☿ Статии♀ Астро събития

🍀 ПЪЛНОЛУНИЕ В РИБИ – 14 СЕПТЕМВРИ 2019г. ❤️

пълнолуние в риби

Здравейте, приятели!!! 🙂 Първо искам да благодаря на всички, които ме потърсиха и ми писаха по повод това, че в последните дни не съм публикувала статии. Явно съм ви липсвала! Вие на мен също!!! 🙂 

Дадох си малко време за учене и набавяне на нова информация! Статии и видеа за главните астрологични събития ще има - Новолуния, Пълнолуния, Месечни прогнози. И в тях ще разглеждам всичко важно, за което е добре да бъдем подготвени!

Главната тема днес е разбира се Пълнолунието, което предстои на 14-ти септември 2019 година в 07:32ч. бг време (04:32ч. GMT) по оста Дева - Риби. Пълната Луна ще се намира в 22-рия градус на знак Риби в съвпад с Нептун, в опозиция със Слънцето, Марс, Венера и Меркурий в Дева. Ще разгледаме процеса както като общо влияние върху нас, така и поотделно - по знаци!

За прогнозите по знаци добре е да си знаете Асцендента / изгряващия знак. Прогнозите са ориентирани на 80% по домофикацията спрямо Асцендента и на 20% по Слънчевия знак/ Зодията. На който му е трудна астрологичната терминология, която използвам, просто да я пропуска и да си чете останалата информация - тя е неизменна. 

В общите прогнози по знаци включвам и Таро енергия защото тя ми разширява диапазона на информация, а и така ми е по-вдъхновяващо. Който иска чиста Астрология може да не взема предвид казаното за Таро. Аз ще ги разделям като тълкуване, за да не се обърквате, а и за всеки да бъде приятно според вкуса, предпочитанията и усещанията му! 🙂 

Сега по същество:

пълнолуние в риби

.

Продължава да влияе върху нас силната земна енергетика. Към момента на Пълнолунието седем планети са в земните знаци - Слънце, Меркурий, Венера и Марс в Дева, Сатурн и Плутон в Козирог и Уран в Телец. С процеса на кулминиращата енергетика на Пълната Луна енергийната и събитийна тема на месеца е в своя пик. Нуждата да подредим себе си, да се заземим и да погледнем по-практично и логично на живота и случващото ни се ще бъде в своя апогей. 

И всички планети, които са в Дева в период от десет дни - между 4-ти и 14-ти септември правят опозиция с Нептун - планетата на анти материалното и анти рационалното. Като самата Луна в Риби ще бъде в съвпад с Нептун с орбис 4 градуса. Това ни подсказва, че се намираме в етап, в който в живота на всеки от нас тези енергетики могат да се проявят или като тотално откъсващи ни от реалността и носейки ни пълно объркване и невъзможност да преценим събитията, или като крайно заземяващи ни, виждайки противоположния принцип, но най-вече като начин да намерим златната среда и да съчетаем успешно в живота си и двете проявления!

Дева е най-рационалния, мисловен и следващ логиката знак. Той е земен като проявление, но управляван от Меркурий - планетата на мисълта. Подвижен знак, вземащ своите решения на база умозаключения, точна преценка и детайлен анализ върху случващото се.

Риби - най-дълбокия от водните знаци, изключително чувствителен, духовен, сензитивен, творчески ориентиран, базиращ своите действия на усещане, интуиция и непривързваща се към реалността и материалната твърдост мисъл/чувство. 

Като влияние върху нас тези две енергетики, с акцент на знак Риби, където е процеса на Пълнолунието,  могат да се проявят от една страна като скрити, неясни, тайни процеси. Като неспособност да направим правилната за развитието ни преценка. Като тенденция към илюзии, мечти и надежди, без база здрава основа, върху която да стъпят. Като създаване на въздушни кули, пясъчни замъци и гледане на света и случващото се през розови очила.

И от друга страна, ако съумеем да запазим здравия разум и придържането към логиката на нещата  - като силна интуитивност как да постъпим в заплетени ситуации, като проницателност, силно чувство и начин да стигнем до сърцевината на дадени проблеми. Като възможност за творчество, любов, силна креативност и духовно усъвършенстване. Като вътрешно дълбоко усещане и осъзнаване на скрити до момента от нас неща!

Дева и Риби - реда срещу хаоса в нашия живот, реалните цели с очаквани резултати срещу мечтите и илюзиите без стабилна основа, работата и ангажиментите срещу удоволствието и почивката, разумът и логиката срещу чувствата и емоциите, детайла срещу безкрайността. Две проявления на една и съща енергетика, от които можем да вземем най-доброто за себе си сега!

Меркурий е управител на Дева, а Нептун и Юпитер на Риби. Тази енергетика символизира рационалното мислене и стабилни ментални модели, подчинени на един широк поглед към света, неограничен, но подплатен както със здрав разум, така и с достатъчно интуиция и чувство кой наш избор ще ни помогне да се развием в желаната посока! 

Сега можем да работим в посока изясняване на неясното и скритото в живота ни, в посока творческо и интелектуално развитие. Като в същото време внимаваме да не загубим стабилността и да се поддадем на процеси, които ще се опитат да объркат реда - в мислите, в чувствата, а оттам и на външен план!

Добре е всеки да създаде своя ред, своята рутина и стабилност на чисто ежедневно ниво, като в този ред е добре да има място и за ирационалното и невидимото! Обратното също е валидно - в хаоса и объркаността да започнем да създаваме ред и яснота!

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

.


АСТРОЛОГИЧНА КАРТА


За построяване на самата астрологична карта като географско местоположение вземам своята гледна точка, но разглеждаме процеса в цялост. За всички, които се намират извън пределите на България (защото зная, че имам доста читатели по широкия свят!!!) важи всичко казано. Ще се опитам да дам пълна яснота на процесите за всички, независимо къде се намирате!

И така, имаме две основни конфигурации:

 1. Тау квадратура от Слънце, Марс, Венера и Меркурий в Дева в опозиция с Луната и Нептун в Риби, които квадратират Юпитер в Стрелец!
 2. Голям земен тригон образуван от стелиумът в Дева - Слънце, Марс, Венера и Меркурий в аспекти към Сатурн, Плутон и Южен възел в Козирог и Уран в Телец!

Какво значи това? 🙂

В рамките на периода чувстваме силна заземяваща енергетика, която ще ни позволи да приведем мечтите си в цели, а оттам и да ги осъществим на физическо ниво. Дава ни се прекрасна възможност да се организираме и да поставим ред в живота си. Да си създадем рутина, чрез която да бъдем достатъчно последователни в действията си и да насочим промяната градивно към създаване на стабилност и сигурност в живота ни.

Неминуемо в този месец всеки от нас ще усети силно нуждата от промяна, която е налице от близо две години в живота ни. Докато Слънцето се намира в Дева и аспектира от една страна Уран, а от друга Южния кармичен възел и Плутон темата за освобождаването на съзнанието и изграждането на нова структура, посредством Сатурн и силната земна енергетика като цяло, няма да остави никой да излезе от тези процеси същия!

Но както казвам на всички, с които работя: Тази промяна е градивна и е за добро. От живота ни сега си отива онова, което не ни е нужно, което ни забавя, спира, пречи на развитието ни. И то отстъпва място на новата структура и на новите възможности пред нас!

От гледна точка на опозицията Дева-Риби: Знаем, че Луната в Пълнолуние е в своя апогей, в пика на своята материализация. Каквото има да кулминира и да излиза наяве сега, със сигурност ще се прояви. Позитивно или негативно - то е резултат от наши действия в миналото. Няколко дни след Пълнолунието, с намаляващата Луна, ще ни се даде възможност за преоценка, корекция и освобождаване. Това, което не ни харесва може да бъде променено или премахнато. Това, което ни удовлетворява да остане с тенденция след Новолунието във Везни да се доразвива и обогатява.

От гледна точка на противостоянието на Марс с Нептун, можем да очакваме известна невъзможност да дадем външна реакция и действия там, където желаем. Още повече, че към момента Марс е невидим поради близостта си със Слънцето и може да ни се стори трудно да проявим сила и воля на външно ниво. Моят съвет е с по-кардиналните решения и активности да изчакате до началото на октомври. Просто сега е момент да се създаде ред на вътрешно мисловно ниво. Да вземем решения, да си направим планове, да отчетем какво дава силно проявление сега и от гледна точка енергетиката на знак Риби (като последен знак) да бъдем готови да сложим край на непродуктивните ситуации и връзки в живота ни! А от гледна точка на Дева - да сме готови да създадем един нов вътрешен (и външен) ред! 

Участието на Юпитер като квадратура към опозицията на планетите по оста Дева-Риби ни дава възможност да погледнем глобално. Но както всяко нещо има и друга страна - и като риск от прекомерно разпиляване на енергията ни. Концентрацията е доста важна до края на месеца за да можем по най-успешния начин да съставим своите планове, които под кардиналната енергетика на Овен и Везни (следващите лунации) да се прояви максимално градивно за нас!

Пълнолуние в Риби
14 септември 2019г., 07:33ч. БГ

.


ЗАКЛЮЧЕНИЕ


И искам да завърша с това, че за всеки от нас промяната е във въздуха и е неизбежна, че новия ред вече е факт, че възможността мечтите ни да бъдат реалност е напълно реална сега! Важно е сами да повярвате в себе си, в своя успех, в своите способности и в подкрепата свише!

Оста Дева-Риби се свързва от една страна с ежедневието, с рутинните задължения и с битието в най-физическата му форма, с яснотата и логиката на нещата, а от друга страна - с духовното, интуитивното, далечното, творческото, безплътното, неясното и скритото. Посредством Пълнолунието в Риби, съвпада на Луната с Нептун и опозицията на бързите планети отново към Нептун е добре да внимаваме да не изпуснем връзката с реалността! От друга страна, поради седемте планети в земни знаци - да не разсъждаваме твърде студено и праволинейно. Важен е баланса!

Вземете най-доброто от двете енергетики и имайте достатъчно търпение нещата да се подредят и да заемат своето място! След 23-ти септември с преминаването на Слънцето в знак Везни и най-вече с Новолунието там в края на месеца всеки ще има шанса да намери своя баланс!!! Очаква ни едно наистина силно Новолуние на 28-ми с изгрев на Венера като вечерница! Най-хубавото предстои!!! Така че мечтайте, търсете своя ред, премахвайте всичко, което ви пречи и бъдете готови за положителни развития в живота ви!

Пожелавам ви успех! Обичам ви!!! 🙂 

P.S. Очаквайте да доразвия темата в YouTube! ❤️


КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ АКТИВИРА ПЪЛНОЛУНИЕТО
МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!!❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 100лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 30-50-80лв. в зависимост от времетраенето.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!НОВОЛУНИЕ В ДЕВА
30 АВГУСТ 2019Г. →ВЕНЕРА СЪВПАД МАРС
2019 - 2021Г. →


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


ОВЕН


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

12-ТИ ДОМ: Завършване на един цял житейски етап. Приключване на проект.

Подготовка.

Вътрешна промяна. Всичко невидимо.

Eмиграция. Всичко, което е далече от нас.

Отшелничество. Ограничение. Изолация.

Санаториуми, църкви, манастири, болници, затвори.

Изчистване на организма - физически и психически. Диета.

Връщане в миналото. Застигане на миналото. Узнаване на някакви тайни. Вие самите скривате нещо от другите - тайна любов и т.н.

Вяра. Окултизъм. Йога. Медитация. Получаване на духовен заряд.

Благотворителност. Отдаване на енергия към другите.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - императорът
Императорът


 ТЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

11-ТИ ДОМ: Сферата на социалното - на колектива, на приятелите и на хората, които ни помагат и на които можем да разчитаме. Поява на нови личности, зараждане на близки взаимоотношения и приятелства. Подкрепата и помощта на цял нов кръг от хора, с които ще се чувствате приятно и комфортно.

Вашите стари приятелски кръгове претърпяват някакъв вид промяна или по някаква причина се разделяте с някой от вашите приятели. Като цяло темата за приятелството играе важно роля за вас. В това число спадат и членуването в различни спортни групи и кръгове на общи интереси, всякакви масови събирания и мероприятия.

Интернет, масова комуникация, бизнес, реклама. Започване на работа, свързана с интернет и комуникация с големи кръгове от хора. Ставате доста популярен, което е идеален вариант да рекламирате своя бизнес или това, с което се занимавате пред един по-широк кръг от хора.

Всичко, което е свързано с интернет сектора ще бъде в своя разцвет. Изучаване на Информатика, Маркетинг, Реклама, Астрология, Астрономия. Или организация на онлайн курсове или някакъв вид обучения по интернет.

Сферата на сбъднатите мечти! Изпълнението на най-съкровените желания. Реализация на плановете и удовлетворяването на нашите копнежи.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - асо чаши
Асо Чаши


БЛИЗНАЦИ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

10-ТИ ДОМ: Социален статус. Положение в обществото. Репутация. Повишаване на вашето положение в обществото, засилен обществен живот. Издигане в социалната стълбица, престиж и признание.

Кариера. Професия. Нов бизнес. Повишаване в кариерата, издигане в служебната йерархия. Разговори с началника. Нова по-добра работа. Намиране на престижна работа, която ще ви повиши нивото на живот.

Влиятелни и авторитетни хора. Общуване с хора с висок социален статус. Преговори с хора с високо обществено положение. Придобиване на власт и авторитет.

Брак с преуспял партньор. Раждане на дете. Среща с партньор с добро социално положение. Раждането на дете във вашето семейство. Всичко, което изменя вашия статус.

Поставяне и реализация на цели и задачи. Нашите постижения. Това, с което можем да се гордеем. Правене крачка напред, пристъпване към реализация на вашите цели.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - шестица мечове
Шестица Мечове


РАК


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

9-ТИ ДОМ: Духовност. Смисъла на живота. Разширение на кръгозора.

Срещане на духовен учител. 

Нова информация. Интелект. Висше образование. Откриване на собствена система за обучение.

Далечно пътешествие. Международен бизнес.

Връзки с чужбина или чужденци. Работа или обучение зад граница. Изучаване на чужди езици.

Втори брак.

Внуци.

Справедливост. Съдебни дела.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - рицар на чашите
Рицар Чаши


ЛЪВ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

8-МИ ДОМ: Наследство.

Чужди ресурси. Чужди финанси.

Големи пари. Кредити. Банкови операции. Застраховки.

Секс. Интимност. Зачеване на дете.

Трансформация. Нов живот.

Избавяне от комплекси и зависимости.

Тайни. Вътрешни страхове.

Психология. Всичко, което е дълбоко в нас. Вътрешния ни свят.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - колесницата на триумфа
Колесницата


ДЕВА


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

7-МИ ДОМ: Отношения с любимия човек. Брак. Среща на нов партньор.

Договори. Бизнес и делови партньорства. Отношения с другите.

Нова аудитория.

Подписване на договори.

Наши открити опоненти и врагове.

Развод.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - осмица пентакли
Осмица Пентакли


ВЕЗНИ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

6-ТИ ДОМ: Здраве. Нова система на хранене. Оздравителни практики. 

Избавяне от вредни навици - спиране на цигарите и т.н.

Всичко, което правим регулярно - всеки ден.

Ежедневни задължения и ангажименти. Всичко, което ни пречи да се наслаждаваме на живота.

Дългове. Връщане на дългове.

Работа. Смяна на работата, нова работа.

Домашни любимци.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - колесницата на триумфа
Колесницата


СКОРПИОН


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

5-ТИ ДОМ: Любов. Удоволствие. Романтични отношения.

Творчески проекти. Изкуство. Огромна творческа и съзидателна енергия. Идеи. Всичко, което близко до нашето сърце.

Хоби. Собствен бизнес.

Деца. Бременност. Раждане.

Забавление. Хазарт.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - двойка чаши
Двойка Чаши


СТРЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

4-ТИ ДОМ: Емоционална безопасност. Вътрешен комфорт и стабилност. Чувство на вина.

Дом. Покупка, продажба, смяна на квартира.

Недвижимо имущество. Домашен комфорт. Ремонти или покупки за дома.

Вашите корени. Фамилия. Родители, майката най-вече. Близки роднини.

Семейни събития - сватби, кръщенета, чествания на годишнини и т.н.

Работа от вкъщи. Създаване на офис вкъщи.

Работа с недвижими имоти.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - колесницата на триумфа
Колесницата


КОЗИРОГ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

3-ТИ ДОМ: Комуникация. Общуване. Писане. Говорене. Слушане.

Оформяне на документи.

Информация. Нови контакти. Нови запознанства.

Самореклама.

Курсове. Обучения.

Близки роднини. Братя и сестри. Съседи. Хората, с които общувате всеки ден.

Автомобили. Кратки пътувания. Командировки.

Нови навици.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - кралица мечове
Кралица Мечове


ВОДОЛЕЙ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

2-РИ ДОМ: Ценности. Доходи. Пари. 

Смяна източника на доходи.

Материална сфера на живота - приходи, разходи.

Преоценка на себе си. Самооценка на това колко заслужаваме.

Таланти и способности, за които хората могат да ви се отплатят с пари.

Ораторско майсторство. Глас.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - висшата жрица
Висшата Жрица


РИБИ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

1-ВИ ДОМ: Собствената личност. Външност. Смяна на имиджа.

"Аз"-а. Нашата воля. Какво желаем от живота.

Реакцията ни към света. Отношението ни към самите себе си.

Как се представяме пред другите.

Начало на нещо ново. Нов житейски цикъл. Голяма и дългоочаквана промяна в живота.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - двойка пентакли
Двойка Пентакли

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

 • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
 • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
 • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
 • Затъмнения 2019г.
 • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
 • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
 • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
 • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
 • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...