☿ Статии♀ Дневни астрологични прогнози

2-3 юни 2021г., сряда-четвъртък ❤️ ВЕНЕРА в знак РАК (от 02 до 27.06.2021г.), СЛЪНЦЕ тригон САТУРН, ВЕНЕРА тригон ЮПИТЕР! 🍀 Астрологична прогноза

астрологична дневна прогноза

Към знаците ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓  >>


Здравейте, приятели! На 3 юни 2021г., 22:05ч. наблюдаваме точен тригон между Слънцето в 14° на знак Близнаци и Сатурн във 14° Водолей. И този аспект ни показва именно Стационарната фаза на “строгият учител”, както и това, че той в идните месеци ще се движи ретроградно по зодиака, но в същото време неговото светене ще става все по-силно на небето. 

В опозицията между Слънцето и Сатурн, която ще бъде в началото на август тази година, оловната планета ще бъде максимално огрята, т.е. цикълът им със Слънцето ще е в кулминация, както и силата на Сатурн. От този момент напред може да се каже, че силата на Сатурн става все по-голяма, а с това и неговите изисквания към нас. 

За едни той ще подпомогне тяхната кариера, това да успяват, да постигат значими резултати в своята работа, в това, което правят; да бъдат по-отговорни дисциплинирани и търпеливи, да бъдат реалисти, да си поставят точни цели с очаквани резултати, да имат чувство за граници и йерархия във всеки смисъл на тези думи! За други Сатурн, след като направи “проверка”, може и да ги затрудни ако прецени, че не са дали най-доброто от себе си, максимумът, на който са способни. Да ги научи, че ако искаме значими резултати в живота ни, то със сигурност трябва да положим нужните усилия ( в повечето случаи)!

Тригонът на Слънцето и Сатурн в крайна сметка е позитивен аспект и като цяло ще ни подпомогне в делата ни, в осъзнатостта ни, в това да погледнем реалистично върху всичко, което ни се случва, върху хората, които ни заобикалят, а и върху самите себе си. След това - да вземем обективна преценка по важни за нас въпроси. Доколкото имаме R Меркурий на небето, намаляваща Луна, предстоящо Затъмнение, не ви съветвам да стартирате нови начинания, въпреки че сам по себе си аспекта на Слънце-Сатурн би ги подпомогнал. Другите фактори ни казват да не бързаме, а това е в унисон с енергетиката и на последната видима с просто око планета, така че отложете важните крачки за ново начало на външно ниво към момента.

Под тригона на Слънцето и Сатурн, на фона на останалите процеси, можем да правим сериозни и стабилни планове за бъдещето, които на един по-късен етап (когато реализираме) ще бъдат много успешни, защото ще са базирани на здрава преценка, силна интуиция и усет, помощ от съдбата и стъпване в новото, разтоварени от излишното в живота ни - вътрешно и външно!

Другото важно събитие в тези дни е смяната на знак на Венера - планетата на любовта, красотата и оценката ни за добро и лошо! На 2 юни 2021г. в 16:19ч. Венера преминава от въздушното и променливо царство на знак Близнаци във водния и кардинален знак Рак! Тук женската планета ще остане до 27 юни 2021г., 07:27ч. 

Много интересно за разглеждане е това навлизане на Венера в знак Рак, защото се случват редица събития покрай него! Всяка година Венера прави транзит през този знак, но сега още с влизането си тук тя образува мажорен положителен аспект с Юпитер - планетата на голямото щастие. И Венера, и Юпитер са доста силни в момента на небето и ще стават все по-ярки в течение на лятото. Този тригон ще разкрие редица нови възможности пред нас. В него участват още планети, с по-широк орбис (на по-голямо разстояние), но все пак са тук - Марс в 25° на знак Рак, Нептун в 24° Риби, както и Луната до 3 юни 20:58ч. ще транзитира в знак Риби. 

Може да се каже, че темата за любовта и взаимоотношенията (Марс и Венера) ще бъде силно активирана оттук насетне. В средата на юли 2021г. предстои съвпад на Венера и Марс - край и едновременно едно ново начало в техния съвместен двугодишен цикъл. Този съвпад ще се повтори още два пъти (което е рядкост) - през февруари и март 2022г. поради ретроградното движение на Венера. Ще говорим в отделна тема! Сега важното е да споменем, че с навлизането на Венера в Рак, тригона й с Юпитер в Риби, на фона на още един тригон в същите знаци - на Марс в Рак с Нептун в Риби, активирани и от транзита на Луната в Риби, можем да очакваме дадени развръзки на любовни и партньорски ситуации, движение по темата за пари и финанси, за ресурсите и начинът, по който ги използваме!

Относно транзитът на Венера в Рак (2 юни - 27 юни) е добре да знаем, че планетата на красотата и хармонията, намирайки се в този воден знак, свързан с чувства, емоции, нежност, грижа, семейна ориентираност, топлота, сигурност, романтика, още повече ще засили тенденцията, която споменах по-горе. Време е да работим с темата на нашите чувства, емоции, желания, партньорства. Желанията ни и предпочитанията ни ще се акцентират на семейството, стабилните и дългосрочни взаимоотношения и връзки, в които партньорите разчитат истински един на друг!

И доколкото сме в намаляваща фаза на Луната, в R Меркурий и R Сатурн е възможно непродуктивни отношения да си отидат от живота ни, такива, които не ни предлагат сигурност, стабилност и спокойствие в дългосрочен план! А след Новолунието/ Слънчевото Затъмнение на 10-ти юни - точно обратното - да влязат в живота ни нови връзки и взаимоотношения, които да ни донесат щастие, романтика и истинска любов! Моят съвет е не прибързвайте обаче, заради предстоящия съвпад на Венера и Марс през юли, който ще се повтори в началото и на 22-ра и то два пъти! Темата е много интересна, ще я разгледаме в отделен материал. Може и видео! 🙂

Венера в знак Рак е под управлението на другата женска планета - Луната, което още повече засилва тенденцията за създаване на семейство, бременност, намиране на сигурността, щастието и грижата във взаимоотношенията. Това ще бъде особено силно за хора, при които личната прогностика дава същото! Добро време е за ремонти и облагородяване на дома, а след 22-ри/ 23-ти юни, когато Меркурий стане директен - за смяна на местоживеене, закупуване на дом и др. Това, разбира се, е добре да се разглежда конкретно и в унисон с личната прогностика на всеки отделен човек.

Венера в Рак ще ни даде вътрешно спокойствие - на нашите емоции, на нашите чувства, в нашата душа. Най-малкото в този период всеки за себе си ще може да вземе решението какво е нужно да направи, за да бъде вътрешно удовлетворен и спокоен, как да се погрижи за себе си по най-добрият начин!

Как Венера ще повлияе на всеки знак при транзита й през Рак, можете да прочетете по-долу. Успешен месец юни!!! ❤️


Благодаря Ви от сърце, затова че ме следвате и сме заедно! 🙂
Тук имате възможност да направите дарение в подкрепа на моя труд, придобиването на нови знания и развитието на уеб сайта! 

Чрез Вашата помощ ще бъда все по-полезна и по-продуктивна в моята работа за Вас! ❤️

слънце и лунаДарете сума по ваш избор

  • чрез банков превод или в EasyPay (за преводи в лева)

по следната банкова сметка:
Търговска банка Д
IBAN: BG63DEMI92401000258186
АСТРО ЛАЙВ ЕООД
основание: дарение

  • чрез PayPal (за преводи във валута) 


❤️❤️❤️ За лична консултация, в която ще разгледаме конкретно това, което Ви вълнува, както и общия житейски път с прогностика за близко и по-далечно бъдеще, можете да се свържете с мен!

❤️ Цена на първа консултация - 220лв. Натална карта + Прогностика

❤️ Вторична консултация - 120лв. / 1 час

☀ Годишен Хороскоп (подробен месец по месец) - 300лв.

Ректификация (изключително важна!) - 100лв.

❤️❤️❤️ Работя с клиенти както от цяла България, така и от чужбина - консултациите се провеждат онлайн и няма ограничение за местоположението!

❤️❤️❤️ Посетете страницата за Услуги! >>
http://astrolive.info/paid-forecasts/

телефон за връзка с мен: 0899 181 185 Анелия (Вайбър, УатсАпп)
Skype: Astrolive info
email:
astrolive.info@gmail.com


☀ ☀ ☀ Посетете и моя online магазин Art-Shop.bg! ☀ ☀ ☀


.

Енергийна защита!

☯ www.Art-Shop.bg

Посетете моя YouTube канал!♈ ОВЕН

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Рак (02.06.2021г. - 27.06.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Рак ще активира вашия 4 дом - дом, семейство, род, местоживеене, недвижими имоти, емоционално спокойствие и вътрешно равновесие, ремонти, семейни събития - сватби, кръщенета, чествания; родители - майка, баща; работа от вкъщи.
Чудесна позиция на Венера - в сферата на вашия дом и семейство. Очакват ви приятни моменти вкъщи, свързани с вашите родители, партньор, деца. Възможни са всякакви красиви, луксозни и скъпи придобивки за дома, включително закупуване на имот и успешни сделки с имоти въобще. Вероятни са семейни събирания, празненства и веселие също така. За тези, които са сами - поява на любовен партньор. За жените - забременяване.

Ако точно в този момент правите ремонт, то той би се развил спокойно и резултатите ще са много добри. Възможно е да започнете да работите от вкъщи и това да ви носи удоволствие. Венера е в най-ниската точка на картата, символизираща нашата душа, психика и емоционален свят. Намирайки се тук тя ще ни дава вътрешно удовлетворение, доволство, хармония, спокойствие и баланс! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♉ ТЕЛЕЦ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Рак (02.06.2021г. - 27.06.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Рак ще активира вашия 3 дом - комуникация, общуване, писане, говорене, слушане, подписване на документи и договори, намиране на информация, курсове и обучения, нови контакти, братя и сестри, съседи, колеги, автомобили, техника, кратки пътувания, командировки, работа с менталния свят.
Венера тук ще ни направи изключително общителни, комуникативни, търсещи нови контакти, артистични, с успех в ораторство и изява пред аудитория. За интелектуален тип хора, които се занимават с писане, говорене, медийна изява - другите ще харесват това, което правите. В периода може да посетите всякакви курсове, семинари, обучения. Те ще бъдат изключително полезни за вас. По същия начин можете самите вие да ги организирате. Очакват ви приятни мигове, прекарани с братя, сестри, близки роднини. Разбирателство със съседи, колеги.

В тази зона на хороскопа са възможни сделки за покупко-продажба, подписване на документи, договори. В това число и закупуване на техника, автомобил. Ако ви е нужна някаква информация, ще я намерите с лекота. Може да научите нещо важно, което да ви донесе ползи впоследствие. Хубави новини! Очакват ви интересни пътувания, пълни с незабравими преживявания. Също - пътувания по работа, командировки, на които е възможно да започне любовен роман. 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♊ БЛИЗНАЦИ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Рак (02.06.2021г. - 27.06.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Рак ще активира вашия 2 дом - ценности (материални и морални), оценката ни за нещата, доходи, пари, преоценка на собствените възможности, използване практично на таланти и способности, материализация на мечти и желания.
Венера тук се чувства в свои води. Това е сферата на материалното доволство, на парите, ценностите - материални и етични, на талантите, на ресурсите, с които разполагате; на възможността да материализирате и да сбъдвате своите желания и мечти.

Възможно е повишение, смяна на работата, бонуси и допълнителни възнаграждения. В периода ще бъдете доволни от начинът, по който изкарвате парите си или ще изкарвате парите си от красота - изкуство, мода, козметика, музика, рисуване, бижутерия. Може да получите красив подарък от любим за вас човек. За жените - забременяване. Венера в тази сфера на хороскопа сбъдва мечти! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♋ РАК

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Рак (02.06.2021г. - 27.06.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Рак ще активира вашия 1 дом - работа с "Аз"-а, собствената личност, ново начало, смяна на имиджа, голяма и дългосрочна промяна, реализация на лични цели и желания!
Чудесна позиция на Венера за вас! Тук всичко е възможно. Каквото пожелаете може да бъде в живота ви - материално и духовно - любов, хубави емоции, задоволство, брак, дете, дом, автомобил, пари, пътуване. Зависи от самите вас. А от Венера - само да ви го даде. Затова мечтайте, планирайте, стартирайте и работете за това, което желаете.

В този период може да се разкрасите - да излъчвате красота и хармония, другите да започнат да ви харесват, да се чувстват добре във вашата компания. Вие самите ще се чувствате прекрасно! Възможна е смяна на външния вид, която всички да одобрят. Ако сте си мечтали за промяна, то е много вероятно именно сега да се случи и да реализирате своите лични цели, желания и най-съкровени мечти! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♌ ЛЪВ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Рак (02.06.2021г. - 27.06.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Рак ще активира вашия 12 дом - завършване на голям цикъл, освобождаване, емиграция, вътрешна промяна, работа с миналото, карма, планиране, почивка, духовност, творчество, учене.
Венера тук се свързва на първо място с творчество, с изкуство, духовност и интуиция. Възможно е да се увлечете по музика, рисуване, чужди езици. Ако отдавна сте мечтали за почивка - сега е моментът за това! Може да посетите далечно, непознато място, на което да срещнете интересни хора, а защо не и любовта. Връзка с чужденец, чужбина. 

Възможни са тайни любовни връзки, изневери, кармична/ съдбовна любов. Възможни са раздели в любовта също така. Завършване на голям цикъл, освобождаване, промяна. Може да работите с миналото, страховете, вътрешни психически и емоционални проблеми. Венера със сигурност ще ви помогне да се почувствате по-добре и по-щастливи. Не бива да забравяте, че Венера е в екзалтация в 12-ти дом, така че принципно може да се надявате на най-доброто, на което е способна! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♍ ДЕВА

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Рак (02.06.2021г. - 27.06.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Рак ще активира вашия 11 дом - социализация, нови кръгове, нови приятелства, намиране на спонсор, реклама, семинари, реализация на цели и мечти, интернет, онлайн бизнес, социални медии.
Венера тук ще донесе сбъдване на вашите мечти! Очаква ви подкрепата на другите, ще бъдете популярни, известни и търсени през периода. За хора на изкуството и изявата - добра реализация пред публика. Намиране на спонсор, късмет, разрешаване на трудна ситуация чрез другите. Създаване на добри приятелства, попадане в ново общество и различна социална среда. Любов.

Ако сте водили по-затворен начин на живот, то сега ще ви се прииска да излезете навън сред хората, да бъдете активни в социума. Успех при онлайн бизнес, провеждане на семинари и обучения. Създаване на интернет проекти. Успешна рекламна кампания. Тук е зоната на новите възможности в живота на човек, на реализацията на целите, така че под Венера очаквайте най-доброто! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♎ ВЕЗНИ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Рак (02.06.2021г. - 27.06.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Рак ще активира вашия 10 дом - кариера, партньорства, постигане на високи цели, нов бизнес, издигане на социално ниво, брак, раждане на дете, правене крачка напред и нагоре, даване на своя максимум.
Това е вашата кариера, успех, целите ви; способността да давате най-доброто от себе си, да се борите за това, което искате. И ако го правите, ако сте активни и целенасочени, ако работата не ви плаши, Венера ще улесни достигането до желаното! С лекота ще се изкачите едно стъпало нагоре по стълбицата на успеха!

Венера в най-високата точка на хороскопа ще ви направи харесвани, популярни, ще насочи вниманието към вас, ще привлече партньорства - бизнес, делови, любовни. Може да очаквате повишение в работата, вдигане на заплатата / дохода, одобрение от партньора ви в личния живот. За жените - забременяване. Вашите мечти могат да бъдат реалност, стига да умеете да работите здраво, неуморно и с търпение за постигането им! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♏ СКОРПИОН

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Рак (02.06.2021г. - 27.06.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Рак ще активира вашия 9 дом - пътуване, обучение, образование, квалификации, дипломиране, връзка с чужбина, духовно израстване, съдебни дела, получаване на информация, намиране на истината.
Венера може да ви донесе приятно, далечно пътуване. Контакти с чужбина, обучение, успешно завършване на курс или обучение. Духовно и интелектуално развитие и израстване. Благоприятна изява на социално ниво. Успех в писане, преподаване. Ако имате някакви административни проблеми, най-вероятно е през периода да ги разрешите. Спечелване на дело. 

В периода може да намерите или разберете, скрита или неясна информация. Възможен е брак/ любов с чужденец или човек с различна култура и религия. Възможно е да срещнете своята сродна душа! Очакват ви прекрасни възможности и подаръци на съдбата! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♐ СТРЕЛЕЦ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Рак (02.06.2021г. - 27.06.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Рак ще активира вашия 8 дом - бизнес, пари, страхове, карма, секс, наследство, банков кредит, трансформация, енергия.
Венера тук би дала сексуални и любовни взаимоотношения. Нова връзка, забременяване. Среща с кармичен партньор. Добра карма! Също така вашия енергиен ресурс ще се подобри значително. Ако до момента нещо ви е въздействало негативно, то голяма е вероятността да си отиде от живота ви. Ако ви предстои операция, то тя ще премине благоприятно.

Очаква ви трансформация и промяна към добро. Всякакви страхове, задръжки, болки, негативни спомени ще бъдат преодолени. Възможни са парични придобивки, успешни сделки, ползотворен бизнес, банкови операции, наследство, финансова помощ от другите. Сега ще имате способността чрез силата на мисълта да привличате хубавото в живота ви! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♑ КОЗИРОГ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Рак (02.06.2021г. - 27.06.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Рак ще активира вашия 7 дом - любов, брак, взаимоотношения, среща на партньор; любовни, бизнес и делови партньорства.
Венера тук ще даде любов, брак, разбирателство, романтика, нова връзка, щастие между вас и вашата половинка! Подкрепа от партньора. За жените - забременяване. Бизнеса и деловите взаимоотношения ще вървят чудесно. Успешни договори, сделки. Справяне с враговете.

Ако към момента имате обтегнати взаимоотношения с някой близък човек, то сега е времето да работите двамата заедно за тяхното подобряване. Венера в ъглова позиция на картата винаги носи нещо хубаво в живота на човек. Следете моментът на точен съвпад на Венера с връх на 7-ми дом или опозицията й с наталното ви Слънце (ако сте зодия Рак), и това, че е опозиция да не ви плаши! Венера винаги дава само хубави неща. 🙂

Отиди обратно към знаците >>


♒ ВОДОЛЕЙ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Рак (02.06.2021г. - 27.06.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Рак ще активира вашия 6 дом - работа, здраве, ежедневни дела, режими на хранене, нормализиране на теглото, домашни любимци, освобождаване от вредни навици.
Ще получите помощ и подкрепа от Венера на чисто битово и ежедневно ниво - в работата, сред колегите, в ежедневните задължения, рутината. Възможна е нова работа, повишение, любов на работното място. Романтични отношения не са изключени с шеф, колега, клиент. Ако в този период си вземете домашен любимец, то той би ви донесъл много радост и щастие! Успех в творчески начинания.

Ако имате някакви здравословни неразположения и оплаквания, то очаквайте значително подобрение. Внимавайте с режимите на хранене и с теглото защото Венера обича удоволствията, в това число да си похапва, най-вече сладки неща, захаросани, сиропирани, шоколадови и т.н. 🙂

 

Отиди обратно към знаците >>


♓ РИБИ

Венера е планета на любовта, красотата, творчеството, вътрешното задоволство, материалната сигурност и спокойствието. Докато е в знак Рак (02.06.2021г. - 27.06.2021г.), там, където транзитира в наталната ви карта, тя ще донесе светлина, любов, доброта, подкрепа и щастие! Ще улесни реализацията на плановете и намеренията в тази сфера на живота ви, ще ви направи балансирани и в хармония със ситуацията там. Ще имате късмет, помощ и подкрепа свише в сбъдването на вашите мечти и желания!

Венера в Рак ще активира вашия 5 дом - любов, щастие, радост, бременност, раждане, деца, хоби, творчество, намиране на себе си, изразяване на дарби и таланти, малък бизнес, творчески проекти.
Възможни са флиртове и закачки, влюбване, забременяване. Очаква ви радост, щастие. Добро време за всякакви творчески проекти, артистични изяви, изразяване на собствените дарби и таланти пред света. Намиране на ново хоби, свързано с танци, изкуство, музика, рисуване. 

Венера тук може да даде забременяване, хубави моменти, свързани с деца. Очаква ви радост от спортни изяви, съревнование. В тази сфера човек намира себе си и това, което му е на сърце, чувства се лек, радостен, център на собствената си вселена, център на вниманието. В този период ще намерите това, което ви прави истински щастливи. Бъдете малко повече егоисти от обикновено, погрижете се за себе си, доставете си удоволствие с това, което обичате! 🙂

Отиди обратно към знаците >>


 

 

ПЛАНЕТИТЕ В МОМЕНТА

21-Sep-2021, 23:34 UT/GMT

Sun 29° Virgo 11' 39"
Moon 10° Aries 48' 28"
Mercury 24° Libra 05' 34"
Venus 12° Scorpio 42' 54"
Mars 04° Libra 30' 59"
Jupiter 23° Aquarius 27' 11" R
Saturn 07° Aquarius 10' 50" R
Uranus 14° Taurus 21' 35" R
Neptune 21° Pisces 34' 37" R
Pluto 24° Capricorn 21' 59" R
Chiron 11° Aries 10' 31" R
TrueNode 03° Gemini 44' 42" R

.