КОРОНАВИРУС – ПАНДЕМИЯ // Астрологична прогноза за България 2020г. // COVID-19

ккоронавирус - епидемията

Здравейте! Благодаря на всички, които ми писахте с молба да дам своето мнение, астрологическо виждане и усет за ситуацията днес! Благодаря и на всички, които търпеливо изчакахте да подготвя този материал!

Коронавирус или Covid-19 е част от семейство вируси, които при хората причиняват респираторни проблеми, температура и кашлица. В повечето случаи протича леко, но в някои води и до смърт. Конкретния щам до момента не е бил идентифициран при хора, но много рязко и яростно се появи и обхвана територията на целия свят. Силно заразен, непознат, изключително агресивен.

Пиша тази статия в момент, в който в Европа, Америка, Африка, Азия, в това число и България, е обявена "Извънредна ситуация" за справяне с разпространяващата се епидемия и с цел запазване живота на хората. Целия свят е изправен пред изпитание и колкото и силно да звучат думите ми - те са факт и всеки от нас малко или много е добре да си даде сметка за това! Важното е в такъв момент да бъдем силни, да бъдем спокойни, да имаме вяра. Да бъдем отговорни към нас и нашите близки, да бъдем готови да преминем през изпитанията с устойчивост, увереност, оптимизъм и с надежда, че чистото и искрено сърце може да преодолее и най-големите трудности!

Днес заедно ще разгледаме Астрологическите фактори и съответствия на небето, които ни показват случващото се тук и сега, и ще се опитаме да намерим своите отговори какво ни очаква в бъдещето - като хора, като нация, като граждани на света, но и за всеки един от нас поотделно като личности! ❤️

Започваме. Очаквайте в моя YouTube канал последващо включване как ще се отрази Коронавируса конкретно по знаци + Таро!

ккоронавирус - епидемията

.


АСТРОЛОГИЧЕСКИ ЗА КОРОНАВИРУСА


Още тук в самото начало искам да кажа, че тази статия я пиша както базирайки се на своя опит и знания, така и вдъхновена от астрологическия поглед на Румен К. Колев върху създадената ситуация. Астролог, изследовател, учен, човек с много достойнства и знания, дал за мен най-доброто, задълбочено и перфектно обосновано тълкуване и разглеждане на ситуацията относно Коронавируса от гледна точка на Астрологията и Космоса като цяло. На академично ниво!

Разглеждам ситуацията Астрологически, но и духовно, творчески, по начина, по който аз я усещам и с цел да бъда от полза на всички вас. И най-вече с благодарност и вяра, че отново ще дойдат времена, в които няма да сме притеснени, а свободни и с трепет и желание ще сбъдваме своите мечти!

И така, Марс е планетата, която отговаря за вируси, епидемии, болести, смърт и загуби, казва Румен Колев в своята лекция, проведена на 1 февруари 2020г. в град София. Лекцията можете да гледате тук >> https://www.facebook.com/rumen.kolev.astrolog/videos/179976426579305/ Марс е властелинът на подземното царство и както всичко във вселената е циклично, така и при неговото завъртане около Слънцето наблюдаваме по-малки и по-големи цикли. Като в зависимост от тази цикличност и на база своята елипсовидна орбита, и близостта му до Земята, на около 15 или 17 години Марс е в своя пик на проявление. И в тези моменти на кулминация си представете червената планета, т. нар. "бог на войната", все едно е в Пълнолуние - максимално енергиен, ярък, с най-силно изявено влияние върху случващото се тук на Земята.


цикли на марс

На фигурата по-горе виждаме циклите на Марс и Земята спрямо Слънцето - хелиоцентрично.
Извадката е от семинар на Румен К. Колев, който можете да гледате тук >> https://youtu.be/IxCZrtr2isA . Той е на английски език и горещо ви го препоръчвам. Особено на занимаващите се по-задълбочено с астрология, но и не само!


Важното е да кажем, че през 2003г. наблюдавахме такъв пик на Марс, при епидемията SARS (починали около 770 човека), какъвто наблюдаваме и сега. Но огромната разлика от тогава и сега, е че през 2016-та година Пролетната равноденствена точка, която е в съзвездие Риби (все още!), преминава от градуси на знак Телец (додекатемория) в градуси на Овен. Тоест под управлението на Марс! За следващите 180 години. Това прави Марсовата енергетика още по-силно изявена и в интерес на истината ние всички виждаме зачестилите катаклизми, пожари, опасност от война, епидемията сега! Без да искам да плаша никой, просто излагам фактите и обосновавам вече съществуващи неща Астрологически!

Следващ знак, който сочи поява на епидемии е хелиакалния изгрев на Юпитер в X-тия месец по вавилонския календар и това, че самия изгрев се случва на юг от точката изток (в южния път), което недвусмислено се тълкува като поява на епидемии. Юпитер изгря хелиакално на 21 януари 2020г. - в близост до Зимното слънцестоене и имайки се предвид, че той екзалтира в опозиция на това място, това определено се отразява негативно и отслабва благоприятната му енергия!

Слънчевото затъмнение, което наблюдавахме на 26 декември 2019г. е в абсолютна близост до Рождения ден на Слънцето, който е на 25 декември. Още едни знак, че годината ще бъде тежка! Епицентъра на това Затъмнение е в непосредствена близост до Китай! Слънчевото затъмнение е в точен аспект с Уран - планетата на резките промени и обрати, на разрушението, планетата, създаваща кризи в живота на хората, но в същото време даваща свобода и нови възможности!

Последвано от второ Затъмнение - Лунно на 10.01.2020г., на фона на съвпада (12.01.2020г.) на два тежки и безкомпромисни планетни фактора - Сатурн и Плутон, които се срещат достатъчно рядко, за да генерират със съединението си нов световен ред, дълбока трансформация и категорична промяна! Нещата със сигурност вече няма как да бъдат същите!

астрологична карта на българия

Натална карта на България

.

В осъзнаване на реалната ситуация към момента, както и в опитите ни да предвидим бъдещето и адекватно да реагираме на случващото се, Астрологията се явява един много добре работещ инструмент!

И така, с оглед изложените факти по-горе, разбираме че епидемията от Коронавирус, която вече е пандемия, е фактор, с който на всеки един от нас му се налага да се съобрази по един или друг начин и да промени живота и плановете си в съответствие със случващото се. По-долу ще разгледаме процеса конкретно за България, което ще е в сила и за българите, живеещи в чужбина защото те са родени тук, носят Българска кръв и корена им е тук, независимо къде са в този момент. Тоест това, което разглеждаме за България важи за всички българи.

Преди това искам да кажа още няколко думи за общата ситуация защото е важно.

Ако разгледаме внимателно целия хелиакален цикъл на Марс можем да проследим и развитието на вируса - от септември 2019-та до октомври 2021-ва, с пик 14 октомври 2020-та.

С началото на цикъла, което е съвпада на Марс със Слънцето на 2 септември 2019-та и неговото раждане (изгрева му на изток) на 30 октомври 2019г., се е зародил и самия вирус. Аз съм разгледала този изгрев доста обстойно в статията ми за Новолунието в Скорпион и Месечния хороскоп за Ноември'19. Дори си спомням, че периодът беше особено тежък за повечето хора, които консултирах, а и за мен самата. И в своя изгрев Марс образуваше квадратура със Сатурн и Плутон, показваща дълбока трансформация, изчистване, преодоляване на страховете, създаване на нови структури.

И на моето запитване във Facebook тогава близо 1000 човека ми бяхте споделили под публикацията и на лични съобщения за трудния период във вашия живот.

Още тогава съм отбелязала в статията, че има "нещо специфично" в изгрева на Марс, сякаш съм усещала! Марс изгря в 22º на Съзвездие Дева, в марсова терма, на фона на съзвездия Северна корона и Гарван, което засилва неговите негативни качества, но и ни дава надежда, че с достатъчно упоритост ще се справим с трудностите.

Ще си позволя да цитирам себе си от преди месеци:

"Тъжна легенда (за съзвездията - б.а.), но на фона на това, което написах ние трябва да осъзнаем, че все пак става въпрос за изгрева на една планета, което е начало, раждането на нещо в живота на всеки от нас. И макар и моментът сега при много хора да е свързан с мъка, загуба или болка, щастието е пред нас! А също не бива да забравяме, че Марс не е кой да е, а е планетата на силата, волята, енергията, страстта, борбеността, на импулса да успяваме и покоряваме!

И именно със силата на мисълта и с умението на Скорпиона (Новолунието тогава - б.а.) да изгаря всичко негативно, раждайки се отново от пепелта, всеки, който по някакъв начин страда ще има възможността да намери в себе си силата и желанието да следва искрата, водеща го към щастието и успеха."

Който желае може да прочете цялата статия, оставила съм линк по-горе. А сега най-важното е да гледаме напред, защото реално Марс става все по силен до периода на ретроградната си фаза 10 септември - 14 ноември 2020г., с пик опозицията му със Слънцето на 14 октомври 2020г. Тогава по всяка вероятност ще е и кулминацията в проявлението на вируса.

От края на ноември 2020-та с постепенния спад на Марсовата енергия и неговото скриване в лъчите на Слънцето на 3 юли 2021г., ще бъде ознаменуван и края на този цикъл. Но нека да акцентираме на моментът от сега до летните затъмнения и пика на Марс през септември, октомври, най-вече от гледна точка на България. Очакват ни тепърва развръзки на ситуацията.

коронавирус в българия

Коронавирус в България, 08.03.2020, 00:01ч. бг
Вътрешен кръг - натална карта, среден кръг - прогресивна карта, външен кръг - транзитна карта.

.


ПРОГНОЗА ЗА БЪЛГАРИЯ


Преди да разгледаме ситуацията добре е да споменем, че в Астрологията има различни дялове - Натална, Мунданна, Хорарна, Кармична, Медицинска и т.н., които се отнасят до различни сфери на живота ни. И всеки Астролог повече или по-малко практикува определен дял. Аз специализирам ежедневно главно индивидуална работа с хора. Имала съм доста запитвания за Астрологически анализ на политическа тематика, относно катаклизми, земетресения, наводнения и пр., но до момента не съм имала интерес и желание да го правя. За мен е водещ контакта с човека срещу мен, както и връзката помежду ни, когато аз правя анализ на живота му и случващото се в него. Тоест търся двустранен процес - независимо дали работя на живо или онлайн, това няма никакво значение.

Но днес е друго и при създалата се ситуация се наемам да разгледам картата на България. Чувствам, че Наталната карта (дори и на една цяла държава) оживява и усещам енергията на всички вас, които правите процеса двустранен още тук и сега, с това, че ми пишете толкова много - с нуждата да знаете какво се случва, как е добре да постъпите в дадените ситуации, какво ни очаква в бъдеще, кои са важните периоди!

Има доста спорове из интернет - на Астролози, историци, хора, които на база доста четене, знания и опит определят една или друга карта за Наталната на нашата Родина. Няколко са водещите карти. Аз се спрях на тази, която съм поместила по-горе.

Ще разгледаме заедно процесите за България, най-вече по отношение епидемията от Коронавирус, която е факт и е тук от около десетина дни. Към момента официално на територията на страната има около 100 заразени души и вече 3-ма починали за съжаление.

Какво казва Астрологията?

Като въвеждащо изречение искам да напомня, че българите сме доста издържливи и способни да понесем големи несгоди, да устоим, да се преборим с тях, да ги преодолеем и да продължим напред! Това сочи и картата с Асцендент Козирог, с Луна в Козирог и Слънце в знак Телец! Всеки сега трябва да бъде достатъчно осъзнат, дисциплиниран и отговорен. Да бъдем смели и да вярваме в добрия изход! Дръжте висока вибрация!

И така, денят и часа, в който обявиха първите заразени е 08.03.2020г., 00:01ч. бг. И ясно виждаме на картата по-горе напълно точната опозиция на транзитен Марс в Асцендента към прогресивния Марс. Червената планета, както казахме е основния "виновник" за тази епидемия.

Смекчаващи фактори, които показват, че ситуацията в България ще се развие сравнително по-леко от другите държави, където наблюдаваме трудно овладяване на пандемията:

 • Прогресивно Слънце в Асцендента образува тригон към наталното Слънце. Точния аспект е 4-9 май 2020г., но тази енергия като цяло ще се усеща най-малко в рамките на цялата година! Също така наблюдаваме и образуващ съвпад на пр. Слънце към самия Асцендент. Това е много силен период, изпълнен с прекрасни възможности! Съвпада на пр. Слънце към Асцендента се случва на около 360 години веднъж! Точния аспект е през февруари 2023г., но аз смятам, че ще се усеща поне ±3 години от тази дата. Предишния такъв съвпад е бил 1657г., а следващия ще е през далечната 2388г.! Сами си направете извода колко рядко наблюдаваме този положителен аспект и колко силна е тази енергия! Със сигурност работи изключително ползотворно за нас!
 • Прогресивната Луна току що е сменила знак (от Козирог във Водолей), което е символ на силно ново начало, още повече тя се отделя от съвпад с пр. Слънце (март 2018). Тоест си я представете в нещо като Новолуние, което се е състояло в Асцендента. Това се случва доста рядко - Новолуние в Асцендента в прогресивната карта на България последно е имало през 1664г., а следващото ще е 2402г. Смятам, че сме късметлии! Време е за желания, както по Новолуние! От нас зависи каква енергия ще привлечем, на какво ще дадем старт и какво ще заложим като основа в живота ни! Транзита на пр. Луна по II-ри дом сам по себе си активира теми, свързани със селско стопанство, финанси, търговия, богатства на народа. Аз смятам, че на фона на евентуална световна икономическа криза ние ще преоткрием своите ценности - духовни и материални, и като цяло ще излезем от положението на едно добро ниво.
 • Навлизането на тр. Сатурн във Водолей - 22 март 2020 до 2 юли 2020, 17 декември 2020 до март 2023 - активира нашия II-ри дом и също сочи нова ценностна система, оценка на собствените достойнства и приоритети, стабилизиране, нови структури. Евентуално бизнес, работа, пари, изкарани постепенно и с труд. Дългосрочна смяна на модела. Твърде възможно е България в периода до 23-та година вече да не е на последно място по доходи и стандарт на живот в Европа! Ще зависи до голяма степен от нас. Хората, които се връщат сега от чужбина могат да направят своята преоценка и да останат да градят живота си тук. Още повече тр. Сатурн, навлизайки във Водолей, квадратира пр. Юпитер - 6 април 2020 - намиращ се в близост до върха на IV дом, който символизира семейството, дома, родителите, най-вече майката, местоживеенето. Тези теми ще бъдат активни по различни начини - много от нас ще прекарват времето си вкъщи, ще учат или работят от вкъщи, други ще насочат усилията си да обгрижват своето семейство, своите родители, някои ще сменят своето местожителство. В позитивното си проявление Сатурн към Юпитер и IV дом би дал стабилност, в негативното си - ще го усетим като ограничение. Но в случая е за наше добро! Моя съвет е спазвайте карантината! Транзитен Сатурн във Водолей прави и съвпад с пр. Луна. Този аспект няма да стане точен, но неминуемо преповтаря казаното по-горе - нова структура, стабилност на народа, труд, семейство, дом, емоционална уравновесеност.
 • Транзитен Юпитер е в образуващ съвпад с наталния Юпитер (Юпитеров възврат), който ще наблюдаваме три пъти през годината поради ретроградното движение на газовия гигант - 14 март 2020, 17 юли 2020, 7 ноември 2020г. Този аспект неминуемо ще оцвети поне седмица ± от точните дати. Той генерира силна енергетика, която ще ни подкрепя и в най-тежките моменти, защото Юпитер е бенефик (добра планета)! Ще имаме късмет и развитието на епидемията някак няма да ни се отрази толкова силно и негативно колкото на други държави! Още повече този аспект се случва в Асцендента, който символизира самия народ в случая. И наистина забелязваме, че към момента България се държи доста добре по отношение на заразата и развитието на болестта. Юпитер, разбира се, няма как да спре епидемията, но ще ни бъде един вид защита да се справим по-лесно и безболезнено, с възможно най-малко загуби!
 • Венера, като управител на наталното Слънце в Телец е във вечерна елонгация (максимум светене) в периода март, април 2020г. През май ще е малко по-слаба, но тогава имаме други благоприятни фактори. След 13 май 2020 до 25 юни 2020 Венера е Ретроградна. От 29 май 2020 до 11 юни 2020 няма да се вижда - това е и най-слабия й период. Може да настъпи лек смут, объркване или лек застой, но бързо ще премине и ще го превъзмогнем. На 11 юни 2020 Венера изгрява като Зорница в нейния нов цикъл, което отново е доста силен период и символизира новото начало в живота ни!
 • Транзитен Нептун към момента е в специфична зона на Съзвездие Водолей, която зона сочи изцеление и живот. Аз смятам, че ще се намери ефективно лекарство за Кронавируса - най-късно до края на годината, но според мен е възможно и да е много по-рано! Или поне по-рано да започнат активно разработките и проверките как работи и доколко дава резултати. И честно казано не е изключено това откритие да се случи именно в България! Или по някакъв начин ние да спомогнем процеса.

(използвани съкращения: тр. = транзитна планета; нат. = натална планета; пр. = прогресивна планета)

Други фактори:

 • Когато Марс изгрява на 30 октомври 2019 (начало на този цикъл, при който се активира Covid-19) е в близък съвпад с пр.Южен възел. Самия натален Южен възел в картата на България е в последния градус на знак Стрелец, което неминуемо сочи силна карма. И аз смятам, че всеки от вас ще се съгласи с мен, че българите отработваме нелека карма. Самия натален Марс е в съвпад с нат. Северен възел и в опозиция с Южния. Може би сега ни се дава възможност да се освободим от дадени кармични тежести. Не бива да забравяме, че наблюдаваме и Затъмнения от средата на 2018-та в Асцендента на държавата, което отново дава съдбовни и кармични развръзки! Смятам, че се дава шанс за израстване и развитие на държавата въпреки огромния проблем, който наблюдаваме в момента на световно ниво.
 • Прогресивния Сатурн е стационарно-ретрограден от март 2003г. в образуващ тригон към Асцендента, на който е управител. Този тригон се е случил през 1987г., след това през 2003г. Сатурн става неподвижен, а в края на 2021г. става Ретрограден. Това означава, че сега ни се дава шанс да се придвижим в една нова посока на развитие, макар и след преоценка и корекция на миналото! За мен е крайно време да се дисциплинираме и да покажем на какво сме способни като нация и народ! И аз го наблюдавам. Сигурна съм и вие го виждате. Честно казано смятам, че дисциплината на хората е перфектна по отношение случващото се. Узрели сме да преминем на едно по-високо ниво и смятам, че това се случва! Може да е бавно, може да е трудно, но се случва. Растем, израстваме. Така го чувствам, така го пиша! Да не говорим, че аспекта на пр. Сатурн към Асцендента се затваря като голям земен тригон от наталното Слънце в съвпад с нат. Уран в Телец. А тези тригони знаем дават помощ свише! И прогресивното Слънце вдъхва светлина и живот на този тригон! До няколко години за мен България ще се изправи на крака! Тоест със сигурност не само ще преживеем вируса и ще оцелеем, ами и ще вървим към развитие и постижения!
 • На 16 март 2020 при аспект на тр. Марс към пр. Уран се прие "Извънредно положение" в държавата! Следват тр. Марс съвпад тр. Юпитер на 20 март 2020 и тр.Марс съвпад тр. Плутон на 23 март 2020г. Възможно е мерките да се затегнат, да станат още по-строги и да бъде обявено "Военно положение". За нас ще е добре. Още повече ще се ограничи разпространението на вируса. Именно в този период тр. Марс навлиза в Сезвездие Козирог (23 март 2020), като седмица по-късно за около 5-10 дни Марс застава в "рогата на Козела", които символизират Дявола. Така че възможно е ситуацията леко да се усложни. Или определени хора да се опитат да излъжат системата, или те самите да се почувстват излъгани или манипулирани от системата. Въпросът е, че резултата може да е разрастване на епидемията. Именно затова смятам, че дори да има затягане на мерките за нас ще е по-добре да се ограничим на този етап. Ако някой се изкушава да "хитрее" го съветвам да не го прави, защото по-късно може да съжалява!
 •  На 25 март 2020г. наблюдаваме тр. Уран в тригон нат. Луна, което дава старт на едно емоционално пробуждане, нови чувства, нови усещания. Потребност да се освободим. В някои случаи може да се изрази като неподчинение, желание да си правим каквото искаме. Ако е имало някакво вътрешно психическо безпокойство е възможно да се обостри, проблемите да излязат на повърхността, с цел работа с тях и тяхното премахване. Луната управлява VII-ми дом на партньорските взаимоотношения, така че тук главно можем да се учим да си партнираме с другите, да се подкрепяме, да сме в хармония и баланс с външната среда. Възможно е да се засили общуването между хората, най-вече онлайн!
 • И с влизането на тр. Марс във Водолей на 30 март 2020г. наблюдаваме доста аспекти, които образува червената планета - съвпадите му с тр. Сатурн на 31 март 2020 и пр. Луна на 1 април 2020, както и квадратура с пр. Юпитер на 1 април 2020г. За мен ако се очаква да има някакво обостряне на ситуацията може да е именно в този период - края на март, началото на април. Най-вече поради финансови причини, поради това, че дадени бизнеси са застрашени, поради невъзможността на някои хора да поемат битовите си сметки и/ или кредитите си. Марс е сравнително бърза планета за щастие, така че смятам за около седмица ще се намери решение на дадени създали се проблеми. Още повече Венера именно тогава е във вечерна Елонгация, което доста ще смекчи и хармонизира назрелите ситуации. Тоест и да има дадено обостряне, ще се размине сравнително леко и ще се намерят разумни решения за всички - хем да се ограничи разпространението на заразата, хем хората да успяват да си поемат разходите!
 • В периода 7-10 април 2020г. тр. Марс във Водолей ще образува квадрат с  тр. Уран, пр. Уран и пр.Слънце. Първо Марс, напуснал Асцендента, дава шанс да започнем да преодоляваме проблема, дори и ако се наложи да се обостри ситуацията, както казах по-горе. Второ, навлизайки в знака на II-ри дом, възможно е да усетим материални и финансови загуби. От друга страна моя съвет е в името на материалното да не поемате излишни рискове. Всеки трябва да работи по възможност разбира се, но превенцията трябва да е водеща!
 • Транзитна Венера влиза в Близнаци на 4 април 2020г. и активира темата за работа, здраве (здравеопазване), ежедневни задължения и отговорности. В същия ден тр.Меркурий, който се намира в Риби, прави съвпад с тр. Нептун. Тези аспекти ни дават възможност да получим информация относно превенция, лечение и справяне с вируса. Възможно е още в началото на април 2020-та да се заговори за лечение на болестта. Ако пък е имало дадени усложнения, по-скоро да започнат да се регулират. По някакъв начин ще има "светлина в тунела" чрез добра информация по отношение на здравеопазването!
 • В същия период е и точния съвпад на тр.Юпитер с тр.Плутон - 5 април 2020г. Този аспект ще се усеща ± 2 седмици от точната дата и той ни дава възможност за трансформация, дълбока промяна, осъзнаване. Юпитер и Плутон можем да свържем също с бизнес, банкови и застрахователни дружества, с големи суми пари, с контакти с чужбина, финансова помощ, сделки. Реално можем ние да произвеждаме дадени консумативи и да ги изнасяме, но и обратното. Не е невъзможна помощ отвън.
 • Още два интересни аспекта ни разкриват някои важни детайли! Транзитен Нептун секстил пр. Нептун - 7 април 2020, 14 септември 2020, 8 февруари 2021г. и тр. Нептун секстил пр. Уран - 18 април 2020, 1 септември 2020, 16 февруари 2021г. Знаем, че Нептун се свързва с медицината, а Уран с идеите, с това да изпревариш времето, с революциите, откривателството. Докато пиша статията през цялото време усещам и зная, че ще бъде измислен/ създаден медикамент за Коронавируса. Искам да кажа, че напълно възможно е това да стане или в България или от българин, или да има някаква връзка с нас по някакъв начин! Бисекстила на тр. Нептун в 3-ти знак на картата на България, в аспекти с пр. Нептун в Асцендента и пр. Уран в ъгъл (IV дом), в 5-ти знак, за мен дава основата да имаме такова откритие. Аспекта се случва три пъти поради R - движение на тр. Нептун - април 2020, септември 2020 и февруари 2021г. Имаме прекрасни специалисти и вярвам, че България силно ще допринесе за създаване на лекарство/ ваксина против Covid-19. Още повече Затъмненията, които предстоят активират сферата на медицината VI-ти дом и XII дом, където е управителя на VI дом - пр. Меркурий. Аз смятам, че и в момента се работи по този въпрос. Последващите аспекти, съчетаващи наталното ни Слънце и Уран дават свобода, промяна, събуждане, ново начало, освобождение, нов път! Прогресивен Меркурий, управител на дома на здравето, сменя знак през лятото на 2023-та и влиза в Асцендента. Смятам, че медицината в България се изкачва на ново ниво! Още повече пр. Слънце в Асцендента върви към нат. и пр. Нептун, което показва същото и това разбира се е чудесно!
 • След преминаването на тр. Слънце в Телец на 19 април 2020г. със сигурност влизаме в нова енергия. На 27 април 2020 тр. Слънце прави съвпад с нат. Слънце -  Слънчев възврат! Включва се много силен солар (годишна карта) за България със Слънце съвпад Уран в Асцендента! Според мен, от всичко казано до момента, смятам ще има революция в добрия смисъл на думата. Тотална промяна и обновление. Такива сме ние - в момент на силна и дълбока криза най-накрая ще се събудим и ще покажем на какво сме способни! Не сме от вчера или от днес, просто сме прекалено търпеливи! Именно ситуация като тази обаче може да ни накара да променим статуквото! Време е!
 • Транзитен Уран е в съвпад с натален Уран и с натално Слънце от 16 април 2020 до 22 май 2020, което показва силна трансформация, разрушаване на неработещите модели. Ново начало, нов начин на мислене, нов подход. Освобождение от предразсъдъци и остарели модели на мислене и поведение!
 • От този момент наблюдаваме серия от аспекти на Слънце-Уран - тр. Слънце съвпад нат. Уран и тр. Уран - 26 април 2020; тр. Уран съвпад нат. Уран - 27 април 2020; тр. Уран съвпад нат. Слънце - 9 май 2020; нат. Слънце съвпад пр. Уран - 10 май 2020; тр. Уран тригон пр. Слънце в Асц - 10 май 2020 на фона на движението на тр. Сатурн в "рогата" на Съзвездие Козирог в началото на май 2020 (3-7 май). Това е нужното разтърсване за нас. Силната промяна ще дойде в този период. В края на април, началото на май нещата вече ще са придобили яснота накъде върви България и как точно ще се развиваме занапред! Уран ще ни направи твърде неспокойни, нервни. Може да не сме съгласни с дадени мерки, да изпадаме в крайности. Но аз смятам, че през май 2020 външните събития някак ще започнат да работят положително за нас! Само трябва да сме готови на промени, на спазване на закона, на приемане на йерархията, на уважение към другите, на непредубеденост, на способността да гледаме напред и да осъзнаем, че дадено лишение и въздържание сега ще ни донесе привилегии и добри резултати в бъдеще! Да сме готови да пуснем старото мислене, да се откажем от тесногръдието!
 • В началото на май започват аспекти на тр. Юпитер към пр.Венера - 1 май 2020, 27 май 2020, 7 декември 2020г. Този секстил ще даде хармония, баланс, известно спокойствие и вяра. Ще може да разчитаме на помощ и подкрепа отвън. Определено смятам, че ако през април наблюдаваме обостряне на ситуацията, то май ще е доста по-спокоен.
 • Транзитен Марс навлиза в Съзвездие Водолей на 6 май 2020, където се намира "реката на живота"! Марс ще бъде в тази зона в периода 30 май до 13 юни 2020г. След 13 май 2020 Марс навлиза в знак Риби, където образува секстил с пр. Юпитер на 14 май 2020г. В същото време тр. Нептун квадратира нат. Плутон - 1 юни 2020. Реално за мен доста хора ще бъдат спасени! Въпреки, че Марс се засилва като светене и заразените най-вероятно ще са се увеличили, много от тях ще бъдат напълно възстановени впоследствие! Искрено се надявам, че до този период ще имаме лекарство. Преди затъмненията и опозицията на Марс със Слънцето.
 • Лунните възли преминават по оста Близнаци-Стрелец на 4 юни 2020г. Посредством тях наблюдаваме три Затъмнения - на 5 юни 2020 Лунно Затъмнение в Стрелец, на 21 юни 2020 Слънчево Затъмнение в Рак (в съвпад с Лятното Слънцестоене на 20.06.2020) и на 5 юли 2020 Лунно Затъмнение в Козирог. В този период тр. Марс образува секстил с пр. Уран на 12 юни 2020.  Продължава тенденцията за силна промяна, но и енергията е твърде силна заради затъмненията. Възможно е ситуациите да излязат от нашия контрол. Съдбата ще определя случващото се. Знаем, че по затъмнения не сме в състояние да правим избори. Каквото ни поднесе живота, това е! Ако през май ситуацията се е поуспокоила възможно е лятото да има нещо като втора вълна. Със сигурност трябва да сме готови поне до есента за справяне с този проблем. Глобално да знаем, че ще се справим, но да не бързаме или да не се отпускаме при първите добри резултати!
 • На 13 юни 2020 тр.Марс прави съвпад с тр. Нептун. Аз разчитам на лекарство и възстановяване на заразените!
 • През юли 2020, септември 2020 и април 2021г. тр. Уран тригонира Асцендента - отново силни и категорични промени за нас. Просто свикнете с мисълта, че пролетта-лятото на 2021-ва, обръщайки се назад, вече за никой нещата няма да са същите, познатата му реалност и живота му вече няма да ги има в старата и позната форма. Ще има нещо съвършено ново на тяхно място!
 • В периода 28 юни 2020 до 7 януари 2021  тр. Марс е в Овен, а между 10 септември 2020 и 14 ноември 2020 е Ретрограден. Това означава, че Марс влиза в пик на проявление на своята енергия.

До голяма степен зависи как ще преминем април, май и юни, за да мога да тълкувам есента на 2020г. Доколко гъвкави ще бъдем, доколко ще се променим. В средата на юли 2020 Марс ще квадратира Асц на България, наталната ни Луна и пр. ни Слънце. Ако до тогава има измислено лекарство или ваксина ще е добре. В този период имаме и три затъмнения, така че моя съвет е бъдете внимателни! Пазете се! Важно е как ще отработим енергиите на периода сега, при Новолунието в Овен, което се явява средна точка на зимните и летните затъмнения.

Опозицията на тр. Марс към тр. Слънце е на 14 октомври 2020г. Това означава, че септември, октомври и ноември Марс ще бъде най-силен. Важно е как ще преминем и излезем от летните затъмнения и дали ще има лекарство към този момент. Август ще може да се каже повече как ще се развие периода до края на годината!

След ноември 2020г. започва да отслабва силата на Марс до 3 юли 2021г., когато наблюдаваме неговия залез и край на този цикъл, стартирал октомври 2019г. В този период е твърде възможно изчезването на вируса и преодоляването на епидемията!

Като обобщение искам да призова всички, въпреки благоприятната ми прогноза, да останем достатъчно дисциплинирани и да не нарушаваме сатурновия принцип за отговорност и самоконтрол. Това е много важно за да се справим с пандемията Covid-19. Oпределено бих казала, че позитивните фактори са доста и сочат не само справяне, но и разцвет в близките години, както казах по-горе! Прогресивния Сатурн, който е управител на Асцендента, е стационарен до края на 2021-ва, но след това започва бавно своя ход и независимо в каква посока, важното е че се придвижва. Това, че е ретрограден за мен дава шанс за корекция на стари грешки, вземане на поука, възможност за преоценка и нови подходи. А в същото време той е в своята кулминация като светене и проявление, т.е. ние, народа (Асцендента) с нови сили и нови нагласи ще имаме възможност да поправим своите грешки от миналото и да вървим напред! Отговорността е на всеки един поотделно, както и на всички нас взети заедно!

И на последно място, но не и по важност, искам да кажа относно прогресивната Венера в картата на България, като управител на наталното ни Слънце! Венера ретроградна се връща от Стрелец в Скорпион през септември 1982г., невидима прави съвпад с прогресивното Слънце май 1983г. Венера изгрява като сутрешна звезда юли 1987г., става стационарна в края на 2001г. и след това директна април 2005г. През 2025г. Венера отново се връща в Стрелец, там където е била до 1982г. Какво означава всичко това?! Отново нови възможности за нас в близките години напред. Венера, като управител на наталното ни Слънце, ставайки все по-силна и по-силна, все по-даваща и носеща ни реализация, ни обещава разцвет, реализация, сбъднати мечти! Тя се намира в XI-ти дом по Плацидус и в 12-ти знак, което означава силна реализация по линия на чужбина, както и духовно израстване, разбулване на тайното и скритото/ намаляване на задкулисните игри. Нейната благоприятна енергетика повишава възможностите ни за работа, чуждестранните инвестиции. Нивото за здравеопазване също ще се подобри! Главното е, че Венера е видима и все по-силна, което дава вътрешно удовлетворение на хората, а това е най-важното.

Оставяме темата отворена, разбира се има още толкова много да се каже... Това са само някои от главните аспекти, като вземаме предвид само някои от методите на прогнозиране. На този етап и за нашите цели смятам, че те са напълно достатъчни. 🙂 Ако възникнат допълнителни фактори си запазвам правото да направя допълнение към това разглеждане. Надявам се да ви е от полза!

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

таро - асо жезли

таро - седмица чаши

таро - кулата

таро - колесницата на триумфа

.


ЗАКЛЮЧЕНИЕ + КАРТИ ТАРО !!!


Като заключение мога да кажа за всички българи, че ще излезем от това изпитание, ще превъзмогнем трудностите и след това ще бъдем по-силни от всякога! Отново ще ви припомня, че мисълта изгражда нашата реалността. И с Нептун в Асцендента на държавата всеки българин малко или много има и творческа мисъл, и силна интуиция. Така че просто дръжте висока вибрация, с вяра в доброто и в реализацията на мечтите ни!

И картите Таро ни дават тази увереност.

"Асо Жезли" - Очаква ни много силно ново начало - със страст, с желание! Намиране на изход, на разрешение на даден проблем! Промяна и трансформация към по-добро!

"Седмица Чаши" - Сочи временно объркване, неяснота, ситуация, в която може да се загубим и да не знаем кой път да изберем, кой тип поведение. Тази карта показва, че ще има моментно състояние на дезориентация, но следващите ни уверяват, че ще намерим верния път и ще имаме помощ свише!

"Кулата" - Символизира трансформация. Пробив. Революция. Нещо, което става изведнъж. Много неочаквано нещо ще се случи. Ако има нещо фалшиво, нестабилно или непродуктивно за нас самите, то се разрушава (свише). Основите, върху които нещо е построено се разрушават когато са нестабилни и Вселената казва „край“! Тук може да става дума както за материалната реалност, така и за вътрешната ментална реалност на всеки от нас. В кризисни моменти остават само истинските хора и ситуации в живота ни, истинските и продуктивни мисли и вярвания. Сега е време да отсеем житото от плявата и да изберем верния път! "Кулата" символизира знак Скорпион - дълбоката трансформация, нуждата да се разделим с едно, за да имаме друго!

"Колесницата" - Символизира победа, успех, триумф в начинанията. Да тръгнат нещата в правилната посока! Символизира тръгване, но и завръщане. И наблюдаваме колко българи се връщат от чужбина. Основното значение на картата е да поемеш по своя верен път! Да триумфираш в начинанията си! Да си победител!

Аз вярвам, че всеки един от нас ще бъде победител, ако реагира на новата ситуация и осъзнае, че света вече е друг! Нали това е Уран в Телец - нова реалност, която ще започнем да строим и създаваме наново посредством Сатурн във Водолей (най-вече след декември 2020) и затъмненията по оста Близнаци-Стрелец - на първо място ментално, а след това и физически. Очаквайте статии по темата!

Пожелавам ви да сте силни и да имате вяра в утрешния ден! Обичам ви! ❤️ Бъдете здрави!

PS. Ще разгледам темата подробно и по знаци + Таро в моя You Tube канал! Заповядайте и там!!!


КОИ СА ГЛАВНИТЕ ДЕЙСТВАЩИ СФЕРИ В ЖИВОТА ВИ СЕГА? КОИ СА НАЧИНИТЕ ЗА СПРАВЯНЕ СЪС СИТУАЦИЯТА? Вижте под рекламните карета по-долу! >>❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120 лв. / 1 час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!


 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА:

6-Jun-2023, 19:52 UT/GMT

Sun 15° Gemini 51' 36"
Moon 22° Capricorn 09' 57"
Mercury 23° Taurus 05' 55"
Venus 01° Leo 11' 10"
Mars 09° Leo 55' 23"
Jupiter 04° Taurus 37' 54"
Saturn 07° Pisces 06' 46"
Uranus 20° Taurus 31' 06"
Neptune 27° Pisces 31' 50"
Pluto 00° Aquarius 04' 26" R
Chiron 19° Aries 03' 07"
TrueNode 03° Taurus 14' 46" R

.


ЗАТЪМНЕНИЕ в КОЗИРОГ
26 ДЕКЕМВРИ 2019Г. →ЮПИТЕР В КОЗИРОГ
2019 - 2020Г. →УРАН
В ТЕЛЕЦ -
от 2018 до 2026Г.


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


ОВЕН


10-ТИ ДОМ: Социален статус. Положение в обществото. Репутация. Повишаване на вашето положение в обществото, засилен обществен живот. Издигане в социалната стълбица, престиж и признание.

Кариера. Професия. Нов бизнес. Повишаване в кариерата, издигане в служебната йерархия. Разговори с началника. Нова по-добра работа. Намиране на престижна работа, която ще ви повиши нивото на живот.

Влиятелни и авторитетни хора. Общуване с хора с висок социален статус. Преговори с хора с високо обществено положение. Придобиване на власт и авторитет.

Брак с преуспял партньор. Раждане на дете. Среща с партньор с добро социално положение. Раждането на дете във вашето семейство. Всичко, което изменя вашия статус.

Поставяне и реализация на цели и задачи. Нашите постижения. Това, с което можем да се гордеем. Правене крачка напред, пристъпване към реализация на вашите цели.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - страшния съд

таро - седмица жезли

таро - паж на жезлите


 ТЕЛЕЦ


9-ТИ ДОМ: Духовност. Смисъла на живота. Разширение на кръгозора.

Срещане на духовен учител. 

Нова информация. Интелект. Висше образование. Откриване на собствена система за обучение.

Далечно пътешествие. Международен бизнес.

Връзки с чужбина или чужденци. Работа или обучение зад граница. Изучаване на чужди езици.

Втори брак.

Внуци.

Справедливост. Съдебни дела.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - глупакът

таро - колесницата на триумфа

таро - петица чаши


БЛИЗНАЦИ


8-МИ ДОМ: Наследство.

Чужди ресурси. Чужди финанси.

Големи пари. Кредити. Банкови операции. Застраховки.

Секс. Интимност. Зачеване на дете.

Трансформация. Нов живот.

Избавяне от комплекси и зависимости.

Тайни. Вътрешни страхове.

Психология. Всичко, което е дълбоко в нас. Вътрешния ни свят.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - тройка пентакли

таро - асо пентакли

таро - висшата жрица


РАК


7-МИ ДОМ: Отношения с любимия човек. Брак. Среща на нов партньор.

Договори. Бизнес и делови партньорства. Отношения с другите.

Нова аудитория.

Подписване на договори.

Наши открити опоненти и врагове.

Развод.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - крал на пентаклите

таро - страшния съд

таро - деветка мечове


ЛЪВ


6-ТИ ДОМ: Здраве. Нова система на хранене. Оздравителни практики. 

Избавяне от вредни навици - спиране на цигарите и т.н.

Всичко, което правим регулярно - всеки ден.

Ежедневни задължения и ангажименти. Всичко, което ни пречи да се наслаждаваме на живота.

Дългове. Връщане на дългове.

Работа. Смяна на работата, нова работа.

Домашни любимци.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - паж на жезлите

таро - страшния съд

таро - обесеният


ДЕВА


5-ТИ ДОМ: Любов. Удоволствие. Романтични отношения.

Творчески проекти. Изкуство. Огромна творческа и съзидателна енергия. Идеи. Всичко, което близко до нашето сърце.

Хоби. Собствен бизнес.

Деца. Бременност. Раждане.

Забавление. Хазарт.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - колесницата на триумфа

таро - страшния съд

таро - седмица жезли

таро - колелото на съдбата

таро - паж на жезлите


ВЕЗНИ


4-ТИ ДОМ: Емоционална безопасност. Вътрешен комфорт и стабилност. Чувство на вина.

Дом. Покупка, продажба, смяна на квартира.

Недвижимо имущество. Домашен комфорт. Ремонти или покупки за дома.

Вашите корени. Фамилия. Родители, майката най-вече. Близки роднини.

Семейни събития - сватби, кръщенета, чествания на годишнини и т.н.

Работа от вкъщи. Създаване на офис вкъщи.

Работа с недвижими имоти.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - двойка чаши

таро - четворка чаши

таро - деветка жезли


СКОРПИОН


3-ТИ ДОМ: Комуникация. Общуване. Писане. Говорене. Слушане.

Оформяне на документи.

Информация. Нови контакти. Нови запознанства.

Самореклама.

Курсове. Обучения.

Близки роднини. Братя и сестри. Съседи. Хората, с които общувате всеки ден.

Автомобили. Кратки пътувания. Командировки.

Нови навици.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - страшния съд

таро - деветка чаши

таро - кралица жезли


СТРЕЛЕЦ


2-РИ ДОМ: Ценности. Доходи. Пари. 

Смяна източника на доходи.

Материална сфера на живота - приходи, разходи.

Преоценка на себе си. Самооценка на това колко заслужаваме.

Таланти и способности, за които хората могат да ви се отплатят с пари.

Ораторско майсторство. Глас.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - колесницата на триумфа

таро - тройка пентакли

таро - десетка пентакли


КОЗИРОГ


1-ВИ ДОМ: Собствената личност. Външност. Смяна на имиджа.

"Аз"-а. Нашата воля. Какво желаем от живота.

Реакцията ни към света. Отношението ни към самите себе си.

Как се представяме пред другите.

Начало на нещо ново. Нов житейски цикъл. Голяма и дългоочаквана промяна в живота.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - асо жезли

таро - силата

таро - десетка чаши


ВОДОЛЕЙ


12-ТИ ДОМ: Завършване на един цял житейски етап. Приключване на проект.

Подготовка.

Вътрешна промяна. Всичко невидимо.

Eмиграция. Всичко, което е далече от нас.

Отшелничество. Ограничение. Изолация.

Санаториуми, църкви, манастири, болници, затвори.

Изчистване на организма - физически и психически. Диета.

Връщане в миналото. Застигане на миналото. Узнаване на някакви тайни. Вие самите скривате нещо от другите - тайна любов и т.н.

Вяра. Окултизъм. Йога. Медитация. Получаване на духовен заряд.

Благотворителност. Отдаване на енергия към другите.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - деветка пентакли

таро - императорът

таро - тройка чаши


РИБИ


11-ТИ ДОМ: Сферата на социалното - на колектива, на приятелите и на хората, които ни помагат и на които можем да разчитаме. Поява на нови личности, зараждане на близки взаимоотношения и приятелства. Подкрепата и помощта на цял нов кръг от хора, с които ще се чувствате приятно и комфортно.

Вашите стари приятелски кръгове претърпяват някакъв вид промяна или по някаква причина се разделяте с някой от вашите приятели. Като цяло темата за приятелството играе важно роля за вас. В това число спадат и членуването в различни спортни групи и кръгове на общи интереси, всякакви масови събирания и мероприятия.

Интернет, масова комуникация, бизнес, реклама. Започване на работа, свързана с интернет и комуникация с големи кръгове от хора. Ставате доста популярен, което е идеален вариант да рекламирате своя бизнес или това, с което се занимавате пред един по-широк кръг от хора.

Всичко, което е свързано с интернет сектора ще бъде в своя разцвет. Изучаване на Информатика, Маркетинг, Реклама, Астрология, Астрономия. Или организация на онлайн курсове или някакъв вид обучения по интернет.

Сферата на сбъднатите мечти! Изпълнението на най-съкровените желания. Реализация на плановете и удовлетворяването на нашите копнежи.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - паж на чашите

таро - справедливостта

таро - колесницата на триумфа

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и през годината, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> АСТРО СЪБИТИЯ !!!

За Фазите на Луната и Лунните дни, следете >> ЛУНЕН КАЛЕНДАР !!!

В сайта имате възможност да се запознаете с всички главни събития:

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. - 2.12.2019г.
 • Юпитер в Козирог 2.12.2019г. - 19.12.2020г.
 • Юпитер във Водолей 19.12.2020г. - 29.12.2021г.

 • Сатурн в Козирог от 20.12.2017г. - 22.03.2020г.
 • Сатурн във Водолей 22.03.2020г. – 02.07.2020г.
 • Сатурн в Козирог 02.07.2020г. – 17.12.2020г.
 • Сатурн във Водолей 17.12.2020г. – 07.03.2023г.

 • Лунни възли по оста Рак/Козирог 16 ноември 2018г. - 4 юни 2020г.
 • Лунни възли по оста Близнаци/Стрелец 4 юни 2020г. - 23 декември 2021г.

 • Затъмнения 2020г.

 • Ретроградна Венера 13.05.2020г. - 25.06.2020г.
 • Венера – нов хелиакален цикъл юни 2020г. - януари 2022г.
 • Ретрограден Марс 10.09.2020г. - 14.11.2020г.
 • Марс – нов хелиакален цикъл септември 2019г. - октомври 2021г.
 • Ретрограден Меркурий 2020г.

 • Уран в Телец 15 май 2018г. - 26 април 2026г.
 • Нептун в Риби 4 април 2011г. - 26 януари 2026г.
 • Плутон в Козирог 26 януари 2008г. - 21 януари 2024г.

ЛИЧНА АСТРОЛОГИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ >>


Пожелавам ви приятни моменти с Astrolive.info !!! 🙂