☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

28 декември 2020г., понеделник ❤️ Слънце тригон Уран 🍀 Астрологична дневна прогноза!

АСПЕКТИ НА ПЛАНЕТИТЕ:
28 декември 2020г., 05:25ч. - Слънце в Козирог тригон Уран в Телец
Този аспект е активен до ± 3 дни от точния тригон, в зависимост от това колко сте чувствителни и как стои Уран в наталната Ви карта.

Здравейте, приятели, както знаем аспектите между планетите са част от техния общ цикъл. Цикълът на Слънцето и Уран е едногодишен. Започва със съвпада между двете тела, след което Слънцето прави една пълна обиколка на Зодиака за една година и се връща обратно, много близо до мястото на първоначалния съвпад, където стартира техния следващ едногодишен цикъл. През времето, в което Слънцето прави своята годишна обиколка, то си взаимодейства с по-бавните планети, в случая с Уран.

За период от една година Уран изминава реално около 4-5 градуса напред по Зодиака, докато Слънцето прави пълно завъртане. Уран е бавна планета и транзитира в един знак около 7 години. За този период той носи големи промени и разместване на пластовете, най-вече в сферите на дома, в който транзитира в наталната ни карта. За периода, в който Уран се придвижва в даден знак (в случая Телец), той и Слънцето имат 7 общи цикли и всеки от тях работи с определени задачи за нас. Най-вече по отношение на новото начало в живота ни, на новия различен поглед и начин на мислене. Енергията на Уран има за задача да премахне статуквото, застоя, това, което ни пречи да се развиваме нагоре по спиралата на еволюцията. 

В конкретния случай тригонът, който се образува сега между Слънцето и Уран е втори тригон от техния съвмествен цикъл, започнал през пролетта на 2020-та година. Това означава, че кулминацията е преминала, че вече наблюдаваме проявление и резултати от наши минали действия, мисли и идеи, след което и бавно, но сигурно настъпва завършване на програмата, която е заложена по-рано през годината, през април. Опитайте се да се върнете назад и ще намерите взаимовръзката. Какво е стартирало през пролетта на 2020-та в живота ви с тенденция за промяна, ново начало и прогрес - вътрешно или външно? И каква проява има сега то в живота ви!

Главната тема на този цикъл е да активира нова и градивна житейска програма на развитие - чрез разрушаване на старото, чрез освобождаване от неработещите ментални модели, вярвания, привързаности и предразсъдъци. Това е и една от темите на съвпада на Юпитер и Сатурн във Водолей - нова, стабилна, работеща и дългосрочна структура, издигаща ни на едно по-високо социално и духовно ниво! Тоест, за да работят градивно новите принципи на цикълът Юпитер-Сатурн в живота ни и да изграждаме сами себе си все по-успешно, аспектът на Слънцето и Уран ще ни даде директна промяна - положителна и лесно достижима заради тригона. И тази промяна реално ще бъде резултат от наши предходни действия, желания, мисли, съзнавани или неосъзнати потребности, помагайки ни да създадем устойчиви и успешни структури в живота ни.

Ако все пак все още не сме готови за промяната - в начинът на мислене, във възгледите, на чисто битово ниво дори, в заобикалящата ни среда - въпреки положителния аспект ще усетим напрегнатата и разрушаваща енергетика на Уран. Промените ще ни бъдат наложени отвън, чрез непредвидени събития, ситуации, комуникации. Действието на Уран може да бъде доста внезапно понякога, но то в крайна сметка винаги е положително. Уран никога няма да премахне нещо работещо и градивно от живота ни. Той “маха” и ни освобождава от това, което реално ни пречи и ни спъва да се развиваме по най-добрия начин, на който сме способни.

Луната към момента е Растяща, в знак Близнаци, където активира кармата чрез точката на затъмненията, които вървят по тази ос (до края на 2021-ва). Заради това, че предстои Пълнолуние, което при всички положения дава материализация и външна проява, и заради това, че самия втори тригон между две планети е символ на плодовете от дадена ситуация, то можем да очакваме развръзки и събития, които са следствия от предходни наши действия. Най-вече можем да очакваме събития, които ще променят живота ни към по-добро!

Факта, че този аспект се случва в земни знаци - Телец и Козирог, може да се свърже с темата за кариера и финанси. Но може да се тълкува и като промяна в ценностната ни система, а оттам и в създаването на нови цели, в името на това да се развиваме и да покажем на какво реално сме способни; да дадем най-доброто от себе си! Темата на Уран в Телец (2018-2025г.) най-вече ни носи промяна в материалния свят чрез промяна в начинът ни на мислене. Уран се свързва с разрушаване на познатото и удобното за нас на чисто битово ниво, излизане от зоната ни на комфорт в името на прогреса. Той действа и е нужен най-вече тогава, когато познатото и удобното се е превърнало в застой и пречка пред самите нас да развиваме потенциала си. Предстои Пълнолуние в Рак, последвано от Новолуние в Козирог, които тепърва ще активират темата за стабилността, реалността, емоциите, личния комфорт и даването на максимумът, на който сме способни!

Промяната, за която говоря не трябва да се тълкува негативно, напротив. Всеки може да намери свободата да бъде себе си и да живее пълноценно, далеч от страха, стига да бъде готов на нов поглед към себе си и към заобикалящата го среда. Добре е да се види кои домове в наталната карта активира този тригон на Слънцето и Уран, най-вероятно именно в тези сфери на живота ще има събитийност. Слънцето е “Аз”-а, нашата професия, здравето, мъжката енергия в карта на жена. Уран е мисълта, бъдещето, промяната, свободата, социума, всякакви обучения, курсове, семинари, обществени структури, интернет и онлайн дейности. Уран е нестандартното и различното, непримиримостта!

От гледна точка на Растящата Луна е добър момент за стартиране на нови, различни и оригинални начинания. Възможно е идеи и действия заложени през април 2020г. да дадат резултат или да се проявят неочаквано в живота ни сега. Под Слънце-Уран бихме могли да имаме също много нови идеи, различни оригинални хрумвания, ново виждане върху ситуации и хора в живота ни, нови контакти. Под мощната енергия на приближаващото Пълнолуние и под въздействието на Уран можем да бъдем по-изнервени или припряни от обикновено. Напрежението е във въздуха. Добре е да помислим къде да изразходваме излишната енергия - най-добре да я оползотворим в работа и активност. 

Най-важното, което трябва да запомним е, че Урановата енергия към Слънцето ще ни даде прекрасни нови възможности да бъдем креативни, изобретателни и да намерим отговорите, които отдавна търсим. Да погледнем на света и случващото се в живота ни по един нов, различен и градивен начин. Вслушайте се в идеите и в шепота на Вселената! Уран е планетата на ясното виждане далеч напред! 🙂


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута)ЛУНА В ЗНАК:
Луна в Близнаци от 27 декември 2020г., 01:33ч. до 29 декември 2020г., 12:28ч.

луна в близнаци

Луна в Близнаци действа положително и ни помага при общуването с другите и при създаването на приятелства. Стимулира благоприятното поведение на хората към нас и тяхната положителна оценка на действията ни. Луната в Близнаци ни стимулира да заемем своето място в колектива и подпомага всички наши стъпки по посока развитие на интелекта ни, ученето и намирането на хора с близки до нашите възгледи. Насърчават се контактите, ставаме по-мобилни във всяко едно отношение.

Меркурий, като управител на Близнаци, ни дава възможности за получаване и предаване на информация, а обмена на мисли и идеи се увеличават. Енергетиката на тази планета ни прави любознателни и жадни за нови знания. Искаме да сме наясно с всичко, което се случва наоколо, искаме да знаем повече за живота и за другите.

От друга страна има опасност да станем твърде разсеяни или да се захващаме с няколко неща наведнъж. Знака на Близнаци може да ни направи променливи и колебливи в решенията ни, с изменчиво настроение, дори и склонни към лъжа.

От положителна гледна точка, времето на Луна в Близнаци е посветено на обмена на информация, на промяната и на придвижването напред, включително и кратките пътувания. Перфектен период за започване на нещо ново, както и за научаване на нещо ново.

Луна в Близнаци благоприятства комуникацията, намирането на логичните доводи и правилните решения, новите идеи. Добро време за разговори, преговори, интелектуален труд, пътувания!

Възможно е Луната да активира зоната на Затъмненията по оста Близнаци-Стрелец. Може да очакваме дадени съдбовни развръзки в живота ни!

ЛУНА БЕЗ КУРС:
няма

Посетете моя YouTube канал!


ЛУНЕН ДЕН:
12-ти ЛУНЕН ДЕН от 27 декември 2020г., 16:55ч. до 28 декември 2020г., 16:56ч.
символ - чаша, сърце

Среща с истинската ни природа, избор между материалния и духовен свят, постигане на усещане за единство с Вселената, загриженост и помощ на другите, благодарност, мъдрост, взаимно разбирателство.

12-ти лунен ден е период на натрупване на мъдрост, разбиране и постигане на вътрешен мир. Енергетиката на Луната ни помага да се издигнем над битието и да осъзнаем взаимовръзките във Вселената. На този ден можете да усетите как съдбите на всички хора са преплетени в една нишка. Днес на всеки от нас му се дава възможността да достигне до духовните пътища на промяната, на просветлението и на откровението.

12-ти лунен ден е ден на милост, състрадание и проява на любов към другия, в най-широкия смисъл на думата. Този период е предназначен изцяло за мисли свързани с духовния ни свят. Препоръчително е да отидете на църква, ако нямате тази възможност си запалете кандило вкъщи или отидете някъде сред природата - в гората, в парка, на морския бряг - някъде, където усещате връзката си с Вселената.

На 12-ти лунен ден небесните порти се отварят и Бог чува молбите ни. Днес всеки ще бъде възнаграден за вярата си. Нека всеки отвори сърцето си към божественото, дори и да не е вярващ. Без значение колко тежък е живота, вярата и упованието в една по-висша сила ще ни дава сили да продължим напред.

12-ти лунен ден ще донесе късмет и помощ само за тези, които са истински благодарни за това, което имат!


13-ти ЛУНЕН ДЕН от 28 декември 2020г., 16:56ч. до 29 декември 2020г., 16:57ч.
символ – колело, пръстен

Осъзнатост, връзка между малките цели и глобалния ни път, преодоляване на егоизма, допълнителен източник на енергия, изменение мнението за себе си, коригиране на съдбата.

13-ти лунен ден е времето на духовни стремежи и търсения, мистичен период, през който воалът между видимия и невидимия свят се вдига и човек може да види зад обозримата материя. Ден на енергийно действие, пробив в неизвестното и неизследваното. Дейности, свързани с новото, са добре дошли. Това е цялостен период на обновление и преход към ново ниво на възприятие. Енергията, която е изразходвана през изминалите 12 дни, е заменена с нова. И ако вие правилно сте следвали Лунния ритъм, от самото начало на Лунния месец, сега ще бъдете възнаградени с допълнителна сила и енергия за изпълнението на вашите планове и проекти.

На 13-ти лунен ден можете да намерите нещо ново, дори и в стари и отдавна познати неща, в които ще откриете някакъв нюанс, който не сте забелязвали до сега. Време е за радостни открития!

Периодът е изключително плодотворен, творчески и канала между висшите светове и нашия вътрешен свят е отворен. Преминавайки много фини вибрации от външното към вътрешното и обратното, се обособява един специфичен обмен, който допринася за създаването на наистина божествено творби. Колкото сте по-решителни сега, толкова повече ще успявате.

13-тия лунен ден е като продължение на 12-тия. Всичко, което е започнали в никакъв случай не бива да бъде спряно или отхвърлено по какъвто и да било начин. каквото и да се случи, не забравяйте, че от вашето постоянство ще зависи успеха на замисленото от вас.  През периода се активират скритите резерви на човешката психика и тя кореспондира с лекота с астралното поле. Енергията се завихря в кръг, в общо усилие за реализация на проектите ни. Ето защо символа на деня е колело. Представете си, че вие сте това колело, което се върти от планината надолу и набира все повече сила и скорост, и нищо вече не може да му се изпречи на пътя. Не спирайте, не се забавяйте, не се поколебавайте дори за миг и вярвайте в своя късмет!

Благоприятно време за предприемане на всякакъв тип пътувания.

.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

ФАЗА НА ЛУНАТА:
Растяща, между Първа четвърт и Пълнолуние

лунен календарКогато Луната е Растяща, между Първа четвърт и Пълнолуние, човек е в своята максимална активност. Добре е да предприемате действия на външно материално ниво. Добър момент да стартирате нови начинания или ако те вече са стартирани, да работите по тяхното развитие и осъществяването им. 

С приближаването до фаза Пълнолуние напрежението нараства. Това може да доведе до безсъние, неспокоен сън.Сексуалната енергия също се повишава, отприщва се въображението и сме склонни да избягаме в света на фантазиите. Като негатив в този период всички страхове и лоши мисли изплуват на повърхността и започват да се проявяват под една или друга форма в живота ни. Всякакви фикс идеи и неконтролирани желания могат да ни обладаят.

За да оползотворим силната енергетика, която е с тенденция да се повишава с всеки изминал ден до Пълнолунието, добре е да балансираме активната работа с почивка и действията на външен план с релаксиращи процедури, духовна работа и медитации. Само когато сме вътрешно спокойни и стабилни ще можем да отработим по най-продуктивния и ползотворен начин големите възможности, които сега се разкриват пред нас!

Луната можем да наблюдаваме през цялата нощ, след залеза на Слънцето, като с всеки следващ ден до Пълнолунието тя става все по-ярка на небосвода!

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 12:40 UT/GMT

Sun 23° Gemini 40' 51"
Moon 09° Leo 32' 44"
Mercury 18° Gemini 28' 45" R
Venus 14° Cancer 36' 43"
Mars 01° Leo 49' 36"
Jupiter 02° Pisces 07' 29"
Saturn 13° Aquarius 07' 41" R
Uranus 13° Taurus 05' 47"
Neptune 23° Pisces 09' 57"
Pluto 26° Capricorn 18' 34" R
Chiron 12° Aries 30' 56"
TrueNode 10° Gemini 41' 55" R

.


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀