☿ Статии♀ Астрологични прогнози

ХЕЛИАКАЛЕН ИЗГРЕВ на МАРС – 16.12.2021г. ❤️ Начало на двугодишен цикъл! Сила, енергия и активност да постигнем своите мечти! / Астрологични тенденции до пролетта на 2022-ра

astrological-prediction-winter-2021-2022

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! На 16 декември, след близо половин година невидимост на небето (от 3-ти юли 2021г. до момента), Марс - планетата на силата и действието ще изгрее хелиакално в 2°Стрелец. От този момент ще можем да го наблюдаваме сутрин рано преди изгрев Слънце, на източния хоризонт. С появата на Марс, с неговото “раждане” се активира двугодишен цикъл, стартирал на 8 октомври 2021г. със съвпада му със Слънцето, който ще продължи до 26 юли 2023г. (залеза на Марс хелиакално) и до съвпада му със Слънцето на 18 ноември 2023г. Кулминацията на цикъла ще наблюдаваме с опозицията на Марс със Слънцето в края на следващата година - 8 декември 2022-ра.

Събития, които са стартирали около 8-ми октомври 2021г. е възможно да започнат да дават своите първи външни прояви сега. Също така, с изгрева си Марс ще активира всички сфери в наталните ни карти, с които има връзка под дадена форма - директно или индиректно (напр. намира се в определен дом, управлява определена сфера от живота ни и др.). И не на последно място по важност - със своя изгрев планетата ще активира собствената си енергетика много силно в живота ни по един или друг начин, което неминуемо ще усети всеки един от нас.

И доколкото Марс е една от планетите малефици, т.нар. “малкото зло” или “бога на войната”, е възможно да събуди освен добри предпоставки за активност така и доза напрежение в живота ни! Доколко ще ни повлияе положително или отрицателно, зависи от някои специфични фактори в наталните ни карти, от личното ни предразположение към едно или друго, от духовното ни ниво на развитие, от реакцията ни спрямо едно или друго и пр. Като цяло е добре да имаме едно наум в идните дни и да бъдем идея по-сдържани в действията и постъпките ни, които лесно биха могли да излязат извън контрол и да ни донесат негативи. От друга страна можем да бъдем активни в дейности, които са добре обмислени и преценени, но до момента не сме имали силата и енергията да правим желаните крачки напред! Определено Марс би ни помогнал ако съумеем да канализираме неговата мощна енергия в изпълнението на нашите важни дела.

И така, от една страна сме в ново начало (изгрева на Марс на 16-ти, Растящата Луна преди Пълнолунието на 19-ти декември 2021-ва), а от друга страна ни се дава възможността преди или по-скоро едновременно със сериозните крачки напред да направим една стабилна преоценка (на външните събития и вътрешните ни усещания и приоритети) и да коригираме това, което не ни удовлетворява в живота ни и не ни носи желаните резултати.

Предстои Ретроградна Венера (от 19 декември 2021-ва до 29 януари 2022-ра), което дава именно тази необходима равносметка, връщане на ситуации и хора от миналото за окончателно разрешаване на дадени казуси, вземане на решения, приключване или създаване на нови външни форми и вътрешни настройки. И след съвпада на Венера със Слънцето (9 януари 2022г.) и изгрева й като Зорница два дни по-късно (на 11 януари 2022г.) - на фона отново на Растяща Луна -  новото начало ще бъде все по-силно осезаемо в живота ни! Следва обаче и Ретроградност на Меркурий - от 14 януари до 4 февруари 2022г., което ще ни даде още един шанс и необходимост от преоценка на новото начало! И преплитането на тези цикли не бива да ни обърква. Просто ние сме в едно ново начало и нова реалност, което обаче ще се структурира, доизяснява и прецизира в близките няколко месеца! Което в крайна сметка не е никак лошо, защото грешките и вероятността да поемем в неправилна посока ще бъдат сведени до минимум!

В близките няколко месеца (поради ретроградността на Венера) ще наблюдаваме, също така, още два съвпада между Венера и Плутон. Първият се състоя на 11 декември 2021г., втория ще бъде на 25 декември 2021г. и последния трети - на 3 март 2022г. Този съвместен цикъл ще продължи до 1 януари 2023г., с кулминация 9 август 2022г.. Съвпада на Венера и Плутон на фона на ретроградната Венера, ретроградния Меркурий, изгревите на Марс и Венера - ясно е, че ще ни донесат силна трансформация, тотална преоценка на ценностната ни система и важните за нас неща, тенденция за изцяло нови цикли в живота ни. Изначално приоритетите ни и целите ни могат да претърпят промяна, да се наложи да ги преосмислим в дълбочина, но в същото време ще получим и необходимите ресурси, за да постигнем всички наши цели и желания, стига да сме готови да упражним контрол над собствените ни вътрешно подбуди и подходи към едно или друго и в същото време да бъдем активни и дейни!

И на фона на всичко, което споменах по горе, ще наблюдаваме и хелиакалните изгреви на Юпитер и Сатурн през март и април 2022г., както и още два съвпада между Венера и Марс - на 16 февруари и 6 март 2022, като първият беше на 13 юли 2021г. (на фона на залеза на Марс хелиакално). Имам видео (снимано лятото на 21-ва) за първия съвпад на Венера и Марс тук >> https://youtu.be/lKRLuxmoFzE .

Като резюме мога да кажа - това, което се е зародило като тенденции през лятото на 2021-ва до момента, ще търпи своето разгръщане и изясняване до около март, април 2022-ра. След което доста мощно ще започне да се развива и да дава реални плодове в живота ни. Циклите са много, така че при всяка конкретна натална карта ще има приоритети и нюанси на случване! 

Моят астрологичен съвет е да приемем новото начало, да правим крачки напред (въпреки евентуалните трудности и забавяния), да сме готови да работим с миналото (ситуации, хора) и със собствените си вътрешни принципи, настройки и очаквания до около пролетта, когато са и следващите две затъмнения по оста Телец-Скорпион - 30 април и 16 май 2022г. Защото те ще ни покажат дали сме на своя път и ще ни дадат яснота! И ако трябва да обобщя горния текст в две изречения ще кажа, че нещо започва и се заражда в живота ни, но за да се реализира свободно ще иска време и правилна работа с ресурсите (вътрешни и външни), ще се наложи работа и преоценка на миналото, както и стабилна и трезва преценка на настоящето и изграждане на сравнително реалистични очаквания и предвидими резултати от нашите действия за бъдещето.

Истинското ново начало в живота ни ще усетим напълно през пролетта - март, април, май 2022г.! 

Успех, любов и щастие за всички!!! Обичам ви!!! 🙂 ❤️

PS. Какво активира Марс със своя хелиакален изгрев na 16 декември 2021г., можете да видите по-долу >>


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!♈ ОВЕН

Марс ще изгрее хелиакално на 16 декември 2021г., в 2° Стрелец! Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 9-ти астрологичен дом!

положително влияние:
учене, пътуване, комуникация;
духовно израстване;
свобода на действие;
силен интелект, преподаване;
сексуална и любовна връзка с чужденец/ духовен/ интелектуален човек;
спечелване на дело;
вземане на изпит;
възползване от нови възможности и шансове.

отрицателно влияние:
загуби зад граница;
провалено пътуване;
проблем с комуникацията;
ограничаване на свободата да се изразиш;
загуби от път/ чужбина/ чужденец;
загуба на дело;
проваляне на изпит;
изпускане на възможности и шансове.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Марс ще изгрее хелиакално на 16 декември 2021г., в 2° Стрелец! Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 8-ми астрологичен дом!

положително влияние:
секс, пари, силна енергия;
нова връзка, разчитане на партньор;
за жените - забременяване;
умело боравене с големи суми пари;
добро кредитиране от банкови институции, изгодни заеми, ипотеки;
правене “удара на живота”;
емоционална сила и издръжливост;
добро отработване на кармата.

отрицателно влияние:
загуба на големи суми;
отказ на кредит, лошо кредитиране;
негативни енергийни влияния, магии;
операции, критични житейски поврати;
скандали с партньори - бизнес или любовни;
приключване на връзка, любовни измами;
неразчитане на партньор;
лоша карма;
емоционална слабост, душевни и психически проблеми.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Марс ще изгрее хелиакално на 16 декември 2021г., в 2° Стрелец! Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 7-ми астрологичен дом!

положително влияние:
нова връзка;
засилена сексуалност;
забременяване - при жените;
спортуване;
много енергия на външно ниво;
активност в делата, помощ от другите;
спечелване на състезание.

отрицателно влияние:
развод, изневяра;
скандали и неразбирателство с партньора;
поява на съперник/ца;
измами, съдебни дела;
нападки от другите към вас;
здравословни проблеми, операции;
сбивания, побоища;
контузия при спорт.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Марс ще изгрее хелиакално на 16 декември 2021г., в 2° Стрелец! Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 6-ти астрологичен дом!

положително влияние:
подобряване на здравето и тонуса;
енергичност и активност;
започване на нова/ допълнителна работа;
нови проекти и дейности;
вземане на дом. любимец;
сексуална връзка на работното място;
спортуване за здраве.

отрицателно влияние:
влошаване на здравето, операции;
липса на енергия;
загуба на дом. любимец;
загуба на работа, уволнение, напускане;
скандали в работата - с колеги, клиенти шеф/ съдружник;
напрегнато ежедневие.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Марс ще изгрее хелиакално на 16 декември 2021г., в 2° Стрелец! Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 5-ти астрологичен дом!

положително влияние:
любов, флиртове, забременяване;
активност в социалните изяви, спорта, изкуството;
артистичност;
нови проекти, малък бизнес;
успешна изява на Аз-а;
забавления, веселие, радост, енергичност;
спечелване на състезания/ съревнования;

отрицателно влияние:
раздяла с любимия;
провалени отношения;
лоша изява;
непризнаване на талантите от другите;
провала на проект, бизнес, творчески проект;
разправии и дрязги с другите;
проблеми, скандали и караници с децата.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Марс ще изгрее хелиакално на 16 декември 2021г., в 2° Стрелец! Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 4-ти астрологичен дом!

положително влияние:
нов дом;
извършване на отдавна желан ремонт;
нова връзка, зачеване;
активност с покупко-продажба на имот;
активност по линия на родителите;
успешна инвитро процедура.

отрицателно влияние:
проблеми в дома - пожар, събаряне, провален ремонт;
развод, криза в брака;
кризи и скандали с родители, партньор, деца;
недоволство от преместване в нов дом;
насилствено изнасяне от дома.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Марс ще изгрее хелиакално на 16 декември 2021г., в 2° Стрелец! Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 3-ти астрологичен дом!

положително влияние:
вземане на шофьорска книжка;
добро представяне на изпит;
закупуване на автомобил;
засилена комуникация, общуване;
бърз ум, точен изказ и на място;
засилено учене, преподаване;
ментален импулс, нови идеи;
успех с интернет, комуникации, социални медии;
успешни договори, преговори.

отрицателно влияние:
скандали, караници, разправии;
проблеми с братя, сестри, роднини, съседи, колеги;
документни измами;
интриги;
словесни нападки;
провал с интернет, комуникации;
лошо представяне на изпит;
провалени договори, преговори.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Марс ще изгрее хелиакално на 16 декември 2021г., в 2° Стрелец! Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 2-ри астрологичен дом!

положително влияние:
нова работа, нов бизнес;
влагане на енергията в изкарване на пари;
допълнителни работни ангажименти, носещи допълнителни доходи;
отстояване на собствените ценности и морал;
правилно използване на вътрешните ресурси;
добра инвестиция, носеща развитие;
сексуални удоволствия;
закупуване на автомобил.

отрицателно влияние:
загуба на пари;
скандали и разправии по повод на пари;
лоша инвестиция, носеща негативи и нерви;
проблеми и напрежение в работата;
уволнение или напускане;
сексуални проблеми на физ. ниво;
операции, нарушаване целостта на физическото тяло.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Марс ще изгрее хелиакално на 16 декември 2021г., в 2° Стрелец! Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 1-ви астрологичен дом!

положително влияние:
енергия, сила и воля за изява;
борбеност, отстояване на себе си;
проява на смелост там, където е нужно;
постигане на цели и желания;
нова връзка, сексуалност;
готовност да вървим напред;
активна спортна дейност;
спечелване на състезание/ съревнование;
успешна пластична/ лицева интервенция.

отрицателно влияние:
скандали, разправии, напрежение;
агресии от и към вас, сбивания;
уронване на авторитета;
страх от изява;
неразбирателство, спорове;
здравословни неразположения, нараняване на физическото тяло;
проблеми със зъбите, главоболие;
загуба на състезание/ съревнование;
неуспешна пластична/ лицева интервенция.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Марс ще изгрее хелиакално на 16 декември 2021г., в 2° Стрелец! Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 12-ти астрологичен дом!

положително влияние:
засилена работа с духовния свят;
изчистване от негативни влияния и енергии;
преодоляване на страхове, задръжки;
разкриване на тайни;
справяне с враговете;
пътувания, активност в изучаване на езици;
нови запознанства с духовни хора, с чужденци, с хора на изкуството;
среща с човек от минал живот - хубава карма.

отрицателно влияние:
страхове, загуби, кражби;
арести, затвори, предателство, измама;
създаване на врагове;
раздяла с любим човек;
депресии, нервни кризи, проблеми с психиката;
липса на енергия, неспособност да се действа на външно ниво;
паник-атаки, желание за бягство от реалността;
страхове, интриги, емоционално страдание;
среща с човек от минал живот - лоша карма.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Марс ще изгрее хелиакално на 16 декември 2021г., в 2° Стрелец! Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 11-ти астрологичен дом!

положително влияние:
изява в социума;
популярност;
борба и успешно отстояване на принципите в името на кауза;
спортни изяви;
подкрепа от другите;
слава, популярност;
успешна и активна рекламна кампания;
успех с интернет, комуникации, социални медии;
неограничени възможности, късмет.

отрицателно влияние:
лоша реклама;
загуба на популярност;
загуба на спонсор, липса на подкрепа от социума;
"излизане на лошо име", добиване на лоша слава;
проблеми с интернет, комуникации, социални медии;
липса на възможности и късмет.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Марс ще изгрее хелиакално на 16 декември 2021г., в 2° Стрелец! Като планета на силата и способността да постигаме мечтите и целите си, да се борим за това, което желаем, но и планета, наречена “бога на войната”, ще разгледаме Марс в две направления - позитивно и негативно. Има си начини в наталната карта да се види кога Марс е “лош” или “добър” в нашия живот, кога е силен или слаб, кога е активен в прогностиката, как да го използваме, как да го отработим и т.н. Тук давам общите тенденции за периода.

За вас Марс ще активира полето на 10-ти астрологичен дом!

положително влияние:
брак, нова работа, нов бизнес
издигане в кариерата;
любовна/ сексуална връзка;
за жена - зачеване, раждане;
постигане на цели, желания и мечти;
повишаване на имиджа, издигане в обществото;
активност в спорта, борбеност.

отрицателно влияние:
уволнение, скандали в работата;
неразбирателство с колеги, шеф/ съдружник, с клиенти;
развод, за жена - караници с партньора;
проблеми с майката, бащата;
невъзможност или трудности при постигане на цели, желания и мечти;
проява на слабост и безсилие пред другите;
сриване на имиджа, “падане” от високо.

ВНИМАНИЕ! Давам двете крайности на Марсовите прояви, но никога една ситуация не е само бяла или само черна! Също така транзитните влияния (особено на бързите планети) сами по себе си не могат да отключат големи събития, без да е подкрепено от по-тежките прогностични методи в радикса. Тоест това са потенциали и реално зависи от много други фактори в живота ни коя вероятност, как и доколко ще работи. А и запомнете, ако сте достатъчно активни и уверено следвате своя собствен път, ако изявявате себе си и преследвате своите цели и мечти, Марс не би трябвало да дава големи сътресения, а напротив - ще помага!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

28-Jun-2022, 21:43 UT/GMT

Sun 07° Cancer 10' 31"
Moon 04° Cancer 50' 33"
Mercury 18° Gemini 29' 56"
Venus 07° Gemini 00' 39"
Mars 25° Aries 31' 09"
Jupiter 07° Aries 17' 34"
Saturn 24° Aquarius 47' 40" R
Uranus 17° Taurus 39' 28"
Neptune 25° Pisces 26' 33" R
Pluto 27° Capricorn 50' 54" R
Chiron 16° Aries 14' 54"
TrueNode 21° Taurus 46' 19" R

.