☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

4-6 юни 2021г., петък-неделя ❤️ МЕРКУРИЙ квадрат НЕПТУН, МАРС в последни градуси на знак РАК, МАРС опозиция ПЛУТОН – превъзмогване на страховете, отработване на кармата, трансформация, прераждане, вътрешната сила да живеем без страх и да бъдем себе си! 🍀 Астрологична прогноза

астрологични дневни прогнози

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! Предстоят няколко енергийно интензивни дни! Въпреки че Луната е във фаза Намаляваща (след Последна четвърт, дни преди скриване), ние се намираме в т. нар коридор между две Затъмнения - Лунно на 26 май и Слънчево на 10 юни. Също така на 5-ти юни около 22:00ч. ще бъдат точни два сериозни аспекта - Меркурий квадрат Нептун и Марс опозиция Плутон!

Сами по себе си тези аспекти могат да минат и сравнително леко, обаче на фона на двете Затъмнения, а и относно някои съпътстващи ги фактори, те ще бъдат силно усетени от нас - по един или друг начин - и посредством тях ще имаме задачи за вършене. Главно по отношение на нас самите и вътрешния ни свят, което може би е най-трудно! 🙂

Като начало Марс се намира в последните градуси на знак Рак на път да премине в Лъв на 11-ти юни, навръх Слънчевото Затъмнение. От другата страна в срещуположния Козирог се намира Плутон, също в последните му градуси. И реално тази опозиция между двете планети ще отключи доста и важни задачи за отработване пред нас. От една страна свързани със сферите на двете планети Марс и Плутон, а от друга - с домовете, в които се намират в наталните ни карти и във връзка с планетите (натални и прогресивни), с които си взаимодейства тази опозиция. 

Плутон работи надълбоко и задълго. И ако той изкара на повърхността сериозни негативи, на фона именно на намаляващата Луна е много вероятно ние да съумеем да ги превъзмогнем, да се разделим с тях, да надскочим себе си и да се освободим от натрупана карма! Марс от своя страна е силата, енергията, борбеността, способността да правим крачки! Е, определено пред нас ще бъдат сложени задачи на фона и на R Сатурн и R Меркурий, които да разрешим веднъж завинаги - неща, които ни възпрепятстват от години.

По-лесно или по-трудно, при всеки ще бъде различно според много фактори - колко дълго е отлагал, колко дълго е замитал проблемите зад ъгъла, колко дълго не е искал да се бори и да превъзмогва това, което го дърпа назад като вътрешните страхове, съмнения, негативни спомени и др. Всеки ги има. Въпрос на воля и желание е да се справим с тях! Именно Плутон и Марс - и то в опозиция, и то в последни градуси на знаците ще ни помогнат на фона на останалите процеси!

Едновременно с тази опозиция наблюдаваме и втори квадрат между Меркурий и Нептун. Първият беше на 23 май 2021г., втория на 5 юни (поради R движение на Меркурий) и третия ще бъде на 6 юли 2021г.

Тези квадратури са изцяло свързани с енергетиката на двете Затъмнения и посредством Нептун и R Меркурий сега ще успеем много силно да навлезем в същината на нещата - видимите, но най-вече невидимите - интелектуални, духовни, сакрални. Този аспект ще бъде един от помощниците, които ще ни съпровождат в това да намерим слабото си място, най-вече в начинът ни на мислене, но да разкрием и своите силни страни - потенциалът ни, талантите и дарбите!

Някои от негативите, с които ще можем да работим сега са: въртене на една и съща история в главата ни, за която се обвиняваме, или съжаляваме, или не можем да си простим, или негодуваме и т.н.; живеем в миналото и то с негатив; живеем с вътрешни страхове да направим една или друга крачка, защото не вярваме в себе си, в решенията си, в способностите си, в усещанията си, не си позволяваме да чуем гласа на сърцето си и пр. и пр… Колкото хора, толкова и животи, и начини на мислене.

Но в крайна сметка тези напрегнати аспекти, които могат и да ни поизмъчат в тези дни, всъщност ни правят услуга като разкриват пред нас дадени негативи, с които е добре да работим, да се освобождаваме до Слънчевото Затъмнение на 10-ти юни.

При хора, които нямат горните “проблеми” и са сравнително стабилни към момента, въпреки че аспектите са опозиция и квадратура могат да им дадат нови идеи и похвати, нови начини да развиват бизнеса си, работата си, важни за тях проекти и задачи, да напреднат. Така че колкото сме по-силни и липсва страх, толкова повече ще ни заредят с енергия за успех тези аспекти! 

Луната се намира в знак Овен в периода 3 юни 2021г., 20:58ч. - 6 юни 2021г., 08:46ч. Тази енергетика ще ни направи активни именно за горните процеси. Сега не е момент за ново начало, освен по линия на освобождаване и приключването на дадени теми и сюжети, които не ни подпомагат по никакъв начин, а напротив! Време е сами да се справим и да се позиционираме там, където искаме, по начинът, по който желаем. Ако не става - сега е моментът да прозрем причината. Или ситуацията не е за нас, или ние нещо не правим както трябва, за да я развием правилно!

Плутон е планета на ресурсите и енергията й, намирайки се в Козирог, точно това иска от нас - да даваме най-доброто от себе си или ако не успяваме - да махнем и трансформираме всичко в живота ни, което ни спира да даваме своя максимум! И в същото време да вземаме най-доброто от външния свят, без да се блокираме сами!

Тази опозиция Марс в Рак - Плутон в Козирог (в последните градуси на знаците) ще се повтори още веднъж през ноември 2024г. Вероятно, за да доизчисти това, което сега ще остане непроработено - евентуално! А също и за да ни даде още сила и енергия да постигнем мечтите и желанията си! Все пак опозицията е кулминация, вид "Пълнолуние". Не бива да забравяме това.

А когато става дума за Плутон, най-вече това са много дълбоки процеси и не могат да приключат за ден или два. Предишната опозиция на Марс и Плутон е била през лятото на 2019-та година. Можете да направите връзка с този период от живота ви.

Може да се пише много, много по тази тема. Тук давам някои от най-важните точки. Има, разбира се, още много компоненти, спрямо всеки отделен човек и живот! Главното е трансформация към успех чрез лична воля! Така че бъдете силни, смели и всеки сега може да разпознае своите вътрешни или външни пречки и демони и да тръгне по пътя на преодоляването им!

Моят съвет за тези дни е прекарайте повече време на открито, сред природата, край вода, зеленина и на слънце!!!  Това със сигурност ще изгони тъмнината, страха и несигурността. Ще ви зареди с оптимизъм, сила и вяра!

Пожелавам на всички нас успех и светлина !!! ❤️


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Марс в последните градуси на знак Рак активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Плутон в последните градуси на Козирог активира 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Тази опозиция ни провокира и ни кара да се освобождаваме от негативите и това, което ни пречи да даваме най-доброто от себе си!

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Марс в последните градуси на знак Рак активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Плутон в последните градуси на Козирог активира 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Тази опозиция ни провокира и ни кара да се освобождаваме от негативите и това, което ни пречи да даваме най-доброто от себе си!

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Марс в последните градуси на знак Рак активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Плутон в последните градуси на Козирог активира 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Тази опозиция ни провокира и ни кара да се освобождаваме от негативите и това, което ни пречи да даваме най-доброто от себе си!

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Марс в последните градуси на знак Рак активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Плутон в последните градуси на Козирог активира 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Тази опозиция ни провокира и ни кара да се освобождаваме от негативите и това, което ни пречи да даваме най-доброто от себе си!

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Марс в последните градуси на знак Рак активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Плутон в последните градуси на Козирог активира 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Тази опозиция ни провокира и ни кара да се освобождаваме от негативите и това, което ни пречи да даваме най-доброто от себе си!

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Марс в последните градуси на знак Рак активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Плутон в последните градуси на Козирог активира 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Тази опозиция ни провокира и ни кара да се освобождаваме от негативите и това, което ни пречи да даваме най-доброто от себе си!

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Марс в последните градуси на знак Рак активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.

Плутон в последните градуси на Козирог активира 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.

Тази опозиция ни провокира и ни кара да се освобождаваме от негативите и това, което ни пречи да даваме най-доброто от себе си!

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Марс в последните градуси на знак Рак активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.

Плутон в последните градуси на Козирог активира 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.

Тази опозиция ни провокира и ни кара да се освобождаваме от негативите и това, което ни пречи да даваме най-доброто от себе си!

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Марс в последните градуси на знак Рак активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.

Плутон в последните градуси на Козирог активира 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.

Тази опозиция ни провокира и ни кара да се освобождаваме от негативите и това, което ни пречи да даваме най-доброто от себе си!

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Марс в последните градуси на знак Рак активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.

Плутон в последните градуси на Козирог активира 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!

Тази опозиция ни провокира и ни кара да се освобождаваме от негативите и това, което ни пречи да даваме най-доброто от себе си!

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Марс в последните градуси на знак Рак активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.

Плутон в последните градуси на Козирог активира 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.

Тази опозиция ни провокира и ни кара да се освобождаваме от негативите и това, което ни пречи да даваме най-доброто от себе си!

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Марс в последните градуси на знак Рак активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.

Плутон в последните градуси на Козирог активира 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.

Тази опозиция ни провокира и ни кара да се освобождаваме от негативите и това, което ни пречи да даваме най-доброто от себе си!

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

21-Sep-2021, 22:40 UT/GMT

Sun 29° Virgo 09' 27"
Moon 10° Aries 19' 57"
Mercury 24° Libra 04' 26"
Venus 12° Scorpio 40' 20"
Mars 04° Libra 29' 31"
Jupiter 23° Aquarius 27' 22" R
Saturn 07° Aquarius 10' 54" R
Uranus 14° Taurus 21' 38" R
Neptune 21° Pisces 34' 41" R
Pluto 24° Capricorn 21' 00" R
Chiron 11° Aries 10' 37" R
TrueNode 03° Gemini 45' 04" R

.