☿ Статии♀ Астро събития

НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ ! ❤️ Октомври – Ноември 2020г.

новолуние във везни

💥🌸 НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ! 🌸💥 

Здравейте, приятели! Искам да кажа няколко думи за Новолунието в знак Везни (16.10.2020, 22:32ч. бг), за целия Лунен месец, който ни предстои и съпътстващите го важни астрологични процеси.

Както всички знаем, намираме се под влиянието на Ретрограден Меркурий и Ретрограден Марс. Двете фази на тези планети, макар и обединени под обратния ход назад (наблюдавани от Земята), са напълно различни, така както самото местоположение на планетите е различно. 

💖 Меркурий е вътрешна планета и се намира между Земята и Слънцето, а Марс – външна, при която Земята се намира между нея и Слънцето. Ретроградната фаза на Меркурий можем да сравним на енергийно ниво с “новолуние” – съвпад между Меркурий и Слънцето (25.10.2020), а ретроградната фаза на Марс – с “пълнолуние” или това е опозицията на Марс и Слънцето (14.10.2020). И в двата процеса имаме преоценка и ново начало, и то най-вече по отношение на собствената ни сила и изявата на Аз-а, по отношение възможността ни да изразим себе си, да отстоим себе си и да постигнем това, което желаем.

☯ Новолунието във Везни по един интересен начин и много в синхрон си взаимодейства с тези два процеса – от една страна с нуждата от ревизия на мисленето, създаване на нови мисловни модели и начин на изразяване по Меркурий, на създаване на нови планове, и от друга страна – с темата за вътрешната сила, безсилието, страстите, борбата и отстояването на себе си, с желанията и страстите по Марс (понякога неконтролируеми), със създаването на нови цели и тяхното постигане (понякога на всяка цена)!

Също не бива да забравяме, че Везните са знак, символизиращ темата за партньорството в живота ни и най-вече идеята за това да се огледаме в другите, да се видим в лицето на човека срещу нас, да се хармонизираме с външната ни среда, а оттам да постигнем и вътрешен баланс.

🍀 С Новолунието във Везни, с кулминацията в цикъла на Марс (което го прави изключително мощен) и с ретроградната фаза на Меркурий на чисто битово ниво на много от нас ще ни се наложи да работим с темата за взаимоотношенията в живота ни. При много хора наблюдавам именно марсови прояви точно сега – скандали, разправии, напрежение, разрушаване на цели пластове от живота им, които събития и ситуации малко или много имат за цел да ни събудят и да ни принудят да се замислим сериозно. Не се плашете, защото каквото и да се случва външните силни събития ще ни накарат най-вече да се вгледаме навътре. Все пак не бива да пренебрегваме факта, че опозицията на Марс и Слънцето (14.10.2020) се случи на фона на R Меркурий, в последния видим ден на Луната на границата й с “тъмните дни”. Това ни показва, че всъщност е време да се обърнем към нашия вътрешен свят, към скритите, невидими процеси и ако имаме някакви недоразумения или неудовлетворения в живота си, да ги коригираме чрез работа с нас самите. 

❤️ Време е миналото да остане назад и неработещите мисли, вярвания и грешни модели на поведение да отпаднат от живота ни, защото иначе как ще създадем една здравословна и плодотворна среда да се развиваме занапред!

🌎 С оглед самия процес на Новолунието – съвпада на двете светила и съпътстващите ги процеси можем да вземем предвид доста фактори и всеки сам по себе си би бил важен и разкриващ ценна информация за нас. Тук ще спомена само някои. Самото Новолуние (23*54’ Везни) е в много точен съвпад с една от силните неподвижни звезди Спика, която се намира в тридесетия градус на съзвездие Дева или в 24*08’ тропически знак Везни. 

Спика е най-ярката звезда на Съзвездие Дева и една от 20-те най-ярки звезди в нощното небе. Тя е духовна звезда, звезда на изкуството, на лечението, на ораторското майсторство, на окултните науки, на плодородието в някакъв смисъл. Тя е с природата на Венера и Меркурий, и именно сега с нейна помощ аз смятам, че всеки сам за себе си ще има възможността в дълбочина да надникне и дешифрира скритите процеси в живота му и в несъзнаваните му вътрешни мотиви. Но най-важното – да бъде творец на собствения си живот и на собствената си реалност!!!

🍀 Ще имаме възможността за преоценка, за оставяне миналото назад, за създаване на нови планове. А след 4-ти ноември 2020, когато рано сутринта на източния хоризонт Меркурий изгрее като Зорница, в живота ни ще започват да се появяват множество шансове да видим плановете, целите и мечтите ни как се материализират и как мислите ни се претворяват в реалността!

Така че много важно е какви планове и цели ще си поставим именно сега, да не се поддаваме на марсовите страсти и желанието за бързи резултати, но и правилно да се възползваме от силната енергия, която се генерира около нас, бидейки активни!

☯ Самия процес на съвпад на Слънцето и Луната е в точна квадратура с Плутон и Сатурн също така, показвайки ни, че каквото и да се случва в живота ни на този етап то не е шега. Ситуациите са доста сериозни, силни и изискват трезв разум и навременни верни, стабилни решения, с очаквани резултати. Имаме възможността повече от всякога да бъдем строители на живота си и създатели на бъдещето си. И това ни се дава като шанс точно сега, защото с течение на времето, с приближаването до зимните Затъмнения – в края на ноември и началото на декември 2020-та – енергията вече няма да бъде под нашия контрол. Но сега е! Не го забравяйте!

💖 Както и в предишна моя статия споменах, важното е да се подготвим правилно и да създадем една стабилна основа, на която да строим своето успешно и реализиращо ни бъдеще. Защото под съвпада на Сатурн и Юпитер във Водолей всеки ще има късмета да сбъдне мечтите и целите си, да се реализира по начина, по който желае, да намери правилните хора в живота си и да получи признанието, което заслужава, но само при условие, че от сега постигнем истинска стабилност, яснота и здрава преценка за себе си, за живота си, за желанията си и мотивите, за хората с които се заобикаляме, и най-вече за нашите външни действия…

🌎 Всеки може да постигне най-доброто за себе си сега, стига да съумее да използва и насочва/ пренасочва правилно мощната енергия, която се акумулира на този етап! Бъдете силни и уверени в себе си!

Пълнолунието в Телец (31.10.2020) като кулминация на този Лунен месец, в тотално точен съвпад с Уран – планетата на свободата, революцията и промяната, управител на Водолей, неминуемо ще изкара на повърхността това, което трябва обезателно да променим за да намерим нужния баланс на вътрешно и на външно ниво под Везни, за да бъдем истински щастливи и в хармония с живота си и това, което ни е дадено!!! Вълнуващи времена ни очакват, приятели! 🙂 

🍀 Пожелавам Ви успешен Октомври и Ноември! Бъдете щастливи от възможността да се променяте, колкото и трудно да е това понякога. То винаги е за добро, особено когато ни е дадено отгоре!

Скоро ще се включа с материал за преминаването на Сатурн и Юпитер във Водолей и как ще повлияе този процес в близките няколко години от живота ни! Обичам ви! ❤️

новолуние във везни
 
🌸 🌸

В кои зони на живота ни ще повлияят НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ и ПЪЛНОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ!

♈ ОВЕН
НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ – 7 дом – любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.
ПЪЛНОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ – 2 дом – ценности, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

♉ ТЕЛЕЦ
НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ – 6 дом – работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.
ПЪЛНОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ – 1 дом – работа с „Аз“-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

♊ БЛИЗНАЦИ
НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ – 5 дом – любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.
ПЪЛНОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ – 12 дом – завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

♋ РАК
НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ – 4 дом – дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития – сватби, кръщенета, чествания; родители – майка, баща; работа от вкъщи.
ПЪЛНОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ – 11 дом – социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

♌ ЛЪВ
НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ – 3-ти дом – комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки.
ПЪЛНОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ – 10 дом – кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

♍ ДЕВА
НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ – 2 дом – ценности, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.
ПЪЛНОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ – 9 дом – пътуване, обучение, образование, квалификации, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

♎ ВЕЗНИ
НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ – 1 дом – работа с „Аз“-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!
ПЪЛНОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ – 8 дом – бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

♏ СКОРПИОН
НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ – 12 дом – завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.
ПЪЛНОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ – 7 дом – любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

♐ СТРЕЛЕЦ
НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ – 11 дом – социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.
ПЪЛНОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ – 6 дом – работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

♑ КОЗИРОГ
НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ – 10 дом – кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.
ПЪЛНОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ – 5 дом – любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

♒ ВОДОЛЕЙ
НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ – 9 дом – пътуване, обучение, образование, квалификации, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.
ПЪЛНОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ – 4 дом – дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития – сватби, кръщенета, чествания; родители – майка, баща; работа от вкъщи.

♓ РИБИ
НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ – 8 дом – бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.
ПЪЛНОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ – 3-ти дом – комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки.

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
 
❤️❤️❤️ За връзка с мен:
телефон: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
email: astrolive.info@gmail.com
skype: Astrolive info
 
🌸 Цена на първа консултация – 220лв. Натална карта + Прогностика
🌸 Вторична консултация – 120лв. / 1 час
🌸 Ректификация – 100лв. (изключително важна!)
 
❤️❤️❤️ Kонсултацията с мен включва разглеждане конкретно на това, което ви вълнува, както и на общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще!
 
🌸🌸🌸 Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина – консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!
 
💥💥💥 Астрологичните талисмани разгледайте тук! >> https://art-shop.bg/
 
❤️❤️❤️ Посетете и моя YouTube канал! 🙂 https://youtube.com/channel/UCEtJMB-XTOQrdRRb1dgBYmg
 
💥💥💥 Повече статии, свързани с астрология, можете да прочетете на моя уеб сайт: http://astrolive.info/ Заповядайте!!! 🙂
 
🌸🌸🌸 Видове услуги и цени, можете да видите тук! http://astrolive.info/paid-forecasts/
 
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀