☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

19 април 2021г., понеделник ❤️ СЛЪНЦЕ и МЕРКУРИЙ в знак ТЕЛЕЦ – Време е да мислим за материализация, лични притежания и изобилие !!! 🍀 Астрологична дневна прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Един ден не съм писала статии и вече ми липсвате! 🙂 Макар че ние нямаме директен контакт аз чувствам вашата енергия! Зная, че чакате моя коментар за астрологичните събития на небето! Радвам се, че сме заедно!!! Благодаря! 🙂 И така. Започваме! 🙂

Огнената и експанзивна енергия, под чието влияние се намираме от известно време, започва да отстъпва място на земната стихия, която символизира спокойствието и материята, както и на водната - олицетворяваща дълбините на нашата душа! На 19-ти април Слънцето и Меркурий преминават в знак Телец, на 21-ви април изгрява Венера като Вечерница, на 23-ти Марс преминава в знак Рак, на 27-ми Плутон става ретрограден на фона на Пълнолуние в Скорпион и изгрев на Меркурий също като вечерна звезда!

Много и все интересни събития ни очакват до края на месеца, а и след това… Ще ги разгледаме всичките. 

Водещите влияния днес са три: Съвпада на Меркурий и Слънцето рано сутринта в 04:50ч. в последния 30° на знак Овен, след което навлизането на Меркурий в Телец (13:29ч.) и ингресията на Слънцето също в знак Телец вечерта в 23:33ч.

Съвпадът на Меркурий и Слънцето можем да го погледнем от няколко гледни точки. От една страна малката планета се намира зад нашата звезда, наблюдавани от Земята, което означава, че този съвпад не е изцяло ново начало между двете небесни тела, а вид възможност да преразгледаме започнатото в началото на февруари 2021г. - като постъпила информация, вземане на решения, направени изводи, вид комуникация, подписани договори и документи. 

Цикълът между Меркурий и Слънцето започна на 8 февруари и ще продължи до 11 юни 2021г. Този съвпад, който наблюдаваме днес е вид възможност да променим вече съществуващи модели на поведение и мислене, сформирани от началото на годината. Да преразгледаме своите планове, идеи, начин на общуване. Хубавата новина е, че Меркурий ще бъде видим на небето от края на април и почти през целия май месец, което ще даде видимост на точно тези планове, идеи, мисли, решения, за които говоря. По този начин с лекота ще можем да направим преценка кое е добро за нас.

Именно преди двете затъмнения - в края на май и през юни - ще имаме възможността да подредим своите мисли и да обработим вярно информацията, която е от значение за нас!

Съвпадът на Слънцето и Меркурий в последния градус на знак Овен ни показва, че именно от гледна точка на “Аз”-а, на себе си, на личността, на собствените ни желания и потребности ще вземаме решенията. Въпреки че огънят като енергетика от днес се трансформира в земно и водно влияние - заради засиленото влияние в Телец, Скорпион и Рак до края на месеца - потребноста “Аз”-а да се постави като водещ фактор остава със сигурност. Най-малкото в начинът на мислене и израз навън пред другите и света. Забелязвате ли как се отстоявате повече в последно време?! Ако не е така, време е да помислите по този въпрос, особено сега под съвпада Слънце-Меркурий в Овен и последващото им преминаване в Телец! 

Меркурий в Телец (19.04.2021г.- 04.05.2021г.) ще мисли бавно, но сигурно и от гледна точка на притежанията! Знак Телец е много практичен и заземен. Меркурий ще преразгледа много добре и внимателно своите концепции по дадени важни въпроси. Ще бъде методичен, ще възприема информация на база факти и моята лична изгода, моите притежания, аз да съм добре! Всяка качествена информация ще се превръща в солидна основа, след като е добре проверена и изпитана в реалността. Тоест веднъж взето решение или направен извод ще е така добре подплатен с факти и реализъм, че няма да бъде подлаган на никакво съмнение. Което за нас е много добре!

Каквито и сложни теми, казуси и решения да стоят пред нас, ни най-малко няма да ни затруднят сега. Напротив, ще ги разгледаме много внимателно, спокойно, обмислено, премерено. Телецът ще направи ума ни прагматичен, умерен, здравомислещ, консервативен. Знаем обаче, че Уран - планетата на промяната и резките обрати се намира в иначе спокойния знак. Така че каквото имаме да обмисляме и по каквото имаме да вземаме решения или да водим разговори е добре да бъде поне 3 дни ± от точния съвпад на Меркурий с Уран, защото тогава може да стане точно обратното на това, което описах по-горе, под въздействието на разрушителната планета! Точният съвпад на Меркурий с Уран е на 24 април.    

От гледна точка на Слънцето в знак Телец (19.04.2021г. - 20.05.2021г.) при всички положения ще се засили спокойното и земно влияние в живота ни! Транзитът на нашето светило във втория знак ще ни направи по-практични, земни, притежаващи търпение толкова, колкото е нужно, за да получим това, което желаем!

Ще бъдем трудолюбиви, отговорни, стремящи се към конкретни видими резултати от действията ни. Трудно ще се отказваме от взетите решения въпреки усилията, които понякога се налага да вложим. Ползата от едно или друго действие ще бъде водеща при направата му. Или казано с други думи и пръста няма да си мръднем ако нямаме полза и лична изгода от нещо!

Конкретният, ясен краен резултат и този с явно лично облагодетелстване ще покаже дали ще извършим нещо или не. За хаотични, илюзорни и прибързани действия не може да става и дума - точно обратното.    

Слънцето в Телец ще ни накара да се стремим към обезпеченост на чисто материално ниво. Когато виждаме и докосваме нещата, тогава ще бъдем вътрешно удовлетворени и сигурни в хора и ситуации. Тук при всички положения на голи обещания и празни приказки няма да вярваме със сигурност. Самите ние ще бъдем стабилни и на нас ще може да се разчита!

Възможно е да стигаме до дадени изводи или да вземаме решения бавно, но за сметка на това ще бъде сигурно и стабилно! Търпението ни ще бъде силно. Отново, както при транзита на Меркурий и тук при транзита на Слънцето, когато доближи градусите на Уран, всичко, за което говоря по-горе ще търпи резки изменения - търпението може да се превърне в рязкост, спокойствието в избухливост. Уран иска промяна и когато Слънцето направи съвпад с него на 30 април (±3 дни) това ще се усети от всеки от нас - по линия на статуквото и навиците, които не ни позволяват да еволюираме. Ще говорим в отделна тема!

Сега е добре да запомним едно - имаме Венера, Меркурий и Слънце в Телец. Това е знака, който материализира лесно желанията ни - с постоянство и търпение, бавно, но сигурно! Действайте методично към своите цели и бъдете убедени в себе си и в крайния положителен резултат!!! ❤️ Обичам ви!!! 🙂 


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Слънце съвпад Меркурий в ОВЕН активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Мисленето, идеите, създаването на нови планове или корекция на старите ще бъдат от гледна точка реализацията на собствената ни личност!

Транзитни Слънце (19.04.2021г. - 20.05.2021г.) и Меркурий (19.04.2021г.- 04.05.2021г.) в ТЕЛЕЦ активират вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Земният знак ще ни направи стабилни, обмислящи, действащи на база реалистична преценка и очаквани резултати! Слънцето и Меркурий създават много възможности за лична реализация чрез изява там, където транзитират!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Слънце съвпад Меркурий в ОВЕН активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Мисленето, идеите, създаването на нови планове или корекция на старите ще бъдат от гледна точка реализацията на собствената ни личност!

Транзитни Слънце (19.04.2021г. - 20.05.2021г.) и Меркурий (19.04.2021г.- 04.05.2021г.) в ТЕЛЕЦ активират вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Земният знак ще ни направи стабилни, обмислящи, действащи на база реалистична преценка и очаквани резултати! Слънцето и Меркурий създават много възможности за лична реализация чрез изява там, където транзитират!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Слънце съвпад Меркурий в ОВЕН активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Мисленето, идеите, създаването на нови планове или корекция на старите ще бъдат от гледна точка реализацията на собствената ни личност!

Транзитни Слънце (19.04.2021г. - 20.05.2021г.) и Меркурий (19.04.2021г.- 04.05.2021г.) в ТЕЛЕЦ активират вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Земният знак ще ни направи стабилни, обмислящи, действащи на база реалистична преценка и очаквани резултати! Слънцето и Меркурий създават много възможности за лична реализация чрез изява там, където транзитират!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Слънце съвпад Меркурий в ОВЕН активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Мисленето, идеите, създаването на нови планове или корекция на старите ще бъдат от гледна точка реализацията на собствената ни личност!

Транзитни Слънце (19.04.2021г. - 20.05.2021г.) и Меркурий (19.04.2021г.- 04.05.2021г.) в ТЕЛЕЦ активират вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Земният знак ще ни направи стабилни, обмислящи, действащи на база реалистична преценка и очаквани резултати! Слънцето и Меркурий създават много възможности за лична реализация чрез изява там, където транзитират!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Слънце съвпад Меркурий в ОВЕН активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Мисленето, идеите, създаването на нови планове или корекция на старите ще бъдат от гледна точка реализацията на собствената ни личност!

Транзитни Слънце (19.04.2021г. - 20.05.2021г.) и Меркурий (19.04.2021г.- 04.05.2021г.) в ТЕЛЕЦ активират вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Земният знак ще ни направи стабилни, обмислящи, действащи на база реалистична преценка и очаквани резултати! Слънцето и Меркурий създават много възможности за лична реализация чрез изява там, където транзитират!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Слънце съвпад Меркурий в ОВЕН активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Мисленето, идеите, създаването на нови планове или корекция на старите ще бъдат от гледна точка реализацията на собствената ни личност!

Транзитни Слънце (19.04.2021г. - 20.05.2021г.) и Меркурий (19.04.2021г.- 04.05.2021г.) в ТЕЛЕЦ активират вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Земният знак ще ни направи стабилни, обмислящи, действащи на база реалистична преценка и очаквани резултати! Слънцето и Меркурий създават много възможности за лична реализация чрез изява там, където транзитират!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Слънце съвпад Меркурий в ОВЕН активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Мисленето, идеите, създаването на нови планове или корекция на старите ще бъдат от гледна точка реализацията на собствената ни личност!

Транзитни Слънце (19.04.2021г. - 20.05.2021г.) и Меркурий (19.04.2021г.- 04.05.2021г.) в ТЕЛЕЦ активират вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Земният знак ще ни направи стабилни, обмислящи, действащи на база реалистична преценка и очаквани резултати! Слънцето и Меркурий създават много възможности за лична реализация чрез изява там, където транзитират!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Слънце съвпад Меркурий в ОВЕН активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Мисленето, идеите, създаването на нови планове или корекция на старите ще бъдат от гледна точка реализацията на собствената ни личност!

Транзитни Слънце (19.04.2021г. - 20.05.2021г.) и Меркурий (19.04.2021г.- 04.05.2021г.) в ТЕЛЕЦ активират вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Земният знак ще ни направи стабилни, обмислящи, действащи на база реалистична преценка и очаквани резултати! Слънцето и Меркурий създават много възможности за лична реализация чрез изява там, където транзитират!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Слънце съвпад Меркурий в ОВЕН активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Мисленето, идеите, създаването на нови планове или корекция на старите ще бъдат от гледна точка реализацията на собствената ни личност!

Транзитни Слънце (19.04.2021г. - 20.05.2021г.) и Меркурий (19.04.2021г.- 04.05.2021г.) в ТЕЛЕЦ активират вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Земният знак ще ни направи стабилни, обмислящи, действащи на база реалистична преценка и очаквани резултати! Слънцето и Меркурий създават много възможности за лична реализация чрез изява там, където транзитират!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Слънце съвпад Меркурий в ОВЕН активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Мисленето, идеите, създаването на нови планове или корекция на старите ще бъдат от гледна точка реализацията на собствената ни личност!

Транзитни Слънце (19.04.2021г. - 20.05.2021г.) и Меркурий (19.04.2021г.- 04.05.2021г.) в ТЕЛЕЦ активират вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Земният знак ще ни направи стабилни, обмислящи, действащи на база реалистична преценка и очаквани резултати! Слънцето и Меркурий създават много възможности за лична реализация чрез изява там, където транзитират!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Слънце съвпад Меркурий в ОВЕН активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Мисленето, идеите, създаването на нови планове или корекция на старите ще бъдат от гледна точка реализацията на собствената ни личност!

Транзитни Слънце (19.04.2021г. - 20.05.2021г.) и Меркурий (19.04.2021г.- 04.05.2021г.) в ТЕЛЕЦ активират вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Земният знак ще ни направи стабилни, обмислящи, действащи на база реалистична преценка и очаквани резултати! Слънцето и Меркурий създават много възможности за лична реализация чрез изява там, където транзитират!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Слънце съвпад Меркурий в ОВЕН активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Мисленето, идеите, създаването на нови планове или корекция на старите ще бъдат от гледна точка реализацията на собствената ни личност!

Транзитни Слънце (19.04.2021г. - 20.05.2021г.) и Меркурий (19.04.2021г.- 04.05.2021г.) в ТЕЛЕЦ активират вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Земният знак ще ни направи стабилни, обмислящи, действащи на база реалистична преценка и очаквани резултати! Слънцето и Меркурий създават много възможности за лична реализация чрез изява там, където транзитират!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 11:44 UT/GMT

Sun 23° Gemini 38' 36"
Moon 09° Leo 02' 54"
Mercury 18° Gemini 29' 56" R
Venus 14° Cancer 33' 50"
Mars 01° Leo 48' 08"
Jupiter 02° Pisces 07' 27"
Saturn 13° Aquarius 07' 46" R
Uranus 13° Taurus 05' 41"
Neptune 23° Pisces 09' 56"
Pluto 26° Capricorn 18' 37" R
Chiron 12° Aries 30' 52"
TrueNode 10° Gemini 41' 59" R

.