☿ Статии♀ Астро събития

🌸 ИЗГРЕВ НА ВЕНЕРА! ❤️ НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВЕЗНИ – 28 септември 2019г.! 🍀 ЕСЕННО РАВНОДЕНСТВИЕ!

изгрев на венера

Здравейте, приятели! Настъпва доста важен и интересен период, може да се каже решаващ, за предприемане на действия от наша страна до края на 2019 година!

След силния акцент на земните знаци и най-вече на знак Дева чрез транзита на бързите планети, сега започва едно постепенно изместване на фокуса и концентриране на енергия в следващия зодиакален знак - Везни!

До края на септември наблюдаваме три силни процеса в знак Везни, засилващи въздушната стихия и възможността да вземаме важни кардинални решения за живота ни оттук нататък! А именно:

 1. Есенно Равноденствие на 23-ти септември, 10:50ч. бг / 07:50ч. GMT
 2. Изгрев на Венера като Вечерница на 27-ми септември 
 3. Новолуние в знак Везни на 28-ми септември 21:27ч. бг/ 18:27ч. GMT

И така, без да губим време пристъпваме към тяхното разглеждане! 🙂 ❤️

изгрев на венера

.


ЕСЕННО РАВНОДЕНСТВИЕ!


Непосредствено след точната опозиция на Слънцето и Луната, на 14-ти септември Венера и Меркурий преминаха в знак Везни. И като лични планети поставиха началото на нови възможности и нови енергийни влияния за нас! Знак Везни, както знаем, е една от четирите кардинални точки на зодиака, която ни показва моментът на смяна на сезоните. И на 23 септември с ингресията и на Слънцето в седмия знак наблюдаваме един важен за бъдещото ни развитие процес - Есенното равноденствие.

Есенното равноденствие бележи началото на астрономическата есен. Поради смяната на наклона на земната ос Слънцето визуално преминава в южното полукълбо. Денят е равен на нощта, като оттук нататък тенденцията е слънчевата светлина, енергия и топлина да стават все по-оскъдни. До момента на Зимното слънцестоене през месец декември, когато продължителността на нощта и тъмната част на денонощието ще е в своя максимум.

Какво означава това?

Това означава, че е дошъл моментът да направим равносметка за изминалия период от последните шест месеца - от март до сега, когато Слънцето, навлизайки в Овен с Пролетно равноденствие, постави началото на тропическата нова година. А оттам и на нови сюжети и развръзки в живота ни!

Тоест в момента сме изминали половината от едногодишния път от гледна точка на сезоните. Сега имаме възможност за рестарт, за смяна на гледната точка, за осъзнаване, за постигане на хармония както със самите себе си и собственото си мислене, така и с външната среда и с другите. Сега е време да преценим какво до момента се е развило и как. И ако желаем - да направим промяна в посоката или в съдържанието, като обаче не спираме да развиваме нашите цели и мечти, следвайки собствения си път до получаване на желаните резултати!

Ако сме допуснали грешка, ако в нещо не сме доволни от постигнатото или от развоя на събитията за нас, сега е време за много ясна и категорична преценка - относно целите ни, относно желанията ни, относно личните ни способности и относно това, какво точно би ни помогнало да се чувстваме по--щастливи и вътрешно спокойни и относно това, което в действителност е приоритетно за нас и желаем да постигнем в живота си в един дългосрочен план.

Сега идва моментът да влезем в реална връзка с околния свят и с другите. И заобикалящата ни среда да се превърне в огледало за нас самите! Сега е важно да се научим на сътрудничество с другите. Да балансираме обмена на ресурси между нас и околния свят, да осъзнаем собственото си его и изискванията, които имаме към другите да се приспособяват към нас, или към себе си - жертвайки собствената си идентичност да се приспособяваме към тях. Тоест важен е балансът! 🙂

Знак Везни поставя пред нас идеята и задачата, срещайки другия, да уравновесим везната на даване и получаване - както на материално, така и на духовно ниво. С навлизане на Слънцето в 1-вия градус на знак Везни се изменя цикълът на работа с "Аз"-а и ние все по-често започваме да насочваме погледа си навън, извън нас - към другите, към сферите на общото, на колективното и на социалното.

Под знака Везни се наблюдава спад и успокоение на егото и ние започваме да търсим все повече контакт с другите, като един вид те се явяват коректив и мерило за нас самите и за пътя, по който вървим. И чрез другите започваме да опознаваме себе си, виждайки се през техните очи, да откриваме това което всъщност притежаваме, но до този момент не сме успели да забележим. Чрез другите започваме да виждаме своите грешки, своите минуси и чрез тях разбираме истински кои сме ние всъщност и на какво сме способни!

Самото Есенно равноденствие настъпва в 23-ти лунен ден, който символизира събирането на реколтата, осъзнаването на собствените ни грешки, като в същото време енергетиката му ни дава възможността за креативни промени и бъдещо успешно завършване на делата ни.

Пасивността сега е противопоказна, така че определено от нас и нашите своевременни действия ще зависи да доведем до желания край това, което желаем. Въпреки възможността за сътрудничество обаче, ще бъде грешка от наша страна да прехвърлим изцяло отговорността извън нас и да чакаме отвън от само себе си да се развият делата ни!

Важно е да сме спокойни, уравновесени и най-вече да постигнем баланс и хармония със самите себе си. И да бъдем изцяло наясно със себе си и със своите приоритети сега. Само така ще поддържаме едни здрави отношения навън! Ако сме нестабилни, несигурни, пасивни, без връзка със себе си, без яснота какво точно искаме и как да го постигнем - няма как да се получи. Концентрацията и фокуса са изключително важни сега!

Дава ни се шанс успешно да зададем темата на това, което ни очаква в идните шест месеца - до следващото Пролетно равноденствие през март 2020 година, което ще бъде начало на следващия нов цикъл!

Относно самата карта на процеса, тя разбира се ще се променя според географското ни местоположение, но едно нещо силно ми направи впечатление и затова я публикувах информативно. Това е близкия съвпад на Луната със Северния Лунен възел, който аспект е валиден независимо къде се намираме!

Знаем, че възлите са кармични, че обуславят затъмненията, че когато имат силно присъствие в даден процес водят до съдбовни и кармични развръзки. И именно сега в процеса на Есенното равноденствие Луната, правейки съвпад със Северния възел, не ни остава голям избор дали да се променим! Заедно с Уран в Телец тя ни гарантира, че това ще се случи и че е неизбежно!

Така че следете за знаци и събития, които евентуално се опитват да ви насочват във вярната посока!

Северния възел е свързан с новото, с това, което предстои, с новата опитност, със събитията напред, с еволюцията. Така че важно за нас сега е да се освободим от товара на миналото и да имаме готовността да поемем по пътя на непознатото, различното, необятното и бъдещото. Той символизира това, което ще бъдем утре, това, което ще реализираме в битието си занапред. Северния възел е началото, надеждата за нещо ново, желанията и копнежите. И неговата енергетика по дом, в наталната ни карта определя до голяма степен накъде вървим!

Новолунието във Везни, което предстои е средна точка така или иначе между две затъмнения (ще го коментираме по-долу), но и Луната в съвпад със Северния възел ясно дава да се разбере, че процесите сега са силно съдбовни в живота ни! Къде се намира Северния възел в картата на всеки от вас до началото на юни 2020 година и какво дава като възможности и развитие, можете да прочетете в тази статия!

Есенно Равноденствие
23 септември 2019г., 10:50ч. БГ

.


ИЗГРЕВ НА ВЕНЕРА! / САТУРН - ОТ РЕТРОГРАДЕН В ДИРЕКТЕН!


За да разберем същността на знак Везни и процесите, които енергетиката му ще породи в живота ни е редно да обърнем внимание и на неговите планети управители.

Едната е, разбира се, Венера - на трон в знак Везни - планетата на хармонията, на красотата, на баланса, на дипломатичността и финеса, на морала и етиката, на взаимоотношенията, на любовта, чувствеността и сетивността, на вътрешното спокойствие и удовлетвореност, на реализацията на мечтите ни и на достигане на желаното.

Другата е Сатурн - в екзалтация в знак Везни и като управител на дневния триплицитет при стихията на въздуха - планетата на реда, дисциплината, отговорността, логиката, прагматичното мислене и рационалният поглед към света, на смирението, самоограничението, търпението; планетата на разума и хладната мисъл, на липсата на чувства и емоции  - или поне на това те да не бъдат приоритетни при вземането на важни за нас решения.

Относно енергетиката на Сатурн, която ни влияе към момента имам отделен материал, публикуван в моята Facebook страница. Но това, което е важно да знаем за него сега е, че като един от управителите на знак Везни ще изиска от нас създаването на ясни и точни правила, на правилна и логична преценка, както и вземане на категорични решения по някои важни за нас въпроси. Неминуемо всеки ще премине през строгата проверка на неговата енергетика и всичко, което е излишно или неползотворно за нашето еволюционно развитие ще се наложи да си отиде!

Сатурновата стационарност към момента и преминаването му в директно движение ни подтиква към една истинска равносметка на отиващата си 2019-та година, а в някои случаи и на цялата предишна 2018-та година. Време е за дълбока реална преоценка на случващото се, за вземане на нови решения и за създаване на нови планове!

И най-ползотворното проявление на сатурновата енергия сега, под знак Везни, е именно възможността ни да градим, да преценяваме трезво и логично, да създаваме нови структури в живота ни, но без да се привързваме (както при земята), а поради влиянието на въздушната стихия - с лекота да се освобождаваме от неработещото, да бъдем пластични, подвижни и променливи! Тук липсва тежката задържаща ни на едно място енергетика на земята. Въздуха иска движение, промяна, интелектуално обогатяване и усъвършенстване!

Сега ни се дава възможността за изключително правилна преценка на ситуации, в които се намираме и на хората, с които общуваме. Дава ни се прекрасна възможност за корекция и за нови стъпки към достигане на нашите цели и мечти. С преминаването на Слънцето (23 септ.) и на Марс (04 окт.) в знак Везни, и след последната квадратура на Юпитер към Нептун (21 септ.) и Новолунието в знак Везни (28 септ.) определено стабилността ще се завърне по един категоричен начин в живота ни и преценката ни. Особено в първата половина на месец октомври, ще бъде по-ясна от всякога!!! След това влизаме в ретроградна сянка на Меркурий - тази тема ще коментираме в месечната прогноза за октомври!

И придвижвайки се от знак Везни нагоре по зодиакалния кръг към най-високата точка на хороскопа - знак Козирог (до момента на Зимното Слънцестоене през декември) имаме възможността да покажем и реализираме нашия максимален потенциал и най-доброто, на което сме способни! Сатурн в неговото проявление като управител на въздушната енергетика сега, непривързващ се към материалното, с лекота ще изгражда стабилни и ясни ментални структури в живота ни, ще взема продуктивни и работещи решения и ще създава нови и по-успешни мисловни модели за нас! Ако до момента не сме успявали да се справим с дадени ситуации, в идните два-три месеца имаме реалния шанс да вникнем в дълбочина, да намерим решението на даден проблем и да действаме правилно, логично и с вярна преценка.

Периодът е идеален и за вземане на бизнес решения и встъпване в нови, успешни и дългосрочни бизнес и работни проекти! Активността е препоръчителна най-вече след Новолунието и изгрева на Луната на 29-ти септември вечерта. До тогава работете в посока освобождаване от старото и създаване на нови планове и цели!И хубавите новини не свършват дотук, а напротив! 🙂

Още по-добри и по-големи шансове ни дава другата планета-управител на знак Везни - Венера - планетата на любовта, късмета и вътрешното удовлетворение!!!

На 27-ми септември вечерта, след двумесечна "тъмнина" и липса на нейната благотворна енергия на физическо ниво, тя изгрява на запад като вечерна звезда, т. нар. Вечерница! И това е най-истинското, най-даващото и най-реализиращото мечтите ни проявление на Венера. Мечтайте, задавайте своите желания, правете своите смели планове за едно прекрасно бъдеще, защото сега наистина стават чудеса!!! Независимо до коя сфера на живота ни ще се докосне нейната светлина, тя ще донесе изключително силна и добра реализация на плановете ни!

И оттук нататък постепенно, с всяка изминала нощ, Венера ще се задържа все по-дълго на небосклона и ще става все по-ярка и все по-даваща в живота ни, като през март 2020 година тя ще бъде в своето максимално светене, в своето "пълнолуние" (т.нар. вечерна елонгация)! Тогава можем да очакваме и пик на това, което се заражда в живота ни сега или което вече се е зародило (при някои още през ноември 2018-та, при други около януари 2019-та), а сега може да претърпи дадена корекция и изменение за добро!

Най-вече това, за което говоря до момента - и процеса на Равноденствието, и влиянието на Венера ще усетим с Новата Луна, която ще се роди в знак Везни вечерта на 29-ти септември! Тоест от 30-ти септември много ясно, категорично и видимо в живота ни ще заработят изключително положителни процеси, даващи ни прекрасни възможности за развитие, просперитет, за намиране на щастието, любовта и доволството от живота!!!

И именно сега до 30-ти септември, при намаляващата Луна, е моментът ако нещо не ни се получава да работим логично и с добра преценка - или по корекцията на самото нещо, или по промяна в начинът, по който ние самите гледаме на него и по собствената ни преценка!

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

.


НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВЕЗНИ!


И като естествено продължение на процесите, които описах по-горе и като ключ към тяхното проявление на физическо ниво в живота ни на 28-ми септември в 21:27ч. бг / 18:27ч. GMT наблюдаваме съвпад на Слънцето и Луната в 5°20' на знак Везни!

На следващия ден, на 29-ти септември в 19:07ч. бг наблюдаваме и изгрева на Луната след нейните "тъмни дни", т.нар. първи сърп. С това настъпва 1-ви лунен ден и се дава старт както на Лунния месец, който ще продължи до следващото Новолуние (в знак Скорпион на 28.10.2019г.), така и на новите възможности пред нас за един период от половин година напред - до март 2020 година, когато с Новолунието в знак Овен ще настъпи Пролетното Равноденствие и Новата тропическа година. 

Важното сега е да разгледаме Новолунието във Везни като средна точка между две затъмнения - Слънчевото затъмнение в Рак, което се състоя на 2-ри юли 2019 година и последното Слънчево затъмнение в знак Козирог, което предстои на 26-ти декември 2019 година. Със сигурност всичко, което се случва в живота ни на този етап ще бъде от изключителна важност. Възможно е да бъдат поставени сериозни основи за един дълъг период напред.

Ако дадено нещо не ни се получава и ни създава дискомфорт, това определено ще бъде показател, че събитията се опитват да ни накарат да сменим посоката и да се променим.Ако от доста време дадено нещо е назрявало, то твърде вероятно е именно сега да се отключи неговото действие. И обратното - ако в дадено наше начинание чувстваме, че нещата ни се развиват с лекота, то определено е нашия път и нашата съдба!

Като цяло бъдете спокойни! Везни все пак е знак, който се свързва с баланса, с хармонията и с равновесието в природата - както външно, така и вътрешно. Също така при все още невидим Марс, при стационарен Сатурн и при изгрев на Венера не смятам, че ни очакват силно разтърсващи на външно ниво събития. По-скоро е момент за много категорична самопреценка и самооценка на нас самите и на случващото се в живота ни, на нашите приоритети, принципи, желания, възможности, вътрешни нагласи, действия! И момент да проявим силна готовност за вътрешна промяна и преструктуриране начинът ни на мислене и действие, ако това се наложи. Най-вече по отношение на партньорските въпроси и любовните взаимоотношения, по отношение на хората, с които общуваме, в които се влюбваме и към които имаме дадени потребности!

Най-вече правилната работа със силната въздушна енергетика ще ни даде възможност да постигнем успокоение на ума, а оттам и вътрешна хармония със самите себе си и със заобикалящата ни среда! Моментът до 30-ти е доста подходящ за медитации. Ефектът ще бъде видим!

На чисто битово ниво Везни се свързва с партньорството (лично и делово), дипломацията, постигане на разбирателство чрез компромис. Всички задачи, които имат нужда от хладна преценка, ясен поглед, създаване на план и стратегия на действие сега можем да се заемем с тяхното довеждане до край!

Сега е моментът да развием в себе си деликатността, усета към красивото и финото, усета за граници и премереност в поведението, умението да преговаряме и да постигаме своите желания умело, с такт и мярка в поведението; да развием способността да отстояваме себе си и желанията си дискретно и ненатрапчиво, но категорично! От картата на процеса се вижда ясно силната кардинална енергия. Имаме шест планети и то в двата кардинални сатурнови знака - Везни и Козирог. Определено темата за създаване на ред продължава, но сега най-вече от гледна точка мислене, поведение, взаимоотношения. Темата за партньорството неминуемо ще бъде изключително важна сега. И най-вече нуждата да се постигне ред и хармония в общуването и взаимоотношенията ни с другите - било то в личен (приятелски и любовен) или в социален и делови план!

На всеки малко или много ще му се наложи да взема своите кардинални решения сега, които в един последващ етап ще дадат и своите резултати! Така че внимавайте в преценката и не прибързвайте! Логиката и здравия разум сега трябва да вървят ръка за ръка с чувствата и емоциите. Баланса между двете ще ни доведе до верните избори и решения! 

Също много приятен е аспекта, който се образува между Венера и Юпитер в момента на Новолунието! Секстила между двата бенефика със сигурност подпомагат реализацията на плановете ни и положителното стечение на обстоятелствата! Юпитер разширява нашия мироглед и светоусещане и ни позволява да погледнем по-философски и глобално на всяка ситуация в живота ни, както и да намерим изход от трудностите с лекота!

Новолуние във Везни
28 септември 2019г., 21:27ч. БГ


ЗАКЛЮЧЕНИЕ


Както и да изтълкуваме събитията сега, балансът и хармонията ще бъдат решаващи през идните месеци за нашето успешно развитие напред, както и темата за нашите взаимоотношения! Акцентът е колкото на здравия разум, студения и логичен поглед, толкова и на търсенето на любовта, топлината и нуждата от партньорство.

Помнете - лоши периоди, събития и хора няма. Има уроци, правилно и неправилно усещане и отработване на това, което ни е дадено да преживеем като опитност и ключ към еволюционното ни израстване и развитие!

А кой може да каже кое е правилно и кое не? Единствено ти самия, твоето усещане, твоя ум, твоето сърце, тогава, когато умееш да се вслушаш в собствения си глас и съумееш да чуеш това, което той ти прошепва!

Обичам ви!!! Бъдете здрави и щастливи!!! 🙂 ❤️❤️❤️

PS. Очаквайте видео - по знаци с тълкуване и на трите процеса + Таро!


КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ АКТИВИРА НОВОЛУНИЕТО
МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!!❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 100лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 30-50-80лв. в зависимост от времетраенето.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


ОВЕН


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

7-МИ ДОМ: Отношения с любимия човек. Брак. Среща на нов партньор.

Договори. Бизнес и делови партньорства. Отношения с другите.

Нова аудитория.

Подписване на договори.

Наши открити опоненти и врагове.

Развод.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - седмица чаши
Седмица Чаши


 ТЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

6-ТИ ДОМ: Здраве. Нова система на хранене. Оздравителни практики. 

Избавяне от вредни навици - спиране на цигарите и т.н.

Всичко, което правим регулярно - всеки ден.

Ежедневни задължения и ангажименти. Всичко, което ни пречи да се наслаждаваме на живота.

Дългове. Връщане на дългове.

Работа. Смяна на работата, нова работа.

Домашни любимци.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - тройка жезли
Тройка Жезли


БЛИЗНАЦИ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

5-ТИ ДОМ: Любов. Удоволствие. Романтични отношения.

Творчески проекти. Изкуство. Огромна творческа и съзидателна енергия. Идеи. Всичко, което близко до нашето сърце.

Хоби. Собствен бизнес.

Деца. Бременност. Раждане.

Забавление. Хазарт.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - колесницата на триумфа
Колесницата


РАК


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

4-ТИ ДОМ: Емоционална безопасност. Вътрешен комфорт и стабилност. Чувство на вина.

Дом. Покупка, продажба, смяна на квартира.

Недвижимо имущество. Домашен комфорт. Ремонти или покупки за дома.

Вашите корени. Фамилия. Родители, майката най-вече. Близки роднини.

Семейни събития - сватби, кръщенета, чествания на годишнини и т.н.

Работа от вкъщи. Създаване на офис вкъщи.

Работа с недвижими имоти.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - императорът
Императорът


ЛЪВ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

3-ТИ ДОМ: Комуникация. Общуване. Писане. Говорене. Слушане.

Оформяне на документи.

Информация. Нови контакти. Нови запознанства.

Самореклама.

Курсове. Обучения.

Близки роднини. Братя и сестри. Съседи. Хората, с които общувате всеки ден.

Автомобили. Кратки пътувания. Командировки.

Нови навици.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - глупакът
Глупакът


ДЕВА


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

2-РИ ДОМ: Ценности. Доходи. Пари. 

Смяна източника на доходи.

Материална сфера на живота - приходи, разходи.

Преоценка на себе си. Самооценка на това колко заслужаваме.

Таланти и способности, за които хората могат да ви се отплатят с пари.

Ораторско майсторство. Глас.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - императрицата
Императрицата


ВЕЗНИ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

1-ВИ ДОМ: Собствената личност. Външност. Смяна на имиджа.

"Аз"-а. Нашата воля. Какво желаем от живота.

Реакцията ни към света. Отношението ни към самите себе си.

Как се представяме пред другите.

Начало на нещо ново. Нов житейски цикъл. Голяма и дългоочаквана промяна в живота.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - двойка чаши
Двойка Чаши


СКОРПИОН


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

12-ТИ ДОМ: Завършване на един цял житейски етап. Приключване на проект.

Подготовка.

Вътрешна промяна. Всичко невидимо.

Eмиграция. Всичко, което е далече от нас.

Отшелничество. Ограничение. Изолация.

Санаториуми, църкви, манастири, болници, затвори.

Изчистване на организма - физически и психически. Диета.

Връщане в миналото. Застигане на миналото. Узнаване на някакви тайни. Вие самите скривате нещо от другите - тайна любов и т.н.

Вяра. Окултизъм. Йога. Медитация. Получаване на духовен заряд.

Благотворителност. Отдаване на енергия към другите.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - колесницата на триумфа
Колесницата


СТРЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

11-ТИ ДОМ: Сферата на социалното - на колектива, на приятелите и на хората, които ни помагат и на които можем да разчитаме. Поява на нови личности, зараждане на близки взаимоотношения и приятелства. Подкрепата и помощта на цял нов кръг от хора, с които ще се чувствате приятно и комфортно.

Вашите стари приятелски кръгове претърпяват някакъв вид промяна или по някаква причина се разделяте с някой от вашите приятели. Като цяло темата за приятелството играе важно роля за вас. В това число спадат и членуването в различни спортни групи и кръгове на общи интереси, всякакви масови събирания и мероприятия.

Интернет, масова комуникация, бизнес, реклама. Започване на работа, свързана с интернет и комуникация с големи кръгове от хора. Ставате доста популярен, което е идеален вариант да рекламирате своя бизнес или това, с което се занимавате пред един по-широк кръг от хора.

Всичко, което е свързано с интернет сектора ще бъде в своя разцвет. Изучаване на Информатика, Маркетинг, Реклама, Астрология, Астрономия. Или организация на онлайн курсове или някакъв вид обучения по интернет.

Сферата на сбъднатите мечти! Изпълнението на най-съкровените желания. Реализация на плановете и удовлетворяването на нашите копнежи.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - четворка чаши
Четворка Чаши


КОЗИРОГ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

10-ТИ ДОМ: Социален статус. Положение в обществото. Репутация. Повишаване на вашето положение в обществото, засилен обществен живот. Издигане в социалната стълбица, престиж и признание.

Кариера. Професия. Нов бизнес. Повишаване в кариерата, издигане в служебната йерархия. Разговори с началника. Нова по-добра работа. Намиране на престижна работа, която ще ви повиши нивото на живот.

Влиятелни и авторитетни хора. Общуване с хора с висок социален статус. Преговори с хора с високо обществено положение. Придобиване на власт и авторитет.

Брак с преуспял партньор. Раждане на дете. Среща с партньор с добро социално положение. Раждането на дете във вашето семейство. Всичко, което изменя вашия статус.

Поставяне и реализация на цели и задачи. Нашите постижения. Това, с което можем да се гордеем. Правене крачка напред, пристъпване към реализация на вашите цели.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - четворка пентакли
Четворка Пентакли


ВОДОЛЕЙ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

9-ТИ ДОМ: Духовност. Смисъла на живота. Разширение на кръгозора.

Срещане на духовен учител. 

Нова информация. Интелект. Висше образование. Откриване на собствена система за обучение.

Далечно пътешествие. Международен бизнес.

Връзки с чужбина или чужденци. Работа или обучение зад граница. Изучаване на чужди езици.

Втори брак.

Внуци.

Справедливост. Съдебни дела.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - четворка чаши
Четворка Чаши


РИБИ


ВЛИЯНИЕТО НА НОВОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

8-МИ ДОМ: Наследство.

Чужди ресурси. Чужди финанси.

Големи пари. Кредити. Банкови операции. Застраховки.

Секс. Интимност. Зачеване на дете.

Трансформация. Нов живот.

Избавяне от комплекси и зависимости.

Тайни. Вътрешни страхове.

Психология. Всичко, което е дълбоко в нас. Вътрешния ни свят.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - крал на мечовете
Крал Мечове

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
 • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
 • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
 • Затъмнения 2019г.
 • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
 • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
 • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
 • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
 • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...