☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

20-21 май 2021г., четвъртък-петък ❤️ СЛЪНЦЕ в БЛИЗНАЦИ (20 май – 21 юни), Венера тригон Сатурн, Слънце квадрат Юпитер – Правилна работа с информацията, нови идеи, нови решения, създаване на една по-стабилна реалност за всеки !!! 🍀 Астрологична прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Днес на 20 май 2021г., 22:37ч. Слънцето навлиза в знак Близнаци, Венера прави тригон със Сатурн (04:58ч.), Сатурн е Стационарен, а Слънцето образува квадрат с Юпитер в Риби, който ще бъде точен утре (21.05.2021г., 18:03ч.). Също така Луната се намира в знак Дева и ще бъде тук до 22 май 2021г., 04:35ч. Това са астрологическите фактори, които ще обуславят тенденцията на идните дни, на фона на предстоящото Лунно Затъмнение в Близнаци (26 май, 14:15ч).

И така! Всяка година по това време Слънцето преминава през тропическия знак Близнаци, който символизира момента от годината, когато природата и времето се променят и от пролет преминаваме в лято, в края на този транзит! Затова и знак Близнаци е променлив, лек и подвижен по своята природа. Такива ще бъдем и ние в следващия един месец!

Това, което не наблюдаваме всяка година, обаче, е също интересно да бъде споменато към този момент. Първото е, че с навлизането си в Близнаци Слънцето образува мажорен аспект с планетата на голямото щастие, планетата на възможностите и новите шансове пред нас - Юпитер! Което определено ще зареди този транзит с много възможности за реализация! Второто е, че Слънцето в Близнаци активира силно оста на кармичните Лунни възли, които се намират тук. И когато Слънцето е близо до тези възли Новолунието и Пълнолунието, които са в близост, са Затъмнения! А именно - Лунно в 6° Близнаци на 26 май и Слънчево в 20° Стрелец на 10 юни 2021г.!

И в крайна сметка тези процеси обуславят една силна съдбовност в живота на всеки от нас. Възможност всеки да узнае доколко е на своя път и има ли нужда да работи с нещо - вътрешно и външно - в живота си. 

Като цяло Слънцето, активирайки знак Близнаци, осветява нашия ментален свят, осветява нашите мисли и способността ни да раждаме идеи, които да работят за нас! Слънцето е изключително важен фактор за всички нас - и като натално разположение и като прогресивен фактор. То ни дава възможност да изявим себе си, своите дарби и таланти, да следваме своя път! В случая неговия транзит дава поле за действия в живота ни по линия на начинът ни на мислене, комуникация и използване правилно на информацията, която достига до нас! Ще имаме възможности за силни и съдбовни нови стартове, посредством Новолунието/ Слънчевото затъмнение на 10 юни и за кулминиране на процеси чрез  Пълнолунието / Лунното затъмнение на 26 май, които ще доведат до освобождаване от ненужното от живота и съзнанието ни!

Интересното на т. нар. "коридор на затъмнения" между двете лунации - Пълнолунието/ Лунното Затъмнения на 26 май и Новолунието/ Слънчевото затъмнение на 10 юни - че в случая той е под намаляваща Луна, което ни носи възможности на изчистване на карма и освобождаване преди новото начало в живота на всеки, посредством работа с менталния и духовния ни свят (Близнаци-Стрелец). И аз виждам при работата с хора сега, че е точно така!

Много е важно всеки да следи за знаците, за случващото се в живота му в идващия месец. Добре е да анализираме своите идеи и въобще всяка една мисъл, чувство, емоция, ситуация, разговор, информация, които по някакъв начин ни се сторят важни/ ключови към дадения момент. Близнаците е знак, който работи с информацията - събира я от различни източници, класифицира я, анализира я логически и обективно, след което преценява как да я използва и да я предаде отново навън. Комуникацията и обмена на информация ще бъде значима за нас в периода - с дългосрочни последствия, доколкото един цикъл от затъмнения в даден знак се повтаря на 18 години (или полуцикъл на 9 години).

Преминаването на Слънцето в Близнаци се случва на фона на всички останали фактори, които споменах в началото на статията. Луната се намира в другия меркуриев, но земен знак Дева. Венера, която е също в Близнаци образува тригон със Сатурн във Водолей, който от своя страна е Стационарен - спрял на едно място за земния наблюдател. И Дева, и Сатурн ще охладят мислите и ще ги подредят на фона на една квадратура между Слънцето и Юпитер, която в добрата си проработка би дала духовно осъзнаване и виждане далече напред. По-слабата проработка на Юпитер е неговия огнен и експанзивен нрав, с тенденция да прибързва и да се разпилява, така че добре е да вземаме обмислени решения особено сега!

Имаме възможност за много гледни точки и идеи, просто трябва да внимаваме да не се загубим в тях!

Луната в Дева и тригона на Венера със Сатурн като цяло ще ни дадат стабилност в решенията, в отсяването на информацията и в правилния избор коя от всички дадени възможности да изберем! Стационарната фаза на Сатурн, наближаващите затъмнения и предстоящото излизане на Меркурий в Ретроградност правят енергията на периода по-тежка, която принципно под Близнаци би могла да е много бърза, променлива и устремена напред. В случая ще имаме голям мисловен потенциал, който да използваме премерено, стабилно, с добре и внимателно преценени резултати от всяко наше действие!  

Повече за Луна в Дева можете да прочетете тук >> http://astrolive.info/moon-in-signs-transits/#6


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Слънце в знак Близнаци (20 май до 21 юни 2021г.) активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 3-ти дом, Слънцето ви дава възможност да развивате своя интелект, да учите, да комуникирате с другите, за да изразите себе си. Сега разполагате с огромен ментален потенциал. Време е да водите преговори, разговори, да намерите нужната информация, да сключвате договори, да направите покупко-продажби. Добър момент за закупуване на техника, автомобил. Сега ума ви е бърз, логичен, ясен, аналитичен, адаптивен! Добро време за контакти с братя, сестри, роднини, съседи, колеги. Също можете да се възползвате от тази енергетика, за да направите желаното / необходимото пътуване.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Слънце в знак Близнаци (20 май до 21 юни 2021г.) активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 2-ри дом, Слънцето ви дава възможност да бъдете добре материално. Възможно е повишение в работата, допълнителни доходи, нова работа, допълнителна заетост. Ако сте имали нужда от средства, за да си закупите нещо, именно сега е много вероятно те да се явят в живота ви. Възможни са материални придобивки, подаръци, закупуване на скъпи вещи, злато. Сега е момент да оцените сами себе си и своята стойност! За хора с творчески и артистични професии - прилив на енергия! За жените е възможно забременяване.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Слънце в знак Близнаци (20 май до 21 юни 2021г.) активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 1-ви дом, Слънцето ви подпомага във всяка сфера на живота ви. Ще почувствате прилив на енергия, желание да бъдете активни. Момент е да се самореализирате, да постигате своите цели, желания и мечти. Ще имате късмет, ще се радвате на добро здраве, на признание от околните. Слънцето в Асцендента ще ви даде нужната увереност, независимост, решимост. Светлината измества тъмнината в живота ви. Голяма е вероятността да разрешите отдавнашни проблеми, които до момента са изглеждали без изход. Слънцето е символ на сърцето и любовта, така че са възможни сърдечни дела/ влюбване през периода! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Слънце в знак Близнаци (20 май до 21 юни 2021г.) активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 12-ти дом, Слънцето ви дава възможност да изявите своята творческа и духовна природа! Сега имате възможност да се потопите в себе си, да работите със своя вътрешен свят. Можете да приключите с даден цикъл в живота ви и да се подготвите за новото начало, което ви предстои! За хора на изкуството, творчески, духовни и интелектуални личности периодът може да бъде изключително продуктивен - на вътрешно или външно ниво. Вероятна е комуникация с чужбина или чужденци, далечно пътуване по работа или за удоволствие. Слънцето тук може да освети най-тъмните кътчета от нашата психика или душа, да разкрие тайни, скрита информация. Ще намерите светлината вътре в самите вас!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Слънце в знак Близнаци (20 май до 21 юни 2021г.) активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 11-ти дом, Слънцето ви дава възможност да реализирате своите мечти, цели и съкровени желания! Този дом е свързан с успех в обществото, с намиране на точните хора, с попадане на точното място в точното време. Твърде вероятно е съдбата да ви се усмихне през периода, очаква ви късмет! Сега е време да рекламирате себе си, да презентирате своите умения и идеи, да покажете себе си и своята идентичност пред света! Възможни са провеждане на обучения, семинари, онлайн мероприятия, стартиране на проекти в интернет. В тази сфера на хороскопа можете да срещнете любовта, подкрепата, някой, който да ви помогне да достигнете до това, което желаете. Възможно е да попаднете сред хора, с близки до вашите интереси и виждане. Очаква ви нещо ново и различно през периода! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Слънце в знак Близнаци (20 май до 21 юни 2021г.) активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 10-ти дом, Слънцето ви дава възможност да израснете кариерно, да се издигнете в обществото, да покажете най-доброто, на което сте способни. Слънцето тук дава признание, подкрепа, влиятелни хора, които да ви подпомагат, добра репутация. За жените - брак с високопоставен мъж. Сега е момент да реализирате вашите цели, да се борите за това, което искате и да го получите. Ще бъдете лидер във вашата среда. Ще намерите щастие, радост и доволство чрез вашата работа. За хора с професии, свързани с изява - популярност и блясък в социума! В бизнеса - конкурентоспособност, лидерство на пазара.

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Слънце в знак Близнаци (20 май до 21 юни 2021г.) активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 9-ти дом, Слънцето ви дава възможност да се развивате духовно и интелектуално. Периодът е прекрасен за учене, явяване на изпити, пътуване на далечни разстояния. Пред вас се откриват безкрайни нови възможности и шансове. Истината ще възтържествува в живота ви. Ще бъдете ентусиазирани, свободни, готови на нови подвизи и приключения! Контакти с чужбина, чужденци. Успешно дипломиране. Спечелване на дело. Пред вас сега ще се разкрият нови перспективи, добре е да бъдете концентрирани и да не се разпилявате, за да изберете най-доброто и продуктивно за вас. Възможно е среща на духовен учител или самия вие да бъдете светлина в живота на някой друг!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Слънце в знак Близнаци (20 май до 21 юни 2021г.) активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 8-ми дом, Слънцето ви дава възможност да се освободите от страховете, задръжките, тежестта на миналото, лошите спомени. Ако почувствате енергията си слаба или негативна, то в периодът ще се заредите с лекота, радост, добрина, хубава и животворна енергия. Възможни са финансови придобивки, големи подаръци, наследство. Успешен бизнес, финансови операции. Ако имате нужда можете да кандидатствате за кредити, заеми - ще бъдете одобрени с лекота. Човек от миналото може да се появи в живота ви сега. Възможни са сексуални връзки, забременяване при жените. Тайни/ скрити/ кармични/ съдбовни връзки също не са изключени. Благотворна промяна, трансформация!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Слънце в знак Близнаци (20 май до 21 юни 2021г.) активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 7-ми дом, Слънцето ви дава възможност да си партнирате с другите по най-добрия начин. Очаква ви щастие и доволство по линия на взаимоотношенията с вашите партньори - делови, лични. В брака ще има щастие и разбирателство, любов и взаимна подкрепа. В бизнес партньорствата - успех, развитие, реализация. Цялата външна среда ще ви подкрепя във вашите начинания. Самотата ще си отиде от живота ви! Намиране на партньор за тези, които са сами, радостни моменти за тези, които са в партньорство! Очаква ви озарение и светлина в живота ви чрез друг човек. Възможно е вие да донесете блясъка в живота на някой друг! В периода ще дадете и получите най-доброто във връзка с партньорските взаимоотношения.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Слънце в знак Близнаци (20 май до 21 юни 2021г.) активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 6-ти дом, Слънцето ви дава възможност да подобрите вашето здраве, да се чувствате енергични и трудоспособни. Ако сте без работа, много вероятно е да намерите такава. Също е възможно повишение на заплатата, признание от шефа/ колегите, издигане в служебната йерархия. През периода с лекота ще извършвате своите ежедневни задължения. С лекота ще се отървете от лошите и вредни навици - добър момент за отказване от алкохол, цигари, преумора по всякаква линия на битовите ангажименти. Слънцето в тази сфера дава щастие, радост и светлина, така че ако сте имали някакви психически или емоционални блокажи, то сега с лекота ще се освободите от тях!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Слънце в знак Близнаци (20 май до 21 юни 2021г.) активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 5-ти дом, Слънцето ви дава възможност да се влюбите, да обичате и да бъдете обичани. Тук Слънцето е в своя дом и ще даде най-доброто от себе си - светлина, радост, щастие, намиране на подкрепа, изява на дарби и таланти, одобрение от другите. Прекрасно време за творческите и артистични личности. Възможно е стартиране на нови проекти, малък бизнес, ново хоби! Възможни са флиртове, намиране на нов партньор или преоткриване на настоящия. За жените - възможно е забременяване. Радост чрез другите. През периода е много вероятно да имате интерес към културни и спортни занимания, съревнования.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Слънце в знак Близнаци (20 май до 21 юни 2021г.) активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Когато Слънцето навлезе в даден дом от хороскопа то носи неизчерпаема енергия в тази сфера на живота ни. Слънцето донася жизненост, светлина и топлина! То осветява темите, до които се докосне. Там, където Слънцето транзитира, имаме възможността да заблестим, да намерим радостта, щастието, изявата! Слънцето ни зарежда с ентусиазъм и решимост да намерим себе си и своето място в света.

Транзитирайки през 4-ти дом, Слънцето ви дава възможност да прекарате повече време със семейството. Ще се чувствате щастливи в своя дом, заобиколен от хората, които обичате. Ако до момента сте имали някакви вътрешни притеснения, Слънцето - огрявайки тук, ще разтвори и най-малката горчивина, болка, чувство за самота. Всичко угнетяващо ще си отиде от живота ви! Ще се чувствате вътрешно доволни и спокойни. При жените - възможно е забременяване. Възможни са някакви празненства в дома, събирания, партита. Добра комуникация с майката и бащата, радостни моменти, свързани с тях. Човек от миналото може да се появи в живота ви сега. Възможни са придобивки в дома!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 11:02 UT/GMT

Sun 23° Gemini 36' 56"
Moon 08° Leo 41' 07"
Mercury 18° Gemini 30' 48" R
Venus 14° Cancer 31' 43"
Mars 01° Leo 47' 04"
Jupiter 02° Pisces 07' 25"
Saturn 13° Aquarius 07' 50" R
Uranus 13° Taurus 05' 36"
Neptune 23° Pisces 09' 55"
Pluto 26° Capricorn 18' 39" R
Chiron 12° Aries 30' 49"
TrueNode 10° Gemini 42' 02" R

.