☿ Статии♀ Астро събития

🍀 ПЪЛНОЛУНИЕ В ТЕЛЕЦ – 12 НОЕМВРИ 2019г. ❤️ Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!

пълнолуние в телец

Здравейте, приятели! Наближава Пълнолунието в знак Телец. Вече се усеща неговата енергия!

Точната опозиция ще се случи на 12 ноември 2019-та в 15:34ч. бг., в 19°52' по оста Телец-Скорпион. Знаем, че това Пълнолуние се явява пик и кулминация на Новолунието в Скорпион, което се състоя в края на октомври. И определено ако си дадем ясна равносметка ще осъзнаем, че това Новолуние ни провокира към силна трансформация чрез ярка и значима събитийност в живота ни, при някои под формата на кризи и критични развръзки, при други с благоприятни промени, но отново силно изразени. Все още сме под влиянието на тази мощна енергия!

От процесите, които описах в предишните ми две статии (за Новолунието в Скорпион и за енергетиката на месец Ноември) разбираме, че се намираме в период на дълбока промяна и необходима преоценка, на разчистване на старото и неработещото от живота ни, и едновременно с това в период на създаване на една стабилна основа (най-вече ментална, а оттам и физическа), върху която в бъдеще да можем да изградим това, което желаем. Тоест от правилния ни подход сега към ситуациите и от точната преценка и реакции зависи успехът ни занапред!

След Есенното Равноденствие, изгрева на Венера и Новолунието във Везни в края на септември вече нищо не може да бъде същото. Събитията следват едно след друго, лавинообразно и безапелационно навлизат в живота ни. Аз съм сигурна, че всеки, който чете тези редове го усеща по един или друг начин в живота си и в това, което му се случва сега.

И няма как да не ни направи впечатление, че от няколко месеца насам Новолунията, тоест началото на всеки лунен месец е ознаменувано от изключително силното влияние на неговата планета-управител, която по време на самия процес на Новолуние е в хелиакална фаза. А това разбира се прави процесите много силни и значими, като под тяхната енергетика преживяваме важни събития и се формира нова реалност за нас.

Новолуние във Везни - 28 септември 2019г. / Изгрев на Венера като Вечерница - 25 септември 2019г.

Новолуние в Скорпион - 28 октомври 2019г. / Изгрев на Марс - 30 октомври 2019г.

Новолуние в Стрелец - 26 ноември 2019г. / Залез на Юпитер - 5 декември 2019г.

Новолуние в Козирог (Слънчево затъмнение) - 26 декември 2019г. / Залез на Сатурн - 20 декември 2019г.

Знаем, че една планета в моментът на хелиакален изгрев или залез дава значими събития в човешкия живот - както като транзитно влияние, така и в личната натална карта! И описаните процеси са само част от това, което ни влияе на този етап. Очаквайте още материали. Подготвям ги! В прогнозата ми за 2020-та ще обхвана най-съществените процеси и как те ще се отразят в живота ни като комплексно влияние, а и по знаци!

Сега важното е да не губим контрол върху собствените си емоции и да се опитаме да намерим градивния подход независимо какво ни се случва. Ако сега периодът ни се струва труден, не бива да забравяме, че ни очакват скоро две затъмнения. Не бива да се отпускаме, а напротив! Важно е да се настройваме към промените и да се опитаме да осъзнаем кое защо ни се случва. Който търси отговорите неминуемо ще ги намери!

пълнолуние в телец

.

На фона на Пълнолунието в знак Телец, като кулминация на процеса на Новолунието в Скорпион, обагрено от изгрева на Марс, за да илюстрирам енергията, под чието влияние се намираме, ще цитирам две мисли на Ницше, които до голяма степен отразяват случващото се сега.

„Това, което не ме убива, ме прави по-силен”

Всяка трудност, през която преминаваме е път към едно ново развитие, намек, че има нужда нещо да се промени - най-вече на ментално ниво, а оттам и на физическо. Знаем, че Меркурий в момента е ретрограден, което ни подтиква да работим с вътрешния си свят, с разбиранията си, с начинът си на мислене, с осъзнаването на реалността, по отношение на създаване на нови ментални модели за нас, с начинът ни на комуникация и на изразяване на себе си. Добре е да обмислим каква информация подаваме към другите и от друга страна по какъв начин възприемаме информацията, която идва към нас. По-надолу ще разкажа за новия цикъл на Слънцето и Меркурий.

А по отношение на това, че трудностите ни каляват и ни правят по силни, именно тежките ситуации и трудностите ни изграждат като личности и изваждат на повърхността нашия истински потенциал, дават ни сила да продължим напред, да си дадем сметка кое е наистина важно за нас и способни ли сме да отстояваме себе си.

Под изгревът на Марс неминуемо темата за силата придобива голяма важност в този период. И сега забелязвам как в повечето от консултациите, които провеждам, темата за силата или за безсилието излиза на преден план.

Тук не е въпросът кой през какво ще премине и колко голяма е личната му трудност. Въпросът е ще съумее ли да я превъзмогне и да се справи с нея. И закален да продължи напред. И именно под скорпионовата енергия изборите са в двете крайности и средно положение няма. Или превъзмогваш проблемите и стъпваш категорично напред към утрешния ден или потъваш в депресия и съжаление.

Разглеждам най-вече хората, които имат трудности сега. Разбира се това не са всички. При някои събитията донасят благоприятно развитие, без да преминават през трудности. Аз казах и в месечната ми прогноза, че това е показател за тези хора, че са на своя път и да продължават в същия дух с това, което правят!

А за тези, на които им е тежко ще кажа, че хубавото предстои и човек е длъжен да изживее своята съдба и своята карма, но добре е да го направи с оптимизъм и вяра. Всеки заслужава да бъде щастлив и всеки може да бъде щастлив! И определено въпреки тежката си енергия този период сега ни подпомага да постигнем мечтите и целите си. И трудните ситуации просто ще покажат грешките ни, за да ги преодолеем и премахнем от живота си!


САТУРН СЕКСТИЛ НЕПТУН


Втората мисъл на Ницше, която искам да споделя с вас е:

„Някои хора не искат да чуят истината, защото не желаят техните илюзии да бъдат унищожени.“

И казаното много добре кореспондира със случващото се сега и най-вече с един от интересните аспекти, които наблюдаваме на небето в процеса на Пълнолунието в Телец - Сатурн в секстил към Нептун.

Знаем, че Сатурн и Нептун са бавни тежки планети. Сатурн стои в един знак около 2,5 години и обикаля зодиака за около 30 години. Нептун от своя страна транзитира в един знак около 15 години и обикаля зодиака за около два човешки живота - 165 години. Един цикъл на Сатурн и Нептун трае около 36 години.

Аспектът, който наблюдаваме сега (на 9 ноември) е последен мажорен аспект преди съвпада на двете планети през 2026-та. Поради ретроградното движение на Сатурн по-рано през годината (на 31 януари и 18 юни) вече наблюдавахме този рядък аспект. За някои тези дати ±10 дни може да са от значение!

И енергията на Новолунието в Скорпион, състояло се в точна опозиция с Уран, която кулминира сега в Пълнолунието в знак Телец на фона на секстила на Сатурн и Нептун за някои може да се опише като нежелание и страх да се изправят пред лицето на истината, защото това би разрушило илюзиите и пясъчните кули, "строени" с години!

Именно тези илюзии може да са единственото устойчиво нещо в съзнанието на тази личност и той/тя да ги изживява като реалност. И поради тази причина да му е трудно да осъзнае, че всъщност те са пречката към достигането на желаното щастие и е нужно да ги премахне, за да се освободи!

Но така или иначе промяната е неизбежна. И това е повече от ясно още от пролетта на 2018-та, като все по-силно тази тенденция навлиза в живота ни.

Много важно е да осъзнаем тук и сега и обратната ситуация, че дори понякога да правим нещата по-възможно най-правилния и добрия начин, който ни се струва за удачен, те могат да се объркат и резултатът да е противоположен или най-малкото различен от очакваното.

Важното е да се научим да не се вкопчваме в дадени идеи, очаквания или начини на мислене. Ключовата дума на Уран е свобода/освобождение, а за Скорпион - дълбока трансформация и те са водещи в живота ни сега!

И от нас зависи кой път ще изберем - пътят на вярата, на оптимизма и на готовността, дори да преминаваме през някакви неудачи, да не падаме духом и да имаме силата да продължим напред или пътят на отчаянието, съжалението, загубата, страха и отказа да преследваме мечтите си.

Сатурн в аспект към Нептун може да даде несигурност, объркване, невъзможност да преценим ситуациите реалистично, чувство за вина, подтиснатост, самота или изолация. Но може да се прояви и като справедливост, вътрешно удовлетворение, материализация на мечтите и копнежите, реализация на плановете, духовно пробуждане и израстване, прилив на креативност и творческо вдъхновение.

Едно от най-положителните влияния на аспекът между двете планети е това, че след дълъг и упорит труд всеки ще има шанс да постигне своите мечти и да осъзнае, че когато е търпелив и последователен в действията си и когато е готов да се промени и да се пусне от това, което го блокира и хаби енергията му - вътрешните пориви и мечтите не са илюзорни, а напълно възможни да се претворят в реалността!

Пълнолуние в Телец
12 ноември 2019г., 15:34ч. БГ

.


ПЪЛНОЛУНИЕ В ТЕЛЕЦ


Добре е да обърнем внимание на енергията на знак Телец. Той е земен фиксиран знак, постоянен, стабилен, спокоен, уверен в себе си, непоклатим, устойчив. И независимо дали Уран транзитира тук, символизирайки нуждата от промяна и освобождаване, ние можем да се възползваме от положителните качества на Телеца и да ги използваме по отношение събитията, които се случват в живота ни, провокирани от Новолунието в Скорпион и изгревът на Марс!

Нека не забравяме, че Венера е планета-управител на този знак и заедно символизират удовлетворението, удоволствието, изобилието, плодородието, любовта, задоволството и насладата.

таро - императрицатаВ Тарото се изобразява от "Императрицата". Прилагам самото изображение защото то е много показателно само по себе си каква може да бъде енергетиката на Телеца в положителното й проявление и какво би могла тази енергия да донесе в живота ни сега.

Тоест Новолунието в Скорпион ни подтиква да работим в сфери като:

Крайности, дълбочина; вина, мании, пристрастяване; страсти, емоции; контрол, обсебване, ревност, власт; напрежение, кризисни ситуации; край, смърт, прераждане, връзка с отвъдното; трансформация, миналото; лечение, болка, приемане; любов, секс, взаимоотношения; пари, бизнес, банки; ресурси - материални и емоционални; свои и чужди; духовност, психика, интуиция, тайни; карма, съдба, еволюция.

А Пълнолунието в Телец дава възможности това да бъде възприето и отработено както положително, така и отрицателно, да донесе негативи или позитиви в живота ни.

Всяка една ситуация, в която се намираме сега, може да бъде разгледана с търпение - стабилно, устойчиво, от гледна точка какво може да се извлече като ресурс за бъдещото ни развитие. Или в негативен смисъл със страх към новото, с нежелание да се променим, да проявим гъвкавост, да трансформираме гледната си точка и начинът ни на мислене, с нежелание да се разделим със старите и неработещи ментални модели и разбирания.

Телецът именно може да ни даде много сила и увереност сега. И дори във времена на ярка събитийност да запазим центъра и фокусът ни да е в главните неща. Особено след Новолунието в Стрелец, което предстои в края на ноември,  ще можем да погледнем философски и глобално на живота ни, с поглед напред към това, което ни предстои, а не назад към това, което вече си е отишло от живота ни!


ВЕНЕРА СЪВПАД АНТАРЕС, МАРС СЪВПАД СПИКА, САТУРН СЪВПАД ВЕГА


На изображението можете да видите звездното небе към 10.11.2019, 13:38ч.бг. Влиянието на неподвижните звезди към момента е от изключително значение. Засегнах темата и в месечната ми прогноза.

Антарес е "сърцето на Скорпиона", разположен в близост до еклиптиката. Изключително мощна звезда, символизираща природата на Марс и Юпитер, в опозиция на Алдебаран и Венериния знак (съзвездие) Телец. Както и знак Скорпион, червения гигант е свързан с крайните и ярки прояви. Съвпада на Венера с Антарес (9-10 ноември) може да доведе до подтик и необходимост от тотална трансформация на важни ситуации от живота ни, с цел освобождаване от изживялото времето си, което пречи на нашето бъдещо развитие, просперитет и реализация. Това може да е премахване на хора от живота ни, на ситуации, на мисловни модели, вярвания, страхове, спомени, илюзии, на всичко, което по някакъв начин е пречка за нас и хаби нашата енергия!

Антарес се свързва с успех в крайна сметка, но за да достигнем до него със сигурност ще ни се наложи да направим необходимата промяна, която най-вероятно при повечето от нас ще бъде провокирана от външни негативни ситуации и обстоятелства. При тези, които целенасочено работят в тази насока сега, промяната ще се случи много по-лесно и безболезнено!

Относно съвпада на Марс със Спика и Сатурн с Вега мога да кажа, че и двете са духовни звезди и доколкото Марс и Сатурн са малефици тези звезди най-вече ще ни дадат едно дълбоко разбиране на трудните ситуации в живота ни! Ще засилят нашата интуиция, нашето "виждане" за нещата, ще подпомогнат правилните избори и свише ще насочат ситуациите към добра развръзка. Най-важното тук е да се водим от чисто сърце, а другото да оставим с вяра на Вселената!


НОВ ЦИКЪЛ НА СЛЪНЦЕТО И МЕРКУРИЙ/ ПАСАЖ НА МЕРКУРИЙ


За новия цикъл на Слънцето и Меркурий, както споменах в миналите ми публикации, може да се каже, че ще донесе светлина и озарение на мисълта, както ще ни даде и възможността да достигнем до правилната информация за нас, до отговорите, които са ни необходими, за да реализираме мечтите и желанията ни!

Може би вече някои от вас са попаднали на публикации в интернет за т.нар. "Пасаж или Транзит на Меркурий" пред Слънцето. На 11 ноември когато е съвпада на Меркурий и Слънцето те ще застанат в една равнина, наблюдавани от Земята и по този начин транзитът на Меркурий ще се вижда на фона на Слънцето.

Тоест същото което се случва при Слънчево затъмнение - Луната застава точно пред Слънцето и го закрива за земния наблюдател. При Меркурий няма как да бъде скрит дискът на Слънцето разбира се, защото малката планета е много по-отдалечена от Земята, но енергийно бихме могли да тълкуваме случващото се като съдбовен процес, при който ще имаме възможност да създадем нов начин на мислене, независимо от егото.

Още повече в този цикъл след 20-ти ноември ще наблюдаваме Меркурий и като Зорница и като Вечерница впоследствие. Можем да очакваме просветление, светлина в мислите, достигане до правилната информация в живота ни, намиране на точната комуникация с верните хора, напълно обективно възприемане на реалността, непомрачено от проявите на егото.

Тоест предстои силно Новолуние/ Слънчево Затъмнение един вид по отношение съвпада Меркурий -Слънце с тенденция в близките 3-4 месеца да намерим отговори и решения на много наши въпроси! Защото реално при това "затъмнение" и Слънцето и Меркурий са видими и техните енергии се сливат в едно, за да осветят пътят ни напред!

Следващия пасаж на Меркурий пред Слънцето ще бъде през ноември 1932г., а в близките години са се състояли на 15 ноември 1999, 7 май 2003, 8 ноември 2006 и на 9 май 2016г. Може тези дати да имат някакво значение за вас.

.

Поръчай своя уникален комплект за енергийна защита!!!

Посети моя online магазин ☯ Art-Shop.bg!

.


ЗАКЛЮЧЕНИЕ/ КАРТИ ТАРО


Докато теглех картите за всеки знак няколко карти просто изпаднаха пред мен. Реших да взема под внимание общото им значение!

И ето какво е то: Пред нас има едно силно ново начало и нови възможности ("Асо Мечове"). "Колелото на Съдбата" ще се завърти в правилната посока. Важното сега е да съзрем истината и да отрежем ("Асо Мечове") всичко, което изхабява нашата енергия и ни пречи да се развиваме, да чуем собственият си глас и да вземем стабилни решения - без предубеждения, без страх, без предразсъдъци и без зависимости ("Дяволът"). Оттук нататък пред нас е шансът, надеждите и мечтите ни ("Звездата") да се материализират ("Императрицата"). Насочим ли енергията си в правилната посока ("Осмица Жезли") ще постигнем радост, щастие, изобилие, материално и духовно удовлетворение ("Десетка Пентакли"). Късметът е на наша страна ("Колелото на съдбата"). Очакват ни щастие, любов, постигане на желаното ("Императрицата", "Звездата", "Десетка Пентакли")!В заключение искам да кажа, че сега всеки от нас се намира във важен етап от своя живот, в който по един или друг начин събитията и случващото се, ако съумеем да го осъзнаем правилно, ни дават реален шанс за промяна, за развитие, за просперитет и постижения. Слушайте своя вътрешен глас, чуйте шепотът на сърцето и душата си, и те ще ви отведат в най-правилната за вас посока. Изберете най-малкото съпротивление, сега не е момент да се движим срещу течението! Премахнете от живота и от съзнанието си всичко, което ви натъжава или огорчава по един или друг начин - хора, ситуации, спомени, потребности!

Бъдете с хората, които ви обичат, които ви оценяват и ви правят щастливи, работете работата, която ви кара да се чувствате добре, живейте животът, който заслужавате и искате да живеете, открийте своя истински потенциал и дайте израз на своя вътрешен "Аз". Всичко останало е илюзия, губене на време и пилеене на ресурси!

Бъдете щастливи!!! Обичам ви! ❤️

PS. Ще разгледам енергетиката на Пълнолунието в Телец и по знаци + Таро в моя You Tube канал! Заповядайте и там!!! 🙂


КОИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА ВИ ЩЕ АКТИВИРА ПЪЛНОЛУНИЕТО
МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-ДОЛУ ПОД РЕКЛАМНИТЕ КАРЕТА!!!❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120 лв. / 1 час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >> http://astrolive.info/paid-forecasts/ телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп) Skype: Astrolive info email: astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


Посетете моя YouTube канал!НОВОЛУНИЕ В СКОРПИОН
28 СЕПТЕМВРИ 2019Г. →ВЕНЕРА СЪВПАД МАРС
2019 - 2021Г. →УРАН
В ТЕЛЕЦ -
от 2018 до 2026Г.


Посетете моя online магазин
☯ Art-Shop.bg!


меркурий дева близнаци


ОВЕН


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

2-РИ ДОМ: Ценности. Доходи. Пари. 

Смяна източника на доходи.

Материална сфера на живота - приходи, разходи.

Преоценка на себе си. Самооценка на това колко заслужаваме.

Таланти и способности, за които хората могат да ви се отплатят с пари.

Ораторско майсторство. Глас.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - шестица пентакли
Шестица Пентакли


 ТЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

1-ВИ ДОМ: Собствената личност. Външност. Смяна на имиджа.

"Аз"-а. Нашата воля. Какво желаем от живота.

Реакцията ни към света. Отношението ни към самите себе си.

Как се представяме пред другите.

Начало на нещо ново. Нов житейски цикъл. Голяма и дългоочаквана промяна в живота.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - петица чаши
Петица Чаши


БЛИЗНАЦИ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

12-ТИ ДОМ: Завършване на един цял житейски етап. Приключване на проект.

Подготовка.

Вътрешна промяна. Всичко невидимо.

Eмиграция. Всичко, което е далече от нас.

Отшелничество. Ограничение. Изолация.

Санаториуми, църкви, манастири, болници, затвори.

Изчистване на организма - физически и психически. Диета.

Връщане в миналото. Застигане на миналото. Узнаване на някакви тайни. Вие самите скривате нещо от другите - тайна любов и т.н.

Вяра. Окултизъм. Йога. Медитация. Получаване на духовен заряд.

Благотворителност. Отдаване на енергия към другите.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - петица чаши
Петица Чаши


РАК


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

11-ТИ ДОМ: Сферата на социалното - на колектива, на приятелите и на хората, които ни помагат и на които можем да разчитаме. Поява на нови личности, зараждане на близки взаимоотношения и приятелства. Подкрепата и помощта на цял нов кръг от хора, с които ще се чувствате приятно и комфортно.

Вашите стари приятелски кръгове претърпяват някакъв вид промяна или по някаква причина се разделяте с някой от вашите приятели. Като цяло темата за приятелството играе важно роля за вас. В това число спадат и членуването в различни спортни групи и кръгове на общи интереси, всякакви масови събирания и мероприятия.

Интернет, масова комуникация, бизнес, реклама. Започване на работа, свързана с интернет и комуникация с големи кръгове от хора. Ставате доста популярен, което е идеален вариант да рекламирате своя бизнес или това, с което се занимавате пред един по-широк кръг от хора.

Всичко, което е свързано с интернет сектора ще бъде в своя разцвет. Изучаване на Информатика, Маркетинг, Реклама, Астрология, Астрономия. Или организация на онлайн курсове или някакъв вид обучения по интернет.

Сферата на сбъднатите мечти! Изпълнението на най-съкровените желания. Реализация на плановете и удовлетворяването на нашите копнежи.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - крал жезли
Крал Жезли


ЛЪВ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

10-ТИ ДОМ: Социален статус. Положение в обществото. Репутация. Повишаване на вашето положение в обществото, засилен обществен живот. Издигане в социалната стълбица, престиж и признание.

Кариера. Професия. Нов бизнес. Повишаване в кариерата, издигане в служебната йерархия. Разговори с началника. Нова по-добра работа. Намиране на престижна работа, която ще ви повиши нивото на живот.

Влиятелни и авторитетни хора. Общуване с хора с висок социален статус. Преговори с хора с високо обществено положение. Придобиване на власт и авторитет.

Брак с преуспял партньор. Раждане на дете. Среща с партньор с добро социално положение. Раждането на дете във вашето семейство. Всичко, което изменя вашия статус.

Поставяне и реализация на цели и задачи. Нашите постижения. Това, с което можем да се гордеем. Правене крачка напред, пристъпване към реализация на вашите цели.

Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - петица чаши
Петица Чаши


ДЕВА


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

9-ТИ ДОМ: Духовност. Смисъла на живота. Разширение на кръгозора.

Срещане на духовен учител. 

Нова информация. Интелект. Висше образование. Откриване на собствена система за обучение.

Далечно пътешествие. Международен бизнес.

Връзки с чужбина или чужденци. Работа или обучение зад граница. Изучаване на чужди езици.

Втори брак.

Внуци.

Справедливост. Съдебни дела.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - тройка пентакли
Тройка Пентакли


ВЕЗНИ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

8-МИ ДОМ: Наследство.

Чужди ресурси. Чужди финанси.

Големи пари. Кредити. Банкови операции. Застраховки.

Секс. Интимност. Зачеване на дете.

Трансформация. Нов живот.

Избавяне от комплекси и зависимости.

Тайни. Вътрешни страхове.

Психология. Всичко, което е дълбоко в нас. Вътрешния ни свят.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - петица чаши
Петица Чаши


СКОРПИОН


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

7-МИ ДОМ: Отношения с любимия човек. Брак. Среща на нов партньор.

Договори. Бизнес и делови партньорства. Отношения с другите.

Нова аудитория.

Подписване на договори.

Наши открити опоненти и врагове.

Развод.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - глупакът
Глупакът


СТРЕЛЕЦ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

6-ТИ ДОМ: Здраве. Нова система на хранене. Оздравителни практики. 

Избавяне от вредни навици - спиране на цигарите и т.н.

Всичко, което правим регулярно - всеки ден.

Ежедневни задължения и ангажименти. Всичко, което ни пречи да се наслаждаваме на живота.

Дългове. Връщане на дългове.

Работа. Смяна на работата, нова работа.

Домашни любимци.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - жрецът
Жрецът


КОЗИРОГ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

5-ТИ ДОМ: Любов. Удоволствие. Романтични отношения.

Творчески проекти. Изкуство. Огромна творческа и съзидателна енергия. Идеи. Всичко, което близко до нашето сърце.

Хоби. Собствен бизнес.

Деца. Бременност. Раждане.

Забавление. Хазарт.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - луната
Луната


ВОДОЛЕЙ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

4-ТИ ДОМ: Емоционална безопасност. Вътрешен комфорт и стабилност. Чувство на вина.

Дом. Покупка, продажба, смяна на квартира.

Недвижимо имущество. Домашен комфорт. Ремонти или покупки за дома.

Вашите корени. Фамилия. Родители, майката най-вече. Близки роднини.

Семейни събития - сватби, кръщенета, чествания на годишнини и т.н.

Работа от вкъщи. Създаване на офис вкъщи.

Работа с недвижими имоти.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - тройка чаши
Тройка Чаши


РИБИ


ВЛИЯНИЕТО НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ЩЕ УСЕТИТЕ В СЛЕДНИТЕ СФЕРИ НА ЖИВОТА СИ:

3-ТИ ДОМ: Комуникация. Общуване. Писане. Говорене. Слушане.

Оформяне на документи.

Информация. Нови контакти. Нови запознанства.

Самореклама.

Курсове. Обучения.

Близки роднини. Братя и сестри. Съседи. Хората, с които общувате всеки ден.

Автомобили. Кратки пътувания. Командировки.

Нови навици.
Повече информация и тълкувание в моя YouTube канал!

таро - тройка чаши
Тройка Чаши

Скъпи приятели,
Ако искате да проследите всяко събитие в детайли,
както и движението на Луната през целия месец,
разгледайте нашия ЛУНЕН КАЛЕНДАР.
В него можете да се запознаете с точните дни и часове на фазите
Новолуние, Пълнолуние, Първа и Последна четвърт, кога са тъмните дни на Луната, в кой знак се намира всеки ден и кога настъпват периодите на Луна без курс. 
Очакваме ви! >>

За всеки един важен аспект и  конфигурации на планетите, следете
>> МЕСЕЧНИ ПРОГНОЗИ и >> ЛУННИ ХОРОСКОПИ 

За по-подробна информация, относно събитията през цялата 2018г., прочетете статиите ми в раздел >> ГОДИШНИ ПРОГНОЗИ 

А от тук имате възможност да се запознаете с всички останали главни събития през годината
>> АСТРО СЪБИТИЯ

  • Юпитер в Стрелец 8.11.2018г. – 2.12.2019г.
  • Сатурн в Козирог 20.12.2017г. – 17.12.2020г.
  • Лунни възли по оста Рак/Козирог есента на 2018г. до юни 2020г.
  • Затъмнения 2019г.
  • Уран в Телец от 2018г. до май 2026г.
  • Марс – завършване на цикъл 2017г. - 2018г. и стартиране на нов цикъл октомври 2019г.
  • Венера – нов цикъл ноември 2018г. до юни 2020г.
  • Меркурий – ретроградност 2018г. - 2019г.
  • Транзити и аспекти на Нептун и Плутон през 2019г. и отражението им на физическо, духовно и ментално ниво (по знаци)

както и много други...