се срещнаха Юпитер и Сатурн през декември 2020г., отбелязвайки началото на един 20-годишен цикъл. Просто искам да кажа, че процесите са много свързани и значими, както и че това, което се генерира под тях сега в живота и съзнанието ни - през изминалите 6 месеца и в идните 6, ще даде категорично отражение задълго напред!

Водолей е знак на свободата и интелекта, така че не се плашете. Всичко, което се случва е за добро, за нашето събуждане и развитие - по един нов и уникален начин, различен и нетипичен за всеки един от нас път!

Това, за което говоря до момента - съвпада Венера-Марс през март 2022-ра (като продължение на съвпада от 13-ти юли 2021г.), Пълнолунието във Водолей сега на 24 юли 2021-ва и съвпада на Юпитер и Сатурн на 21 декември 2020г. се случват в 1-вия и 2-рия градус на знак Водолей. Под статията ще дам по знаци (система на домофикация Дом=Знак) в кои житейски сфери се случват по знак на Асцендента. Тоест тези процеси много ясно активират определена област от живота ни, а в някои случаи повече от една, ако във Водолей имате натални и/ или прогресивни планети! 

Следващото интересно нещо е, че след Новолунието в Лъв на 8 август 2021г., Пълнолунието, което следва е отново в знак Водолей! Тоест очакват ни две поредни Пълнолуния в един и същи знак, с което се обръща реда на лунациите. От юли миналата година реда на Новолунията и Пълнолунията беше обърнат. Тоест първо наблюдавахме Пълнолуние по дадената ос, а след него Новолуние. След Новолунието в Лъв на 8 август вече стандартно ще следва Пълнолуние в срещуположния Водолей и това ще наблюдаваме до април 2023г., доколкото проследих лунациите напред във времето!

Всяко астрологично събитие си има своето значение, разбира се. Това, че лунациите ще започнат да вървят в “правилен” ред според мен ще подпомогне усвояването и отработването на тяхната енергетика по оси в наталните ни карти. Тоест по-лесно ще се позиционираме в унисон с процесите и ще се възползваме по-оптимално от това, което ни предлагат те.

Това че Пълнолунието във Водолей ще се повтори и следващия месец, макар и в други градуси, ще ни подпомогне много добре да осъзнаем енергетиката на тази зона от живота ни и случващото се там. Да й дадем приоритет, да получим максимални резултати и проявление на това, по което сме работили в последните месеци. При всеки ще е различно - при едни ще дават резултати събития от декември 2020-та (съвпада на Юпитер и Сатурн), при други от средата на юли 2021-ва (Първия сърп на Луната в съвпад с Венера и Марс в Лъв).  

Около процеса на Пълнолунието няколко планети сменят знак - Венера (22 юли) и Марс (29 юли) преминават в Дева, Слънцето (22 юли) и Меркурий (28 юли) навлизат в знак Лъв, а Юпитер Ретрограден се връща във Водолей (28 юли) до 29 декември 2021г. За Юпитер ще се постарая да го разгледам в отделна тема. Важното сега е, че той отново активира съвпада си със Сатурн в знак Водолей от края на 2020-та. Слънцето и Меркурий в Лъв, както и Пълнолунието във Водолей ще активират тези процеси също. Отделно от това Венера и Марс, обединени от енергетиката на знак Дева, със сигурност ще продължат да дават енергия за нещо ново в живота ни, като това ще се усети най-вече в периода 10-ти - 16-ти август, когато и Луната ще е Растяща!

Самото Пълнолуние във Водолей сега ще активира Сатурн, който е на около 10 градуса от Пълната Луна, което ще даде стабилност или по-скоро ще я изиска от нас, също дисциплина, сериозно отношение, последователност, търпение, изграждане на структура. Това, което дойде като резултати, след 25-ти/ 26-ти когато Луната започне да намалява ще можем да правим корекция, промяна, да се освобождаваме! След 8-ми август (Новолунието в Лъв) - да поставяме нови начала, а след 22-ри август (второто Пълнолуние във Водолей) - отново да правим преоценка, най-вече по тези теми, които отговарят на оста Лъв-Водолей в наталните ни карти.

Като архетипи двата знака ни приканват да изразим себе си, дарбите си, талантите си, своя "Аз". Да търсим щастието и радостта от живота, да създаваме приятелства, контакти, да търсим своите социални кръгове, близки до нашето разбиране за живота и света. Под Водолей можем да намерим поддръжници, да се рекламираме, да добием популярност, да срещнем любовта дори!

В момента на Пълнолунието Венера е в близък съвпад с една от четирите кралски звезди - Регулус (сърцето на Съзвездие Лъв), която ще й даде мощ и сила, като в същото време е в опозиция с Юпитер. Тоест двата бенефика на хороскопа са силни! Можем да очакваме подкрепа и късмет в това, което правим! Меркурий от своя страна е в точен тригон с Нептун и в опозиция с Плутон - определено можем да очакваме дълбоки прозрения, осъзнавания, разкрития, силна интуиция, сънуване, получаване на важна информация за нас под дадена форма. Нещо, което е било скрито до момента, в дните около Пълнолунието може да се прояви в живота ни!

Енергията на знак Водолей ще ни дари с буден ум, силен интелект, разсъдливост, нестандартен поглед, възможност да сменяме с лекота гледната си точка, да не се привързваме, да се освободим, да бъдем изобретателни, да бъдем “над нещата”, да бъдем независими в решенията си, логични, да не бъдем жертви на чувства и емоции, а по-скоро да проявяваме прагматизъм и хладен разум! И най-важното - с лекота да намираме решения и нови пътища за нас, по които да достигаме до своите мечти, съкровени желания и цели!!! 

Пожелавам на всеки да сбъдне своите мечти! Обичам ви!!! ❤️

PS. Можете да наблюдавате процеса на Пълнолунието на небето - днес, утре и вдругиден. Пълната Луна ще е в близост до Сатурн, след това и до Юпитер - ще ги разпознаете!


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Пълнолунието във Водолей, което ще се случи на 24 юли 2021г., активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Пълнолунието, като връхна точка на Лунния месец, дава проявление и резултати в живота ни. Осветява зоната, в която се случва. В тази област на хороскопа ще има видими резултати, кулминация на дадени процеси, осъзнаване и прозрения. Няколко дни след Пълнолунието, с намаляващата Луна, можете да се освободите от това, което не ви харесва или да направите корекция и промяна!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Пълнолунието във Водолей, което ще се случи на 24 юли 2021г., активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Пълнолунието, като връхна точка на Лунния месец, дава проявление и резултати в живота ни. Осветява зоната, в която се случва. В тази област на хороскопа ще има видими резултати, кулминация на дадени процеси, осъзнаване и прозрения. Няколко дни след Пълнолунието, с намаляващата Луна, можете да се освободите от това, което не ви харесва или да направите корекция и промяна!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Пълнолунието във Водолей, което ще се случи на 24 юли 2021г., активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Пълнолунието, като връхна точка на Лунния месец, дава проявление и резултати в живота ни. Осветява зоната, в която се случва. В тази област на хороскопа ще има видими резултати, кулминация на дадени процеси, осъзнаване и прозрения. Няколко дни след Пълнолунието, с намаляващата Луна, можете да се освободите от това, което не ви харесва или да направите корекция и промяна!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Пълнолунието във Водолей, което ще се случи на 24 юли 2021г., активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Пълнолунието, като връхна точка на Лунния месец, дава проявление и резултати в живота ни. Осветява зоната, в която се случва. В тази област на хороскопа ще има видими резултати, кулминация на дадени процеси, осъзнаване и прозрения. Няколко дни след Пълнолунието, с намаляващата Луна, можете да се освободите от това, което не ви харесва или да направите корекция и промяна!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Пълнолунието във Водолей, което ще се случи на 24 юли 2021г., активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Пълнолунието, като връхна точка на Лунния месец, дава проявление и резултати в живота ни. Осветява зоната, в която се случва. В тази област на хороскопа ще има видими резултати, кулминация на дадени процеси, осъзнаване и прозрения. Няколко дни след Пълнолунието, с намаляващата Луна, можете да се освободите от това, което не ви харесва или да направите корекция и промяна!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Пълнолунието във Водолей, което ще се случи на 24 юли 2021г., активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Пълнолунието, като връхна точка на Лунния месец, дава проявление и резултати в живота ни. Осветява зоната, в която се случва. В тази област на хороскопа ще има видими резултати, кулминация на дадени процеси, осъзнаване и прозрения. Няколко дни след Пълнолунието, с намаляващата Луна, можете да се освободите от това, което не ви харесва или да направите корекция и промяна!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Пълнолунието във Водолей, което ще се случи на 24 юли 2021г., активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Пълнолунието, като връхна точка на Лунния месец, дава проявление и резултати в живота ни. Осветява зоната, в която се случва. В тази област на хороскопа ще има видими резултати, кулминация на дадени процеси, осъзнаване и прозрения. Няколко дни след Пълнолунието, с намаляващата Луна, можете да се освободите от това, което не ви харесва или да направите корекция и промяна!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Пълнолунието във Водолей, което ще се случи на 24 юли 2021г., активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Пълнолунието, като връхна точка на Лунния месец, дава проявление и резултати в живота ни. Осветява зоната, в която се случва. В тази област на хороскопа ще има видими резултати, кулминация на дадени процеси, осъзнаване и прозрения. Няколко дни след Пълнолунието, с намаляващата Луна, можете да се освободите от това, което не ви харесва или да направите корекция и промяна!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Пълнолунието във Водолей, което ще се случи на 24 юли 2021г., активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Пълнолунието, като връхна точка на Лунния месец, дава проявление и резултати в живота ни. Осветява зоната, в която се случва. В тази област на хороскопа ще има видими резултати, кулминация на дадени процеси, осъзнаване и прозрения. Няколко дни след Пълнолунието, с намаляващата Луна, можете да се освободите от това, което не ви харесва или да направите корекция и промяна!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Пълнолунието във Водолей, което ще се случи на 24 юли 2021г., активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Пълнолунието, като връхна точка на Лунния месец, дава проявление и резултати в живота ни. Осветява зоната, в която се случва. В тази област на хороскопа ще има видими резултати, кулминация на дадени процеси, осъзнаване и прозрения. Няколко дни след Пълнолунието, с намаляващата Луна, можете да се освободите от това, което не ви харесва или да направите корекция и промяна!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Пълнолунието във Водолей, което ще се случи на 24 юли 2021г., активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Пълнолунието, като връхна точка на Лунния месец, дава проявление и резултати в живота ни. Осветява зоната, в която се случва. В тази област на хороскопа ще има видими резултати, кулминация на дадени процеси, осъзнаване и прозрения. Няколко дни след Пълнолунието, с намаляващата Луна, можете да се освободите от това, което не ви харесва или да направите корекция и промяна!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Пълнолунието във Водолей, което ще се случи на 24 юли 2021г., активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Пълнолунието, като връхна точка на Лунния месец, дава проявление и резултати в живота ни. Осветява зоната, в която се случва. В тази област на хороскопа ще има видими резултати, кулминация на дадени процеси, осъзнаване и прозрения. Няколко дни след Пълнолунието, с намаляващата Луна, можете да се освободите от това, което не ви харесва или да направите корекция и промяна!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

2-Oct-2022, 10:40 UT/GMT

Sun 09° Libra 13' 30"
Moon 01° Capricorn 47' 40"
Mercury 24° Virgo 11' 59"
Venus 03° Libra 53' 27"
Mars 20° Gemini 34' 07"
Jupiter 02° Aries 56' 34" R
Saturn 18° Aquarius 56' 41" R
Uranus 18° Taurus 19' 20" R
Neptune 23° Pisces 36' 22" R
Pluto 26° Capricorn 07' 34" R
Chiron 14° Aries 22' 52" R
TrueNode 13° Taurus 51' 45"

.