☿ Статии♀ Астрологични прогнози

5-9 юли 2021г., понеделник-петък ❤️ ВЕНЕРА съвпад МАРС; Тау Квадратура – МАРС, УРАН, САТУРН; ЗАЛЕЗ на МАРС; ИЗГРЕВ на МЕРКУРИЙ; Намаляваща ЛУНА преди НОВОЛУНИЕ; Тау Квадратура – ВЕНЕРА, УРАН, САТУРН; СЛЪНЦЕ секстил УРАН; МЕРКУРИЙ квадрат НЕПТУН; Стационарен НЕПТУН! 🍀 Астрологична прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели!!! 🙂 Динамична седмица ни предстои, също като тази, която отмина! В заглавието съм отбелязала всички астрологични фактори, на които базирам прогнозата. Сега ще ги разгледаме подробно, най-вече като позитивни възможности пред нас или евентуално като информация какво е добре да се избягва през периода. 

И така, да започваме! В изминалата седмица бях много ангажирана и не успях да разгледам доста важни небесни положения, които обаче ни действат и в момента и ще продължат да ни влияят в близките месеци, така че нищо не се губи! Напротив, сега ще имаме възможността да разгърнем този анализ на база вече случилото се при всеки от нас в последните 5-6 дни и да си направим директни изводи!

Основният астрологичен фактор е предстоящото Новолуние в знак Рак, което ще се случи в малките часове на 10-ти юли и изгрева на Луната (Първи сърп) на 11-ти вечерта в знак Лъв, на фона на които ще наблюдаваме изключително важния съвпад на планетата на любовта Венера (женското начало) и планетата на активността и сексуалната енергия - Марс (мъжкото начало)! И Новолунието, и Първият сърп, и съвпада Венера-Марс бележат мощно ново начало в живота ни, което ще бъде разтърсващо, променящо из основи вътрешния ни и външния ни свят - нашите емоции, начин на мислене, материалната реалност - най-вече в зависимост от мястото, на което попада в хороскопа ни и аспектите, които прави с натални и прогресивни планети, с върхове на домове и др.

Седмицата до събота-неделя можем да разглеждаме като момент за дълбока преоценка и подготовка за това ново начало, най-вече в духовен, емоционален и интелектуален план, но и на чисто външно битово ниво. Сега е момент за освобождаване и приключване на това, което би ни попречило да извлечем максимумът от това ново начало. Сега е моментът да осъзнаем в дълбочина истината и правилната за нас посока. Като под "правилна" имам предвид най-кратката и изискваща най-малко ресурси за достигане до духовното ни израстване и освобождаване от кармата в някакъв смисъл. А как да разберем каква именно е пречката, с която да работим. Много лесно! С помощта на процесите на небето! 🙂

На 1-ви юли следобед наблюдавахме опозиция на Марс и Сатурн. Две тежки и мощни планети, смятани за злосторници като влияние върху нас. На фона и на напрегнатият аспект 100% при доста хора са се появили дадени конфликти, напрежение, търкания, неуспехи евентуално, борби, забавяния и др. Ето я първата подсказка с кое е добре да се работи. С това, което е породило негативи около 1-ви юли в живота ни - във вътрешния и външния ни свят.

Втората подсказка е квадратурата на Марс с Уран - отново тежки планети в напрегнат аспект! Точният аспект се случи на 4-ти юли рано сутринта. Като поради силно реактивните и активни енергии на двете планети този аспект може да е подействал и като силно и дълбоко разтърсване, осъзнаване и пробуждане. Докато предходният аспект между Марс със Сатурн ни влияе по-скоро чрез задръжка, пречка и лишение, но отново с цел осъзнаване и събуждане!

Тоест цялата тау квадратура, която действа още от края на миналия месец, на Марс - Сатурн -Уран ни прави услуга като ни дава негативни преживявания (външни и вътрешни) и ни провокира да работим със себе си най-вече, но и със заобикалящата ни среда. Така че на фона на намаляващата Луна да се освободим и да се подготвим за едно ново начало в живота ни! Силно и мощно начало, което ще се разгръща до пролетта на следващата година. Тоест няма да се даде еднократен старт сега, а ще имаме възможността да го оформяме в период около 8-9 месеца. Тепърва ще ги разглеждаме тези процеси и то подробно, затова сега само щриховам най-важното!  


Луната можем да наблюдаваме сутрин рано преди изгрев Слънце на източния хоризонт, като тънък сърп. На 8-ми юли ще я видим за последно около 4:40ч. сутринта, след което тя ще потъне в своите “тъмни дни”. Докато има Луна, макар и намаляваща, можем да работим с материалната страна на живота ни и там да правим промените и чистките - на хора, ситуации, в заобикалящата ни среда и др. След като Луната изчезне от погледите ни, докато е невидима (между 8-ми и 11-ти) ще ни се отдаде възможност да работим и с нашия вътрешен свят - с психиката, емоциите, задръжки, страхове, спомени и др.

По този начин ще се подготвим за следващия Лунен месец и за следващия цикъл Венера - Марс, който този път ще бъде много специфичен. Този цикъл ще бъде дълъг около 2,5 години, не с един съвпад в началото, както е обикновено, а с три - сега на 13-ти юли, след това през февруари и март 2022г., поради това, че Венера ще бъде Ретроградна в края на 2021-ва и началото на 2022-ра. което пък показва, че и тя самата ще започне нов цикъл със Слънцето - като Зорница!


На 4-ти юли също така наблюдаваме Залез на Марс, който ще бъде невидим с просто око за земния наблюдател до средата на декември 2021г., когато изгрява в близост до Антарес ("сърцето на Скорпиона"), което ще ни даде също един мощен старт да постигнем мечтите и целите си чрез дълбоко прозрение, трансформация, магия! Залеза на Марс сега ни показва, че червената планета се приближава към Слънцето и потъва в неговите лъчи, предоставяйки ни възможността да преродим вътрешната ни сила, сексуалната си енергия и способността ни да постигаме това, което желаем, борейки се за него без страх!

Невидимият Марс най-вече ни помага да работим на първо място с вътрешната ни сила и потенциал, да преодоляваме задръжките и страховете, които са вътре в нас на първо място; да повярваме в себе си и в собствената си сила и да се научим как да я използваме по най-добрия начин!


Добре е да кажем и няколко думи и за Нептун и неговата ретроградна фаза, която ще задълбочи действието му при всички положения! До към средата на юли можем спокойно да го разглеждаме като Стационарен, защото той на практика стои на едно място! Когато една планета е стационарна тя дава събития в живота ни, фиксира дадени ситуации и сюжети в сферите, в които се намира в наталната ни карта (знак Риби). Нептун е много специфичен и в крайност може да дава от просветление и връзка с духовното, скритото и тайнството на Вселената, творчеството, допира с Бога, до потъване в илюзии, депресии, измами, лъжи и тотален хаос и загуба на връзката със себе си и с реалността. 

При всеки ще бъде в зависимост от много фактори, но Нептун така или иначе ще даде възможността на всеки по един интуитивен начин да почувства кои избори да направи за самия себе си, за да бъде щастлив! На 9-ти/ 10-ти юли (навръх Новолунието) рано сутринта имаме изгрев на Меркурий като Зорница, а на 5-ти юли вечерта - секстил на Слънцето с Уран, което ни дава просветление, събуждане на ума, освобождаване и възможност да намерим информацията, която ни е нужна! Да не говорим, че Меркурий в своя изгрев образува мажорен аспект към Нептун, което дава още по-голяма сила и приоритет на възможностите, за които говоря. Възможността най-вече по един интуитивен, но и логично-мисловен начин да достигнем до решаващи за нас самите и животът ни напред решения! И понеже аспектът е квадратура - щем не щем ще ни се наложи да вземаме решения, което е добре! Защото не ги ли вземем как ще влезем в новото начало!


През седмицата Венера, която е вече доста близо до Марс, ще повтори неговите аспекти със Сатурн (опозиция 7 юли) и с Уран (квадратура 8 юли), което всъщност ще настрои нашата ценностна система и възприятията ни за добро и зло в посока на промяната, която до миналата седмица ни се е струвала нежелана! Тоест аспектите на Венера със Сатурн и Уран, ще ни помогнат да осъзнаем, че каквото и да се случва (дори разтърсващите събития) е за наше добро и в крайна сметка всичко е въпрос на вътрешно възприятие и правилна настройка, а не на съпротива. Именно Венера като планета на хармонията и баланса ще ни помогне дори в напрегнати ситуации да вървим по пътя на най-малкото съпротивление и да използваме всичко, което ни се предоставя за нашето развитие и реализация напред! Знам, че да се напише е лесно, но да се претвори в реалните житейски ситуации е много по-трудно, но с малко воля и вяра всичко се постига! 🙂

Важното сега е много правилно всеки сам за себе си да си разтълкува процесите и тяхното конкретно значение в живота му и да ги използва по предназначение! Което всъщност се случва при всички от нас - ние живеем в съответствие с това, което е на небето. И колкото по-осъзнато е това, толкова по-добре!  

Пожелавам ви любов, успех, щастие, здраве и късмет!!! ❤️

PS. Къде попада знаковият съвпад на Венера и Марс можете да видите по-долу:


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 180лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 360лв.

Ректификация (задължителна!) - 200лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги и Цени! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Новото начало в живота ни, провокирано от съвпада на Венера и Марс в Лъв (13-ти юли), както и от Първият Сърп на Луната на 11-ти юли, ще се случат във вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Сатурн в опозиция с този процес ще дава дългосрочност, стабилност и здрава основа, но може да ни се наложи известно забавяне и нужда да бъдем много упорити в това, което желаем, за да го постигнем!

Уран в квадратура може и да ни разтърси, да даде напрежение и рязкост на събитията, но от друга страна ни обещава събуждане, освобождаване, промяна и изцяло нова реалност - вътрешна и външна!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Новото начало в живота ни, провокирано от съвпада на Венера и Марс в Лъв (13-ти юли), както и от Първият Сърп на Луната на 11-ти юли, ще се случат във вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Сатурн в опозиция с този процес ще дава дългосрочност, стабилност и здрава основа, но може да ни се наложи известно забавяне и нужда да бъдем много упорити в това, което желаем, за да го постигнем!

Уран в квадратура може и да ни разтърси, да даде напрежение и рязкост на събитията, но от друга страна ни обещава събуждане, освобождаване, промяна и изцяло нова реалност - вътрешна и външна!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Новото начало в живота ни, провокирано от съвпада на Венера и Марс в Лъв (13-ти юли), както и от Първият Сърп на Луната на 11-ти юли, ще се случат във вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Сатурн в опозиция с този процес ще дава дългосрочност, стабилност и здрава основа, но може да ни се наложи известно забавяне и нужда да бъдем много упорити в това, което желаем, за да го постигнем!

Уран в квадратура може и да ни разтърси, да даде напрежение и рязкост на събитията, но от друга страна ни обещава събуждане, освобождаване, промяна и изцяло нова реалност - вътрешна и външна!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Новото начало в живота ни, провокирано от съвпада на Венера и Марс в Лъв (13-ти юли), както и от Първият Сърп на Луната на 11-ти юли, ще се случат във вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Сатурн в опозиция с този процес ще дава дългосрочност, стабилност и здрава основа, но може да ни се наложи известно забавяне и нужда да бъдем много упорити в това, което желаем, за да го постигнем!

Уран в квадратура може и да ни разтърси, да даде напрежение и рязкост на събитията, но от друга страна ни обещава събуждане, освобождаване, промяна и изцяло нова реалност - вътрешна и външна!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Новото начало в живота ни, провокирано от съвпада на Венера и Марс в Лъв (13-ти юли), както и от Първият Сърп на Луната на 11-ти юли, ще се случат във вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Сатурн в опозиция с този процес ще дава дългосрочност, стабилност и здрава основа, но може да ни се наложи известно забавяне и нужда да бъдем много упорити в това, което желаем, за да го постигнем!

Уран в квадратура може и да ни разтърси, да даде напрежение и рязкост на събитията, но от друга страна ни обещава събуждане, освобождаване, промяна и изцяло нова реалност - вътрешна и външна!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Новото начало в живота ни, провокирано от съвпада на Венера и Марс в Лъв (13-ти юли), както и от Първият Сърп на Луната на 11-ти юли, ще се случат във вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Сатурн в опозиция с този процес ще дава дългосрочност, стабилност и здрава основа, но може да ни се наложи известно забавяне и нужда да бъдем много упорити в това, което желаем, за да го постигнем!

Уран в квадратура може и да ни разтърси, да даде напрежение и рязкост на събитията, но от друга страна ни обещава събуждане, освобождаване, промяна и изцяло нова реалност - вътрешна и външна!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Новото начало в живота ни, провокирано от съвпада на Венера и Марс в Лъв (13-ти юли), както и от Първият Сърп на Луната на 11-ти юли, ще се случат във вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари: интернет, онлайн бизнес, социални медии; реализация на цели и мечти; късмет, щастие и любов!

Сатурн в опозиция с този процес ще дава дългосрочност, стабилност и здрава основа, но може да ни се наложи известно забавяне и нужда да бъдем много упорити в това, което желаем, за да го постигнем!

Уран в квадратура може и да ни разтърси, да даде напрежение и рязкост на събитията, но от друга страна ни обещава събуждане, освобождаване, промяна и изцяло нова реалност - вътрешна и външна!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Новото начало в живота ни, провокирано от съвпада на Венера и Марс в Лъв (13-ти юли), както и от Първият Сърп на Луната на 11-ти юли, ще се случат във вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Сатурн в опозиция с този процес ще дава дългосрочност, стабилност и здрава основа, но може да ни се наложи известно забавяне и нужда да бъдем много упорити в това, което желаем, за да го постигнем!

Уран в квадратура може и да ни разтърси, да даде напрежение и рязкост на събитията, но от друга страна ни обещава събуждане, освобождаване, промяна и изцяло нова реалност - вътрешна и външна!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Новото начало в живота ни, провокирано от съвпада на Венера и Марс в Лъв (13-ти юли), както и от Първият Сърп на Луната на 11-ти юли, ще се случат във вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Сатурн в опозиция с този процес ще дава дългосрочност, стабилност и здрава основа, но може да ни се наложи известно забавяне и нужда да бъдем много упорити в това, което желаем, за да го постигнем!

Уран в квадратура може и да ни разтърси, да даде напрежение и рязкост на събитията, но от друга страна ни обещава събуждане, освобождаване, промяна и изцяло нова реалност - вътрешна и външна!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Новото начало в живота ни, провокирано от съвпада на Венера и Марс в Лъв (13-ти юли), както и от Първият Сърп на Луната на 11-ти юли, ще се случат във вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Сатурн в опозиция с този процес ще дава дългосрочност, стабилност и здрава основа, но може да ни се наложи известно забавяне и нужда да бъдем много упорити в това, което желаем, за да го постигнем!

Уран в квадратура може и да ни разтърси, да даде напрежение и рязкост на събитията, но от друга страна ни обещава събуждане, освобождаване, промяна и изцяло нова реалност - вътрешна и външна!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Новото начало в живота ни, провокирано от съвпада на Венера и Марс в Лъв (13-ти юли), както и от Първият Сърп на Луната на 11-ти юли, ще се случат във вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Сатурн в опозиция с този процес ще дава дългосрочност, стабилност и здрава основа, но може да ни се наложи известно забавяне и нужда да бъдем много упорити в това, което желаем, за да го постигнем!

Уран в квадратура може и да ни разтърси, да даде напрежение и рязкост на събитията, но от друга страна ни обещава събуждане, освобождаване, промяна и изцяло нова реалност - вътрешна и външна!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Новото начало в живота ни, провокирано от съвпада на Венера и Марс в Лъв (13-ти юли), както и от Първият Сърп на Луната на 11-ти юли, ще се случат във вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Сатурн в опозиция с този процес ще дава дългосрочност, стабилност и здрава основа, но може да ни се наложи известно забавяне и нужда да бъдем много упорити в това, което желаем, за да го постигнем!

Уран в квадратура може и да ни разтърси, да даде напрежение и рязкост на събитията, но от друга страна ни обещава събуждане, освобождаване, промяна и изцяло нова реалност - вътрешна и външна!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

24-Jan-2022, 17:34 UT/GMT

Sun 04° Aquarius 42' 06"
Moon 24° Libra 07' 50"
Mercury 01° Aquarius 43' 21" R
Venus 11° Capricorn 31' 13" R
Mars 00° Capricorn 08' 31"
Jupiter 05° Pisces 33' 28"
Saturn 14° Aquarius 37' 01"
Uranus 10° Taurus 50' 04"
Neptune 21° Pisces 12' 56"
Pluto 26° Capricorn 42' 48"
Chiron 09° Aries 01' 11"
TrueNode 29° Taurus 12' 33" R

.