☿ Статии♀ Астрологични прогнози

НОВОЛУНИЕ в КОЗИРОГ – 02.01.2022г. ❤️ Ново начало, но с търпение, усилия, правилна равносметка и работеща стратегия за бъдещето! / Астрологична прогноза

New_Moon-CAPRICORN

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


New_Moon-CAPRICORN

Здравейте, приятели! На 2 януари 2022г. в 20:33ч. бг време наблюдаваме Новолуние в 13° на земния кардинален знак Козирог. Този процес активира енергията на стабилността, но и на нужната промяна, защото е в точен тригон с Уран - планетата на промяната и новите структури. Уран се намира в 11° на другия земен знак Телец, като там вече е и Северния Лунен възел - символ на бъдещето, което винаги е резултат от миналото! Също така изгревът на Луната след Новолунието - Първия Сърп ще наблюдаваме два дни по-късно на 4 януари 2022г. в 17:02ч. (БГ, СФ) в 11° на знак Водолей - в точен съвпад със Сатурн (13° Водолей) и в квадрат с Уран (11° Телец). Новата структура е на прага на всеки от нас, най-вече по линия на земния тригон в наталните ни карти и на това, което се намира там (домове, планети), както и по линия на знак Водолей. Тоест върховете на домовете, които се намират в земните знаци ще бъдат активирани от категоричната нужда от преоценка, от нови и работещи планове за бъдещето и от продуктивно ново начало в живота ни. Земните знаци са силни относно физическата реалност и работата с нея, относно това да градим своя материален свят и стабилност!

Началото, което предстои неминуемо ще бъде свързано и с менталната структура и свободата - Уран е в точен тригон към Новолунието, а Сатурн, който е управител на Козирог, е във Водолей и в съвпад с Първия Сърп след Новолунието! Това ще се изрази най-вече като промяна в мисленето, готовност за нестандартни подходи и оформяне на нова вътрешната ментална структура и цялостна философия за живота. Земните знаци се придържат много силно към материята, докато сега, заради Урановото влияние и Водолея, ще бъдем една идея по-подвижни и непривързващи се в мислите и действията. Но не и твърде освободени или разпилени, а точно толкова, колкото е необходимо. Защото все пак Водолеят е фиксиран знак, което се приближава най-много до стабилността на земната енергетика. Сега е момент да си създадем план график за годината например, да помислим относно новите идеи, чрез които да въздействаме на ситуации от живота ни. Да си направим планове за новия път и за новите цели с които да се придвижим успешно напред! Да си създадем и оформим идеи за ясен и конкретен начин, по който ще достигнем това, което желаем. Определено под енергетиката на земята и въздуха се иска конкретика, логика, адаптивност, готовност за промяна, изискват се реални действия и стратегии от наша страна. Хладно отношение като цяло.

Добре е да споменем, също така, че в момента на Новолунието Венера, която е ретроградна, се намира в 23° на знак Козирог. На 4-ти януари вече е градус назад по Зодиака - в 22° Козирог, а на 6-ти поради близостта си със Слънцето се скрива от погледите ни като Вечерна звезда. На 9-ти прави съвпад със Слънцето в 19° на Козирога и на 11-ти сутринта изгрява като Зорница в 18° на Козирог. Това отново е доста силно ново начало в сферата на този знак. Няколко дни по-късно и Меркурий става ретрограден, а Сатурн залязва и се скрива от нашите погледи.  

И с написаното по-горе продължава линията на събитийността, за която писах в последните ми статии - категорично ново начало, с нужда обаче от работа с миналото, с необходимост от пренастройка, ретроспекция и корекция и с потребност за дадена промяна на плановете, идеите и вътрешните структури на съзнанието ни, за да постигнем желаното. И тази линия ще върви до пролетните Затъмнения - април, май 2022-ра. Тоест намираме се в нов етап на живота ни, но все още не сме се разделили напълно с миналото. Като под раздяла имам предвид най-вече - не сме отсели важното от маловажното, не сме взели максималният капацитет на наученото до момента - за всеки според живота и духовното му развитие. Ситуации от миналото могат да се връщат в живота ни на фона на вече новата реалност, докато не ги отработим максимално продуктивно за нас! Реално ако искаме да разберем какво ни чака в бъдещето, при всички положения е добре да вземем предвид извървения до момента път. При много от нас новото начало няма да е изцяло ново, а преработено и подобрено старо! Земната стихия не се отказва и разделя толкова лесно със своите ресурси! Под тази енергетика просто ще отсее най-добрите и ще остави изцяло лошите/ неработещите или зле работещите модели на мислене и поведение, ситуации, партньорства и др. 

И в този Лунен месец - под Новолунието в Козирог и Първия сърп във Водолей, и в следващите два лунни месеца до пролетта, горе долу до Пролетното Равноденствие, изгревите на Юпитер и Сатурн (през пролетта) и двете Затъмнения по оста Телец-Скорпион, ще се преплита новото и старото, докато не се отсее категорично най-доброто за всеки от нас. Повече конкретика може да се види във всяка отделна натална карта и житейска ситуация, разбира се!

Към момента чисто астрологично (след изгрева на Венера) който желае може да стартира нови начинания, но да има готовност и за успоредно развитие на ситуации от миналото, докато не се вземе необходимото от тези ситуации. Поради тригона на Уран сега към Новолунието в знак Козирог, можем да очакваме рязка събитийност, която обаче да ни доведе до добри резултати като цяло, до събуждане, до нови идеи, планове и цели; до готовност за откачане и пускане на фалшивата стабилност, която всъщност е даден вид задръжка и пречка за нас; до раздяла с познатото (което не работи) и до готовност да построим изцяло нова материална реалност в живота ни в идните месеци, която да бъде продуктивна най-вече! 

И за да се хване събитийността до пролетта, е добре да се обърне внимание на важните точки от наталните ни карти, които се намират в знаците Козирог, Водолей и Риби, а също и по оста Телец-Скорпион! Там реално ще се случват важните астрологични процеси на този етап. Евентуално можем да добавим и знак Дева - като трети земен знак, затварящ Голям земен тригон с Новолунието в Козирог и Уран в Телец!

Очаквайте още информация.

Добре е да бъдем устойчиви, решителни, знаещи какво искаме, волеви, реалисти, адаптивни и гъвкави, да си правим стабилни планове и стратегии и внимателно, бавно, но сигурно да започнем да ги изпълняваме крачка по крачка! Да бъдем готови да се приближаваме до целта стъпало по стъпало! Не е нужно да бързаме. При енергетиката на Козирога и Сатурн се иска добра преценка, много работа, но и резултатите ще са сигурни ако имаме търпението и силата да изпълним необходимото!  

Бъдете здрави! Обичам ви!!! 🙂 ❤️

PS. Кои домове/ сфери от живота ви активира Новолунието в знак Козирог в наталната ви карта, можете да видите по-долу >>


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!♈ ОВЕН

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

8-Aug-2022, 23:17 UT/GMT

Sun 16° Leo 23' 24"
Moon 02° Capricorn 52' 01"
Mercury 07° Virgo 36' 02"
Venus 26° Cancer 34' 52"
Mars 23° Taurus 07' 33"
Jupiter 08° Aries 30' 51" R
Saturn 22° Aquarius 19' 46" R
Uranus 18° Taurus 49' 11"
Neptune 25° Pisces 00' 05" R
Pluto 26° Capricorn 53' 29" R
Chiron 16° Aries 15' 23" R
TrueNode 18° Taurus 15' 38" R

.