☿ Статии♀ Астрологични прогнози

14-17 юни 2021г., понеделник-четвъртък ❤️ САТУРН квадрат УРАН, Стационарен ЮПИТЕР, СЛЪНЦЕ квадрат НЕПТУН – проявление чрез напрежение, сбъдваемост, нови възможности, материализация, създаване на нови, стабилни и дългосрочни структури в живота ни, връзка с Вселената! 🍀 Астрологична прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! С днешната статия ще обхвана случващото се в началото и средата на седмицата. Така или иначе най-важното астрологично събитие ще наблюдаваме на 15-ти юни в 01:02ч. БГ време - втора квадратура между гигантите Сатурн и Уран! И този аспект ще оцвети не само периода сега, а цялата 2021-ва година поради това, че се случва три пъти общо. Очакваме още един квадрат между тях в края на декември 2021. Преди 2021-ва последна такава квадратура (Сатурн във Водолей, Уран в Телец) е имало през 1523г., следващата ще е след 2500г.! 

От гледна точка това, че планетите са бавни и правят рядко този аспект, той определено ще бъде усетен малко или много от всеки от нас и то доста кардинално! Имам Статия и Видео, посветени на тази връзка. В статията подробно обяснявам характера на двете планети и връзката между тях сега, а във Видеото по-скоро наблягам на влиянието му по знаци - Асцендент и Слънце (зодия). Който желае може да си ги припомни. Ще се радвам да са ви от полза.

Главното, което трябва да запомним сега, е промяната. Промяната, за която говорим от 2018 (навлизането на Уран в Телец) или 2008 (навлизането на Плутон в Козирог), или за който, какъвто период е нужен да бъде обхванат. Дълбока, категорична и безапелационна. Мотото на 2021-ва ведно с 2020-та може да бъде: “Вече нищо няма да бъде същото!”. За добро! Можем да използваме тази енергия положително в личния си живот, за нас самите - да се събудим, да се освободим, да прекрачим собствените си бариери, страхове, задръжки, съмнения. Да построим своя нов живот (чрез ново съзнание и нов начин на мислене) - такъв, за какъвто винаги сме мечтали, но в крайна сметка сами сме се спирали да го изживеем!

И Слънцето в квадрат с Нептун, и Сатурн в квадрат с Уран ни разтърсват и пробуждат на всички нива - материално, духовно, емоционално, ментално, всякак! Сега е втория етап в осъзнаването на нашето ново Аз. Първото беше в средата на февруари. Или поне тогава енергията е заложила новите си идеи пред нас и в нас! Върви процес, който ще се разгръща до края на годината, а след това ще дава резултати много дълго напред в живота ни!

И на фона на Юпитер, който е Стационарен на небето, се фиксират нови възможности и се разкриват нови хоризонти пред нас - материални и духовни. Можем да наблюдаваме Юпитер и Сатурн късно вечер след 1:00 часа, на източния хоризонт. Те са доста ярки в момента и ще светят все по-силно през цялото лято. Това ще ни даде възможност да постигаме своите цели и замисли, чрез активност на външно, но и на вътрешно ниво. Чрез правилни преценки, оформяне на реалистични планове и правилни действия, които носят добри резултати.

В момента е важно къде по дом от наталната карта се случва тази квадратура - между Сатурн и Уран, защото тя създава една нова реалност в живота ни, понякога на база разрушаване на стара вече неработеща такава. Тази квадратура ще позволи на много хора да бъдат това, което винаги са усещали, че са, че е техния път, но не са имали смелостта да поемат по него. Причините могат да са много и различни, но сега те ще отпадат една по една от съзнанието ни най-вече, освобождавайки ни за действия! И какво по-хубаво от това в крайна сметка.

Също е важно къде се случва Стационарната фаза, последвана и от Ретроградна такава на Юпитер. Юпитер се намира в 3-тия градус на знак Риби и в края на юли ще се върне във Водолей. При всички положения Юпитер ще обедини енергетиката на двата дома, в които транзитира. Имам предвид домове по система Дом-Знак, за който е наясно и си гледа наталната карта и прогностиката. И със сигурност тази ингресия ще има връзка и с квадратурата на Сатурн и Уран. 

Ще цитирам част от статията, която съм писала през февруари, защото там е описано всичко важно, което е актуално и сега, и до края на 2021-ва:

"Всъщност аз вярвам, че квадратът на Сатурн и Уран ще ни помогне да стигнем до нещо, за което винаги сме мечтали, но сами не сме си позволявали да го имаме!

Време е да действаме, да бъдем активни, но не като съпротива на процесите, а като съгласие с тях. Квадратът на Уран и Сатурн може да даде разчупване на остарели, вредни за нас, ненужни модели на мислене и поведение, да ни тласне към промяна, към новото, от което имаме необходимост сега, да ни даде възможност за изкачване на едно стъпало нагоре в нашето развитие! 🙂 ❤️

Сатурн квадрат Уран -
17 февруари 2021г., 21:08ч.,
15 юни 2021г., 01:02ч.,
24 декември 2021, 09:17ч.

 • Всякакви консервативни структури, вярвания, модели на поведение и мислене се разрушават
 • Нови хора и обстоятелства ни дават неочаквани възможности извън това, което познаваме до момента в живота ни
 • Желанието за свобода и непривързаност нараства
 • Преодоляване на задръжките (вътрешни и външни), които ни пречат да се развиваме
 • Раздяла с миналото, с навиците, с рутината, със статуквото, с ограничението под всяка една форма
 • Раздяла и приключване на неработещи отношения и неползотворни за нас връзки
 • Справяне с препятствия от всякакъв характер
 • Нови креативни и оригинални идеи по стари въпроси
 • Намиране на изход от задънени ситуации
 • Революция, пробуждане в живота на човек; Прогрес
 • Поглеждане на себе си от един нов ъгъл, от нова гледна точка, с нови желания, приоритети и нагласи

 

 • Внезапни, неочаквани, шокови събития, водещи до големи (нежелани) промени
 • Разрушаване на пластове от битието ни
 • Разпадане на нещо, градено с години
 • Разпадане на дългогодишни отношения - бизнес и лични
 • Житейски поврати
 • Нервни кризи, напрежение, паник атаки
 • Опасност от инциденти
 • Проверка устойчивостта на връзки и ситуации в живота ни"

PS. Тук можете да гледате ВИДЕО за квадрата на Сатурн и Уран - по знаци + ТАРО >> https://youtu.be/U1egDwFBcS8


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

 • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

 • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Уран в Телец - 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Уран в Телец - 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Уран в Телец - 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Уран в Телец - 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Уран в Телец - 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Уран в Телец - 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Уран в Телец - 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Уран в Телец - 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Уран в Телец - 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Уран в Телец - 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Уран в Телец - 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Квадратурата на Сатурн и Уран свързва директно следните сфери от живота ви:

Сатурн във Водолей - 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Уран в Телец - 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Този аспект ще пробуди нужда от задължителна промяна. Най-малкото ще ни накара да сменим радикално подходите и нагласите към дадени ситуации, или отношението ни към тях!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

8-Aug-2022, 23:06 UT/GMT

Sun 16° Leo 22' 58"
Moon 02° Capricorn 45' 12"
Mercury 07° Virgo 35' 19"
Venus 26° Cancer 34' 18"
Mars 23° Taurus 07' 16"
Jupiter 08° Aries 30' 52" R
Saturn 22° Aquarius 19' 48" R
Uranus 18° Taurus 49' 10"
Neptune 25° Pisces 00' 06" R
Pluto 26° Capricorn 53' 29" R
Chiron 16° Aries 15' 24" R
TrueNode 18° Taurus 15' 41" R

.