☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

31 май-1 юни 2021г., понеделник-вторник ❤️ РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ, МАРС тригон НЕПТУН, СЛЪНЦЕ съвпад СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ, ВЕНЕРА в последни градуси на знак БЛИЗНАЦИ – дълбока преоценка, връзка с Бога и Вселената! 🍀 Астрологична прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! 🙂 От заглавието виждаме кои ще са водещите астрологични събития в близките дни, на фона разбира се на двете затъмнения, между които се намираме - Лунно в Стрелец (26 май) и Слънчево в знак Близнаци (на 10 юни)! И така, Венера транзитира в последните градуси на знак Близнаци и на 2-ри юни в 16:19ч. ще премине във водното царство на знак Рак. До тогава под нейното влияние ще можем да правим дадена преоценка и раздяла с това, което не ни удовлетворява в живота ни (най-вече на мисловно ниво).

Намаляващата Луна също предразполага към раздяла и освобождаване от миналото, с приключване на ситуации, най-вероятно съдбовни или кармични за нас. Или приключване с дадено нещо, именно за да си застанем на пътя. При всеки според определени фактори. Трети показател за приключване, равносметка и задълбочаване навътре е Меркурий, който вече е невидим, запътил се е към съвпад със Слънцето (на 11 юни, точно в затъмнението!), което ще е един вид край и ново начало в слънчево-меркуриевият цикъл. От Стационарна фаза вече все по-осезаемо той тръгва назад по зодиака Ретрограден и това със сигурност ще върне стари ситуации, с които евентуално веднъж завинаги да приключим или преразгледаме!

От всичко написано разбираме, че е време за вътрешна работа, за поглед назад, за корекция и преоценка, за приключване и освобождаване. Новите начинания не са препоръчителни, както и вземането на сериозни решения или направата на важни стъпки. Освен, разбира се, ако енергията не е по-силна от нас и събитията просто се разиграват. Тогава те са под влиянието на съдбовните и кармични процеси на затъмненията, както и на съвпада на Слънцето със Северния Лунен възел в Близнаци (1 юни, 06:01ч.). 

Имайте предвид, че този съвпад се случва веднъж в годината и в повечето случаи е в различени знаци. Тоест съвпада Слънце-Северен възел се случва на около 18 години в един знак!  И малко или много той ще е доста значим и отключващ за нас именно сега, защото когато го наблюдаваме следващата година Северния възел вече ще бъде в Телец и аспектът ще се случи там! Реално програмата по оста Близнаци-Стрелец в хороскопа на всеки е доста силна към момента! Слънце съвпад Северен възел в Близнаци сме наблюдавали и ще наблюдаваме 1983-1984, 2002, 2020-2021, 2039-2040, 2058! Скоро ще си поговорим по тази тема за всеки отделен знак - за предстоящото Слънчево затъмнение в Близнаци и на кой къде ще му се отрази като цяло тази енергия!

На фона на това, за което говоря, още един небесен фактор засилва духовното, интелектуалното, сензитивното, творческото и връзката ни свише с Вселената. Точен тригон на Марс във водния знак Рак с Нептун в Риби. За предприемане на външни действия този тригон не е от най-подходящите, доколкото Марс е планетата на силата, а Нептун на невидимия свят. Има разбира се изключения, но така или иначе в момента всичко от останалите процеси говори за притваряне навътре, включително и това, че Марс вече е доста слаб като светене и скоро ще се скрие от погледите ни (началото на юли'21). Все пак ако наистина ви се налага да стартирате нещо, да подпишете договор и не можете да го отложите, аз ви препоръчвам 3-ти или 4-ти юни като компромисни варианти!

________________________________________

Марс 24° Рак тригон Нептун 24° Риби,
31 май 2021г., 08:16ч. БГ
влияние: ± 3 дни от точния аспект

 • Интуицията ни подсказва верния път и посока
 • Творчески, интелектуални и креативни дейности
 • Желание да помогнем на някой, съпричастност
 • Активност в чувствата
 • Време за релакс, почивка, отпускане
 • Решаваме трудни въпроси по мирен и фин начин
 • Изглаждане на конфликти и дразги
 • Време за духовни практики, йога, медитация
 • Водни лечебни процедури, които ни се отразяват много добре
 • Водни спортове

 

 • Възможно е да почувствате липса на сила / на енергия за действия на външно ниво
 • Възможни са сексуални/ любовни тайни връзки

________________________________________

Луната се намира в знак Водолей, както знаем и ще бъде там до 1-ви юни 12:07ч. На 31-ви май нощното светило е в тригон с Венера, а след преминаването си в знак Риби образува съвпад с Юпитер. Венера и Юпитер са най-добрите планети на небето, така че със сигурност в тези два дни емоционално и чувствено ще бъдем подкрепени от тяхната подпомагаща енергия. Това, с което сме се захванали, като цяло би трябвало да върви с лекота, стига да не се загубим твърде много в невидимото! 

За хора на изкуството, творци, интелектуалци, лечители и духовни личности периодът ще бъде изключително успешен! Време е за творчество, креативност и за връзка с нашето “Аз”. В такива моменти всеки много ясно и точно може да усети и да “види” своя път и вярна за самия него посока!

Имайте предвид, че Сатурн е все още Стационарен, но след 3-ти/ 4-ти юни вече по-осезаемо ще започне да се движи леко назад по зодиака. Което от своя страна ни показва, че ние ще започнем отново да усещаме квадратурата му с Уран, която ще бъде точна малко по-късно през този месец (на 15 юни)! Можете да гледате моя материал за тази квадратура, която се случи на 17-ти февруари и ще се повтори и за трети път до края на годината - на 24 декември! Ще я коментираме отново скоро. Следваща квадратура след този период ще наблюдаваме 2043-та година! 

Пожелавам ви силен старт на седмицата, най-вече в посока вътрешно освобождаване от всичко, което ви пречи (предимно ментално) да бъдете себе си и да живеете живота, който искате! А на едно по-дълбоко ниво - да се докоснете до светлината, искрата и духа на Вселената и Бог! Обичам ви! ❤️

PS. Честит 1-ви юни на всички деца - малки и големи!!! 🙂


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

 • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

 • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Ретрограден Меркурий, Венера в последни градуси на Близнаци, както и Слънцето съвпад Северен възел ще влияят на вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

И трите фактора силно ни насочват към невидимите сфери, преоценка, карма , раздяла, съдба! Следете знаците свише, слушайте сърцето си и изберете пътят на най-малкото съпротивление за вас!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Ретрограден Меркурий, Венера в последни градуси на Близнаци, както и Слънцето съвпад Северен възел ще влияят на вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

И трите фактора силно ни насочват към невидимите сфери, преоценка, карма , раздяла, съдба! Следете знаците свише, слушайте сърцето си и изберете пътят на най-малкото съпротивление за вас!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Ретрограден Меркурий, Венера в последни градуси на Близнаци, както и Слънцето съвпад Северен възел ще влияят на вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

И трите фактора силно ни насочват към невидимите сфери, преоценка, карма , раздяла, съдба! Следете знаците свише, слушайте сърцето си и изберете пътят на най-малкото съпротивление за вас!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Ретрограден Меркурий, Венера в последни градуси на Близнаци, както и Слънцето съвпад Северен възел ще влияят на вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

И трите фактора силно ни насочват към невидимите сфери, преоценка, карма , раздяла, съдба! Следете знаците свише, слушайте сърцето си и изберете пътят на най-малкото съпротивление за вас!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Ретрограден Меркурий, Венера в последни градуси на Близнаци, както и Слънцето съвпад Северен възел ще влияят на вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

И трите фактора силно ни насочват към невидимите сфери, преоценка, карма , раздяла, съдба! Следете знаците свише, слушайте сърцето си и изберете пътят на най-малкото съпротивление за вас!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Ретрограден Меркурий, Венера в последни градуси на Близнаци, както и Слънцето съвпад Северен възел ще влияят на вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

И трите фактора силно ни насочват към невидимите сфери, преоценка, карма , раздяла, съдба! Следете знаците свише, слушайте сърцето си и изберете пътят на най-малкото съпротивление за вас!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Ретрограден Меркурий, Венера в последни градуси на Близнаци, както и Слънцето съвпад Северен възел ще влияят на вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

И трите фактора силно ни насочват към невидимите сфери, преоценка, карма , раздяла, съдба! Следете знаците свише, слушайте сърцето си и изберете пътят на най-малкото съпротивление за вас!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Ретрограден Меркурий, Венера в последни градуси на Близнаци, както и Слънцето съвпад Северен възел ще влияят на вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

И трите фактора силно ни насочват към невидимите сфери, преоценка, карма , раздяла, съдба! Следете знаците свише, слушайте сърцето си и изберете пътят на най-малкото съпротивление за вас!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Ретрограден Меркурий, Венера в последни градуси на Близнаци, както и Слънцето съвпад Северен възел ще влияят на вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

И трите фактора силно ни насочват към невидимите сфери, преоценка, карма , раздяла, съдба! Следете знаците свише, слушайте сърцето си и изберете пътят на най-малкото съпротивление за вас!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Ретрограден Меркурий, Венера в последни градуси на Близнаци, както и Слънцето съвпад Северен възел ще влияят на вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

И трите фактора силно ни насочват към невидимите сфери, преоценка, карма , раздяла, съдба! Следете знаците свише, слушайте сърцето си и изберете пътят на най-малкото съпротивление за вас!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Ретрограден Меркурий, Венера в последни градуси на Близнаци, както и Слънцето съвпад Северен възел ще влияят на вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

И трите фактора силно ни насочват към невидимите сфери, преоценка, карма , раздяла, съдба! Следете знаците свише, слушайте сърцето си и изберете пътят на най-малкото съпротивление за вас!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Ретрограден Меркурий, Венера в последни градуси на Близнаци, както и Слънцето съвпад Северен възел ще влияят на вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

И трите фактора силно ни насочват към невидимите сфери, преоценка, карма , раздяла, съдба! Следете знаците свише, слушайте сърцето си и изберете пътят на най-малкото съпротивление за вас!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 13:16 UT/GMT

Sun 23° Gemini 42' 17"
Moon 09° Leo 51' 34"
Mercury 18° Gemini 28' 00" R
Venus 14° Cancer 38' 32"
Mars 01° Leo 50' 31"
Jupiter 02° Pisces 07' 31"
Saturn 13° Aquarius 07' 38" R
Uranus 13° Taurus 05' 51"
Neptune 23° Pisces 09' 57"
Pluto 26° Capricorn 18' 33" R
Chiron 12° Aries 30' 58"
TrueNode 10° Gemini 41' 53" R

.