☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

16-17 май 2021г., неделя-понеделник ❤️ СТАЦИОНАРЕН САТУРН, СЛЪНЦЕ тригон ПЛУТОН – преоценка, стабилност, заземяване на фона на силно енергийно ново начало в живота ни! 🍀 Астрологична прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! След преминаването на Юпитер - големият благодетел в един от знаците на неговото управление Риби, за всеки от нас се отключват нови възможности за реализация там, където транзитира в наталните ни карти. И доколкото Юпитер е дневна, мъжка планета, той иска от нас активност, за да черпим от подкрепата му. Тоест най-малкото да бъдем осъзнати относно своите намерения и резултатите, които очакваме от дадени наши действия. 

И на фона на растящата Луна, която до 17-ти май, 15:43ч. се намира в другия воден знак Рак, (където е и Марс) едновременно ни се дава силна активност, но и дълбока интуитивност и правилен усет какво точно се “иска” от нас, за да получим това, към което се стремим. Идеи няма да ни липсват и въпреки активираните две огнени влияния на Марс в Рак и Юпитер в Риби, под едно друго въздействие ще имаме нуждата да бъдем премерени в действията си, бавно, сериозно и обмислено да стъпваме в своите дела!

В края на следващата седмица Сатурн става Ретрограден. И това всъщност означава, че ние до края на месец май ще го наблюдаваме Стационарен - спрял на едно място за земния наблюдател! И този процес е много важен за тълкуването на всичко останало на небето. Строгият учител ще прекара повечето от нас през проверка и ще отсее правилното от грешното, нужното от ненужното, стабилното от деструктивното, дълготрайното и дългосрочното от преходното. Това за нас, разбира се, е добре - дори и някой към момента да не мисли точно така! Сатурн често дава ситуации в живота ни, за които страдаме, че са се развили не както желаем ние, а след време си казваме: "Добре, че стана така!". 🙂

При хора, които са на своя път по-скоро проверки и негативи няма да има - нито от скорошните Затъмнения, нито от Стационарният Сатурн. За хора, които са наясно със себе си, които са трудолюбиви, стабилни, реалисти, честни и отговорни, Сатурн би дал развитие, реализация, създаване на стабилни и дълготрайни основи на нещо голямо в живота им! От този момент до средата на юли много от нас ще разберат доколко са на своя път и какво е нужно да коригират в живота си, в начинът си на мислене, чувстване, в житейската си философия, морални устои и др. Най-вече в начинът ни на мислене ще намерим отговорите, които търсим за своя живот и това, което ни се случва. А на едно по-високо ниво - в духовната ни осъзнатост. И под духовна осъзнатост имам предвид връзката ни с Вселената във всеки един смисъл.

Тези теми могат да идват малко скучно за разискване, но под Юпитер в Риби една от водещите линии е връзката ни с Бога и невидимия свят (кой както го усеща в себе си). Под Стационарен Сатурн също на едно духовно ниво говорим за еволюция на съзнанието и душата. Неслучайно той е наречен суров, кармичен учител! Прекарвайки всеки човек през определени програми и тежести в живота му, Сатурн ни помага да израстваме и еволюираме! Той е планета, която изисква дисциплина, търпение, отстояване на личните граници, контрол над емоциите, трудолюбие, отговорност, самоконтрол и сериозно поведение.

И именно когато сатурн е Стационарен, и то точно преди Ретроградност, проверката е най-голяма - дали организираме и черпим своите ресурси по най-правилния начин! И тази енергетика се допълва много сериозно от образуващ се тригон между Слънцето и Плутон (17 май, 12:49ч.). Това е първият тригон в техния общ цикъл, стартирал на 14 януари 2021г., който ни показва, че Плутон скоро ще бъде в опозиция със Слънцето (18 юли 2021г.), както и че навлиза в своята същинска Ретроградна фаза.

И от всичко казано можем да обобщим, че се намираме в силно енергиен период, който едновременно е свързан с ново начало в живота на всеки и то не какво да е, а много съдбовно и значимо. Но от друга страна, това ново начало е пряко свързано с нашето минало и на много от нас може да им се наложи да направят някаква сериозна преоценка, трансформация, промяна, отсяване, изчистване, подреждане, стабилизация в живота си - вътрешно и външно, за да продължат успешно и градивно напред.

Нещата, за които говоря, са изключително свързани и вървят много плавно, така че няма нищо плашещо. Приемайте ги като възможности, защото, колкото по-изчистени и обогатени влезем в новия цикъл, толкова по-продуктивен ще бъде той за нас и толкова по-полезни ще бъдем ние самите за себе си. И ако ви се струва, че вървим в една линия от дълго време - на ново начало и силна преоценка на личността - така е! Това са бавни процеси, които могат да продължат с години. Вече в личната натална карта и прогностика се виждат конкретни детайли за всеки отделен човек и за неговия живот!

В края на май и част от юни Меркурий ще бъде Ретрограден, така че това, което сега изплува и се обособява като задачи за изпълнение пред всеки, ще можем да се вглъбим доста добре в тях, да върнем ако трябва стари ситуации и да ги разрешим веднъж завинаги по правилния за нас начин!

Слънце тригон Плутон, 17 май 2021г., 12:49ч. БГ
действие: ± 3 дни от точния аспект

 • Способност да въздействаме на другите
 • Усещане за власт и контрол над себе си, над ситуации и хора
 • Издигане в кариерата, добри бизнес начинания
 • Добри инвестиции, успешни сделки
 • Успешни банкови и финансови операции 
 • Прозрение, силна интуиция
 • Сексуалност, магнетичност
 • Кармични, съдбовни ситуации - положителни
 • Разкриване на нещо скрито, за наше добро
 • Отсяване на несериозни хора/ ситуации от живота ни
 • Създаване на сериозни и ползотворни контакти
 • Силни емоционални преживявания
 • Дълбочина във взаимоотношенията
 • Подкрепа от силни и мощни хора
 • Прилив на енергия
 • Правилна оценка на собствените ресурси
 • Преценка как по най-добрия начин да оперираме с ресурсите - своите и чуждите
 • Създаване на сериозни цели за бъдещето
 • Преодоляване на стари травми и проблеми
 • Време за езотерика, окултизъм, психология, лечение

Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

 • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG45UNCR70001521192545
Анелия Пламенова Панчева
основание: дарение

 • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Слънцето в Телец активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Плутон в Козирог активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Получавате мощна енергия чрез аспект тригон между двете планети, в двете сфери на живота ви. Време е по най-правилният начин да използвате ресурсите, с които разполагате, за да реализирате и най-смелите си мечти! 

Стационарен Сатурн във Водолей активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Тук може да се наблюдава задаване на програма, по която е нужно да работите в индните няколко месеца, след което това ще доведе до вашето израстване и просперитет!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Слънцето в Телец активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Плутон в Козирог активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Получавате мощна енергия чрез аспект тригон между двете планети, в двете сфери на живота ви. Време е по най-правилният начин да използвате ресурсите, с които разполагате, за да реализирате и най-смелите си мечти! 

Стационарен Сатурн във Водолей активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Тук може да се наблюдава задаване на програма, по която е нужно да работите в индните няколко месеца, след което това ще доведе до вашето израстване и просперитет!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Слънцето в Телец активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Плутон в Козирог активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Получавате мощна енергия чрез аспект тригон между двете планети, в двете сфери на живота ви. Време е по най-правилният начин да използвате ресурсите, с които разполагате, за да реализирате и най-смелите си мечти! 

Стационарен Сатурн във Водолей активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Тук може да се наблюдава задаване на програма, по която е нужно да работите в индните няколко месеца, след което това ще доведе до вашето израстване и просперитет!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Слънцето в Телец активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Плутон в Козирог активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Получавате мощна енергия чрез аспект тригон между двете планети, в двете сфери на живота ви. Време е по най-правилният начин да използвате ресурсите, с които разполагате, за да реализирате и най-смелите си мечти! 

Стационарен Сатурн във Водолей активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Тук може да се наблюдава задаване на програма, по която е нужно да работите в индните няколко месеца, след което това ще доведе до вашето израстване и просперитет!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Слънцето в Телец активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Плутон в Козирог активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Получавате мощна енергия чрез аспект тригон между двете планети, в двете сфери на живота ви. Време е по най-правилният начин да използвате ресурсите, с които разполагате, за да реализирате и най-смелите си мечти! 

Стационарен Сатурн във Водолей активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Тук може да се наблюдава задаване на програма, по която е нужно да работите в индните няколко месеца, след което това ще доведе до вашето израстване и просперитет!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Слънцето в Телец активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Плутон в Козирог активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Получавате мощна енергия чрез аспект тригон между двете планети, в двете сфери на живота ви. Време е по най-правилният начин да използвате ресурсите, с които разполагате, за да реализирате и най-смелите си мечти! 

Стационарен Сатурн във Водолей активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Тук може да се наблюдава задаване на програма, по която е нужно да работите в индните няколко месеца, след което това ще доведе до вашето израстване и просперитет!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Слънцето в Телец активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Плутон в Козирог активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Получавате мощна енергия чрез аспект тригон между двете планети, в двете сфери на живота ви. Време е по най-правилният начин да използвате ресурсите, с които разполагате, за да реализирате и най-смелите си мечти! 

Стационарен Сатурн във Водолей активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Тук може да се наблюдава задаване на програма, по която е нужно да работите в индните няколко месеца, след което това ще доведе до вашето израстване и просперитет!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Слънцето в Телец активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Плутон в Козирог активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Получавате мощна енергия чрез аспект тригон между двете планети, в двете сфери на живота ви. Време е по най-правилният начин да използвате ресурсите, с които разполагате, за да реализирате и най-смелите си мечти! 

Стационарен Сатурн във Водолей активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Тук може да се наблюдава задаване на програма, по която е нужно да работите в индните няколко месеца, след което това ще доведе до вашето израстване и просперитет!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Слънцето в Телец активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Плутон в Козирог активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Получавате мощна енергия чрез аспект тригон между двете планети, в двете сфери на живота ви. Време е по най-правилният начин да използвате ресурсите, с които разполагате, за да реализирате и най-смелите си мечти! 

Стационарен Сатурн във Водолей активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Тук може да се наблюдава задаване на програма, по която е нужно да работите в индните няколко месеца, след което това ще доведе до вашето израстване и просперитет!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Слънцето в Телец активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Плутон в Козирог активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Получавате мощна енергия чрез аспект тригон между двете планети, в двете сфери на живота ви. Време е по най-правилният начин да използвате ресурсите, с които разполагате, за да реализирате и най-смелите си мечти! 

Стационарен Сатурн във Водолей активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Тук може да се наблюдава задаване на програма, по която е нужно да работите в индните няколко месеца, след което това ще доведе до вашето израстване и просперитет!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Слънцето в Телец активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Плутон в Козирог активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Получавате мощна енергия чрез аспект тригон между двете планети, в двете сфери на живота ви. Време е по най-правилният начин да използвате ресурсите, с които разполагате, за да реализирате и най-смелите си мечти! 

Стационарен Сатурн във Водолей активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Тук може да се наблюдава задаване на програма, по която е нужно да работите в индните няколко месеца, след което това ще доведе до вашето израстване и просперитет!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Слънцето в Телец активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Плутон в Козирог активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Получавате мощна енергия чрез аспект тригон между двете планети, в двете сфери на живота ви. Време е по най-правилният начин да използвате ресурсите, с които разполагате, за да реализирате и най-смелите си мечти! 

Стационарен Сатурн във Водолей активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Тук може да се наблюдава задаване на програма, по която е нужно да работите в индните няколко месеца, след което това ще доведе до вашето израстване и просперитет!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

14-Jun-2021, 12:22 UT/GMT

Sun 23° Gemini 40' 08"
Moon 09° Leo 23' 15"
Mercury 18° Gemini 29' 08" R
Venus 14° Cancer 35' 48"
Mars 01° Leo 49' 08"
Jupiter 02° Pisces 07' 29"
Saturn 13° Aquarius 07' 43" R
Uranus 13° Taurus 05' 45"
Neptune 23° Pisces 09' 56"
Pluto 26° Capricorn 18' 35" R
Chiron 12° Aries 30' 54"
TrueNode 10° Gemini 41' 57" R

.