СЕДМИЧНИ АСТРОЛОГИЧНИ ПРОГНОЗИ☿ Статии♀ Астрологични прогнози

❤️ Астрологична прогноза – 9 май до 15 май 2022г. – В съдбовен момент! Време е да бъдем стабилни! :)

седмична астрологична прогноза


Астрологичен календар
от 9-ти до 15-ти май 2022г.


Седмична Астрологична Прогноза / AstroCalendar® - Астрологичен КАЛЕНДАР / www.astrocalendar.space
www.astrocalendar.space


Здравейте, приятели! Започваме седмицата със Стационарен Меркурий, който по всяка вероятност ще фиксира определени теми в битието, с които да ни се наложи да работим в идните 2-3 седмици. Това може да са всякакви ситуации на външно ниво, но и вътрешни ментални програми. Меркурий ще е Стационарен в 5°Близнаци до средата на седмицата. Добре е да проверите къде се пада в наталните ви карти тази зона на зодиака. Възможно е именно във връзка с тази тема да бъдат поставени основите на нещо, което тепърва ще търпи преоценка и развитие. Официално Меркурий се води за Ретрограден от 10 май, но имайте предвид, че в първите дни той е спрял на небето и не се движи в никаква посока. Именно това спиране залага определени програми, с които да работим през ретроградната му фаза.

Самата Ретроградна фаза на Меркурий се разделя на три отделни времеви зони. Но най-общо казано след средата на тази седмица ще започне време на преоценка за нас, време на корекции и момент, в който ще можем да извършваме дадени промени, в зоната на знак Близнаци в наталните ни карти. Също така всичко, което символизира самия знак ще имаме възможността да работим с него по отношение на освобождаване и преструктуриране - ако не сме доволни какво носи тази енергия в живота ни - начинът, по който комуникираме, хората, с които общуваме, нашата заобикаляща в ежедневието ни среда, начинът ни на мислене и на изразяване, плановете и идеите ни.

На 11-ти в сряда Юпитер - големият благодетел сменя знак и навлиза в огненото и страстно царство на Овена! 🙂 Сега определено ни се дава възможност да направим пробив там, където желаем - не само конкретно в зоната на знак Овен в наталните ни карти, но най-вече там! Юпитер е с огнена природа, мъжка планета и попадайки в същата среда ще иска изключително експанзивно и веднага да прави радикални крачки в посока на това, което желаем. Моят съвет е обаче да не прибързваме с директните действия напред. Фазата на Луната е добра, но сме между две затъмнения и в ретроградност на Меркурий, която определено сочи приключване. Сега е чудесен момент да усетим, да започнем да си правим планове, да си начертаем целите за близкото бъдеще, да ги обмислим и евентуално да имаме готовност за действие след Новолунието в последните дни на май - началото на юни, не по-рано!

Юпитер ще ни зареди с много енергия и ентусиазъм, с готовност да покорим света. Той ще остане в знак Овен до 28 октомври 2022г., след което ще се върне за малко в Риби и в края на годината отново ще влезе в Овен - до пролетта на 2023-та. Така че цялото време е пред нас и не е нужно да се хвърляме импулсивно, особено сега!

На 13-ти в петък имаме един доста важен аспект, който ще оцвети общо взето цялата седмица. Слънцето прави съвпад с оста на Лунните възли и по-конкретно със Северния възел. Това означава, че влизаме в етап да гледаме напред в бъдещето и то много сериозно. Самата съдба ще ни подтиква да се разделим със старите модели, с тежестите и да имаме готовност да оставим това, което вече не ни е нужно. Всеки е добре да си направи равносметката през тази седмица, да си извади нужните изводи, да си вземе важните уроци и да се подготви за пускане на старите модели, начини на мислене, чувства, които ни отежняват и ни пречат да гледаме напред!

След Пълнолунието (на 16-ти май)/ Лунното Затъмнение в Скорпион определено ще влезем в сериозна програма за приключване. Тя ще започне още тази седмица със стационарността и ретроградността на Меркурий, но ще стане силно осезаема в следващата седмица, с намаляването на Луната. В това няма нищо страшно или негативно - напротив. Всички тежести и спънки - вътрешни и външни - е време да бъдат премахнати от енергийното ни поле, да бъдат изгорени и трансформирани, за да бъдем готови да продължим напред към сбъдването на мечтите ни и реализирането на целите ни!

И някак съвсем неслучайно веднага след съвпада на Слънцето с кармичната ос, Марс - планетата на силата и енергията не закъснява и на 14-ти в събота образува един заключителен аспект в цикъла си с Лунните възли! 🙂 Което отново ни показва, че всичко, което по един или друг начин ни спъва да проявяваме сила и да отстояваме себе си ще бъде на дневен ред - искаме или не. И аспектът на Марс завършва един цикъл, който е започнал през пролетта на 2021-ва и е кулминирал в живота ни през декември 2021-ва. Това може да бъдат всякакви ситуации от личния или социалния ни живот, свързани с отстояване на нашите принципи и лични граници, с налагането на нашия Аз, с правото ни да гоним собствените ни интереси и да получаваме точно това, което искаме!

И седмицата не свършва до тук! В неделя на 15-ти имаме два доста сериозни и противоречиви аспекта. Единият е първа квадратура на Слънцето със Сатурн, а втория е първи секстил на Слънцето с Нептун. 🙂 Възможно е тази комбинация от аспекти да работи заедно, но е твърде вероятно и да се раздели като влияние в различни зони на живота ни. От една страна първата квадратура в цикъла на Слънцето и Сатурн може да бъде нелек момент за някои от нас, момент на проверка и на изпитване на нашата готовност да устоим на предизвикателствата на съдбата. Неслучайно част от заглавието на статията ми е "Време е да бъдем стабилни!". Ако има трудни моменти в цикъла на Слънцето и Сатурн, този определено е един от тях. Възможни са всякакви спънки, забавяния, препятствия пред нас. Но това са и уроци, проверки и натрупване на опит и ако устоим, успехът ще дойде в правилния момент. Така или иначе сега е време на преоценка, така че поне може да се каже, че този аспект идва точно на мястото си! Юпитер в Овен ще бъде този, който ще ни напряга към действие и експанзия, но добре е да се стабилизираме и да изчакаме да отшумят влиянията, за които говоря сега.

Последен аспект за седмицата е секстилът на Слънцето с Нептун - на битово ниво определено този аспект може да създаде известни проблеми, да ни вкара в илюзии, самозаблуди, депресивни състояния. Да ни сблъска с измамни хора и ситуации, да ни представи дадени сюжети по начин, който на нас ни се иска те да бъдат, а не по реалния, който са. Добре е да сме внимателни с новите ситуации и хора. В позитивен план Нептун ще ни одухотвори, ще ни направи меки, нежни, състрадателни, обичащи, творци на собствената ни реалност. Нептун е планета на невидимия свят, под негово влияние ние се докосваме до Бога и Вселената, под негово влияние в живота ни се случват чудеса! Ако проработи позитивно, което разбира се не е невъзможно, можем да очакваме един прекрасен и магичен завършек на седмицата, който ще прелее в енергията на Лунното затъмнение в Скорпион! Със сигурност порталите към невидимите светове се отварят в края на седмицата! 🙂 Добре е да изчистим пространството с червена свещ, тамян и др.! Бъдете щастливи!!! 🙂 Обичам ви!!! ❤️ 

За всички астрологични събития, за които говоря + още много други, можете да четете в Астрологичния Календар >>  Очаквам ви и там! 🙂 ❤️

PS. Статиите с линкове можете да четете в AstroCalendar® >> www.astrocalendar.space
Някои са със свободен достъп, други с безплатна регистрация, трети с абонамент.
Свободен достъп - Пълнолуние в Скорпион, Лунно Затъмнение в Скорпион
Безплатна Регистрация - Юпитер в Овен
Абонамент - Стационарен Меркурий, Ретрограден Меркурий, Слънце съвпад/ опозиция Лунните възли, Марс секстил/ тригон Лунните възли, Слънце квадрат Сатурн, Слънце секстил Нептун

При Регистрация получавате една седмица безплатен достъп до всички статии и Астрологичния Календар


Авторски материал, Всички права запазени

Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

Индивидуално обучение - 80лв. / 1 астрономически час

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.comталисманАСТРОЛОГИЧНА МАГИЯ!


.