☿ Статии♀ Астрологични прогнози

🌞☯ СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в ТЕЛЕЦ – ПЪРВО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ЦЕЛИЯ ЦИКЪЛ! ❤️ 30 април 2022, 23:42 бг

слънчево затъмнение телец


Здравейте, приятели! 🙂 Намираме се на прага на Слънчево Затъмнение в знак Телец и интересното, което може да се каже e, че то ще бъде единственото за целия цикъл. Това означава, че със сигурност ще бъде силно отключващо това, което има да се случва в живота ни в зоните на Телец-Скорпион от наталните ни карти! 🙂 

Затъмненията са най-вече кармични и съдбовни моменти за всеки един от нас. Те ни показват дали сме си на пътя по един категоричен начин! Ако сме си на пътя и използваме правилно ресурсите, които ни се дават от Вселената - на вътрешно и външно ниво, в близост до Затъмненията събитията, които ни се случват ще бъдат видимо добри и ползотворни за нас. И обратното, ако около месец ± от Затъмненията нещата започват да се объркват сериозно, то със сигурност някъде правим нещо не по най-добрия начин за нас!

Конкретното Затъмнение е единственото в този цикъл, което означава, че точно същото ще се повтори след около 18 години! А с оглед и на Уран - една от бавните планети, който е в съвпад с процеса - то със сигурност в рамките на близките 80 години няма да има такова!

Е, от 2018-та си говорим за промени. И те си се случват сериозно, но може да се каже, че навлизаме в същинската част на промените, на трансформациите, на тоталните обрати. Дай Боже да е за добро! Не казвам, че ще е за лошо. Крайната цел е свобода, освобождаване на всички нива. Имаме още едно Слънчево затъмнение по тази ос - в Скорпион - през октомври 2022-ра. Плутон сменя знак и след 15 години в Козирог през март 2023-та влиза във Водолей. Определено вече структурата ще е тотално друга, но смятам, че след евентуални напрегнати моменти всичко ще си дойде на мястото! ❤️

Писах в седмичната ми прогноза, вие знаете, че на небето в момента планетите са се наредили магично! Венера е в съвпад с Юпитер и Нептун, предстои ни силно Затъмнение в точен съвпад с Уран, при това единствено Слънчево за целия цикъл - концентрацията на енергия е много голяма! Моят съвет е просто приемайте това, което идва и нищо не насилвайте. Каквото се отключва сега неочаквано, то е много по съдба! Ако е планирано от преди да се случи именно сега - отново - силна карма, съдба! 

Пожелавам на всички нас най-доброто, на което сме способни да се разгърне. Да получим най-ползотворните дарове на Вселената, да намерим светлината в сърцата ни и да бъдем истински щастливи! Бъдете благословени! Продължаваме напред! 🙂 Обичам ви!!! ❤️

слънчево затъмнение телец.

—-----------------------------------------------------------------------------------------

ЦЕЛИЯ ЦИКЪЛ на ЗАТЪМНЕНИЯТА:

—-----------------------------------------------------------------------------------------

 • ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ в 28°Телец - 19 ное 2021, 11:04
 • ( СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в 13°Стрелец - 4 дек 2021, 09:34 )
 • СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в 11°Телец - 30 апр 2022, 23:42
 • ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ в 26°Скорпион - 16 май 2022, 07:12
 • СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в 3°Скорпион - 25 окт 2022, 14:01
 • ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ в 16°Телец - 8 ное 2022, 13:00
 • ( СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в 30°Овен - 20 апр 2023, 07:17 )
 • ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ в 15°Скорпион - 5 май 2023, 20:24
 • ( СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в 22°Везни - 14 окт 2023, 21:00 )
 • ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ в 6°Телец - 28 окт 2023, 23:15

—-----------------------------------------------------------------------------------------

Има ясни и точни "правила" по Затъмнения, с които е добре да се съобразим. Ето ги и тях!

Правила/ Съвети/ Препоръки по Затъмнения - най-малко ±2 седмици от точния процес:

☯ 1. Нищо не инициираме сами!

☯ 2. Вървим по пътя на най-малкото съпротивление.

☯ 3. Стараем се да разчетем правилно сигналите на съдбата относно хора, ситуации, наши решения - директно чрез това, което ни се случва.

☯ 4. Имаме готовност да поемем по изцяло нов път (дори и непредвиден до момента) и да сложим край там, където е необходимо.

☯ 5. Имаме готовност да приемем негативите като недвусмислени показатели, че дадено нещо (човек, ситуация и др.) не е за нас и не е нашия път.

☯ 6. Държим в съзнанието си мисълта, че периода може да е критичен, но не забравяме, че именно в тези моменти лъсва истината - разбираме кой кой е, а и самите ние получаваме безценни уроци и направления под една или друга форма за нас самите!

☯ 7. Разчитаме позитивите и щастливите развръзки като знаци свише, че сме в правилната посока!

☯ 8. При всяко по-сериозно и важно събитие си задаваме въпроса: "Защо?!" и търсим причината, в отговора на която ще намерим верният път за нашето развитие!

Важно е да се каже, че доколкото Слънчевото затъмнение е Новолуние, то сега, поради кармичната му и съдбовна природа, е добре да бъдем внимателни относно знаците, които най-вече са ориентирани към, нашето бъдеще и това, което ни предстои занапред. Сега е момент, в който недвусмислено Вселената ще ни посочи чрез дадено събитие, човек и др. кои са правилните крачки за нас, кои са правилните решения, кои са правилните подходи!

—------------------------------------------

Ето и малко допълнителна информация ако Затъмнението е във връзка със следните важни точки в картата ви:

Асцендент/ Десцендент (връх на 1-ви и 7-ми дом) - големи преструктурирания, възможност за нов живот, за нов път, за нови избори, за нови партньорства. Съдбата ще работи изключително силно в живота ни сега и ще покаже верния път и вярната посока - относно хора и ситуации. 

MC/ IC (връх на 10-ти и 4-ти дом) - промяна в професията, кариерно израстване, намиране на партньор - делови, личен. Смяна на социалния статус - брак, развод, раждане на дете, смяна на местоживеене. Събития с майката или бащата. Закупуване, продажба на имот. Започване на нов бизнес.

натално Слънце (зодия Телец или Скорпион) или прогресивно Слънце - събуждане на Аз-а, на дарби и таланти, на духовния път и предназначение. Възможни са промени в работата. При жените - възможни промени относно важните мъже в живота й; за тези, които са сами - поява на партньор. 

натална или прогресивна Луна - емоционални трансформации, дълбоки осъзнавания, подсъзнателно и интуитивно достигане до отговори и решения на важни въпроси за вас. Смяна на местоживеене, събития в дома, покупка-продажба на имот. Събития с важни жени в живота ви - майка, по-голяма сестра, леля, баба. Раждане на деца, поява на внуци. 

натален или прогресивен Меркурий - ментални осъзнавания, съдбовна информация, учене, съдбовни пътувания, важна комуникация

натална или прогресивна Венера - промени в темите на любовта и парите. Съдбата ни показва пътя към щастието и доволството! Щастливи промени в живота ни. Поява на кармични и съдбовни партньори. Зачеване.

натален или прогресивен Марс - дълбоко осъзнаване по темата за личната сила и готовността да постигаме своите желания. Силно -сексуални партньорства, които могат да прераснат в любов за цял живот! При негативен Марс в наталната карта и предразположения - бъдете предпазливи относно инциденти!

натален или прогресивен Юпитер - духовност, дълбоко пробуждане, щастие, късмет. Нови хоризонти в живота ни, нови съдбовни пътища. Възможна поява на духовен учител, човек, който да преобърне светогледа ни и начинът ни на живот - за добро. Съдбовни комуникации с чужбина, чужденци, хора, с различна от нашата култура/ религия. Съдбовни развръзки по отношение на съдебни дела и казуси.

натален или прогресивен Сатурн - повече от всякога изискване към нас за сериозност, стабилност, търпение. Създаване на важни дългосрочни проекти в живота ни. Генериране на успех за тези, които са трудолюбиви, последователни и са готови да полагат усилия в посока реализация и постигане на своите мечти и цели!

PS. По-долу можете да видите в кой дом от наталната ви карта попада конкретния процес и кои житейски сфери активира, според вашия Асцендент или Зодия (разположението на наталното Слънце).

Авторски материал, Всички права запазени


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

 • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

 • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УотсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.


♈ ОВЕН

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Отиди обратно към знаците >>