☿ Статии♀ Астрологични прогнози

ПЪЛНОЛУНИЕ в БЛИЗНАЦИ – 19.12.2021г. ❤️ Кулминация и равносметка от Затъмненията по оста Близнаци-Стрелец! / Астрологична прогноза

full-moon-gemini

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


full-moon-gemini

Здравейте, приятели! 🙂 Обичам да правя такива асоциации като тези, които ще споделя с вас по-долу. На 19 декември 2021г., 06:35ч. бг., ни очаква Пълнолуние в 28° на знак Близнаци. Това Пълнолуние е кулминация на Лунния месец, започнал със Слънчевото Затъмнение в Стрелец на 4-ти декември 2021г. (последното от серията затъмнения по тази ос). Интересното на тази лунация е, че се случва и в последните градуси на знака, което само по себе си също сочи край на даден период. Тоест от една страна заради процеса на Пълнолуние се очакват резултати и дадени развръзки в живота ни - твърде вероятно съдбовни (поради затъмненията), а от друга страна - тези резултати по всяка вероятност ще ни дадат тенденция към завършване и слагане край на конкретни ситуации и сюжети, поради завършване цикъла от затъмнения по Близнаци-Стрелец и последните градуси, в които се случва Пълнолунието.

И въпреки че това Пълнолуние не е затъмнение, като пик на Лунния месец то е проява на енергетиката, зародила се при Новолунието (начало на Лунния месец), което беше Затъмнение. При много хора е възможно този процес да се прояви интензивно като събитийност, както и кармично в живота ни.

Също така, Пълнолунието на 19-ти се случва на фона на изгряващия хелиакално Марс, който ще кулминира в опозиция към Слънцето в края на другата година (8 декември 2022) - не къде да е, а точно тук - в знак Близнаци! От 20 август 2022г. до 25 март 2023г. за цели 7 месеца Марс ще транзитира в знак Близнаци. Стандартно Марс стои около 2 месеца в даден знак, след което преминава в следващия. Но през следващата и по-следващата година той ще се задържи в Близнаци толкова дълго поради неговото ретроградно движение. И със сигурност, въпреки че е транзит на бърза планета (което не е много силно като цяло), стоейки над половин година в този знак, няма как да не бъде усетен от всеки един от нас като някаква важна развръзка в конкретната зона на хороскопа ни!

Още повече, че сега Марс изгрява на фона на това Пълнолуние не къде да е, а отново по тази ос на Зодиака, в срещуположния на Близнаци - знак Стрелец. И то в съвпад с единия от Лунните възли. А ние знаем, че местоположението на възлите определят едно Новолуние или Пълнолуние дали ще бъде затъмнение или не. Което от своя страна е показател за период на силна кармичност и съдбовност в живота ни. Тоест този цикъл на Марс (който започва сега и ще кулминира декември 22-ра) ще е и доста съдбовен и кармичен, каквито са и затъмненията по принцип. И има силна връзка между Слънчевото Затъмнение, което се случи на 4 декември 2021г. в 13° Стрелец, Пълнолунието на 19 декември 2021г. в 28° Близнаци, изгрева на Марс (16 декември 2021г.) в 2° Стрелец в съвпад с оста на възлите и кулминацията на този Марсово-Слънчев цикъл на 8 декември 2022г. в 17° с опозиция по оста Близнаци-Стрелец.

И казано накратко: Пълнолунието в Близнаци сега, ще бъде кулминация и даден вид равносметка на събития, които са се състояли от лятото на 2020г. до момента (провокирани от затъмненията по оста Близнаци-Стрелец). И доколкото Пълнолунието ще бъде в точен тригон към Юпитер - планетата на възможностите, добрия късмет и новите перспективи в живота ни, можем да очакваме по-скоро добри и ползотворни развръзки, нови шансове, пътища и начини за реализация, добро стечение на обстоятелствата за нас! На фона и на Стационарната фаза на Венера в момента, определено можем да очакваме фиксиране на дадени събития / процеси в живота ни. И доколкото Венера е бенефик (добра планета), то тези процеси отново в крайна сметка ще доведат до нещо добро! Също така заради съвпада й с Плутон - отново ни се показва, че съдбовността на случващото се сега е голяма.

И от нашите решения и изводи, които вземем сега чрез тази кулминация и резултатите, които тя ще даде в живота ни, ще се зародят определени нови ситуации чрез изгрева на Марс в тази ос, които ще дават резултати в бъдеще - между август’22-ра и март'23-та, когато ще е и кулминацията на Марс - отново по тази ос Близнаци-Стрелец.

За всеки е добре да обърне внимание какво има в тези два знака в наталната си карта - върховете на домовете, които са там, както и наталните и/ или прогресивни планети! Също да опита да се сети какво се е зародило в живота му посредством затъмненията от средата на 2020 година до момента тук в тази зона. На този линк можете да видите на кои дати точно и в кои градуси са се състояли тези затъмнения >> https://mooncalendar.astro-seek.com/solar-and-lunar-eclipses-2020.

И също така много важно е да не забравяме, че Марс е една от планетите, които ще управляват част от затъмненията през 22-ра и 23-та година - тези в знак Скорпион! Което също му придава сила и важност и няма как да бъде пренебрегнато като влияние. Още повече като споменах март 2023-та, когато Марс ще напусне знак Близнаци след 7 месечен транзит там и кулминация на цикъла му със Слънцето, се сетих, че именно през март 2023г. Сатурн ще смени също знак и ще влезе в Риби на 8-ми март 2023-та, както и Плутон (другия управител на Скорпион) - на 24 март 2023-та ще премине във Водолей след 15 годишен транзит в Козирог (от 2008г.)!

Отбелязвам тези периоди като отправни точки и ориентири към събития в личния живот на всеки от нас. Повече конкретика може да се търси във всяка отделна карта, разбира се - на база още много фактори! Общото за всички нас е, че Пълнолунието в Близнаци на 19-ти декември 2021г. ще бъде знаково за всеки и ще донесе събития и информация, които от своя страна ще ни доведат до вземане на важни решения в живота ни. И тези решения ще дадат своя плод в периода август 2022г. - март 2023г. Което от своя страна, на база на тези събития, след март 2023г. ще отвори нова врата пред всеки един от нас - врата към свободата и новото мислене (Плутон във Водолей), творчеството и духовното ни развитие (Сатурн в Риби)!

Може още много, много да се каже…. Очаквайте продължение! Бъдете здрави!!! Обичам ви! ❤️

PS. Кои домове/ сфери от живота ви активира Пълнолунието в знак Близнаци в наталната ви карта, можете да видите по-долу >>


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!♈ ОВЕН

3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

8-Aug-2022, 22:22 UT/GMT

Sun 16° Leo 21' 11"
Moon 02° Capricorn 17' 49"
Mercury 07° Virgo 32' 25"
Venus 26° Cancer 32' 03"
Mars 23° Taurus 06' 07"
Jupiter 08° Aries 30' 56" R
Saturn 22° Aquarius 19' 56" R
Uranus 18° Taurus 49' 09"
Neptune 25° Pisces 00' 08" R
Pluto 26° Capricorn 53' 32" R
Chiron 16° Aries 15' 26" R
TrueNode 18° Taurus 15' 51" R

.